-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αλλά, φυσικά...δε θα έρθετε...! Γιατί δε σας νοιάζει...Απλά.
Αστειευεσαι Θεμη !!!!!
Αυτοι ολοι εκει περα ειναι χεραδες. Αμα ερθουν στην πιστα θα μας ραψουν ολους και μετα θα πρεπει να βαλουμε φωτια στα αυτοκινητα μας και να κρεμαστουμε απο τη ντροπη !!!
(εγω θα κρεμαστω ΑΦΟΥ μου κανει crash test ο mad - max ) -
Που εισασταν; Ποιος κανονησε την συναντιση;;;
Η συνάντηση είχε ανακοινωθεί πολλές μέρες πριν στην ενότητα των Ανακοινώσεων.
Φυσικά, όπως δεν έχετε έρθει ΠΟΤΕ, ούτε σε καφέ, ούτε σε φαί, ούτε σε εκδρομή, ούτε σε trackday (κυρίως το τελευταίο), ούτε πρόκειται να έρθετε, έτσι δεν είναι; Μόνο να μας τα πρήζετε ξέρετε.
Μας προσκαλείτε για κουβέντα στα 'στέκια σας' και μας κατηγορείτε ότι δεν ερχόμαστε να τα λέμε από κοντά, παρά κρυβόμαστε πίσω από το πληκτρολόγιο...Μα πού το είδες γραμμένο το να προσκαλείς κόσμο ΕΞΩ από τα πλαίσια ενός forum; Εδώ είναι το 4Τ-Forum, οπότε σε συναντήσεις ΑΥΤΟΥ θα βρισκόμαστε και εκεί θα τα λέμε. Το πρόβλημα το έχετε εσείς που δεν έρχεστε, όχι εμείς. Και εννοείται, δεν έχετε καμία υποχρέωση να έρχεστε, αλλά μη μας κατηγορείτε κι από πάνω για στρουθοκαμηλισμό. Οι περισσότεροι εδώ μέσα βρισκόμαστε πολύ τακτικά.
Δηλαδή, με τη δική σας λογική, αν εγώ έρθω εδώ και κάνω φασαρία για κάτι οτιδήποτε, θα γυρίσω να πω 'ε, όποιος γουστάρει, να έρθει να με βρει στα γραφεία του ΜΧ-5 Club, γιατί εκεί συχνάζω...'. Όχι βέβαια. ΕΣΕΙΣ θα έρθετε σε μια συνάντηση του 4ΤF, αλλιώς υπάρχει και το logout κουμπάκι που σας έδειξε ο Σπύρος.
Το post μου δεν πάει στον Wagner αποκλειστικά [του οποίου είναι το παραπάνω quote]...
Σύντομα, ίσως κανονιστεί κι άλλο trackday. Αν πραγματικά νοιάζεστε να συζητήσουμε μερικά πράγματα από κοντά, να γνωριστούμε κλπ, τότε ελάτε στην πίστα, ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ. Ελάτε να πιείτε ένα καφέ...
Καλα ...εμεις οταν σας προσκαλεσαμε σε διαλογο
α - το καναμε εδω μεσα
β - ειδαμε μονο εναν ο οποιος δεν εχει καμια σχεση με το φορουμ των 4ΤΟταν προσκαλεις καποιον σε διαλογο, αποστελεις την προσκλη σ αυτων.
Δεν την κρεμας εξω απο το σπιτι σουμπας και την δει. -
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Πολυ κομπλεξ προς το περιοδικο, τον ΚΚ και το συγκεκριμενο αρθρο. Αναγνωριζετε τον εαυτο σας στην περιγραφη του ΚΚ; Αν οχι, κακως θιγεστε. Αν ναι, εχετε δικιο να αντιδρατε, οι χαρακτηρισμοι δεν ειναι καθολου τιμητικοι...
Θα απαντησει κανεις;
Ή γαργαρα παλι;
Ή μηπως μονο ειναι ερωτηση απο τις face2face only?Υπογραφη μου ειναι οτι θελω βαζω.
**Και απο την στιγμη που ο κ.ΚΚ βγαινει και με λεει πρεζεμπορα σωματεμπορα και Αξιο διαχειριστη πατρικης περιουσειας **ενω οι συντελεστες των 4Τ δεν εγκρινουν τετοιες συμπεριφορες, πλαγιολισθαινοντας με Μ5 και κανοντας σφινες με 160αρες με Merc AMG....
