-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πες μας πώς νιώθεις?Πες το σε στυλ Φωτεινέλλη: 'Fernando, χάου ντου γιου φί(αε)oλλλλ?'
-
-
'Όσον αφορά στους θεατές που παρακολουθούσαν ζωντανά τις δηλώσεις του Ραϊκόνεν, ενοχλήθηκαν αφάνταστα και το σίγουρο είναι πως ελάχιστοι Βρετανοί θα είναι αυτοί που θα υποστηρίζουν τον Ραϊκόνεν από εδώ και στο εξής.'
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ήταν επίσης εξωφρενική η τιμωρία να ξεκινήσει τελευταίος ο Michael στο Monaco.Σωστα, ισως δεν επρεπε να εκκινησει καν, αλλα το ειχαμε συζητησει αρκετα το θεμα τοτε (45 σελιδες ειχαμε γεμισει)
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
'Όσον αφορά στους θεατές που παρακολουθούσαν ζωντανά τις δηλώσεις του Ραϊκόνεν, ενοχλήθηκαν αφάνταστα και το σίγουρο είναι πως ελάχιστοι Βρετανοί θα είναι αυτοί που θα υποστηρίζουν τον Ραϊκόνεν από εδώ και στο εξής.'Τι βλακείες Θεέ μου!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
'Όσον αφορά στους θεατές που παρακολουθούσαν ζωντανά τις δηλώσεις του Ραϊκόνεν, ενοχλήθηκαν αφάνταστα και το σίγουρο είναι πως ελάχιστοι Βρετανοί θα είναι αυτοί που θα υποστηρίζουν τον Ραϊκόνεν από εδώ και στο εξής.'
Τι βλακείες Θεέ μου!!
Πλέον ο Κίμι ειναι κόκκινος ....
Ηλέκτρα άμεσα άλλαξε το αβαντάρ σου .... -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τι βλακείες Θεέ μου!!
Funis δες το video μιλαμε θεος ο δικος σου
-
Και κάτι άλλο.
Δεν ξέρω ποσο γκαντέμης είναι ο Κίμι, πάντως απο την στιγμή που ανακοινώθηκε οτι πάει Φεράρι, ολο κατι σπάει στην Φεράρι
Κίνα : Κινητήρας - Μάσσα
Ιαπωνία : Κινητήρας - Σουμάχερ
Βραζιλία : Κιβώτιο (στα δοκιμαστικά) - ΣουμάχερΚάτι έχει αυτο το παιδί. Θυμηθείτε τα χρόνια του στην ΜακΛάρεν ....
Ελπίζω να μην έχουμε τέτοια και να του δώσουμε την ευκαιρία για τον πρώτο του τίτλο!!!!!!
-
Funis δες το video μιλαμε θεος ο δικος σου
Το είδα
-
Ήταν επίσης εξωφρενική η τιμωρία να ξεκινήσει τελευταίος ο Michael στο Monaco.
Σωστα, ισως δεν επρεπε να εκκινησει καν, αλλα το ειχαμε συζητησει αρκετα το θεμα τοτε (45 σελιδες ειχαμε γεμισει)
Eυτυχως που υπαρχει και ο Schumi και εχετε κατι να βγαζετε την κακια σας ...Να δουμε απο εδω κ περα ποιος θα ειναι ο κακος στην F1 ....
Κατι θα βρειτε ομως εσεις .....
Ως αναφορα το Monaco οντως το εχουμε εξαντλησει και μαλιστα σε υπερθετικο βαθμο μεχρις σημειου να μην δωθουν εξηγησεις/απαντησεις σε post του axl http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=375http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=420
οπως και τις φωτο εδω ... -
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Ως αναφορα το Monaco οντως το εχουμε εξαντλησει και μαλιστα σε υπερθετικο βαθμο μεχρις σημειου να μην δωθουν εξηγησεις/απαντησεις σε post του axl http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=375Εγω παντως ειχα απαντησει, κανω και quote:
Πιστευω οτι η αναλυση του axl τα λεει ολα....
Πραγματι ολα τα λεει...τιποτα δεν αφηνει...
