-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
@cap dim τώρα θυμηθήκαμε το
δεν εχω χρονο ....
φευγω για τα Μεγαρα ...
παω να κανω τα 25 εκατοστα 25 χιλιοστα
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
παω να κανω τα 25 εκατοστα 25 χιλιοστα
κάνω ιδιαίτερα αν θές
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μήπως τελικά το marketing είναι πιο μπροστά από το αγοραστικό κοινό?Αυτό ξαναπέστο...
Κλασικό παράδειγμα όλοι αυτοί που λέγοντας ότι τόσον καιρό ήταν ικανοποιημένοι έχοντας επιλέξει ένα Clio, 206, Puntο, Corsa κλπ δεν εννοούσαν ότι είναι ικανοποιημένοι ΚΑΙ με τις διαστάσεις του. Ευτυχώς για μας, οι εταιρείες το κατάλαβαν εγκαίρως κι έσπευσαν να μας πουν τι είναι αυτό που ψάχνουμε σ' ένα 'αυτοκίνητο πόλης' με τα νέα Clio & Corsa, το 207, το Grande Punto, κλπ.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Αυτό ξαναπέστο...
Μήπως τελικά το marketing είναι πιο μπροστά από το αγοραστικό κοινό?
-
Αυτό ξαναπέστο...
Μήπως τελικά το marketing είναι πιο μπροστά από το αγοραστικό κοινό?
Ωραία! Και τώρα τραγουδιστά:
*Μήηηπως - ορέ λέω - μήηηπως τεεεελιιιικάαααα.... *
(πάμε όλοι μαζί!...) -
χμ...
ναι μου θυμιζει τον ορο 'αυτοκινητα ελευθερου χρονου', τη στιγμη που ο ελευθερος χρονος ειναι ανεκδοτο! -
Μέση κατανάλωση για golf gti γνωρίζει κανενας κάτοχος;
Σκέφτομαι για αγορά και καθημερινή χρηση...
-
Παντως τελικα παραγγειλα το GTI...Μαυρο Magic, 5θυρο και εχτρα εβαλα υπολογιστη ταξιδιου plus,διχτυ χωρου αποσκευων και ντουλαπακια κατω απο τα εμπρος καθισματα, ηλεκτρικα ρυθμιζομενοι θερμαινομενοι και αναδιπλουμενοι εξωτερικοι καθρεφτες με αυτοματη ρυθμιση καθρεπτη συνοδηγου κατα την σταθμευση αντιθαμβωτικος καθρεφτης οδηγου και εσωτερικος φωτισμος στα ποδια οδηγου συνοδηγου, cruise control,και κεντικο υποβραχιονιο εμπρος με χωρο αποθηκευσης αντικειμενων...δωρο ο συναγερμος και αισθητηρες υποβοηθησης σταθμευσηςμε ηχητικη προειδοποιηση...τιμη 25.000 (απαλλασομαι του ειδικου φορου ταξινομησης περιπου 6.660 ευ)...ερχεται Ιανουαριος 07...προκαταβολη 1.500 ευ..
-
Καλορίζικο !!!!
-
με το καλο να το παραλαβεις...
-
Με το καλό!
Θα είναι το alter ego ενός άλλου, που ξέρω ότι κάποιος κύριος περιμένει εναγωνίως...
-
Ο χρήστης manmag έγραψε:
Παντως τελικα παραγγειλα το GTI...Μαυρο Magic, 5θυρο και εχτρα εβαλα υπολογιστη ταξιδιου plus,διχτυ χωρου αποσκευων και ντουλαπακια κατω απο τα εμπρος καθισματα, ηλεκτρικα ρυθμιζομενοι θερμαινομενοι και αναδιπλουμενοι εξωτερικοι καθρεφτες με αυτοματη ρυθμιση καθρεπτη συνοδηγου κατα την σταθμευση αντιθαμβωτικος καθρεφτης οδηγου και εσωτερικος φωτισμος στα ποδια οδηγου συνοδηγου, cruise control,και κεντικο υποβραχιονιο εμπρος με χωρο αποθηκευσης αντικειμενων...δωρο ο συναγερμος και αισθητηρες υποβοηθησης σταθμευσηςμε ηχητικη προειδοποιηση...τιμη 25.000 (απαλλασομαι του ειδικου φορου ταξινομησης περιπου 6.660 ευ)...ερχεται Ιανουαριος 07...προκαταβολη 1.500 ευ..σωστή επιλογή
ωραίο εξοπλισμό έβαλες -και φτηνό σχετικά- αν κρίνω απ τα 31,660 που θα έβγαινε κανονικά.
