-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
οχι οταν αυτο το βιντεο παιδια αναφερεται σε μια ομαδα ανθρωπων και μιλαει για ενα club τοτε crew τωρα δεν ειναι η πανια το tfrc
(καμια συγγένεια με τον κυριο ? )
νομιζω οτι προκαλεις ενω δεν με ξερεις καν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
να το βλεπει ναι για αυτο ειναι δημοσιο.
αλλα δεν αξιζει να σχολιαστει με γελια στα ανεκδοτα,
εσυ τι λες?Εγώ γέλασα, το βρήκα αστείο. Πάντως στο youtube επιτρέπονται τα σχόλια από κάτω.
εκει ομως μπορει να σου απαντησει οποιος το εχει βαλει.
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
να το βλεπει ναι για αυτο ειναι δημοσιο.
αλλα δεν αξιζει να σχολιαστει με γελια στα ανεκδοτα,
εσυ τι λες?Εγώ γέλασα, το βρήκα αστείο. Πάντως στο youtube επιτρέπονται τα σχόλια από κάτω.
εκει ομως μπορει να σου απαντησει οποιος το εχει βαλει.
Αν δεν θέλατε να το σχολιάζει όποιος και όποιος, να μην το βάζατε εκεί. Εγώ που έχω βάλει βιντεάκι από την οδήγησή μου στις σέρρες γνωρίζω ότι κάνοντας κάτι τέτοιο, σίγουρα μερικοί θα λένε 'ε τον μαλάκα, δες τον, μια δεν μπορεί να πάει.' Αυτό έχει το διαδίκτυο, είτε μας αρέσει είτε όχι.
-
αν εσυ πιστευεις οτι το να βαλεις ενα βιντεο που αναφερετε σε μια παρεα στα ανεκδοτα ειναι σωστο.
εγω δεν ασχολουμε αλλο ας σβησουν οι admin τα post αρκετα το σκισαμε το θεμα. -
Ρε συ, σε κάποιους φαίνεται αστείο, πώς να το κάνουμε δλδ; Ας γίνει μια διάσπαση και βλέπουμε...
-
το αστειο ποιο ειναι?
-
Τώρα το είδα!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τώρα το είδα!το αστειο που ειναι?
-
Κοίτα, και εμένα δεν μου αρέσουν κάποια από τα ανέκδοτα εδώ, αλλά δεν το κάνω θέμα.
-
Φίλε μου το αστείο είναι στους γελοίους στοίχους και ακόμα περισσότερο στον γελοίο που νομίζει ότι μπορεί να τραγουδά hip hop. Αυτά είναι τα αστεία .
-
οι στοιχοι λενε καποιες αληθειες ομως και πολλοι το ξερουν οτι τα περισσοτερα που αναφερει ειναι πραγματικοτητα, για την φωνη δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν τρελενομαι για το hip hop αλλωστε το παιδι δεν ειναι επαγγελματιας.
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κοίτα, και εμένα δεν μου αρέσουν κάποια από τα ανέκδοτα εδώ, αλλά δεν το κάνω θέμα.εσυ το βλεπεις για ανεκδοτο?
-
Ναι. Εσύ το βλέπεις για σοβαρό;
-
Εσυ τι νομιζεις οτι τοση ωρα λεω ανεκδοτα.
αυτα που αναφερει ειναι καποια πραγματα που εχει κανει το tfrc και δεν νομιζω οτι ειναι γελοια.Εσυ τι λες ειμαστε γελοιοι?
Γιατι το τραγουδι αναφερεστε στο tfrc το οποιο ειναι η παρεα μου.
-
Ο μόνος τρόπος να πάρω σοβαρά τον στοίχο 'Σας γ@μ@με και γελ@με' είναι αν υποθέσω ότι τον έγραψε ο the dude (χάθηκε αυτό το παιδί και ευτυχώς δεν πρόλαβε να μας γ@μήσει όλους), οπότε το πράγμα έχει μια βάση.
-
Πωπω αυτός ο αγελισμός (εκ του αγέλης) δεν τον μπορώ με τίποτα!
Ρε παιδιά για όνομα… σαν μικρά παιδάκια που κάποιος είπε ότι φοράει καλύτερα παπα από τα δικά σας!
Το όλο σύνολο από το βίντεο είναι για κλάματα, από το τι δείχνει: κάποια παιδάκια να κάνουν μαλακίες με τα αυτοκίνητα, το τι λέει: σιγά τις αλήθειες, σας γαμάμε και γελάμε… αναρχίλα στιλ, από τον γελοίο rapper, που δεν είναι επαγγελματίας αλλά τραγουδάει… φυσικά είναι και μάγκας.
Δηλαδή αυτό το βίντεο τι προσπαθεί να δείξει; Έναν τρόπο ζωής; Αν ναι αυτός είναι τρόπος ζωής ή τρόπος αυτοκαταστροφής;
Για να συνέλθουμε λίγο, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε!
-
Θα (ξανα)τραβήξει πολύ αυτή η ιστορία με το tfrc; Έλεος πια, καθε φορά τα ιδια...
-
Δεν περιμενα καποια απαντηση αλλη μονο δυο λεξεις απο ολο το τραγουδι.
Μονο αυτα σε συμφερουν οι υπολοιπες αληθειες πονανε?
Και μην ειρωνευεσαι αλλο καποιους ανθρωπους δεν θα σου αρεσε να σε ειρωνευεται καποιος αγνωστος ετσι δεν ειναι Λαππα?
-
To όλο project και οι ρίμες έχουν άσωτο γέλιο, αλλά το 5άρι Ε28 παραδίδει μαθήματα στο βρεγμένο πέταλο...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θα (ξανα)τραβήξει πολύ αυτή η ιστορία με το tfrc; Έλεος πια, καθε φορά τα ιδια...δεν νομιζω οτι αρχισαμε εμεις?
αν γελαγαν μαζι σου δεν θα υπερασπιζοσουν τον εαυτο σου? -
Πωωω.... Δεν γέλασε κανείς μαζί σου. Με τις 'ρίμες' γελάσαμε.
Ανέκδοτα [#4]