-
red_army7
εκτός αν τις έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, ξέχασες να αναφέρεις! -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Οι ferrari και lambo ειναι για να πουλανε μουρη οι νεοπλουτοι κηφηνες που συχναζουν σε συγκεκριμενες καφετερειες της Γλυφαδας ή καποιοι μαθουσαλες που θελουν να ριξουν νεαρα κοριτσακιαNεαρες Κορασιδες? Εκτος Γλυφαδας υπαρχουν? Γιατι εχουμε και αδερφες να ξερουμε που να τις αφηνουμε να κυκολφορουν μην πεσουν στα χερια κανενος κηφηνα
Επισης στους Ελληνικους δρομους οποιοδηποτε evo ριχνει στα αυτια σε οποιαδηποτε ferrari kai lambo. Για μενα ιδανικο αμαξι ειναι το GTR R35. Και στην πιστα και στον δρομο βαζει και τις καλτσες μεσα σε οποιοδηποτε ferrariko.
Kαι ενα seat ibiza με μια τουρμπινα ναααα ( με το συμπαθειο) κανει ρομπα πολλα Evo. Τι παει να πει αυτο? Το ferrari ειναι ferrari , το evo ειναι Evo και το ibiza ... ibiza. Και προσεξε, οταν συγκρινεις αμαξια να τα συγκρινεις μαμα... οχι φτιαγμενα. Και κανεις λαθος οτι το 'καθε evo' ριχνει σε ενα Ferrari - lambo... θελει πραγματα για να τους ριξει, αλλα ναι αν φοραει τοτε ευκολα τους ριχνει. Βαλε σε ενα smart μοτερ απο suzuki hayabuza και θα το δεις να ριχνει και σε veyron ( Που λεει ο λογος ).... αυτο το κανει το smart καλυτερο αμαξι? Αν ναι παω πασο μαζι σου αρχηγε εχεις δικιο...
Επισης οι περισσοτερες φεραρι ειναι κακασχημες οπως η ενζο
Kαι η Μαρια η ασχημη ειναι ασχημη αλλα την καβατζωσε την εκομοντα
-
Στην ευθεια το ιμπιζα με 10 τουρμπινες το κανει ρομπα το εβο. Εγω μιλαω για στροφες. Βαλε το φεραρικο σε στενο επαρχιακο στροφιλικι με σαμαρακια και αθλιο δρομο. Μην σου πω οτι και φτιαγμενο ραλακι την σκιζει.
Νεοπλουτοι κηφηνες υπαρχουν σε πολλα μερη της Ελλαδος. Η Γλυφαδα ειναι ενα χαρακτηριστικο μερος
Εγω παντως πρεπει να ειμαι ο μοναδικος που δεν εντυπωσιαζομαι απο φεραρικα και λαμποργκινι. Σαν φιλοσοφια μου αρεσει η Πορσε περισσοτερο και αν ειχα λεφτα θα επαιρνα την Cayman που ειναι σχετικα φτηνη(σε σχεση με φεραρι και Λαμπο) και ειναι εξαιρετικη σε ολους τους τομεις
-
Ρε συ, Ρέντ! Πήγαινε πάλι στο θέμα με το Ποδόσφαιρο. Εδώ δεν σε ξέρουν! Δεν έχεις γίνει, ακόμα, πρωτοσέλιδο ΚΑΙ εδω!
-
Εγω παντως πρεπει να ειμαι ο μοναδικος που δεν εντυπωσιαζομαι απο φεραρικα και λαμποργκινι. Σαν φιλοσοφια μου αρεσει η Πορσε περισσοτερο και αν ειχα λεφτα θα επαιρνα την Cayman που ειναι σχετικα φτηνη(σε σχεση με φεραρι και Λαμπο) και ειναι εξαιρετικη σε ολους τους τομειςΑπο την F1 του θρυλου εντυποσιαζεσαι???