καλορίζικο
-
Σας ευχαριστω ολους παιδια...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το ζητούμενο τώρα για σένα ποιο είναι? Για ποιο πράγμα θέλεις να με πείσεις?
Ότι το octavia είναι πιο σπορ από το Golf? **Δεν είναι, ότι και να λες ότι και να κάνεις. **Για πολλούς και διάφορους λόγους. Βάρος, γεωμετρία ανάρτησης, σκληρότητα κ.λ.π.
Εξακολουθείς να επιμένεις, χωρίς να έχεις οδηγήσει... Εντυπωσιακό!
Σταματώ εδώ, δεν έχει νόημα.Καλά ανακαλώ και το γυρίζω και εγώ στην προσωπική άποψη. Λέω λοιπόν ότι Βασίζομαι στα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων, σε αυτά που έχω διαβάσει στους 4Τροχούς, στο Drive και στις δύο γνωστές αγγλικές εκπομπές αυτοκινήτων.
Θα ήθελα τώρα Σπύρο να μου πεις, τι είναι αυτό που σε κάνει να λες ότι είναι πιο σπορ το octavia απο το golf.To έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα. Δεν είναι πιο σπορ. Είναι πιο σπορ για μένα. Ήτοι, πιο ρυθμίσιμο. Για όποιον επιζητεί την απόλυτη ουδετερότητα, αυτό ίσως είναι και να είναι μειονέκτημα. Ακόμη, προτιμώ τα καθίσματα και την θέση οδήγησης του Skoda.
Όπως και να 'χει, Α3, GTi, Octavia στο δρόμο μοιάζουν πολύ, οι διαφορές είναι μικρές.
Συμφωνώ απόλυτα με το Σπύρο.
Ακριβώς την ίδια εντύπωση αποκόμισα κι εγώ από τα αυτοκίνητα.
Κι επειδή στον δικό μου ορισμό του σπορ η 'ρυμθισιμότητα' έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος από την 'ουδετερότητα', και για μένα το Octavia είναι πιο σπορ.
Μιχάλη, έχω γράψει συνοπτικά τις διαφορές και στο άλλο φόρουμ, που τα λέμε.Τώρα, το τι ατεκμηρίωτες μπούρδες έχουν γραφτεί στα περιοδικά, δεν περιγράφεται...
Εδώ, στο ελληνικό Autocar έβγαλαν το Golf πιο ρυθμίσιμο και πιο σπορ από το ΤΤ...
Αναρωτιέσαι τελικά, έχουν ιδέα από οδήγηση κι από handling όσοι τεστάρουν και γράφουν... -
[OFFTOPIC]
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αναρωτιέσαι τελικά, έχουν ιδέα από οδήγηση κι από handling όσοι τεστάρουν και γράφουν...Ό,τι πληρώνεις παίρνεις...
[OFFTOPIC]
-
Με το καλό!Θα είναι το alter ego ενός άλλου, που ξέρω ότι κάποιος κύριος περιμένει εναγωνίως...
αναρωτιεμαι για ποιον το λες αυτο...
(κατι ακουστηκε για 15 Δεκ, παντως...)
πληροφοριακα, εχω να ανοιξω προσπεκτους του αυτοκινητου και ΕΙΔΙΚΑ των ηχειων εδω και κατι βδομαδες -
Ο χρήστης tm έγραψε:
(κατι ακουστηκε για 15 Δεκ, παντως...)
Την έκφραση 'ράδιο αρβύλα' τη γνωρίζεις?
-
(μη χαλατε το θεμα! )
-
μέση κατανάλωση για μέσα στην πόλη είναι περίπου στο 11,5...σε ταξίδια πέφτει το 9,5..
A3 2.0TFSI η Golf GTI?...