Εγω θα την εχω εδω, να την χαιρομαι...Τι δεν καταλαβες;
-
-
Φυσικά, όπως δεν έχετε έρθει ΠΟΤΕ, ούτε σε καφέ, ούτε σε φαί, ούτε σε εκδρομή, ούτε σε trackday (κυρίως το τελευταίο), ούτε πρόκειται να έρθετε, έτσι δεν είναι; Μόνο να μας τα πρήζετε ξέρετε.Έγώ έχω έρθει σε 2 και μάλιστα την πρώτη φορά μπήκα και πίστα.
Εντάξει το θέμα το έχουμε εξαντλήσει...Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Απλά σημασία έχει να κρίνουμε και να κατακρίνουμε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά, χωρίς όποτε μας συμφέρει να λέμε άλλα και όποτε γράφει κάτι ο υποστροφικός kacey ή ο κάθε kacey να πέφτουμε να τον φάμε ενώ έχει δίκιο. Δικαίωμα του καθενώς να γλύφει και να καλοπιάνει τις Τεχνικές Εκδόσεις και τον κ.Καββαθά.
Δηλαδή το λέω και το ξαναλέω...δεν μπορεί όλοι όσοι διαφωνούμε με κάποια πράγματα να είμαστε παράλογοι...Κάπου στη μέση θα είναι η αλήθεια.
-
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Αστειευεσαι Θεμη !!!!!
Αυτοι ολοι εκει περα ειναι χεραδες. Αμα ερθουν στην πιστα θα μας ραψουν ολους και μετα θα πρεπει να βαλουμε φωτια στα αυτοκινητα μας και να κρεμαστουμε απο τη ντροπη !!!
(εγω θα κρεμαστω ΑΦΟΥ μου κανει crash test ο mad - max )δες τι σου γραψε ο Κωστας για το ΤρακΝτεϊ
-
επισης δεν καταλαβαινω την νοοτροπια που εχετε να 8ελετε να σας απαντηση καποιος στις ερωτησεις που κανετε οταν εδω και μερες εσεις δεν εχετε απαντησει σε καμια.......
μηπως χρειαζεστε εναν καθρεπτη για να καταλαβετε?
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
α - το καναμε εδω μεσα
β - ειδαμε μονο εναν ο οποιος δεν εχει καμια σχεση με το φορουμ των 4ΤΟταν προσκαλεις καποιον σε διαλογο, αποστελεις την προσκλη σ αυτων.
Δεν την κρεμας εξω απο το σπιτι σουμπας και την δει.Βρε συ!! πες δεν το δα και τα αλλα καντα γαργαρα! Που θα βγειτε κι απο πάνω ότι θελετε ειδικη προσκληση!
Η ουσια ειναι μία: Αν θέλατε θα το βλέπατε και θα ρχοσασταν! Ειδικη προσκληση δεν παιζει για κανεναν! Εξαλλου ο Keacy το ξερε! Αλλά... εφαγε αργα!!
Με την ιδια λογικη εσυ περιμενεις όλους εμας να κοιταμε μια μια τις δημοσιευσεις σας μηπως και μας καλεσετε πουθενα και το χασουμε? Οι ανακοινωσεις για αυτο ειναι!
-
εδω σας καλεσαμε μεσα απο το φορουμ αυτο των 4Τ με συγκεκριμενο μερος και ωρα και αρκετα εγκαιρα....και τελικα δεν ηρ8ε κανεις...ρε κατεβαστε λιγο συμπιεση γιατι εχετε ηδη καψει φλαντζα και τρεχουν τα νερομυαλα...
καληνυχτα σας
by the way ειχα κανει ενα ποστ που ελεγε για τo TD που ειχαμε ερ8ει...συγκεκριμενα κατεληγε το ποστ....'ετσι δεν ειναι AVEL?''
-
double post
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
α - το καναμε εδω μεσα
Δεν την κρεμας εξω απο το σπιτι σουμπας και την δει.Βρε συ!! πες δεν το δα και τα αλλα καντα γαργαρα! Που θα βγειτε κι απο πάνω ότι θελετε ειδικη προσκληση!
Η ουσια ειναι μία: Αν θέλατε θα το βλέπατε και θα ρχοσασταν! Ειδικη προσκληση δεν παιζει για κανεναν! Εξαλλου ο Keacy το ξερε! Αλλά... εφαγε αργα!!
Με την ιδια λογικη εσυ περιμενεις όλους εμας να κοιταμε μια μια τις δημοσιευσεις σας μηπως και μας καλεσετε πουθενα και το χασουμε? Οι ανακοινωσεις για αυτο ειναι!
That's my point......
Οταν σε παλαιοτερο διαλογο θελαμε να τα πουμε φεϊσς2φεϊς γραψαμε μερα ωρα και τα σχετικα εδω.Αν θελατε να βρεθουμε, μπορουσε καλλιστα καποιος να μπει στο φορουμ να ανοιξει ενα τοπικ.
