-
Εγώ με τον κορσαιρ λέμε να βάλουμε μια τετράδα από SR-71, τα 3,5 mach τα έχουμε σίγουρα.
-
παιδια σορρυ αλλα ειστε offtopic.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
παιδια σορρυ αλλα ειστε offtopic.οτι θα μου το λεγε αυτό ο λουλούδης δεν το περίμενα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nαι, ειλικρινά το πιστεύω. Δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο άτομο που δεν έχει ιδέα για τα βασικότερα των βασικών, δεν ξέρει ότι όταν προσπερνάμε κατεβάζουμε ταχύτητα αν έχουμε κρεμασμένο κινητήρα, και παρόλα αυτά στις ευθείες πάει με 180 τσε βάλε.Η αναφορά μου στο αν πρέπει να ασχοληθεί με κάτι χωρίς να ξέρει αφορά την κίνηση σε τέτοιες ταχύτητες. Για να μην πω για γενικότερη κίνηση στους δρόμους, γιατί μακριά πάει η βαλίτσα. Τα λάστιχα της πρότεινε να τα αλλάξει ο υπεύθυνος του συνεργείου (σε συνεργείο έγιναν αυτά, όχι σε λαστιχάδικο).
Η πρώτη αντίδρασή μου φυσικά και ήταν να γελάσω, αλλά μετά φρίκαρα στην ιδέα ότι αυτό το άτομο κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Το αυτοκίνητο δεν είναι παίξε γέλασε δυστυχώς ρε συ Ηλέκτρα.
Α, και για να εξηγηθούμε για να μην παρεξηγηθούμε, το ίδιο θα έκανα και τα ίδια θα έλεγα αν ήταν άντρας, έτσι;
Λοιπον, οκ το σταματάω γιατι α) είμαστε off topic και β) γιατι μιλάμε σε άλλη βάση. Συνεχιζω να επιμενω στο προηγουμενο μου ποστ, η τυπισσα δεν πιανει πάνω από 80 απλά το πέταξε.
Οσο για την τελευταια πρόταση για να είμαι ειλικρινης πιστευω ότι τα σχόλια σε αντιστοιχη ατάκα αντρα (όχι απο σένα απαραιτητα αλλά απο πολλους) θα ηταν χειρότερα γιατι στην συνείδηση του κόσμου 'ο αντρας πρεπει να ξερει απο αυτοκινητα'
-
Όλοι μας πετάμε κοτσάνες για τις οποίες (αργότερα) απορούμε με τον εαυτό μας...
_
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
... και στο διπλανό γραφείο είναι μια γκομενίτσα ...Aφου ηταν γκομενιτσα κ οχι μπαζολα, γιατι στη δευτερη περιπτωση δε νομιζω να 'βοη8ουσες' (:whistlink:), η σωστη συμπεριφορα 8α ηταν να γελασεις ευγενικα μπροστα της κ να της ε3ηγησεις πως εχουν τα πραγματα. ΑΝ πραγματικα η8ελες να βοη8ησεις. Ολα τα αλλα ειναι ε3υπνακιστικη συμπεριφορα και αρα περιττα ΙΜΗΟ.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
... και στο διπλανό γραφείο είναι μια γκομενίτσα ...
Aφου ηταν γκομενιτσα κ οχι μπαζολα, γιατι στη δευτερη περιπτωση δε νομιζω να 'βοη8ουσες' (:whistlink:), η σωστη συμπεριφορα 8α ηταν να γελασεις ευγενικα μπροστα της κ να της ε3ηγησεις πως εχουν τα πραγματα. ΑΝ πραγματικα η8ελες να βοη8ησεις. Ολα τα αλλα ειναι ε3υπνακιστικη συμπεριφορα και αρα περιττα ΙΜΗΟ.
Μια χαρά θα βοηθούσα, δεν ήταν αυτός ο λόγος που ασχολήθηκα, αλλά γιατί δεν ήθελα να της φορτώσει ο συνεργειατζής λάστιχα με δείκτη V σε 1600αρι που δεν πρόκειται ποτέ να ζεσταθούν, ειδικά σε περιβάλλον πόλης. Γιαυτό και είπα να βάλει Continental SportContact και όχι κάτι μπαζα που της έδειξε αυτός επειδή τα είχαν σε προσφορά.
-
Οk then!
Ωρα για ανεκδοτο (πρεπει να εχει μπει παλι):
Βαρεμμενος μπατσος κυνηγαει εναν που ετρεχε. Μετα απο αρκετη ωρα καταδιω3ης σταματανε, πλησιαζει ο μπατσος στο παρα8υρο του οδηγου κ του λεει: 'Επειδη δεν εχω κα8ολου ορε3η αν μου πεις μια καλη δικαιολογια γιατι ετρεχες 8α σε αφησω. Αλλα προσεχε! Καλη!!'. Και γυρναει ο οδηγος κ απανταει 'Τι να σου πω κυρ' αστυνομε μου. Χτες εφυγε η γυναικα μου απο το σπιτι. Με παρατησε κ πηγε με εναν μπατσο. Ε, σε ειδα που με κηνυγουσες κ νομιζα οτι η8ελες να μου τη γυρισεις πισω'.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Οk then!Ωρα για ανεκδοτο (πρεπει να εχει μπει παλι):
Βαρεμμενος μπατσος κυνηγαει εναν που ετρεχε. Μετα απο αρκετη ωρα καταδιω3ης σταματανε, πλησιαζει ο μπατσος στο παρα8υρο του οδηγου κ του λεει: 'Επειδη δεν εχω κα8ολου ορε3η αν μου πεις μια καλη δικαιολογια γιατι ετρεχες 8α σε αφησω. Αλλα προσεχε! Καλη!!'. Και γυρναει ο οδηγος κ απανταει 'Τι να σου πω κυρ' αστυνομε μου. Χτες εφυγε η γυναικα μου απο το σπιτι. Με παρατησε κ πηγε με εναν μπατσο. Ε, σε ειδα που με κηνυγουσες κ νομιζα οτι η8ελες να μου τη γυρισεις πισω'.
