-
Καλημέρα σε όλους!
Good day, good day
today it's a track day!
Ξύπνησα νωρίς σήμερα (με όποια ώρα και να το δεις). Ρύθμισα τα ρολόγια στη νέα ώρα και με χαρά και αγωνία ετοιμάζομαι για την πίστα όπως ετοιμαζόμασταν μικροί για σχολική εκδρομή!
C U there! -
Έρχομαι κι εγώ..... με το 106.... είμαι φτιαγμέεεεενοοοοος
-
I'm on my way......
-
Όλοι θα πάτε τελικά...
Να περάσετε καλά παίδες!
Κάντε κανένα γύρο και για εμένα...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Όλοι θα πάτε τελικά...Να περάσετε καλά παίδες!
Κάντε κανένα γύρο και για εμένα...
άντε και για μένα...
-
-
Ωραια ήταν...ακόμα μια φορά!
Είδαμε τον ξενιτεμένο cmarin.. ..τους xtkz, Angel!!!, onyx, lokatzis...συγγνωμη αν ξεχνάω κάποιον....λυσσάξανε στην πίστα και τώρα...τρώνε!!!
Πολύς κόσμος! Αντε και στο επόμενο!!!
-
Καλά ήταν... Να'χαμε και ανάρτηση...
-
Πολύς κόσμος σήμερα! Χάρηκα που ξαναείδα τα παιδιά. Γνωρίσαμε και νέους (Hammer, lokatzis) και καταλήξαμε να τρώμε χαλαρά κάπου στην Μανδρα καμμιά 10αρια από μας. Ευχαριστώ gatony, Euripides, ΒΑΣΙΛΗ για τους γύρους (όχι με πίτα ) που μου χάρισαν.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καλά ήταν... Να'χαμε και αυτοκίνητο της προκοπής... -
Οι φωτογραφίες είναι ακριβές εκεί....χάμω;
πότε ρε θα κανονίσουμε ένα κοινό τράκ-ντέι;
-
Να πω ευχαριστώ για την συνοδήγηση στους, chrmes (είχαμε και τι στιγμή μας αλλά ευτυχώς χωρίς επακόλουθα) krusenstern (ταξί ταξί αλλά συμπεριφέρεται πολύ καλά) και φυσικά borbo (για αυτοκίνητο που το οδηγεί μόλις μια εβδομάδα έκανε πολλά).
-
Μολις γυρισαμε κι εμεις!
Ηταν πολυ ωραια! (παρολο που δεν βαλαμε τα opcια στην πιστα )
Να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στο ΒΑΣΙΛΗ για τη φοβερη βολτα που μου χαρισε!
Ακολουθησε ο παρακατω διαλογος:(μπαινοντας στην πιστα)
**Michael-Amott:**WOW!Τι επιταχυνση ειναι αυτη..?
**ΒΑΣΙΛΗΣ:**Ε, ενταξει.**Michael-Amott:**Εεεε...μαλιστα...μισο λεπτακι ΒΑΣΙΛΗ...κατσε να συνηθισω λιγακι γιατι.. .(ειχα ξηλωσει τη μοκετα απο το φρεναρισμα εγω )
ΒΑΣΙΛΗΣ: Οκ θα φρεναρω λιγο νωριτερα..**Michael-Amott:**Καλα...παμε γ@μιwτ@ς...δεν μπορω να κρατησω σταθερη την καμερα με τιποτα!!Πως παμε ετσι!!
**ΒΑΣΙΛΗΣ:**Ε, ενταξει.**Michael-Amott:**Φοβερος ηχος ε?Πορωσηηη!!
**ΒΑΣΙΛΗΣ:**Ε, ενταξει.ATAKΑ:
**ΒΑΣΙΛΗΣ:**Ξερεις Δημητρη...δεν το πηγαινω και τερμα τωρα...πρωτη φορα το βαζω στην πιστα...Α!Ευχαριστω και τον **syele **για το κρανος του!
Που να μπω εγω με το δικο μου ...θα κολλανε ολα τα πετουμενα στο τζαμι (το πισω ε..)
Θελω εντατικα μαθηματα μου φαινεται...Α!Γνωρισα κι απο κοντα τους kouk(ειχαμε μια μικρη διαφωνια για κατι χρωματα... ), Angel!!!(BMW 630?Με ποσοοοο??? ) και opterio!
Κριμα που επρεπε να φυγουμε νωρις...Αντε και στο επομενο!
-
Πολύ καλά, πολύς κόσμος αλλά και ζέστη!
Το πάτησα αρκετά αυτή την φορά και ευχαριστήθηκα τα κοντινά πλασαρίσματα με το S2000, το Εβο αλλά, πάνω από'λα, το έταιρο Sunset Orange 350Z.
To πορτοκαλί Ζ ήταν 'ελαφρά' φτιαγμένο και, λόγω εισαγωγής - εξάτμισης, ούρλιαζε σαν διάολος. Στην πίστα πηγαίναμε μαζί, δηλαδή κρατιόμουν πίσω του σχετικά άνετα - μόνο που εγώ πηγαινα ίσια και ο φίλος με τις πόρτες!