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
πάντως προχθές με πλεύρισε ενα EVO 9 και μου λέει ο οδηγός΄΄πάτα λίγο ν ακούσω να μου φτιάξεις τη μέρα''Mετά σε τσάγιασε όμως και τώρα ψάχνεις να την πουλήσεις να πάρεις έβο.
-
Θοδωρή ΕΛΙΩΣΑ με τη Μαρία την Άσχημη
Οι ferrari και lambo ειναι για να πουλανε μουρη οι νεοπλουτοι κηφηνες που συχναζουν σε συγκεκριμενες καφετερειες της Γλυφαδας ή καποιοι μαθουσαλες που θελουν να ριξουν νεαρα κοριτσακιαΕπισης στους Ελληνικους δρομους οποιοδηποτε evo ριχνει στα αυτια σε οποιαδηποτε ferrari kai lambo. Για μενα ιδανικο αμαξι ειναι το GTR R35. Και στην πιστα και στον δρομο βαζει και τις καλτσες μεσα σε οποιοδηποτε ferrariko.
Προφανώς δεν έχεις διαβάσει τίποτα για την ιστορία της Ferrari...νεότερη και παλαιότερη.
Το ότι ενδεχομένως να έχεις δει κάποιους 'περίεργους' τυπάδες με τέτοια αυτοκίνητα...δε σημαίνει κάτι αρνητικό προς τη φίρμα, η οποία εξελήσει τα αυτοκίνητά της σύμφωνα με την εμπειρία της από τη Formula 1. Έχουμε δει πολλά αυτοκίνητα, όλων των εταιριών με τέτοιες φάτσες μέσα...δε σου φταίει όμως η εταιρία να το αναγάγεις σε αυτούς.
Πρέπει να καταλάβεις ότι η φιλοσοφία μιας Ferrari δεν είναι η κόντρα, οι ευθείες κλπ...είναι η πίστα, είναι η αντοχή, είναι η τεχνολογία και η αεροδυναμική που απορρέει από τη F1.
Με την ίδια λογική λοιπόν, τα παραπάνω αυτοκίνητα που ανέφερες, τα τσαγιάζουν και Opel Corsa dragster
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
πάντως προχθές με πλεύρισε ενα EVO 9 και μου λέει ο οδηγός΄΄πάτα λίγο ν ακούσω να μου φτιάξεις τη μέρα''Σσσσσ σιωπη εσυ παλιο κηφηνα!
Και ασε το φορουμ και το πληκτρολογια και τραβα αμεσως στην γλυφαδα για σαφαρι κορασιδων... δεν θα αργησω οπου να ναι φτανω και εγω να κυνηγησουμε παρεα
-
Δεν βλεπω ανοητες σειρες που υποβιβαζουν την νοημοσυνη των ανθρωπων. Καλυτερα να δω Θρασυβουλος-Ιωνικος.Αυτες τις σειρες τις παρακολουθουν οι κουτσουμπολες ανεπαγγελτες γυναικες. Επισης δεν παρακολουθω ΤατιανοΛαμπιριδες. Δυστυχως υπαρχουν πολλοι που βλεπουν τετοιου ειδους σειρες και εκπομπες και κονομανε λεφτα κουτσομπολες ελεινες γυναικες
Αυτη ειναι η Ελλαδα μας. Η Ελλαδα των νεοπλουτων ,η Ελλαδα της ψευτομαγκιας,η Ελλαδα που σου μαθαινει να ενεργεις π@@στικα για να επιβιωσεις,η Ελλαδα που μαθαινει στις γυναικες να συμπεριφερονται σαν π@@τανες.
