-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Φυσικά αν δούμε δημοσιογράφο να πηγαίνει έτσι θα του πούμε : 'ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....!!!!!'
Ενώ σε οποιονδήποτε άλλο θα πούμε : 'ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΨΩΝΙΟ ΜΕ ΤΗ Μ5 ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ............' -
Ο χρήστης anavasakias έγραψε:
Αγαπητέ κύριε KC μου είχατε λείψει όλη την μέρα!Αν δεν σταματήσετε να βρίζετε και να αναφέρεστε σε υποκριτές, παπάτζες κλπ. (και πάλι καλά που δεν μας ξαναείπατε να πεθάνουμε), δεν πρόκειται να σας μιλήσω ποτέ σοβαρά, λυπάμαι.
Πάντως φιλικά σας ενημερώνω, ότι για ακόμα μια φορά μας ξαναλέτε τα ίδια, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!
Κώστας Κουκοδήμος (για την περίσταση...)
Δεν απαντας γιατι δεν μπορεις να απαντησεις. Τοσο απλο. Λεω τα ιδια και τα ιδια, ακριβως επειδη δεν απαντας. Και δεν απαντας και οταν ρωτησα σοβαρα πραγματα, για ενα σοβαρο θεμα, με σοβαρο τροπο. Απο την αρχη το μονο που μπηκες να κανεις ηταν να ειρωνευτεις, οποτε υποδειξεις κομμενες. Οι ερωτησεις ηταν:
Επιτρεπεται
α) οι 'δημοσιογραφοι αυτοκινητου' να κινουνται οπως η δουλεια τους επιβαλει? Και αν ναι, γιατι ειναι υπερανω αυτοι?β) το αφεντικο τους να κραζει (και να δυσφημει) ασυστολα οσους κανουν ακριβως το ιδιο αλλα δεν πληρωνονται να το κανουν (παραβλεπωντας το γεγονος οτι οι υπαλληλοι του το κανουν με δανεικα αυτοκινητα)...
γ) να δηλωνει ενυπογραφα και επωνυμα οτι 'οι δικοι μας δεν κανουν τετοιες αλητιες' την στιγμη που ολοι ξερουμε οτι κανουν αυτα και χειροτερα (αφου εκτος απο το οτι τους βλεπουμε στον δρομο, τα γραφουν κιολας ολα στο περιοδικο).
δ) καλως καταγγελουν τα 'κακως κειμενα', δηλαδη ακριβως αυτα που οι ιδιοι κανουν, **γουσταρουν **να κανουν, και τους πληρωνουν να κανουν, αλλα αυτοι μπορουν και πρεπει να τα συνεχισουν? ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ???
ε) **Αυτοι οι 'δημοσιογραφοι που κανουν την δουλεια τους/αγωνιζομενοι που δεν κανουν τετοιες αλητιες στον δρομο' (βρε τους κακομοιρηδες, τους χαλαει κιολας...), ΠΟΥ, ΠΟΤΕ και ΠΩΣ εμαθαν να οδηγουν ετσι???
**Krusenstern
Αν βαρεθηκες, μπορεις και εσυ (οπως πολλακις ειπατε στον Wagner κ στον MadMax) να 'σταματησεις να διαβαζεις'. Τοσο απλο. Αυτο που βλεπω εγω ομως, ειναι οτι ρωταω καποια πραγματα, και ενω αντι να απαντησει 'αρνουμαι να απαντησω' (μαγκια του) και να ληξει εκει το πραγμα απανταει με ειρωνιες και offtopic πραγματα, ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ εχεις να πεις κατι. Εγω ξεφευγω, εγω βγαζω την συζητηση εκτος?Τεσπα, εγω καθομαι και συζηταω για ενα τοσο σοβαρο θεμα (καποιοι πληρωνονται για να σκιζουν ξενα αυτοκινητα σε δημοσιους δρομους στον βωμο της δουλεια τους - οπου μαλιστα δεν ειπα να μην το κανουν γιατι ετσι γινεται αυτη η δουλεια, αλλα να κοψουν το κυρηγμα και τις δηθεν ηθικες διδαχες), και εσεις το μονο που ξερετε να λετε ειναι το ποσο επικινδυνο ειναι να πηγαινω εγω με 180 σε ερημο δρομο? Και μετα μου λετε οτι εγω χαλαω την συζητηση?
