-
καταραμενε μιραγκε που εφερες διχονοια στο ιερο μας φορουμ!
το επιχειρημα 'εδωσε την εγκριση η ελληνικη τροχαια' μου προκαλει γελιο (με τη καλη εννοια)...για να δωσεις εγκριση θα πρεπει να εχεις μια καποια υποσταση!
προσωπικα δε βλεπω τπτ 'ιερο' σε καμια συγκεντρωση αυτοκινητων ειτε αυτα ειναι λαμποργκινι ειτε φερραρι ειτε σκοντα και σεατ λεον (εδω να ζητησω συγνωμη απο τον hifi που χαλασε το φενγκ σουι του με την αναφορα)..να πω και την αληθεια θα περιμενα απο τους ιδιοκτητες φερραρι, στη συγκεκριμενη περιπτωση, να χουν το πολυ ενα αμαξι εξω απο το μαγαζι σε ειδικη θεση που να μην ενοχλει καθολου και μια αφισα η μια τηλεοραση 1500 ιντσων που να δειχνει τι ακριβως συμβαινει στο μαγαζακι...
θα ηταν πολυ σικ νομιζω και καργα ευρωπαικο..λιτο και απερριτο! τεσπα, κλαιν μαιν λες και ειμαστε η χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος!
-
Επειδή συχνάζω και κυκλοφορώ πολύ στη συγκεκριμένη περιοχή θα πω το εξής απλό. Από τη στιγμή που δεν έχουμε σηκωθεί να αρχίσουμε στις φάπες το εκάστοτε ζώο που παρκάρει στη διασταύρωση της πάνω πλατείας στην Αγ Ιωάννου με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το λεωφορείο, να κλείσει η κυκλοφορία και όσοι είμαστε στις καφετέριες να πρέπει να ανεχόμαστε ακόμα και για 20'-30' ένα χάος από κόρνες, βρισιές κλπ μέχρι να έρθει καταιδρωμένο το ζώο από κοντινή καφετέρια και να πάρει το ρημάδι του τότε τουμπεκί και για τις Ferrari αλλά και για άλλες φάσεις (πχ εγκαίνια καταστήματος) που ΔΕΝ ενοχλούν την κυκλοφορία απλά δεσμεύουν για λίγο κάποιες θέσεις πάρκινγκ.
-
...της φταινε οι τριχες της κοντης...
-
να αυτομπαναριστουν οι μιραγκε και ικε ως κοντοψ@ληδες και ατουμπεκιωτοι!
-
Εχω την εντυπωση πως στο Moνακο το 2002 , κλεισανε ολη την πολη σχεδον για να γινει αντιστοιχη εκδηλωση...
Κανεις δε παραπονεθηκε, και δε νομιζω να εγινε θεμα σε καποιο αυτοκινητιστικο φορουμ.
Το πιανεις το υπονοουμενο?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εχω την εντυπωση πως στο Moνακο το 2002 , κλεισανε ολη την πολη σχεδον για να γινει αντιστοιχη εκδηλωση...Κανεις δε παραπονεθηκε, και δε νομιζω να εγινε θεμα σε καποιο αυτοκινητιστικο φορουμ.
Το πιανεις το υπονοουμενο?
ο μέσος Ελλην δουλεύει περισσότερο από τον μέσο Μονεγάσκο, γι'αυτο κ δεν παραπονέθηκαν οι 2οι. α! επισης ο 1ος έχει μεγαλυτερη χασούρα (χρηματική) από τον 2ο. ξέρεις ποσα πακέτα τσιγάρα θα πάνε χαμένα αν δεν συνεχιστεί το πρωταθλημα τάβλι??