Η Ελλαδα εχει πεθανει εδω και καιρο και δεν προκειται να ξαναγεννηθει
Υ.Γ Ημουν offtopic,αλλα δεν αντεξα. Τα ειπα και ξαλαφρωσα >
-
Στην ευθεια το ιμπιζα με 10 τουρμπινες το κανει ρομπα το εβο. Εγω μιλαω για στροφες. Βαλε το φεραρικο σε στενο επαρχιακο στροφιλικι με σαμαρακια και αθλιο δρομο. Μην σου πω οτι και φτιαγμενο ραλακι την σκιζει.Νεοπλουτοι κηφηνες υπαρχουν σε πολλα μερη της Ελλαδος. Η Γλυφαδα ειναι ενα χαρακτηριστικο μερος
Εγω παντως πρεπει να ειμαι ο μοναδικος που δεν εντυπωσιαζομαι απο φεραρικα και λαμποργκινι. Σαν φιλοσοφια μου αρεσει η Πορσε περισσοτερο και αν ειχα λεφτα θα επαιρνα την Cayman που ειναι σχετικα φτηνη(σε σχεση με φεραρι και Λαμπο) και ειναι εξαιρετικη σε ολους τους τομεις
Βλέπω ότι σαν πρώτο λόγο που θα επέλεγες τη Porsche είναι επειδή είναι...φθηνή! Άρα σε απασχολεί το οικονομικό, συνεπώς δεν είσαι καν στο target group της Ferrari! Βεβαίως keep in mind ότι η Porsche είναι κατά κάποιο τρόπο ένας Σκαραβαίος ( )
Επίσης, ξεχνάς ότι η Cayman 2.7 έφαγε αρκετό ξύλο από την 135i?
Σε στενό επαρχιακό στροφιλίκι όπως λες...ή πίστα...η Ferrari είναι αρκετά μπροστά! Ρίξε μια ματιά στους χρόνους των Σερρών στο Fight Club
-
Δεν βλεπω ανοητες σειρες που υποβιβαζουν την νοημοσυνη των ανθρωπων. Καλυτερα να δω Θρασυβουλος-Ιωνικος.Αυτες τις σειρες τις παρακολουθουν οι κουτσουμπολες ανεπαγγελτες γυναικες. Επισης δεν παρακολουθω ΤατιανοΛαμπιριδες. Δυστυχως υπαρχουν πολλοι που βλεπουν τετοιου ειδους σειρες και εκπομπες και κονομανε λεφτα κουτσομπολες ελεινες γυναικες
Αυτη ειναι η Ελλαδα μας. Η Ελλαδα των νεοπλουτων ,η Ελλαδα της ψευτομαγκιας,η Ελλαδα που σου μαθαινει να ενεργεις π@@στικα για να επιβιωσεις,η Ελλαδα που μαθαινει στις γυναικες να συμπεριφερονται σαν π@@τανες.
Η Ελλαδα εχει πεθανει εδω και καιρο και δεν προκειται να ξαναγεννηθει
Υ.Γ Ημουν offtopic,αλλα δεν αντεξα. Τα ειπα και ξαλαφρωσα
Φιλε Red army εγω σαν γνησιος γαυρος γαλουχημενος με τσουκαληκα προτυπα ιδεωδη και δεδομενα σε καταλαβαινω απολυτα και ασπαζομαι τις αποψεις σου. Πως να το κανουμε εχεις δικιο ΤΕΛΟΣ!
Ο ολυμπιακος και το Αιγαλεο... ολοι οι αλλοι Μαρια η ασχημη ΤΕΛΟΣ!
-
Και για να επανελθουμε στο θεμα μας συμφωνω οτι τα φεραρικα ειναι για πιστες και οχι για τους αθλιους Ελληνικους δρομους. Στην πιστα των Σερρων οπως λες ο πρωτος χρονος ειναι της 430
Ολα αυτα βεβαια μεχρι να ερθει το R35 το οποιο ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πιο γρηγορο απο την φεραρι στην πιστα. Καλα σε δρομο δεν το συζηταω καν.