Όσο περνάει ο καιρός, κάτι πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο: Μερικοί χάρηκαν πολύ με τη δημοσίευση του Pai Mei δυο σελίδες πίσω, λες κι έλεγε ότι καλά κάνουν όσοι πάνε με 180 και συνεχείς αλλαγές λωρίδας μέσα στην κίνηση, ή ότι είναι απολύτως ασφαλές να οδηγείς με 240 χαω - έστω και σε άδεια ΕΟ.
Μετά διαβάζουμε για την 'καταγγελία του Kacey': Κάποιος έκανε ό, τι κι εγώ, βέβαια τον ήπιε - αφού εγώ είμαι κι άλλος δεν είναι - αλλά εκείνος κακώς το έκανε γιατί το αυτοκίνητο είχε αυτοκόλλητα και φταίει ο ΚΚ και οι 4Τ. Απαιτεί, δε, να κάνει χαρακίρι ο ΚΚ, αφού πρώτα περάσει από μπροστά μας να τον φτύσουμε. Α, και να σταματήσουν να διαβάζουν 4Τ όσοι τεσπα το κάνουν.
Ο InsaneDriver έχει πληροφορία ότι ο Α είναι ο Μ. Μας έσκασε, αλλά το 'πε! Πάλι καλά, γιατί δεν θα τρώγαμε το βράδυ.ΥΓ. Έχω διαβάσει πολλές φορές τον ΚΚ να μακαρίζει τους οδηγούς που ξέρουν και μπορούν να ευχαριστηθούν μια ανοιχτή καμπή των 240 χαω. Τους επιδειξίες κράζει - και μόνον αυτούς.
Αλλά όπως είναι γνωστό, όποιος έχει τη μύγα, ...ililias
αν αυτο καταλαβες οτι ειπα, τοτε εχεις σοβαρο προβλημα κατανοησης απλης ελληνικης ή πολυ απλα δεν θελεις να καταλαβεις.
-
kacey πιστεύω ότι κάτι άλλο θέλεις να πεις, που δεν το λες καθαρά. Προσωπικά θα έκραζα όσο πιό άσχημα μπορούσα οποιονδήποτε έκανε τις ... μην πω ... που εσύ (και όχι μόνον - εννοείται) υπερηφανεύεσαι σε κάθε ευκαιρία ότι κάνεις μέσα στην κίνηση. Αλλά να κατηγορείς τον άλλο ότι έκανε ότι κι εσύ - μάλλον λίγο λιγότερα αφού δεν σε πέρασε - ε δεν μας λέει και τα καλύτερα...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
kacey πιστεύω ότι κάτι άλλο θέλεις να πεις, που δεν το λες καθαρά. Προσωπικά θα έκραζα όσο πιό άσχημα μπορούσα οποιονδήποτε έκανε τις ... μην πω ... που εσύ (και όχι μόνον - εννοείται) υπερηφανεύεσαι σε κάθε ευκαιρία ότι κάνεις μέσα στην κίνηση. Αλλά να κατηγορείς τον άλλο ότι έκανε ότι κι εσύ - μάλλον λίγο λιγότερα αφού δεν σε πέρασε - ε δεν μας λέει και τα καλύτερα...μας λεει, οτι ο ΚΚ ειναι υποκριτης...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μας λεει, οτι ο ΚΚ ειναι υποκριτης...Σωστό κι αυτό.
