-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Όλοι παιδιά του Tfrc είστε αν το σκεφτείτε. Ακόμα και αν δεν είστε εσείς, τότε θα είναι οι πρόεδροι του club που θα ανοίκει ο καθένας.
Τετοιου ειδους κατηγοριοποιήσεις,μόνο ο καθενας για τον εαυτο του εχει δικαίωμα να κάνει
Εαν θεωρεις τον εαυτο σου 'παιδι' κάποιου κλάμπ (ή εγγόνι,ή 'πιστο' ή ακόλουθο),έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις.
Για εμας τους υπόλοιπους όμως,δεν μπορεις να πείς κουβέντα.
Θελω να πιστευω οτι ελάχιστοι θα ασπαστούνε τέτοιες 'θεωρίες'Όπως τα λέει ο Ανδρέας.
-
-
Hunter νομίζω κατάλαβες τι εννοώ και δεν χρειάζεται να υπάρχει τόση ασυνεννοησία...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στο 99% των περιπτώσεων που αφορούν δημιουργία club, forums κτλπ κτλπ, τον δρόμο τον έδειξε το Tfrc και μάλιστα οι πρόεδροι των περισσοτέρων club ξεκίνησαν από την παρέα αυτή. Τουλάχιστον αξίζει ένας σεβασμός. Το αν συμφωνείς με την πορεία του στο χρόνο είναι ένα άλλο θέμα. Δεν τσουβαλιάζω ούτε κατηγοριοποιώ ανθρώπους και σύνολα. Αναφέρομαι σε ένα γεγονός.
Άποψή μου...
Υ.Γ: Όσο για την κατηγοριοποίηση δεν σας είδα όταν οποιοδήποτε μέλος του Tfrc το τσουβαλιάζανε σε μια κατηγορία(αλήτη ή κοντράκια ή δεν ξέρω τι άλλο) να μιλάτε.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Hunter νομίζω κατάλαβες τι εννοώ και δεν χρειάζεται να υπάρχει τόση ασυνεννοησία....Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στο 99% των περιπτώσεων που αφορούν δημιουργία club, forums κτλπ κτλπ, τον δρόμο τον έδειξε το Tfrc και μάλιστα οι πρόεδροι των περισσοτέρων club ξεκίνησαν από την παρέα αυτή. Τουλάχιστον αξίζει ένας σεβασμός. Το αν συμφωνείς με την πορεία του στο χρόνο είναι ένα άλλο θέμα.
Άποψή μου.
Εγω ήμουνα ξεκάθαρος σε αυτο που είπα,και δεν αναφερθηκα καθόλου στο Tfrc.
Τα 'ταμπελάκια' ειναι ενοχλητικά,και όποιος τα γουσταρει μπορει να τα φοραει ΜΟΝΟΣ του.Αποψη για το Tfrc δεν έχω αλλα και ούτε και με απασχολει το θεμα
-
Δεν ήταν ταμπελάκι. Απλά την ιδέα του Tfrc ως προς την παρέα, το φόρουμ, τις εκδρομές κτλπ που έχουν σχέση με την αυτοκίνηση την ακολούθησαν όσοι άνοιξαν club αργότερα.
Δεν νομίζω ότι είπα κάτι λιγότερο ή κάτι περισσότερο...
Απλά κάποιος έδωσε το έναυσμα και μετά ακολούθησαν και άλλοι.
Υ.Γ: Δλδ αν χρησιμοποιήσω την ''ταμπέλα'' Πιστάκηδες ή καλοφαγάδες, θα σε ενοχλήσει το ίδιο;
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Δεν ήταν ταμπελάκι. Απλά την ιδέα του Tfrc ως προς την παρέα, το φόρουμ, τις εκδρομές κτλπ που έχουν σχέση με την αυτοκίνηση την ακολούθησαν όσοι άνοιξαν club αργότερα.Δεν νομίζω ότι είπα κάτι λιγότερο ή κάτι περισσότερο...
Απλά κάποιος έδωσε το έναυσμα και μετά ακολούθησαν και άλλοι.
Υ.Γ: Δλδ αν χρησιμοποιήσω την ''ταμπέλα'' Πιστάκηδες ή καλοφαγάδες, θα σε ενοχλήσει το ίδιο;
Σιγά ρε παιδιά... Ώρα να μας πείτε ότι εφεύρατε και τον τροχό.
-
Το εναυσμα απ'ότι είδα το έδωσες μόνος σου,μιας και ηθελημενα εμπλεξες την ιστορία του TFRC με το ότι κάποιοι (και εγω μαζι τους) γελάσαμε με το γελοίο βιντεάκι που παρατεθηκε,και που ουσιαστικα δεν ειχε τίποτα να κάνει με κλάμπς και 'ιστοριες' και 'ιδεολογίες'
Το οδηγησες μόνος σου το θεμα στους 'σεβασμους' κ.τ.λπ
Το 'πιστακιας' αποδίδεται σε κάποιον που πηγαίνει στις πίστες,και δεν αποτελει χαρακτηρισμο ΕΝΤΑΞΗΣ σε κάποια (και καλά) οργανωμένη κοινωνία η ομάδα.