Αφηστε που ειναι και 200.000 ευρο φτηνοτερο απο την 430
-
Και για να επανελθουμε στο θεμα μας συμφωνω οτι τα φεραρικα ειναι για πιστες και οχι για τους αθλιους Ελληνικους δρομους. Στην πιστα των Σερρων οπως λες ο πρωτος χρονος ειναι της 430Ολα αυτα βεβαια μεχρι να ερθει το R35 το οποιο ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πιο γρηγορο απο την φεραρι στην πιστα. Καλα σε δρομο δεν το συζηταω καν.
Αφηστε που ειναι και 200.000 ευρο φτηνοτερο απο την 430
Χάνεις την ουσία όμως. Ο στόχος της Ferrari δεν είναι να είναι παντού και πάντα νούμερο 1 με τα αυτοκίνητα του δρόμου. Υπάρχουν τα ειδικά αυτοκίνητα όπως π.χ. Ferrari Enzo FXX, Ferrari 430 Scuderia κλπ για αυτό...που είναι αρκετά ανώτερα σε όλα τα επίπεδα από κάθε R35.
Η Ferrari είναι αυτό που είναι. Αν σου αρέσει και έχεις τα χρήματα, καλώς...διαφορετικά αν θέλεις κάτι πιο φθηνό, πάντα θα βρεις λύσεις.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το ότι ενδεχομένως να έχεις δει κάποιους 'περίεργους' τυπάδες με τέτοια αυτοκίνητα...δε σημαίνει κάτι αρνητικό προς τη φίρμα, η οποία εξελήσει τα αυτοκίνητά της σύμφωνα με την εμπειρία της από τη Formula 1. Έχουμε δει πολλά αυτοκίνητα, όλων των εταιριών με τέτοιες φάτσες μέσα...δε σου φταίει όμως η εταιρία να το αναγάγεις σε αυτούς.+10000
Ειπες την πιο σωστη κουβεντα!
-
http://www.youtube.com/watch?v=w56TeN9Z ... re=related
F430 Nonitec 630 hp Bi -compressor
καλοοοοο!!!
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Το ότι ενδεχομένως να έχεις δει κάποιους 'περίεργους' τυπάδες με τέτοια αυτοκίνητα...δε σημαίνει κάτι αρνητικό προς τη φίρμα, η οποία εξελήσει τα αυτοκίνητά της σύμφωνα με την εμπειρία της από τη Formula 1. Έχουμε δει πολλά αυτοκίνητα, όλων των εταιριών με τέτοιες φάτσες μέσα...δε σου φταίει όμως η εταιρία να το αναγάγεις σε αυτούς.
+10000
Για ποιους τα εξελησει τα αυτοκινητα φιλε μου? Το 95% των κατοχων τετοιων αυτοκινητων τα εχουν για μοστρα και δεν ξερουν να τα πανε γρηγορα. Τα εχουν μονο για μια ξερογκαζια για να τρελαινονται τα πιτσιρικια και τα γκομενακια.
Επισης δεν εχω δει ποτε καποια φεραρι να πηγαινει ''τεζα'' σε καποιο ελληνικο δρομο. Βλεπω ομως δεκαδες να ειναι παρκαρισμενες σε καφετερειες ή να κινουνται στον δρομο με 50χμ και ο συμπαθης νεοπλουτος να χαιδευει το χαζογκομενακι απο διπλα του ή το πολυ πολυ να την ανοιγει στην ευθεια
Και η Πορσε μπορει να εχει βγαλει την Καγιεν που ειναι εξαιρετικη στις εκτος δρομου συνθηκες,αλλα εγω βλεπω μονο καγκουρεμενες Καγιεν με 30αρες ζαντες να μην μπορουν να καβαλησουν ουτε πεζοδρομιο. Βλεπω βελτιωτικους οικους(techart κ.τ.λ) να βαζουν τεραστιους προφυλακτηρες και ζανταρες για ενα και μονο λογο. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως ο Thodwris , o sv2 κ.τ.λ. Αυτο ομως δεν αλλαζει κατι
-
+10000
Για ποιους τα εξελησει τα αυτοκινητα φιλε μου? Το 95% των κατοχων τετοιων αυτοκινητων τα εχουν για μοστρα και δεν ξερουν να τα πανε γρηγορα. Τα εχουν μονο για μια ξερογκαζια για να τρελαινονται τα πιτσιρικια και τα γκομενακια.