-
Ε ρε γέλια που κάναμε και σήμερα
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ας συζητήσουμε. Μπορούμε αν θέλετε και εφόσον δεν σχολιαστεί σε επόμενο τεύχος η καταγγελία του Kacey, να συντάξουμε ένα ενυπόγραφο mail, να συζητήσουμε αν θέλει κάποιος από τους υπόλοιπους χρήστες να συμπληρώσει κάποια ερώτηση για το συγκεκριμένο συμβάν και να το στείλουμε.
+1
Aς συνταξει λοιπον ο kacey μια καταγγελια προς τον Κ.Κ.,με ονοματα,ημερομηνιες,ωρες,τοποθεσιες,να τη φερει εδω,να τη πρσυπογραψει οποιος θελει (με ονοματα παντα),να την τυπωσει και να την παει στον Κ.Κ.Απλα πραγματα.Αν δεν μπορει να τη παει εκεινος,αναλαμβανω να μου τη δωσει εμενα και να την παω.
Την αποστολη e-mail με nick-names για τοσο σοβαρη καταγγελια την βρισκω τουλαχιστον ανανδρη. -
DAP
οχι, γιατι απλα δεν μπορω να το αποδειξω (προφανως). Απο εκει και περα, αν νομιζετε οτι ξυπνησα μια μερα στραβα και ειπα 'σημερα και για 15 μερες θα κανω το φορουμ μπουρδελο λεγοντας ψεμματα για εναν υποθετικο συντακτη που εκανε υποθετικες κοντρες', τοτε παω πασσο και δεν μπορω να πω τιποτα παραπανω. Παντως το συμβαν ειναι 1000% πραγματικο, αλλα δυστυχως εχω μονο τον λογο μου να το στηριζει.Ασε και το αλλο. Για πολλοστη φορα, ΔΕΝ με ενδιαφερει να καταγγειλω κατι ή να τιμωρηθει καποιος. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να σταματησει η κοροιδια του 'εμεις δεν κανουμε τετοιες αλητιες στους δρομους', ή του 'εμεις ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ (:ysterical: ) να κανουμε τετοια εξ'αιτιας της δουλειας μας, αλλα επειδη εμεις ειμαστε δημοσιογραφοι/οδηγοι μπορουμε να τα κανουμε ενω ολοι εσεις ειστε εγκληματιες αλητες'. ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ, καυλογκαζοι σαν και εμας ειστε και κανετε τις ιδιες ή και χειροτερες μλκιες...
ililias
Στο αρχικο μου ποστ, τι ακριβως δεν καταλαβαινεις απο το κομματιμεσα σε κινηση, ΣΠΑΝΙΑ* (μετρημενες στα δαχτυλα του **ενος **χεριου ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ) κανω τετοια πραγματα, αλλα την συγκεκριμενη φορα ηθελα να ακολουθησω να δω ποσο θα το τραβηξει, πως θα πηγαινει και με ποσα, για να δω και να αποδειξω το παραπανω point.
Κι αν ηταν λαθος μου που το εκανα, ειναι δυνατον να σε ενδιαφερει πιο πολυ το τι εκανα εγω?
*μπορω να σου πω και ποιοι οδηγουσαν ή με τι αυτοκινητα ηταν, ΤΟΣΟ σπανια μιλαμε...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
οχι, γιατι απλα δεν μπορω να το αποδειξω (προφανως).
Πολλά πράγματα δεν μπορούμε να αποδείξουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε (ή δεν κάνουμε) ενυπόγραφη καταγγελία. Μια τέτοια ενέργεια θα πείσει τον παραλήπτη ότι έχει να κάνει με σοβαρό άτομο και όχι κάποιον που γράφει ότι του κατέβει κρυμμένος πίσω από ένα ψευδώνυμο. Κάνε την κίνηση σου και εγώ θα την υπογράψω μαζί σου.
...Κι αν ηταν λαθος μου που το εκανα, ειναι δυνατον να σε ενδιαφερει πιο πολυ το τι εκανα εγω?...
