-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
Θα (ξανα)τραβήξει πολύ αυτή η ιστορία με το tfrc; Έλεος πια, καθε φορά τα ιδια...
δεν νομιζω οτι αρχισαμε εμεις?
αν γελαγαν μαζι σου δεν θα υπερασπιζοσουν τον εαυτο σου?'Εμείς', 'εσείς', 'σεβασμός', 'ανήκουμε', 'παιδί του', μπλα μπλα.
Αν εσύ δεν βλέπεις κάτι στραβό σ' αυτά, δεν μπορώ να στο υποδείξω.
Παίρνω τα κουβαδάκια μου και παώ να παίξω αλλού. -
Έλεος ρε παιδιά, με κάνετε να νιώθω σαν τον Σαλμάν Ρουσντί με αυτό το βίντεο. Σε κάποιους φαίνεται γελοίο, για κάποιους λέει αλήθειες. Δεν είναι η βίβλος, ή το κοράνι για να μην μπορούμε να το σχολιάσουμε. Ιδιαίτερα από την στιγμή που είναι φτιαγμένο για να προκαλεί, έτσι;
Δηλαδή, αν βρείτε κάποιο από τα βιντεάκια που έχω ανεβάσει εγώ στον σωλήνα με την αφεντιά μου να κάνει σκι και τα ανεβάσετε εδώ, θα πρέπει να παρεξηγηθώ; Άσε που εγώ δεν βρίζω κανένα, μόνο την τύχη μου...
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
Και μην ειρωνευεσαι αλλο καποιους ανθρωπους δεν θα σου αρεσε να σε ειρωνευεται καποιος αγνωστος ετσι δεν ειναι Λαππα?
Ακριβώς για αυτό τον λόγο γράφω πάντα επωνύμως, αγαπητέ John_Starlet.
-
Αν δεν ξερετε σε τι αναφερετε μπορει να σας φανει καπως,
αλλα οι περισσοτεροι ξερετε τι εστι tfrc.Δεν ειναι λογικο να λεω εμεις, το tfrc δεν ειναι ενα ατομο.
κοιτα εγω προσωπικα δεν σε ξερω αν και μπορει να σε εχω απο κοντα αν πας για σκι αραχωβα αλλα γελας με ενα βιντεο οπου αναφερετε σε καποιους ανθρωπους ετσι δεν ειναι?
-
Όχι, δεν είναι έτσι. Γελάω με ένα τύπο που βρίζει τραγουδιστά. Σε αυτό το βίντεο εσύ και εγώ βλέπουμε διαφορετικά πράγματα. Επέτρεψε μου λοιπόν να το βρίσκω αστείο.
-
ειναι αστειο δηλαδη τα δεκα χρονια ιστοριας που περιγραφει οσο μπορει να το κανει ενα τραγουδι.
αν ειναι δυνατον ρε παιδια. -
Αν η ιστορία είναι το σας γαμάμε και γελάμε, οκ.
-
Ακους μονο οτι θελεις νομιζω.
-
Κοίτα να δεις πως έχει το πράγμα. Κάποιοι ακούγοντας την λέξη 'Ιησούς' σκέφτονται αμέσως τον Θεάνθρωπο που θυσιάστηκε για εμάς. Κάποιοι άλλοι στο άκουσμα της ίδιας λέξης σκέφτονται τους Monty Pythons και την ζωή του Brian. Για τους πρώτους το να γελάσεις με αυτό που θεωρούν σοβαρό είναι βλασφημία, για τους δεύτερους δικαίωμα στην έκφραση, ελευθερία σκέψης.
Ακόμα και αν θεωρώ ότι η θρησκεία ίσως να πρέπει να χαρακτηρίζεται ως θέμα ταμπού (και στο συγκεκριμένο δυσκολεύομαι, αν και προσπαθώ να μην προκαλώ αυτούς που παίρνουν την πίστη τους υπερβολικά σοβαρά), αδυνατώ να πιστέψω ότι τα ίδια προνόμια πρέπει να απολαμβάνει ένας αυτοκινητιστικός σύλλογος, ή ένα τραγούδι.
-
δεν νομιζω οτι ειναι προνομιο να μην θες να σε βαλουν σε ενα topic οπου ο τιτλος του ειναι ανεκδοτα και αν γελανε με ενα τραγουδι οπου λεει καποια πραγματα οπου ειναι αληθεια.
εγω αυτο ειπα απο την αρχη.
-
Φιλική συμβουλή κύριε JHON_STARLET, αν θες να παίρνουμε το club σου και το τραγούδι του στα σοβαρά, σταμάτα να απαντάς, γιατί όλο και περισσότεροι θα μπαίνουν από περιέργεια εδώ και όπως κατάλαβες όλοι το βρίσκουμε από αστείο έως κακό (το τραγούδι). Kαι παρακαλώ να μας αφήσεις να διαβάζουμε άλλα ανέκδοτα.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Υμνος του TFRCAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑ
Τρελο γελιο...
Μιλαμε και για πολυ μαγκια ρε παιδακι μου να ουμ...
''Σας γ@μ@με και γελαμε σε ολα τα στεκια...''
Μου κλανετε τα @@!!!!