Για όσους εχουν ματια και βλεπουν και δεν ειναι τυφλοι.
Τι κριμα να μην εισαι χθες στο meeting να τους δωσεις τα φωτα σου...
Οσο γι αυτους που λεγανε οτι απο την στιγμη που σταματησε δεν χρειαζονταν να κανει οπισθεν αλλα μπορουσε να συνεχισει με 1η σιγουρα δεν εχουν οδηγησει ποτε τους ή δεν το προσεξαν καλα ή παιζουν F1 στο playstation στο PC η στο XBOX τους! και μαλιστα στο arcade οπου εκει δεν προβλημα ουτε να σου φυγει καμια ροδα αν χτυπησεις στον τοιχο ουτε γενικα να παθεις τιποτε αλλο!
Ειχε δωσει κι ο patro μια ωραια απαντηση αλλα εφαγε ban.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=18530&postdays=0&postorder=asc&start=420
οπως και τις φωτο εδω ...Για τις φωτο δεν μπηκα στον κοπο να σχολιασω, ειναι αλλωστε γνωστες οι ικανοτητες του ms να ακολουθει ιδανικες γραμμες κατα βουληση
-
TLG
να δω τι θα λες του χρόνου που δεν θα υπάρχει MS...
-
ΧΕΧΕ ..υπαρχει Ferrari ομως .......
Eσεις να δουμε τι θα κανετε .....Renault ή Alonso ??
#pinnfarina
Χαιρομαι που αναγνωριζεις τις ικανοτητες του Schumacher ....Ως αναφορα την απαντηση σου στο post του axl....ευτυχως ειναι τετοια που με βγαζεις απο τον κοπο να την σχολιασω .....thanks ..
-
Λιγο off-topic, αλλα εδω βρισκοντα τα νουμερα που θα εχουν οι ομαδες για του χρονου.
McLaren
Alonso
1McLaren
?
2Renault
Fisichella
3Renault
Kovalainen
4Ferrari
Raikkonen
5 ή 6Ferrari
Massa
5 ή 6Honda
Button
7Honda
Barrichello
8BMW
Heidfeld
9BMW
Kubica
10Toyota
Schumacher
11Toyota
Trulli
12Red Bull
Coulthard
14Red Bull
Webber
15Williams
Wurz
16 ή 17Williams
Rosberg
16 ή 17STR
Liuzzi
18STR
Speed
19Spyker
Albers
20Spyker
?
21SAF1
Sato
22SAF1
?
23 -
Ο χρήστης TLG έγραψε:
ΧΕΧΕ ..υπαρχει Ferrari ομως .......Eσεις να δουμε τι θα κανετε .....Renault ή Alonso ??
#pinnfarina
Χαιρομαι που αναγνωριζεις τις ικανοτητες του Schumacher ....Ως αναφορα την απαντηση σου στο post του axl....ευτυχως ειναι τετοια που με βγαζεις απο τον κοπο να την σχολιασω .....thanks ..
το έχω δηλώσει θα είμαι με τον Alonso όπου και αν είναι και τώρα που είναι McLaren θα είμαι με αυτή.
-
Εγω δεν ειμαι ουτε Renault ουτε Alonso, οποτε θα ειμαι...με ολους
-
Εγω δεν ειμαι ουτε Renault ουτε Alonso, οποτε θα ειμαι...με ολουςKαλα εσυ.......
Σε έχουμε παρει χαμπαρι..... -
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Kαλα εσυ.......
Σε έχουμε παρει χαμπαρι.....Ειπε ο γαϊδαρος τον πετεινο κεφαλα (τελος το off-topic mods )
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Eυτυχως που υπαρχει και ο Schumi και εχετε κατι να βγαζετε την κακια σας ...Να δουμε απο εδω κ περα ποιος θα ειναι ο κακος στην F1 ....
Κατι θα βρειτε ομως εσεις .....τι τα θες, υπάρχει πάντα η Ferrari...
Το λινκ υπήρχε και σε άλλο thread. Τώρα το είδα..
-
ρε τον κιμι με τα αστεια του....
Επίσημο thraed: GP Βραζιλίας-Interlagos