Δεν διαβάζω το περιοδικό, οπότε ούτε ξέρω τι κάνει και τι γράφει ο συγκεκριμένος κύριος, ούτε με ενδιαφέρει. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν έβλεπα δύο τύπους να οδηγούν «ξετρυπωντας την κινηση με 160-180+», σίγουρα θα το είχα γράψει εδώ.
-
α) φτανει ενυπογραφη καταγγελια στο περιοδικο*
β) το περιοδικο απανταει 'δεν εχετε αποδειξεις κυριε, ουδεποτε εγινε τετοιο περιστατικο'
γ) εκει τελειωνει το ζητημα
*να μην ξαναπω οτι δεν (και γιατι δεν) με ενδιαφερει να καταγγειλω κατι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...δεν (και γιατι δεν) με ενδιαφερει να καταγγειλω κατι.Τότε δεν βλέπω τι νόημα έχει όλη αυτή η συζήτηση.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
α) φτανει ενυπογραφη καταγγελια στο περιοδικο*β) το περιοδικο απανταει 'δεν εχετε αποδειξεις κυριε, ουδεποτε εγινε τετοιο περιστατικο'
εγραψες 200 ποστ πανω στο θεμα, μη προτρεχεις, γραψε και στειλε την επιστολη...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Krusenstern
Αν βαρεθηκες, μπορεις και εσυ (οπως πολλακις ειπατε στον Wagner κ στον MadMax) να 'σταματησεις να διαβαζεις'. Τοσο απλο. Αυτο που βλεπω εγω ομως, ειναι οτι ρωταω καποια πραγματα, και ενω αντι να απαντησει 'αρνουμαι να απαντησω' (μαγκια του) και να ληξει εκει το πραγμα απανταει με ειρωνιες και offtopic πραγματα, ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ εχεις να πεις κατι. Εγω ξεφευγω, εγω βγαζω την συζητηση εκτος?Όχι, δεν μπορώ, γιατί καλώς η κακώς (από προσωπική μου επιλογή), πρέπει να διαβάζω όσα περισσότερα θέματα μπορώ σε αυτό το φόρουμ.
Στο δεύτερο κομμάτι αυτού που λες, το μόνο που είπα, σε εσένα ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, είναι ότι κουράζει αυτό που κάνεις/ετε. Επανάληψη της επαναλήψεως, Ω επανάληψη, για να καταλήξεις τελικά να πεις ότι ----->
α) φτανει ενυπογραφη καταγγελια στο περιοδικο*
β) το περιοδικο απανταει 'δεν εχετε αποδειξεις κυριε, ουδεποτε εγινε τετοιο περιστατικο'
Και το λες, ενώ σου έχει τονιστεί ΠΟΛΛΑΚΙΣ ότι το παρόν φόρουμ ΔΕΝ είναι μέσο επικοινωνίας με το περιοδικό. Έγγραφη επιστολή και, ΚΥΡΙΩΣ, ενυπόγραφη, είναι δεδηλωμένο και γραμμένο σε ΚΑΘΕ τεύχος ότι διαβάζεται, απαντιέται και ενίοτε δημοσιεύεται, ακόμα κι αν καυτηριάζει το περιοδικό ή τους ανθρώπους του (θυμίζω επιστολή Χρονομέτρη).
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
.... Οι δημοσιεύσεις ήταν άκρως **ερειστικές και προσβλητικές **και μάλιστα όχι μόνο για τον ΚΚ και τους 4Τ **αλλά και εναντίον όποιου τολμούσε να έχει άποψη αντίθετη από του 'θιγμένου'. **Αυτό, εκτός από ύποπτο, είναι και λόγος να μην επιτραπεί η συνέχιση των αψιμαχιών. Κι αν πρόσεξες, κι εδώ το ίδιο γίνεται: Επί του θέματος τπτ, εξυπναδούλες και ειρωνεία μπόλικη. Σε λίγο θα αρχίσουν και προσωπικές επιθέσεις, κάτσε και θα δεις...
