-
Κι εγω S2000, αλλωστε εχω ενα....
Απλα γιατι προτιμω κατι πιο all around που να μου καλυπτει κι αλλες αναγκες. Στη θεση της Elise, θα θελα ενα καθαρο αγωνιστικο (κι αυτο το παλευω...)
Βεβαια δεν εχω κανει βολτα με Elise, οποτε ισως καπου δεν εχω σαφη εικονα...(κανει κατοχος προσφερεται να με παει μια ... ? την ανταλλασω με αντιστοιχη με S ) -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Απλα γιατι προτιμω κατι πιο all around που να μου καλυπτει κι αλλες αναγκες. Στη θεση της Elise, θα θελα ενα καθαρο αγωνιστικο (κι αυτο το παλευω...)
Βεβαια δεν εχω κανει βολτα με Elise, οποτε ισως καπου δεν εχω σαφη εικονα...(κανει κατοχος προσφερεται να με παει μια ... ? την ανταλλασω με αντιστοιχη με S )Timo,
An tyxon katebo to kalokairi, eisai eusprodektos na odigiseis tin diki mou
(tha ta poume kai apo konta gia tin Ohlins) -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Βεβαια δεν εχω κανει βολτα με Elise, οποτε ισως καπου δεν εχω σαφη εικονα...(κανει κατοχος προσφερεται να με παει μια ... ? την ανταλλασω με αντιστοιχη με S )Timo,
An tyxon katebo to kalokairi, eisai eusprodektos na odigiseis tin diki mou
(tha ta poume kai apo konta gia tin Ohlins)We have a deal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Μα!!!!
Τι γίνεται εδώ!!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μα!!!!
Τι γίνεται εδώ!!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ;
Egw thelo passenger ride stis Serres, opou exo akousei oti petassssss
-
Ναί,αφού να φαντστείς ότι όταν πάω εγώ στίς Σέρρες,ο Ολύμπιος παραδίδει τόν έλεγχο τής πίστας,στα ραντάρ του Χορτιάτη
-HUNTER,clear to take-off
-Roger
-
-
Καλά για να γυρίσεις 42 με S2k πρέπει να έχεις κάποιο ανατομικό πρόβλημα....χωρίς πλάκα! Ο μέσος οδηγός με τέτοιο αμάξι πρέπει να γράφει το 40ρι!
Τον Τίμο μην τον εμπιστεύεστε είναι κουλάτζας
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλά για να γυρίσεις 42 με S2k πρέπει να έχεις κάποιο ανατομικό πρόβλημα....χωρίς πλάκα! Ο μέσος οδηγός με τέτοιο αμάξι πρέπει να γράφει το 40ρι!Ta peri mesou odigou den einai toso problepsima me ena sport amaksi san to S2K.
Me eswses.
Kai eithela na tou dwso na odigisei tin Elise mou -
Ψηφισά Elise. Μάλιστα προτιμώ την S1, βλέπω και αυτή την αγγελία και μου τρέχουν τα σάλια!!
http://www.autoscout24.be/fr-be/detail. ... d=66719103
-
(με δώρα και ταξίδια σε εξωτικές χώρες προσπαθεί να πείσει το πλήθος να ψηφίσει το Λιζάκι αλλά ευτυχώς δε μασάνε από αυτά οι φορουμίστες)
ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΑΞΕΙΣ ΡΕ
-
Βλέπω εδώ μια καινουργια Elise κοστίζει 47000 ευρώ +++
Στο Βέλγιο μια Elise S (δεν μαρέσει καθόλου) κάνει 36800 ευρώ. Με 47700 παίρνεις την Exige...
Edit: Ρε πάμε καλά;!;!
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
(με δώρα και ταξίδια σε εξωτικές χώρες προσπαθεί να πείσει το πλήθος να ψηφίσει το Λιζάκι αλλά ευτυχώς δε μασάνε από αυτά οι φορουμίστες)ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΑΞΕΙΣ ΡΕ
Kala re, mipos exei mpei me to log in sou kannenas allos pou diabazei oti thelei?
Pou ta eides ta dwraAllos kanei dwra
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 362#721362Kai agxonete
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 406#723406Kai edw fenete oti allo psifises, kai allo thes
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 894#720894 -
Σε γουστάρω ρε ΛωτοΠατέρα γιατί τσιμπάς σαν τσιπούρα αλανιάρα
Πλάκα πλάκα αστεία αστεία πόσο να κάνει ένα R300 ?
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Σε γουστάρω ρε ΛωτοΠατέρα γιατί τσιμπάς σαν τσιπούρα αλανιάραΠλάκα πλάκα αστεία αστεία πόσο να κάνει ένα R300 ?
Afou ksero oti ta les gia na se peirakso...
R300? Caterham?
Auta gia allo topic I think
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Καλά για να γυρίσεις 42 με S2k πρέπει να έχεις κάποιο ανατομικό πρόβλημα....χωρίς πλάκα! Ο μέσος οδηγός με τέτοιο αμάξι πρέπει να γράφει το 40ρι!
Ta peri mesou odigou den einai toso problepsima me ena sport amaksi san to S2K.
Me eswses.
Kai eithela na tou dwso na odigisei tin Elise mouΜέσου οδηγού ρε συ εννοούσα απο αυτούς που ασχολούντε, όχι να βάλουμε μέσα τις μανάδες μας τις γυναίκες μας κλπ
Μη του τη δώσεις την elise, είναι μεγάλη κουλομαρία, αν πας από το 106sportclub.gr όλοι θα στο πούνε!
απλή ερώτηση.....είναι που είναι κουλάτζας......δεξιοτίμονη δεν είναι η elise σου?
-
Μη του τη δώσεις την elise, είναι μεγάλη κουλομαρία, αν πας από το 106sportclub.gr όλοι θα στο πούνε!απλή ερώτηση.....είναι που είναι κουλάτζας......δεξιοτίμονη δεν είναι η elise σου?
Nai.
Twra pou me enimeroses, tha tou po na katsei aristera, kai tha tou dwso ena pseftiko timoni na nomizei oti odigaei autos
-
Έλιωσα!
-
Μη του τη δώσεις την elise, είναι μεγάλη κουλομαρία, αν πας από το 106sportclub.gr όλοι θα στο πούνε!Το 'χω ακουσει κι εγω αυτο
To 1:10 το κανε με πειραγμενο χρονομετρο, που το το δωσαν για να μη στενοχωρηθει.είναι κουλάτζας
Εξηγησαμε σε αλλο τοπικ απο που βγαινει το timkoul
-
Δεξιοτιμονη ειναι .... ????
Honda S2000 vs. Lotus Elise