αμ πώς
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Επειδή συχνάζω και κυκλοφορώ πολύ στη συγκεκριμένη περιοχή θα πω το εξής απλό. Από τη στιγμή που δεν έχουμε σηκωθεί να αρχίσουμε στις φάπες το εκάστοτε ζώο που παρκάρει στη διασταύρωση της πάνω πλατείας στην Αγ Ιωάννου με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το λεωφορείο, να κλείσει η κυκλοφορία και όσοι είμαστε στις καφετέριες να πρέπει να ανεχόμαστε ακόμα και για 20'-30' ένα χάος από κόρνες, βρισιές κλπ μέχρι να έρθει καταιδρωμένο το ζώο από κοντινή καφετέρια και να πάρει το ρημάδι του τότε τουμπεκί και για τις Ferrari αλλά και για άλλες φάσεις (πχ εγκαίνια καταστήματος) που ΔΕΝ ενοχλούν την κυκλοφορία απλά δεσμεύουν για λίγο κάποιες θέσεις πάρκινγκ.Ρε συ, τα σκέφτεσαι πριν τα πετάξεις; Επαναλαμβάνω ότι όταν βλέπουμε κάτι που θεωρούμε λάθος έχουμε κάθε δικαίωμα να το επισημάνουμε χωρίς ασφαλώς να ζητάμε την άδεια κανενός, πολύ περισσότερο δε χωρίς να χρειάζεται να λύσουμε πρώτα όλα τα υπόλοιπα προβλήματα της χώρας. Διαφορετικά, το νήμα με τα ζώα δεν θα είχε καμία απολύτως σελίδα.
Το να κριτικάρουμε Ferrari είναι δικό σου ταμπού, όχι δικό μου. Και θα σε παρακαλούσα θερμά, όπως εγώ δεν κόλλησα ταμπέλες σε όσους υπερασπίζονται την συγκεκριμένη ενέργεια, άλλο τόσο να μην κολλάς και εσύ σε όσους τολμούν να επισημάνουν ότι είναι παράνομη.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
άλλο τόσο να μην κολλάς και εσύ σε όσους τολμούν να επισημάνουν ότι είναι παράνομη.Mα η τροχαια ηταν εκει...
-
...και επειδη ειμαστε πολυ ...
Νομιζω το πιο καταλληλο thread για να το συζητησουμε ειναι το:
Πολιτικη ορθοτητα και δεοντολογια - Ε Λ Ε Ο Σ !!! -
Μάλλον άλλος δεν σκέφτεται ή μάλλον δεν διαβάζει καλά πριν τα πετάξει...
άλλο τόσο να μην κολλάς και εσύ σε όσους τολμούν να επισημάνουν ότι είναι παράνομη
Από τη στιγμή που υπήρχε συγκατάθεση της τροχαίας δεν ήταν παράνομη.
Το να κριτικάρουμε Ferrari είναι δικό σου ταμπού
Ποιός τις χ$ζει τις Ferrari; Εγώ ανέφερα γενικά οποιεσδήποτε παρόμοιες ΝΟΜΙΜΕΣ εκδηλώσεις
(πχ εγκαίνια καταστήματος)
όπου φυσικά εκτός από την άδεια της τροχαίας τηρείται και η εξής συνθήκη
ΔΕΝ ενοχλούν την κυκλοφορία απλά δεσμεύουν για λίγο κάποιες θέσεις πάρκινγκ.
Μήπως τα προτιμάς γραμμένα στα αγγλικά για να καταλαβαινόμαστε;
Από τη στιγμή που δεν έχουμε σηκωθεί να αρχίσουμε στις φάπες το εκάστοτε ζώο που παρκάρει στη διασταύρωση της πάνω πλατείας στην Αγ Ιωάννου με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το λεωφορείο, να κλείσει η κυκλοφορία και όσοι είμαστε στις καφετέριες να πρέπει να ανεχόμαστε ακόμα και για 20'-30' ένα χάος από κόρνες, βρισιές κλπ μέχρι να έρθει καταιδρωμένο το ζώο από κοντινή καφετέρια και να πάρει το ρημάδι του
Σε μια τέτοια περίπτωση τι θα έκανες; Θα έβαζες την μπλε σου κάπα και θα τον άρχιζες στις γρήγορες;
-
-
Συγνώμη, αλλά είχα μείνει με την εντύπωση ότι το τι είναι νόμιμο και τι όχι είναι γραμμένο στους νόμους του κράτους και δεν εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια των οργάνων τάξης.