Διάβασα τις τελευταίες τρείς σελίδες και κατάλαβα ότι είναι 3-4 άτομα πιθανόν προσκείμενοι στον Κώστα Σόμμερ που με ποστ τους δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα...ελπίζω να το πρόσεξαν οι mods..
κλασικά anabasakias, DAP,ililias ktl...
παίδες αν θεωρείτε ότι η συζήτησή μας στερείται ουσίας καλό θα ήταν να μην συμμετέχετε με σχόλια τύπουΑΚΡΙΒΩΣ αυτό εννοώ, φίλε.
Και, μεταξύ μας, δεν βλέπω να γίνεται κι εδώ συζήτηση επί καμιάς ουσίας...Τα bold πρόσεξε - η απάντησή μου, άλλωστε, ήταν προς τον Wagner669!
Κι όπως βλέπουμε, όποιος δεν συμφωνεί απόλυτα μαζί σου 'δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα'. Σωστός!...προσωπικά αυτή την στιγμή είμαι πολύ 'λίγος' για να στείλω email στο ΚΚ και να τον κράξω....
Τώρα τι να πω; Οποιοδήποτε σχόλιο μπορεί να θεωρηθεί εμπρηστικό.
Αν πραγματικά αισθάνεσαι 'λίγος' ακόμα και για να κάνεις μιά ερώτηση, πως στο καλό απαιτείς απάντηση σε παραλήρημα;Λάθος και μάλιστα μεγάλο...είναι δεκτό να διαφωνεί κάποιος...αυτή είναι συζήτηση..όταν διαφωνούν είναι καλό κα στο τέλος βγαίνει ένα συμπέρασμα...όταν όμως γίνονται συνέχεια ειρωνίες από κάποια συγκεκριμένα άτομα καλό είναι οι Mods να επεμβαίνουν...
ΠΡΆΓΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΜΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??o anabasakias συνεχίζει..πουθενά δεν έχω δει κάποιος να τους επιπλήττει...είναι αντικειμενική κρίση αυτή??και ναι είμαι 'λίγος' μπροστά στον ΚΚ...είμαι φοιτητής πιτσιρίκι και είναι 70 χρονών άνθρωπος...σαν παπππούς μου....
συμφωνώ με τον Insane αν δεν γίνει κάποια αναφορά και απάντηση στο επόμενο τεύχος να συντάξουμε ένα γραμματάκι και να το στείλουμε στο περιοδικό αφού κανένας από τους συντάκτες που διαβάζουν αυτό το τόπικ και τα άλλα δεν μπορεί να ασχοληθεί με το θέμα...και δέχομαι να υπογραψω αυτό το έγγραφο με άλλα άτομα που συμφωνώ μαζί τους...
Πραγματικά δεν θα ήθελα σε ένα περιοδικό να διαβάζω ότι λόγω περιορισμού ταχύτητας δεν μπορέσαμε να πάμε με την Μ 5 πάνω από 120...θα ήταν ξενέρα....μην κρυβόμαστε όμως πίσω από το δάχτυλό μας...
σε κάποιο πόστ...νομίζω στα προηγούμενα που κλειδώθηκαν αναφέρθηκε ο Πατέλος.....μαγκιά του να τα πηγαίνει όλα διπλωμένα.΄.αλλά δεν λέει ότι αυτά που κάνει τα κάνει αυτός ,οδηγοί αγώνων και όχι οι κάγκουρες που βελτιώνουν τα αμάξια τους...όλοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο...ή όχι??? -
Δεν έχετε να καταγγείλετε τίποτα? Είναι ο ΚΚ υποκριτής? Ποιος ήταν στην Merc? Τι σχέση έχει το φόρουμ με το περιοδικό? ...και άλλες τέτοιου είδους απορίες, μπορείτε να τις στείλετε σε ένα e-mail (εύκολο και απλό) στον ΚΚ και θα σας απαντήσει (εδώ απάντησε στον χρονομέτρη). Τι περιμένετε να ακούσετε από το φόρουμ παραπάνω? Σύσωμοι οι συντάκτες να απαντούν στα πύρινα ερωτήματα σας? Αφού ποτέ δεν έγραφαν (πλην εξαιρέσεων) στο φόρουμ.