Επισης δεν εχω δει ποτε καποια φεραρι να πηγαινει ''τεζα'' σε καποιο ελληνικο δρομο. Βλεπω ομως δεκαδες να ειναι παρκαρισμενες σε καφετερειες ή να κινουνται στον δρομο με 50χμ και ο συμπαθης νεοπλουτος να χαιδευει το χαζογκομενακι απο διπλα του ή το πολυ πολυ να την ανοιγει στην ευθεια
Και η Πορσε μπορει να εχει βγαλει την Καγιεν που ειναι εξαιρετικη στις εκτος δρομου συνθηκες,αλλα εγω βλεπω μονο καγκουρεμενες Καγιεν με 30αρες ζαντες να μην μπορουν να καβαλησουν ουτε πεζοδρομιο. Βλεπω βελτιωτικους οικους(techart κ.τ.λ) να βαζουν τεραστιους προφυλακτηρες και ζανταρες για ενα και μονο λογο. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως ο Thodwris , o sv2 κ.τ.λ. Αυτο ομως δεν αλλαζει κατι
Βεβαίως και αλλάζει. Και αλλάζει πολλά πράγματα. Προφανώς εσύ μιλάς για 3-4 που έχεις δει! Καταλαβαίνεις τι είναι 3-4 Ferrari μπροστά στις 1000άδες που έχουν πουληθεί παγκοσμίως?! Έχω δει σίγουρα κάγκουρες με το αυτοκίνητο που (ενδεχομένως) να οδηγείς (γιατί όλα τα αυτοκίνητα υπάρχουν καγκουρεμένα παντού), αυτό όμως δε κάνει και εσένα κάγκουρα! Κάνε μια βόλτα στο youtube να δεις βιντεάκια από Ferrari σε πίστα και εκτός.
Έχω πιάσει κι γω τον εαυτό μου να πηγαίνει χαλαρά μερικές φορές...και άλλες φορές να πηγαίνω τέζα! Αν με δεις στο χαλαρό, θα πεις...κοίτα τον με το 2λτ πως πάει...αν με δεις τέζα, θα πεις...ορίστε...κοίτα πόσο γρήγορα πάει, θα φάει κανένα! Έτσι είναι όμως, ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Πάλι κάτι θα βρεις να πεις δηλαδή! Πραγματικά δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει όσοι έχουν γρήγορα αυτοκίνητα να πηγαίνουν πάντα τέζα? Θέλουν να πάνε και μια βόλτα οι άνθρωποι!
Εγώ μέχρι τώρα σου έχω αποδείξει κάθε δήλωσή μου με επιχείρημα...μπορείς σε παρακαλώ να υποστηρίξεις με επιχείρημα τις bold δηλώσεις σου?
-
Εγω σου κατεθεσα την αποψη μου με βαση αυτα που εχω δει. Εχω δει και καγκουρεμενη Μ3, εχω δει και Μ3 να πηγαινει γρηγορα. Ναι εχω δει και καγκουρεμενο ΕVO ,αλλα εχω δει και ΕVO να πηγαινει τεζα. Ε ΦΕΡΑΡΙ ΚΑΙ ΛΑΜΠΟ δεν εχω δει ποτε παρα μονο σε ευθεια.