Κάνω λάθος;
-
Είχα την ταπεινή εντύπωση ότι τα όργανα της τάξης είναι για να επιβάλλουν το νόμο (τώρα το πόσο σωστά το κάνουν είναι άλλη μεγάλη και άσχετη κουβέντα). Ο τελευταίος εν Ελλάδι που έθεσε εαυτόν πάνω από τα όργανα της τάξης άκουγε στο όνομα 'Νταβέλης'...
ΥΓ: 599 έπαιζε στην εκδήλωση; Ήμουνα Αγ Παρασκευή αλλά πολύ πιο πάνω.
-
Γνωρίζετε τι λέει ο ΚΟΚ (τον οποίο είναι υποχρεωμένα να τηρούν τα όργανα) αναφορικά με το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο; Αν δεν θυμάστε, να βοηθήσω. Απαγορεύεται. Χωρίς μα, μου, ίσως, μπορεί κλπ. Απαγορεύεται. Τελεία και παύλα. Το να λέμε λοιπόν ότι η τροχαία διευκόλυνε την παρκάρισμα τους το μόνο που μου λέει εμένα είναι ότι και η τροχαία είναι παράτυπη. Δεν με εκπλήσσει γιατί δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία που βλέπουμε όργανα (και μάλιστα με άνωθεν εντολή) να παραβιάζουν τους νόμους, αλλά αυτό δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να το επισημάνω.
Στο φινάλε, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μένος. Σιγά ρε παιδιά, αυτοκίνητα είναι δεν είναι η κάρα του Αγίου Παχούμιου. Έγινε ένα event, κάποιοι το παρακολούθησαν και το ευχαριστήθηκαν, κάποιοι άλλοι αδιαφόρησαν, κάποιοι αναρωτήθηκαν γιατί η τροχαία διευκόλυνε κάτι που είναι προφανέστατα αντίθετο στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Αν πρέπει να μείνει κάτι από όλη αυτή την ιστορία, καλό θα ήταν να είναι ένας προβληματισμός των μελών του club για το venue του επόμενου event που θα οργανώσουν.
-
Δεν καταλαβαίνω τι μας παραξενεύει.. Οι Έλληνες γενικώς ΔΕΝ έχουμε οδηγική παιδεία, γιατί περιμένατε από τους Έλληνες με Ferrari να έχουν οδηγική παιδεία?
Κρίνοντας μόνο και μόνο από το σημείο που είναι το Ferrari Club, αποδεικνύεται -στα μάτια μου- ότι σκοπός είναι το show off και όχι το να χαρούν τα αυτοκίνητα τους. Ίσως να υπάρχουν 1-2 εξαιρέσεις, αλλά προσωπικά, πολύ αμφιβάλλω.
-
Από την άλλη βέβαια...για φανταστείτε μια 430 να προσπαθεί να παρκάρει στα στενά της 'Αγίας'.
Παράνομο μεν...δεν υπήρχε (νομίζω) άλλη εναλλακτική δε.
-
Γιαυτό λέω εγώ:
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν πρέπει να μείνει κάτι από όλη αυτή την ιστορία, καλό θα ήταν να είναι ένας προβληματισμός των μελών του club για το venue του επόμενου event που θα οργανώσουν. -
5 σελιδες ζηλιας και μιζεριας .....!!
-
απλα καμια επαφη.
-
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
5 σελιδες ζηλιας και μιζεριας .....!!Ειλικρινά είχα αποφασίσει να το σταματήσω εδώ, αλλά αυτό είναι προσβλητικό.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτά που γράφω για τις ferrari και τα πεζοδρόμια δεν τα έχω γράψει εκατοντάδες φορές εδώ μέσα για αυτοκίνητα κάθε είδους μάρκας; Έχεις διαβάσει τις δημοσιεύσεις μου για να ξέρεις τι με ενοχλεί από τις καθημερινές παραβάσεις και τι όχι;
Για χαλαρώστε λίγο με τους χαρακτηρισμούς γιατί σαν πολλά μας τα είπατε.
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)