Την απάντηση θα την δούμε στο περιοδικό (αλήθεια πόσοι από εσας το διαβάζετε?) και όλοι μέλι-γάλα. Να κοιμηθουμε ήσυχοι τουλάχιστον.
-
kacey
- Στο αρχικό σου ποστ αλλά και σε αυτά που ακολούθησαν από άλλους συνφορουμίτες, δεν καταλαβαίνω την προσωπική επίθεση στον ΚΚ και τους 4Τ! Τα δε επόμενα θέματα που ανοίχτηκαν είχαν το 'ΚΚ' στον τίτλο!
- Νομίζω ότι φαίνεται καθαρά από τις δημοσιεύσεις μου πως θεωρώ ότι ο δημοσιογράφος κακώς οδηγούσε έτσι - και δεν είδα και κανέναν να αμφισβητεί τα λεγόμενά σου! Αλλά 4Τ δεν θα σταματήσω να διαβάζω γι' αυτό, ούτε θα θεωρήσω τον ΚΚ ψεύτη.
- Αν αρχίσουμε να μιλάμε περί Δημοσιογράφων, δημοσιογράφων και 'δημοσιογράφων', την κάτσαμε τη βάρκα. Με καταλαβαίνεις, νομίζω...
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
...και ναι είμαι 'λίγος' μπροστά στον ΚΚ...είμαι φοιτητής πιτσιρίκι και είναι 70 χρονών άνθρωπος...σαν παπππούς μου....Όχι, δεν συμφωνώ! Με τπτ! Ζητάω από το 13χρονο παιδί να συγκροτεί τη σκέψη του, να συντάσσει την ερώτησή του και να την απευθύνει, με σεβασμό και σοβαρότητα, σε οποιονδήποτε 'μεγάλο'. Αν ο 'μεγάλος' δεν απαντήσει σε ένα τέτοιο ερώτημα, τότε είναι μικρός.
Αν κάποιος αδυνατεί να συντάξει ένα ευγενές, υπεύθυνο, συγκροτημένο και σοβαρό ερώτημα, όποια κι αν είναι η ηλικία του, δεν δικαιούται απάντησης.
Α, δεν νομίζω να είναι 70άρης ο ΚΚ. Και η δημοσιεύσεις μας εδώ δεν κρίνονται ανάλογα με την ηλικία μας. -
Krusenstern
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=195απευθυνομαι προς ενα συγκεκριμενο ατομο και χαρακτηριζω την συμπεριφορα του.-
πολλα λες οτι ξερεις αλλα στην πραγματικοτητα δεν ξερεις.-
δεν κρινω κακοπροαιρετα αλλα με βαση αυτο που δειχνει ο αλλος.-
σιγουρα το θεμα πλεον δεν ειναι οσο απλο εμοιαζε στην αρχη γιατι πλεον εχουμε εμπλοκη υπαλληλου των 4Τ .-
επισης η προτροπη δεν ειναι απαιτηση.-
το τι σας ειπαν βγαλτο απο τα εισαγωγικα (δεν το φανταστηκαμε ουτε ειναι ραδιο αρβυλα) γιατι καποιοι θα πεσουν απο τα συννεφα.-
πρωτα διαβασετα και κατανοησε το περιεχομενο και μετα πολυ ευχαριστως αν χρειαστεις καποια επεξηγηση να στην δωσω
-
-
edit Την επομενη φορά θα 'φύγει' ολη η δημοσίευση!:x [kouk]
Γιατί κλειδώνονται τα τόπικ που αφορούν τον ΚΚ??