Και παγκοσμιως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το ιδιο συμβαινει. Επειδη συμμετεχω και σε διαφορα αλλα αυτοκινητιστικα φορουμς στο λεω αυτο με βεβαιοτητα. Tις Πορσε,Φεραρι και Λαμπο τις εχουν για τις ευθειες και ειναι τοσο αχρηστοι που οταν δοκιμασουν να πανε γρηγορα σε στροφη τρακαρουν. Μπορεις να ανατρεξεις και στο youtube και να τα δεις κιολας(στο λεω επειδη το ανεφερες πρωτος το youtube)
Noμιζω οτι σου απαντησα για αυτα που εγραψα. Ναι το 95% στην Ελλαδα που εχουν τετοια αυτοκινητα τα εχουν για μοστρα και δεν ξερουν να τα πανε γρηγορα. Εχω δει αρκετες φεραρι απο μικρος . Πως αλλιως να στο τεκμηριωσω δηλαδη? Δεν εχω και στατιστικα στοιχεια.
-
Κοιτα περα απο τν χαβαλε εν μερη εχεις δικιο και εν μερη παλι οχι.
Για παραδειγμα, ναι εχεις δικιο οτι οι περισσοτεροι απο αυτους που τα εχουν δεν ξερουν να τα πανε. Αυτο ομως συνβαινει γιατι δεν υπαρχουν στην Ελλαδα οι υποδομες για να μπορεσουν να μαθουν να τα πανε. Το σωστο ειναι το οποιοδηποτε αμαξι - κατα την προσωπικη μου αποψη παντα - για να το μαθει ο οδηγος του ειναι να το παει να το οδηγησει σε μια πιστα, και μετα σε μια σχολη. Οχι φυσικα σχολη οδηγων που το μονο που σου μαθαινουν ποσο ειναι το λαδι για να παρεις το διπλωμα. Μιλαω για σχολες απο εταιριες που σου μαθαινουν να οδηγεις στο χιονι, στο βρεγμενο στο στεγνο κοκ.
Γιατι δεν πιστευω πως υπαρχει καποιος λογικος ανθρωπος ο οποιος υποστιριζει οτι για να το μαθω πρεπει να βγω στα λιμανακια και να κανω πανω κατω χανοντας το αμαξι καμια 10αρια φορες καταληγοντας στο αντιθετο ρευμα η στα βραχια!
Αρα λοιπον αν δεν το μαθω πως θα το παω? Να το παω χωρις να το ξερω? Ε τοτε ειναι μαθηματικα βεβαιο πως η θα σκοτωσω καποιον η θα σκοτοθω εγω η και τα δυο μαζι!
Επιπλεον οι δημοσιοι δρομοι κυριοι δεν ειναι για να πηγενουμε κανενα αμαξι οσο γρηγορο οσο ακριβο η φτηνο ειναι. Μακαρι να ειχαμε την οδηγικη παιδεια για να μπορεσουμε να οδηγησουμε σε δρομους τυπου autobahn χωρις ορια ταχυτητας αλλα αυτο στην Ελλαδα δεν θα γινει ΠΟΤΕ!
Και φυσικα αλλο ειναι να προσπαθεις να μαθεις ενα αμαξι με 100 αλογα και αλλο ενα με 500...
Στην Ελλαδα εχουμε 2-3 σχολες οδηγησης... ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ? ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΙΑΒΕΡΗ? ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ SAFE TRACK? ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ EV0-POWER?...
Απο αυτους που δεν εχουν ferrari και τα πανε τα saxo τα rallye και δεν ειναι κοτες... ποσοι???? Σε σχολη λεω! Οχι στο δρομο!
Τι να λεμε λοιπον? Ειμαστε ολοι μας καμπουριδες και οταν ειδαμε τον θεο αντι να του ζητησουμε να μας κανει καλα εμεις του λεμε να τους κανει ολους καμπουριδες....