Με τον νεο ΚΟΚ λέει να το δοκιμάσουμε.
-
Ησουν λιγο ακραιος ντινο...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ησουν λιγο ακραιος ντινο...Καλά Θάνο.
-
Εννοω οτι απλα δεν ηξερε τον δεικτη ταχυτητας...δεν ειπε οτι μαρεσει να οδηγαω σε μονοδρομους!Επισης δεν πιστευω οτι η πλειοψηφια γνωριζει τους δεικτες ταχυτητας!
-
Και τα εξαλτο μου V είναι. Και έχω τελική 180!
Που ήσουν ρε dr να με σώσεις;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και τα εξαλτο μου V είναι. Και έχω τελική 180!Που ήσουν ρε dr να με σώσεις;
A δεν ξέρω από αυτά εγώ, τότε μελετούσα.
-
Δεν ξέρω αν είναι μούφα αλλά έχει πλάκα.
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/156269.html
Στις 20 Ιουλίου του 1969, ως κυβερνήτης της σεληνακάτου του Apollo 11, ο Neil Armstrong ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε πόδι στο φεγγάρι. Οι πρώτες του λέξεις αφού έκανε τον πρώτο του περίπατο στη Σελήνη ήταν: 'Αυτό είναι ένα μικρό βήμα για μένα, είναι όμως ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα'.
Οι λέξεις αυτές, μεταδόθηκαν μέσω τηλεόρασης στη Γη και τις λέξεις αυτές άκουσαν εκατομμύρια κόσμου. Μόλις πριν ξαναμπεί όμως στη σεληνάκατο, έκανε την εξής αινιγματική παρατήρηση:
'Καλή τύχη κύριε Gorsky'.
Πολλοί από τη NASA θεώρησαν ότι ήταν μια τυπική παρατήρηση, που απευθυνόταν σε κάποιο Ρώσο κοσμοναύτη. Όμως, μετά από έλεγχο που έκαναν, δε βρήκαν κανέναν Gorsky ούτε στα Ρώσικα ούτε στα Αμερικάνικα διαστημικά προγράμματα. Και όπως πέρναγαν τα χρόνια, όλο και περισσότεροι απορούσαν για το νόημα της φράσης 'Καλή τύχη κύριε Gorsky'. Ο Armstrong δεν απαντούσε, ποτέ, μόνο χαμογελούσε...
Στις 5 Ιουλίου του 1995, στο Tamba Bay της Florida, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, ένας δημοσιογράφος του ξανάκανε την ίδια εκείνη ερώτηση, που 26 χρόνια ως τότε βασάνιζε τον κόσμο. Και ο Neil Armstrong, είπε ότι θα την απαντούσε, μια και ο κύριος Gorsky είχε πεθάνει, οπότε πλέον δεν υπήρχε πρόβλημα:
'To 1938, όταν ήμουν παιδί στο χωριό μου, έπαιζα μπάσκετ με ένα φιλαράκι στην αυλή. Ο φίλος μου χτύπησε με δύναμη τη μπάλα, και η μπάλα προσγειώθηκε στην αυλή του γείτονα δίπλα στο παράθυρο της κρεβατοκάμαρας. Οι γείτονες ήταν ο κύριος και η κυρία Gorsky. Όπως πήγαμε να μαζέψουμε τη μπάλα, άκουσα την κυρία Gorsky να φωνάζει στον κύριο Gorsky:
'Στοματικό;;;; Θα σου κάνω στοματικό όταν το κωλόπαιδο από δίπλα ανέβει στο φεγγάρι!!' -
Είναι αστικός μύθος που ξεκίνησε την ζωή του ως ανέκδοτο.
-
Εδώ http://www.livefeeds.gr/644589663/
Κάντε κλικ στην APOTHIKI
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εδώ http://www.livefeeds.gr/644589663/Κάντε κλικ στην APOTHIKI
Χε-χε. Πλάκα είχε.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πήρε η μλκισμένη τηλ και μόλις άρχισε τη γλωσσοδιάροια χέστηκα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μου το είχαν στείλει με mail εχθές και σε όσους το έστειλα έπαθαν την πλάκα τους.
'Ενας φίλος μου έκανε την λαλακία να κάνει forward το λινκ που του έστειλα και τον έπαιρνε τηλεφωνο όλη νύχτα!!! (όλοι όσοι έμπαιναν έβλεπαν το δικό του λινκ και έτσι χτυπούσε το δικό του τηλ. )
Ανέκδοτα [#4]