-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τώρα που τό έζησες,και σκέφτεσαι νηφάλιος,θα τό αντάλασες το αίσθημα τού ότι οδήγησες (έστω και έτσι) ενα τέτοιο αυτοκίνητο,άν σου δίνανε πίσω τα 120 ευρώ;Hunter, ολα στο μυαλο μας ειναι. Ενταξει, σιγουρα ειναι καταπληκτικο αυτοκινητο αλλα προσωπικα θα με ενοχλουσε παρα πολυ και ευχαριστως θα ανταλλαζα την οδυνηρη αυτη εμπειρια με τα χαμενα λεφτα...
Ειναι σαν να σου δινουν μια πανεμορφη γυναικα και ενω ονειρευεσαι να πατε μαζι στο κρεβατι, με το που της πιανεις το χερι, ερχεται ενας αραπης και σου σκαει μπουκετο στο σαγονι! (για να μην πω τιποτα βαρυτερο) -
...και μακρύτερο...
-
Eγώ θα άνοιγα την πόρτα του συνοδηγού και θα τον κλώτσαγα όξωωωωω
-
Σε Gallardo? Δε νομίζω να γίνεται...
-
Τα πάντα γίνονται σε τέτοιες στιγμές...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Gallardo σε ελληνικούς λαγουμόδρομους?κρίμα φίλε μου ...εγώ πάντως εάν μου μίλαγε έτσι δεν θα τον άφηνα.
πες ότι έφαγες 80 πιττόγυρα...
Μα κι αυτό το θέμα στο φαί θα το γυρίσουμε;
Φίλε Δημήτρη, όντως η αντιμετώπιση του τύπου ηταν χάλια, εγώ στη θέση σου απλά θα ζήταγα τα λεφτά μου πίσω και θα έφευγα...
-
Επρεπε να το πας στο σουπερ μάρκετ και να βάλεις τη φέτα Ιωαννίων στο πορτπαγκάζ.....
Το θέμα να μεταφερθεί στα Ζώα
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... start=1035
-
Πάντως να το ξαναπούμε
-
ΕΠΡΕΠΕ να μάθεις τί 'περιλαμβάνει' η βόλτα των 120€ και υπο ποιούς όρους.
-
ΕΠΡΕΠΕ να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ο τύπος σου ξεκίνησε με κόνξες
-
ΕΠΡΕΠΕ να μας πείς ΕΔΩ περί ποιών ΚΟΥΜΑΣΙΩΝ πρόκειται ώστε να δυσφημιστούν ανάλογα.
-
-
Θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα και να αναφέρω και κάποια που παρέλειψα.
Όπως μου είπε ο ιδιοκτήτης του videoclub ο συνοδηγός ήταν αστυνομικός και μου είπε να μην κάνω καμία βλακεία.
Δεν ξέρω αν όντως ισχύει η μου το είπε για να με φοβίσει παντός δεν είχα σκοπό να κάνω.
Ο Συγκεκριμένος ήτανε παντός αρκετά γυμνασμένος και δεν με έπαιρνε καθόλου για μαγκιές και πέραν τούτου κυκλοφορήσανε και φήμες ότι και αυτός όπως και ο άλλος στην Ferrari ήτανε οπλισμένοι πράγμα που δεν το αποκλείω.
Είχα ρωτήσει επαναλημενα για την διαδρομή έναν συνάδελφο μου που δουλεύει στο videoclub μέχρι και την τελευταία στιγμή αλλά απέφευγε να μου απαντήσει , λογικό πιστεύω γιατί αλώστε να διακινδευσει την ξεστή του.
Όσο για τα χρήματα ..το θέμα είναι λίγο περίπλοκο γιατί είχα παλιότερα ένα χρωστούμενο τον 220 εύρο στο video club λόγω κάποιας καθυστέρησης , γιατί νόμισα ότι κάπου έχασα της ταινίες που είχα πάρει , και μου την είχανε χαρίσει και δεν με κυνηγήσανε , συνεπώς δεν ήθελα να επιβαρύνω την θέση μου.
Ένας λόγος είναι και αυτός στον οποίο δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες που δεν ξέρω τι αποτελέσματα θα έχουν.
Απλά θα προτιμούσα να σταθώ πιο πολύ στους τρόπους που ανακαλύπτουν μερικοί για να βγάζουν χρήματα εις βάρος μας , ιδιαιτέρα στον χώρο του αυτοκίνητου. -
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
Θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα και να αναφέρω και κάποια που παρέλειψα.
Όπως μου είπε ο ιδιοκτήτης του videoclub ο συνοδηγός ήταν αστυνομικός και μου είπε να μην κάνω καμία βλακεία......................................
Ο Συγκεκριμένος ήτανε παντός αρκετά γυμνασμένος και δεν με έπαιρνε καθόλου για μαγκιές και πέραν τούτου κυκλοφορήσανε και φήμες ότι και αυτός όπως και ο άλλος στην Ferrari ήτανε οπλισμένοι πράγμα που δεν το αποκλείω.
......................................
Όσο για τα χρήματα ..το θέμα είναι λίγο περίπλοκο γιατί είχα παλιότερα ένα χρωστούμενο τον 220 εύρο στο video club λόγω κάποιας καθυστέρησης , γιατί νόμισα ότι κάπου έχασα της ταινίες που είχα πάρει , και μου την είχανε χαρίσει και δεν με κυνηγήσανε , συνεπώς δεν ήθελα να επιβαρύνω την θέση μου.
Tελικά η υπόθεση έχει αρκετό μυστήριο. Oπλισμένοι αστυνομικοί, χρέη, εκβιασμοί...
Aν έχεις κάτι άλλο να δηλώσεις για το γυμνό πτώμα της νοσοκόμας που βρέθηκε στην περιοχή, πες το τώρα γιατί αλλιώς θα επιβαρύνεις τη θέση σου στο δικαστήριο... -
Άσε που το επίθετό σου δεν θα βοηθήσει την υπεράσπιση...
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Άσε που το επίθετό σου δεν θα βοηθήσει την υπεράσπιση...Βρε Δημήτρη τι σου λένε;;; Είσαι μεγάλη μορφή πάντως στα Γιάννενα...
-
220 εύρο στο video club λόγω κάποιας καθυστέρησης
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Αυτό δεν είναι καθυστέρηση...σίγουρη εγκυμοσύνη είναι.
-
Αυτο ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει!
ακου 220 ευρω για καποια καθυστερηση! Home cinema αγοραζεις
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Tι, ήταν έγκυος η νοσοκόμα που βρέθηκε νεκρή; Tο μπιστιόλι βρέθηκε, ξέρει κανείς;
-
Tι, ήταν έγκυος η νοσοκόμα που βρέθηκε νεκρή; Tο μπιστιόλι βρέθηκε, ξέρει κανείς;
-
-
Kαλο,πολυ καλο!
-
Γειά σας,
Κάτι αντίστοιχο, μου έτυχε φέτος το καλοκαίρι στο Μοντε Κάρλο, με Ferrari spider, βόλτα στην διαδρομή του σιρκουϊ ...!
Φυσικά με την καθημερινή (μεγάλη) κίνηση και το σχετικό μποτιλιάρισμα...
Οι τιμές ήταν πολύ πιό χαμηλές (φωτο), 35 € σαν συνοδηγός και 70 € σαν οδηγός (χωρίς εγγύηση).http://www.putfile.com/pic.php?img=3759966
Φιλικά
Μάξιμος
ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ 120 ΕΥΡΟ