Σε οτι αφορα αυτο που λες οτι ειναι παρκαρισμενες εξω απο καφετεριες, εγω θα σου πω οτι δεν ειναι λιγοτερο απο οσο το καθε αλλο απλο αυτοκινητο το οποιο 'κανει¨' για αυτην την δουλεια, να μοστραρει την εισοδο ενος μαγαζιου - καφετεριας. Αλλα ναι, και παλι εχεις δικιο υπαρχουν πολλοι κομπλεξικοι που βλεπουν το αμαξι τους σαν την επεκταση του πεους τους και περνουν ενα αμαξι για να τους 'φορεσει' και οχι για να το 'φορεσουν' Πιστεψε με ομως περισσοτεροι ειναι αυτοι που το κανουν με ενα Evo παρα με ενα Ferrari. Εχεις παει διπλα σε καγκουρα με Evo να του πεις ρε μεγαλε πατα μια να το ακουσω? Χειροτερα θα σε αντιμετοπισει απο αυτον που θα εχει φερραρι...
H porsche προμοταρει το cayenne σαν SUV και οχι σαν offroad. Αλλοστε γιατι να βγαλει εκδοσεις οπως η Turbo και η GTS? Οταν λοιπον η ιδια η εταιρια βγαζει ενα προϊον με αυτον τον σκοπο, που ειναι το κακο ο ιδιωκτητης να ιοθετησει αυτη την νοοτροπια με το αμαξι του?
Τεσπα, σε καποια εχεις δικιο οπως ειπα. Το θεμα ειναι οτι σε καμια περιπτωση η Ferrari και η καθε Ferrari δεν εβγαλε τετοια αμαξι εχοντας σαν target group τους Ελληνες και την κακιστη συμπερυφορα, νοοτροπια , παιδεια και κουλτουρα μας. Το οτι καποιοι ελληνες τα εχουν μαλλον κακο κανουν στις εταιριες γιατι χαλανε το προφιλ των οδηγων μιας Ferrari παρα κερδος. Και δεν βγαζω την ουρα μου απ'εξω....
Εν κατακλειδι λοιπον θα ασπαστω τα λογια της Ζουμπουλιας προς στην ελιζαντεθ... σιτ χαϊ εντ γουατς....
-
Συμφωνω σχεδον σε ολα Thodwris. Παντως ακομα και αν καποιος δεν εχει τα λεφτα ή και την ορεξη να παει στις σχολες οδηγησης δεν ειναι κακο. Κακο ειναι να πηγαινει στα λιμανακια και να σκοτωνει κοσμο. Υπαρχουν δρομοι στην επαρχια που δεν εχουν κινηση και μπορεις ανετα να τρεξεις . Ο μοναδικος κινδυνος ειναι να σκοτωθεις ο ιδιος ,αλλα τουλαχιστον δεν θα παρεις και κανενα αθωο μαζι σου
Το cayenne μπορει να ειναι suv ,αλλα εχει εξαιρετικες δυνατοτητες offroad. Αλλωστε αυτη δεν ειναι η δουλεια του suv? Να ειναι καλο και στον δρομο και εκτος δρομου. Τα καγκουροποιημενα cayenne δεν μπορουν να ανεβουν ουτε πεζοδρομιο
Παγκοσμιως το ιδιο γινεται. Απειρες καγκουροποιημενες φεραρι,πορσε και λαμπο. Και να σου πω και κατι? Το GTR δεν προκειται να πουλησει ποτε οσο μια 430 ασχετα αν κανει 200.000 ευρο λιγοτερο,γιατι εχει επικρατησει σε ολο τον κοσμο η αποψη οτι οταν εχεις φεραρι ,πορσε,λαμπο αποκτας σεβασμο. Το οτι θα πουληθουν λιγα GTR στην Ευρωπη και στην Αμερικη με επιβεβαιωνει. ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ
Σιγουρα οι φεραρι ,πορσε και λαμποργκινι ειναι εξαιρετικα αυτοκινητα για την πιστα και σιγουρα υπαρχουν πολλοι που τα αγοραζουν για να νιωσουν αυτη την εμπειρια. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ. Αυτη ειναι η αποψη μου και δεν την αλλαζω με τιποτα.
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)