Αυτο το τελευταίο ειναι το ενοχλητικο.ελπίζω να γίνομαι κατανοητος
-
Insane, το ότι ενας άνθρωπος είχε γραφτει στο φορουμ του TFRC κάποτε ή έστω ειχε πατησει σε 2-3 συναντησεις 1-2 εκδρομες δεν σημαίνει ότι ΗΤΑΝ το TFRC, μην ξεχνας περιοδους που ακομα και μελη παλια 'τσακωνοντουσαν' μεταξυ τους ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι TFRC.
Απο αυτο που φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι οποιοσδηποτε είχε ενα account στο tfrc ήταν παιδι του TFRC, και αυτο του ανοιξε τα ματια το δρομο κλπ?
Δεν αμφισβητει κανεις ότι είχε πολυ κοσμο (στο φορουμ και σε 2 τρακ ντέι) ή σε 2-3 εκδρομες πάλι ειχε πολυ κοσμο....απλα οι περισσοτεροι μπενανε μενανε λιγο καιρο και φευγανε, ή τελος πάντων μενανε σαν απλοι users.
Δλδ αν υπάρχει ενα κλαμπ 106rallye.club, και έχει εκει μαζεμενους όλους τους 106κιδες, οι οποιοι σε 10 χρονια εξαφανηστουν...λογο εξαφανισης του αυτοκινητου, και πάρουν ας πουμε όλοι 208 GTI θα βγει ο πρόεδρος του κλαμπ αυτου και θα λεει όλοι εισασταν 106rallye.club?
-
το TFRC δεν ειναι club για ενα συγκεκριμενο τυπο αυτοκινητων ειναι club για οδηγους χωρις να εχει σημασια τι αμαξι εχει ο καθενας.
Και αν θυμαται καποιος απο εσας υπαρχαν παλια στο forum ολες οι μαρκες αυτοκινητων kαι εκει μεσα γινοντουσαν ολες οι συζητησεις που πλεον γινοντε σε αλλα club.
και πλεον και αυτο εχει καταντησει απελπισια υπαρχουν πανω απο 175 club στην Ελλαδα και αυτο γιατι ολοι γουσταρουν να ειναι προεδροι.
Το TFRC εχει μια ιστορια 10 χρονων και αυτο δεν μπορει να κρυφτει δυστηχως για πολλους.
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
το TFRC δεν ειναι club για ενα συγκεκριμενο τυπο αυτοκινητων ειναι club για οδηγους χωρις να εχει σημασια τι αμαξι εχει ο καθενας.Και αν θυμαται καποιος απο εσας υπαρχαν παλια στο forum ολες οι μαρκες αυτοκινητων kαι εκει μεσα γινοντουσαν ολες οι συζητησεις που πλεον γινοντε σε αλλα club.
και πλεον και αυτο εχει καταντησει απελπισια υπαρχουν πανω απο 175 club στην Ελλαδα και αυτο γιατι ολοι γουσταρουν να ειναι προεδροι.
Το TFRC εχει μια ιστορια 10 χρονων και αυτο δεν μπορει να κρυφτει δυστηχως για πολλους.
Και αυτό τι σημαίνει ακριβώς;
-
ποιο θες να μαθεις τι σημαινει απο ολα?
-
Όλα αυτά που γράφετε για το TFRC και την ιστορία του και το ότι είναι ο πατέρας των αυτοκινητιστικών λεσχών, τι σχέση έχουν με το θέμα μας;
-
Δλδ η αναλυση των μοντελων που γινοντε στα κλαμπ για συγκεκριμενη μαρκα γινοτανε στο TFRC? ΕΛΕΟΣ!
-
διαβασε τα υπολοιπα post και θα καταλαβεις.
οσο για το βιντεο δεν νομιζω οτι ακομα και χαλια να ειναι πρεπει καποιοι απο εσας να γελατε με ενα τραγουδι που λεει καποιες αληθειες.
(εγω δεν ξαναγραφω γιατι ειμαστε off topic τελειως)
-
Ακριβώς σε σχέση με το βίντεο λέω, όχι με το θέμα... Και εγώ είμαι μαζί σου εκτός θέματος.
Κάθε ένας έχει το δικαίωμα να πει και να δει όπως θέλει ένα βίντεο ανεβασμένο στον γιουτούμπη. Όπως κρίνουμε βιντεάκι της Πάνια, έτσι κρίνεται και αυτό.
-
οχι οταν αυτο το βιντεο παιδια αναφερεται σε μια ομαδα ανθρωπων και μιλαει για ενα club τοτε crew τωρα δεν ειναι η πανια το tfrc
-
Ε και; Δημόσιο δεν είναι; Δεν το βλέπει όποιος θέλει;
-
οχι οταν αυτο το βιντεο παιδια αναφερεται σε μια ομαδα ανθρωπων και μιλαει για ενα club τοτε crew τωρα δεν ειναι η πανια το tfrc(καμια συγγένεια με τον κυριο ? )
-
να το βλεπει ναι για αυτο ειναι δημοσιο.
αλλα δεν αξιζει να σχολιαστει με γελια στα ανεκδοτα,
εσυ τι λες? -
να το βλεπει ναι για αυτο ειναι δημοσιο.
αλλα δεν αξιζει να σχολιαστει με γελια στα ανεκδοτα,
εσυ τι λες?Εγώ γέλασα, το βρήκα αστείο. Πάντως στο youtube επιτρέπονται τα σχόλια από κάτω.
Ανέκδοτα [#4]