Τζαμπα ειναι! -
Γιατι να θέλουμε να βρεθούμε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γιατι να θέλουμε να βρεθούμε;Για να συζιτισουμε μηπως;
Χωρις να μας πουν πρεζεμπορους και σωματεμπορους και να μας κλεισουν με συνοπτικες-δημοκρατικες διαδικασειες την καφετερια.... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γιατι να θέλουμε να βρεθούμε; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τι δεν καταλαβες;Εισαι 'πρεζεμπορας σωματεμπορας και Αξιος διαχειριστης πατρικης περιουσειας';
Αν οχι, κακως θιγεσαι, ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΒΒΑΘΑΣ.Αν ναι, εχεις δικιο να θιγεσαι.
Εδω που τα λεμε, αν εισαι πρεζεμπορας-σωματεμπορας, εχεις δικιο γενικως, για τετοια ειμαστε τωρα;;;Για να σου εξηγησω με ενα αναποδο παραδειγμα: Γραφτηκαν αρκετες φορες στο αλλο τοπικ διαφορα του στυλ 'μηπως σκοπιμως αλλαζουν καποιοι τη συζητηση ', καποιοι απο αφελεια και καποιοι επιτηδες χανουν το νοημα του τοπικ ', εισαι χαζος ή παριστανεις το χαζο; ', 'καποια μελη του φορουμ εχουν λογους να αποφευγουν την κουβεντα ' κτλ, κτλ.
ΕΓΩ, επειδη δεν τα αρπαζω απο τους 4Τ (που τετοια τυχη ) και εκφραζω μονο τον εαυτο μου, ΔΕΝ αναγνωριζω τον εαυτο μου στα υπονοουμενα αυτα και συνεπως ΔΕΝ θιγομαι. Δε με αφορα το θεμα.
Εσας σας αφορουν οι χαρακτηρισμοι του Καββαθα;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Τι δεν καταλαβες;
Εισαι 'πρεζεμπορας σωματεμπορας και Αξιος διαχειριστης πατρικης περιουσειας';
Αν οχι, κακως θιγεσαι, ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΒΒΑΘΑΣ.Αν ναι, εχεις δικιο να θιγεσαι.
Εδω που τα λεμε, αν εισαι πρεζεμπορας-σωματεμπορας, εχεις δικιο γενικως, για τετοια ειμαστε τωρα;;;α ρε γραμματεα με τα ωραια σου
-
Τώρα τι είναι αυτό; Σφάζονται παλικάρια στην ποδιά του Καββαθά;
Βασικά καθένας κάνει και γράφει ότι γουστάρει και αντίστοιχα όποιος γουστάρει τον αγοράζει. Τίποτα δεν επιβάλεται...
Η αλήθεια πάντως είναι ότι η γενικότερη στάση του ΚΚ είναι τύπου 'είσαστε και πολύ ανθρωπάκια που δεν έχετε πάει μια περατζάδα με Mig ή μια βολτούλα με το τάδε τεθωρακισμένο'.
Αν είσαστε τόσο τσαντισμένοι με τον ΚΚ που τελως πάντων 40 χρόνια γράφει για αμάξια και έχει λασκάρει τελείως το ένα του μάτι από το γράψιμο τι να πει κανείς για τον Πατέλο στο Drive.
Δεν μπαίνω σε μακροσκελή ανάλυση, απλά αναφέρω φράση από το αφιέρωμα 'ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ' εν είδει σεμινάριο γρήγορης και ασφαλούς οδήγησης ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
'Κεφάλιο 7ο της ΧΡΥΣΗΣ ΒΙΒΛΟΥ με την οποία θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις οδηγικές σας ικανότητες και να δείτε την οδήγηση με άλλο μάτι'...
Εντάξει ρε φίλε, σωστά τα όσα (θεωρητικά) γράφεις αλλά να χαρακτηρίζεις ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟ κείμενο γραμμένο από άτομο που δεν έχει κερδίσει καν τίτλο σε κύπελο δημοσιογράφων όπως ο Τσιγκρής ε εντάξει.... Πρόσεχε με το καλάμι μην στραβοκάτσεις και έχεις πρόβλημα -
Συγνωμην που δεν το δημοσιοποιησαμε αλλα θελαμε να τα βαλουμε με εναν εναν απο σας.Διαλεξαμε τον φιλο σας ,του ειπαμε να κρατησει μυστικη τη συναντηση για να μην ερθει και καποιος αλλος απο σας ,το καταφεραμε δε τοσο καλα που ουτε και ο ιδιος δεν ηρθε.
Περί ΚΚ, κόντρας και μούρης...