-
επειδη η ηλιθιοτητα απο ορισμενους εκδηλωθηκε σε ολο της το μεγαλειο και επειδη δεν αξιζει να απαντησω σε κα8ε ενα ξεχωριστα βαλτε κατι καλα μεσα στο καυκαλο σας
η γνωμη ειναι σαν την κολοτρυπιδα
ολοι εχουν απο μια
απλα καποιοι την εχουν σε μεγεθος αγωγου πετρελαιουκαι κατι που το εχω πει πολλες φορες και αποδεικνυει το ποσο κομπλεξικοι και σκατομυαλοι ειναι καποιοι....Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ...αυτο προοριζεται για ολους εκεινους που δεν ξερουν την τυφλα τους αλλα και για εκεινους που νομιζουν (στην φαντασια τους και μονο) οτι ξερουν....
οσο για καποιον που μιλησε περι ανακαλυψη τροχου....
ΝΑΙ ΡΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ για τα ελληνικα δεδομενα ανακαλυψαμε και τον τροχο και την φωτια, οταν καποιοι δεν ειχαν τριχες ουτε στα @ρχιδι@ τους....οταν καποιοι νομιζανε οτι το club to site to forum ta trackday oi filan8rwpikes, ta tourings, ta kart nights, to the game, oi agwnes, kai 10des alles εκδηλωσεις ηταν απλα αγνωστες λεξεις που δεν ειχαν καν οριστει στο ελληνικο λεξικο και αν το αμφισβητεις στα @@@@ μουη μ@λακια που σας δερνει και αποδεικνυει τον κομπλεξισμο ορισμενων ειναι οτι δεν σχολιαζεται γενικα ουτε καν τα κακως κειμενα....σχολιαζεται μονο οτι ειναι ουσιαστικα εναντιον του τροπου σκεψης που υπαρχει εδω μεσα....μιλατε για ζωα και εδω υπαρχει ατομο που καθετε στην μεσαια λωριδα για να στριψει αριστερα αλλα κανεις δδεν τολμαει να τον κρινει....
1995-2007 keep on going
for the rest
go and get a life
και για να μην ειμαι off topic
ειστε ολοι (ξερετε ποιοι) ενα κακογουστο ανεκδοτο βγαλμενο απο ανθρωπο χωρις μυαλο....
-
Παιδιά, δεν το λήγουμε εδώ; Στο θέμα με τα ανέκδοτα είμαστε.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Παιδιά, δεν το λήγουμε εδώ; Στο θέμα με τα ανέκδοτα είμαστε.Το θεμα είναι ήδη ανύπαρκτο.Δεν υπάρχει σύγκριση του ενός (του γελοίου βίντεο) με το άλλο (τό κλάμπ του tfrc)
Οποιος δεν μπορει να το δει αυτο,προφανως εχει περιορισμενη αντιληψη της πραγματικότητας -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ...
Πάντως μια και μιλάμε για ένα video clip, το οποίο μάλιστα θεωρείτε ύμνο σας, καλό θα είναι να προβληματιστείτε με την ποιότητά του.
H ημιμάθεια στο χώρο της εικόνας, η αμάθεια στο χώρο του audio δεν έχει ενοχλήσει κανένα σας; -
http://www.tfrc.gr/modules.php?name=Sur ... er=&thold=
Ετσι εξηγουνται ολα...
-
Ρε MAD-MAX, και να με συμπαθάς δηλαδή, εσύ προσωπικά πιστεύεις οτι αυτό το απαύγασμα καλλιτεχνικής ανησυχίας σας εκφράζει σαν club? Μην υποβαθμίζετε τον εαυτό σας (και το club σας) ρε συ...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
http://www.tfrc.gr/modules.php?name=Surveys&op=results&pollID=3&mode=&order=&thold=Ετσι εξηγουνται ολα...
προς τι η ειρωνια?
τι σου προκαλει εντυπωση?
οι 435 ψηφοι οταν το crew αποτελειται απο 25 ατομα.....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε MAD-MAX, και να με συμπαθάς δηλαδή, εσύ προσωπικά πιστεύεις οτι αυτό το απαύγασμα καλλιτεχνικής ανησυχίας σας εκφράζει σαν club? Μην υποβαθμίζετε τον εαυτό σας (και το club σας) ρε συ...μισο για να καταλαβω
οσοι κρινουν και ειρωνευονται ας μας πουν ξεκαθαρα τι ειρωνευονται και προσβαλουν
α) την οπτικη και ηχητικη ποιοτητα?
β) τον στιχο?
γ) τις μουσικες γνωσεις και φωνητικες εικανοτητες του δημιουργου?
δ) το TFRC και τα οσα πρεσβευει?αν κρινουν το
α) συγνωμη κιολας αλλα ειπαμε οτι ειναι μια αυτονομη ερασιτεχνικη προσπαθεια ενος ατομου με την χρηση ενος υπολογιστη (εναν πρωταρη στην πιστα ετσι θα του μιλαγατε η θα τον συμβουλευατε?)
β) οποιοι γνωριζουν καταλαβαινουν την σημασια του...για τους υπολοιπους ειναι απλα ενας στοιχος με η χωρις περιεχομενο
γ) εδω δεν εχω να σχολιασω κατι αυτος ειναι και αυτες τις ικανοτητες εχει....
δ) τοτε ας ξαναδιαβασουν τα bold του προηγουμενου ποστ μου -
**
Να το πω ακόμα μια φορά? Συζήτηση για το TFRC δεν θα ξαναγίνει εδώ μέσα.-**
Ανέκδοτα [#4]