-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 10000 ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ!
ΕΓΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ----ΜΟΝΟ----- ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΦΤΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΣΥ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΚΑΠΩΣ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠςΙΡΑΞΕΙΣ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 10000 ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ!
ΕΓΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ----ΜΟΝΟ----- ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΦΤΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΣΥ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΚΑΠΩΣ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠςΙΡΑΞΕΙΣ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
-
MAMA POWER
Σαν τη μαμά εταιρεία δεν ξέρει κανείς.
-
Για τί φτιάξιμο μιλάμε;
Μηχανικό ή οπτικό; -
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
MAMA POWERΣαν τη μαμά εταιρεία δεν ξέρει κανείς.
Συμφωνώ για τα μηχανικά μέρη.
Αναρτήσεις και φρένα όμως,γιατί όχι;
-
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ BODY KIT!
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑ ΕΝ ΜΕΡΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ Η ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?
-
Ο χρήστης sakis01 έγραψε:
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ BODY KIT!ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑ ΕΝ ΜΕΡΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ Η ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?
από τις αλλαγές που θα κάνεις, φρόντισε Η ΠΡΩΤΗ να είναι τα φρένα.-
-
το φτιαγμενο απο τη μαμα εταιρεια δεν θα χασει τα λεφτα του στη μεταπωληση....ο καημενος ο φιλος σου οτι βαλει θα τα κλαιει οταν θα το πουλησει...
-
Το γνήσιο, εφόσον είναι όντως γνήσιο και όχι δουλειά της εδώ αντιπροσωπείας.
Επίσης αφού πρόκειται για καινούριο αμάξι, δεν θα χαθεί η εγγύηση > σοβαρότατο μειονέκτημα των επεμβάσεων τρίτων. -
Είναι πολύ φθηνότερο να το πάρεις έτοιμο από το κατασκευαστή (αν το προσφέρει). Έχεις οικονομία κλίμακας και δεν πετάς ανταλλακτικά. Αν σου βγαίνει φθηνότερο να το φτιάξεις κάνεις φθηνοδουλειές χωρίς σοβαρό αποτέλεσμα - εκτός αν γλυτώνεις κάποιο τεράστιο φόρο.
-
Το γνήσιο. Δεν κατάλαβα γιατί θα τα καταφέρω εγώ ή ο μαστρο-Μήτσος καλύτερα από το εργοστάσιο! Ελάχιστα πράγματα μπορείς να βελτιώσεις κατόπιν, κυρίως όπου το εργοστάσιο έκανε οικονομία, πχ λαστιχα ή ήχος. Και πάλι μακριά από υπερβολές, γιατί δεν θ' άντεχω να αυστραλοποιηθώ! Κι όσο για την μεταπώληση, κάθε αλλαγή που θα κάνεις ειδικά σε μηχανικές μετατροπές, όχι μόνο δεν την παίρνεις πίσω, αλλά μπορεί να χάνεις κιόλας, επειδή ο νέος ιδιοκτήτες θα φοβάται για την αξιοπιστία!
ΔΙΑΦΟΡΑ