Είδα τον Opterios, τον Βασίλη με την άκρως ενδιαφέρουσα 130i ( ), και τον Dimsabas (τον προειδοποίησα να έλθει με τον κηδεμόνα του λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς στην πίστα - αυτό το παιδί βρήκε 25 επιπλέον καμπές !).
Αυτά for now.
-
-
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ακολουθησε ο παρακατω διαλογος:
(μπαινοντας στην πιστα)
**Michael-Amott:**WOW!Τι επιταχυνση ειναι αυτη..?
**ΒΑΣΙΛΗΣ:**Ε, ενταξει.**Michael-Amott:**Εεεε...μαλιστα...μισο λεπτακι ΒΑΣΙΛΗ...κατσε να συνηθισω λιγακι γιατι.. .(ειχα ξηλωσει τη μοκετα απο το φρεναρισμα εγω )
ΒΑΣΙΛΗΣ: Οκ θα φρεναρω λιγο νωριτερα..**Michael-Amott:**Καλα...παμε γ@μιwτ@ς...δεν μπορω να κρατησω σταθερη την καμερα με τιποτα!!Πως παμε ετσι!!
**ΒΑΣΙΛΗΣ:**Ε, ενταξει.**Michael-Amott:**Φοβερος ηχος ε?Πορωσηηη!!
**ΒΑΣΙΛΗΣ:**Ε, ενταξει.ATAKΑ:
**ΒΑΣΙΛΗΣ:**Ξερεις Δημητρη...δεν το πηγαινω και τερμα τωρα...πρωτη φορα το βαζω στην πιστα...Κλασικός Βασίλης!
Αν έλεγε και κανένα:'Τσ..' θα ήσουν πλήρης!!!
-
-
Μια χαρά ήταν, ΠΟΛΥΣ ο κόσμος. Χαρήκαμε που γνωρίσαμε lokatzis, xtkz, angel, onyx για πρώτη φορά (ποιον ξεχνάω ρε σεις? )
Πρώτη της 130 του Βασίλη στην πίστα, πρώτη και για τη γριά μου.
Για την 130, ας τα πει ο Βασίλης. Η γριά, καλύτερη από όσο την περίμενα. Τελικά το τιμόνι συνηθίζεται, έτσι κι αλλιώς μόνο γύρω από την ευθεία είναι ασαφές. Δεν ασχολήθηκα με μπαντιλίκια και τέτοια πράγματα, απλώς ήθελα να δω πώς συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο, για να ξέρω τι θα του κάνω στο μέλλον.
Πρώτα συμπεράσματα: το αυτοκίνητο είναι πολύ ομοιογενές, ένα κομμάτι σίδερο. Δε χαζεύει στις στροφές, δεν γέρνει υπερβολικά, φρενάρει, στρίβει. Ανεβαίνεις ολόκληρος στο κερμπ και δεν καταλαβαίνει χριστό... Στρίβοντας 'α λα μπροστοκίνητο', χάνεις χρόνο. Θέλει νωρίς πάτημα γκάζι, ίσως και λίγο πριν το apex, ειδικά με τον 1.8 πάνω που του λείπουν καμιά... 100οστή άλογα (θα τα άντεχε ΑΑΑΑΑΝΕΤΑ το πλαίσιο). Μούτρα, πουθενά, παρά μόνο όταν ζεστάθηκαν υπερβολικά τα -κατά τα άλλα- καλά Silverstone FTZ Sport (ειδικά το εμπρός αριστερά, ταλαιπωρήθηκε αρκετά). Θα 'έσφιγγα' ευχαρίστως το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, να να δώσω λίγο ακόμα turn-in, παρότι ήταν εντυπωσιακά καλό κι αυτό, τουλάχιστον για την εντύπωση που έχει ο κόσμος (κι εγώ μαζί) για το αυτοκίνητο. Πίσω είναι καταπληκτικό, δεν πειράζω τίποτα. Αυτά
ΥΓ1: η μπριζόλα μου δεν τρωγόταν με τίποτα
ΥΓ2: Honda Accord 2.0 Plus (=17άρες)... Απλά, σεβασμό στους ιάπωνες. Και τι έγινε που είναι ένα οικογενειακό σεντάν? Ωραίο τιμόνι, φοβερό σασμάν, θέση οδήγησης. Ωραίο και στην πίστα. Ομοιογενές, ολίγα μούτρα, αλλά γυρίζει ευχάριστα με φρένο και το μοτέρ του ανεβάζει ψηλά με μεγάλη προθυμία. Έστριψα με πολλά, και δεν πήραμε χαμπάρι, ούτε εγώ, ούτε η ιδιοκτήτις του. Κουκλί!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
.........
ΥΓ1: η μπριζόλα μου δεν τρωγόταν με τίποτα.......
Τι περίμενες? Ποιός διάλεξε μαγαζί?
:: 4ΤF-TD10 :: 29/10/06 ::