-
Τα 300
-
HighFidelity ενταξει ρε συ δεν ξερω γενικα απο τιμες ιταλων ουτε ειδικα για Υ, αλλα τα 300 μαζι με βαση ειναι πιστευω αρκετα καλη τιμη.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
HighFidelity ενταξει ρε συ δεν ξερω γενικα απο τιμες ιταλων ουτε ειδικα για Υ, αλλα τα 300 μαζι με βαση ειναι πιστευω αρκετα καλη τιμη.Καλή τιμή δεν είναι. Η συνήθης (πιο φθηνή) ταρίφα είναι...
-
Περιπου 130
-
[quote='saxon_747']Περιπου 130
-
189.000 χλμ στο seat ibiza 1.3. Φορούσε valeo τελικά από τη μαμά του. Κόστος όλο το σετ (δίσκος-πλατώ-ρουλεμάν) από 80-180 ανάλογα αν επιλέξεις No-name ή καλό ή καλό original(με ανάγλυφη τη μάρκα επάνω). Κόστος εργασίας ανάλογα με το μάστορα.
Μια ιδέα για τιμές σε ένα site με τιμές... http://www.tpauto.gr ή κάπως έτσι. -
Πήρα το αυτοκίνητο στα χέρια μου κατά τις 9 το βράδυ...
Απολογισμός: το ρουλεμάν με το ζόρι γύριζε, το πλατό ήταν κατεστραμμένο, η βάση του σασμάν κομμένη σχεδόν εντελώς, είναι ν' απορείς πως κατάφερνε να πηγαίνε το καημένο το Elefantino!Μάλιστα στο συνεργείο τα είχαν κρατήσει για να μου τα δείξουν, με ανακύρηξαν...μέγιστο σιδεροφάγο!
Δεν φταίω όμως, εγώ 26Κ χιλιόμετρα έχω κάνει, τα άλλα είναι της @$!@$!!^%@ που οδηγούσε μάλλον με το πόδι πάνω στο συμπλέκτη!
Τα ανταλλακτικά (δίσκος-πλατό, ρουλεμάν, βάση, βαλβολίνες) πήγαν 175
-
Το πήρα τελικά απόφαση...
Πήγα και αγόρασα σήμερα δίσκω-πλατώ-ρουλεμάν για το Φιατάκι μου.
Κόστισε 89,6
-
συνολο χονδρικα 200 Ε
νομιζω ειναι καλη τιμη,φθηνα ανταλλακτικα τελικα εχουν τα παλια ιταλικα -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
νομιζω ειναι καλη τιμη,φθηνα ανταλλακτικα τελικα εχουν τα παλια ιταλικαΌντως...
Η μάρκα του πακέτου είναι η κλασσική Valeo
-
[quote='aserf']Το πήρα τελικά απόφαση...
Κόστισε 89,6
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που παραθέτω τοπικά ο παλιός δίσκος είχε γίνει λείος
Μια χαρα ειναι ο δισκος σου...
Στο δικο μου, ειχαν αρχισει να γινονται λεια τα πιρτσινια γυρω-γυρω... -
Είναι φαγωμένος πολύ ανομοιόμορφα και είχε αρχίσει να κλοτσάει στις εκκινήσεις.
Παρότι δηλαδή γενικά τα αυλάκια υπάρχουν, σε ορισμένα σημεία έχει γίνει λείος.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Είναι φαγωμένος πολύ ανομοιόμορφα και είχε αρχίσει να κλοτσάει στις εκκινήσεις.Παρότι δηλαδή γενικά τα αυλάκια υπάρχουν, σε ορισμένα σημεία έχει γίνει λείος.
Ειχες λιγα περιθωρια ακομα (μεχρι να μεινεις... ).
Καλυτερα ομως που αλλαξες...
Αντε, μεγεια -
Thanks
Τώρα πρέπει να συνηθίσω να οδηγώ 'καινούργιο' αυτοκίνητο.
Απ' όσο θυμάμαι τα τελευταία 4,5 χρόνια που οδηγώ και στη διάρκεια των οποίων το αυτοκίνητο έχει κάνει ~30000 χλμ ο συμπλέκτης ήταν πάντα πολύυυυυ βαρύς. Φαίνεται ότι τη ζημιά την είχε κάνει η μητέρα μου όταν το οδηγούσε (η εύκολη δικαιολογία)
-
Δεν νομιζω σε 30.000χλμ που οδηγουσε η μαμα, να εγινε τοσο ζημια...
Aπλα , η φθορα του συμπλεκτη ειναι σταδιακη και δε σου φαινεται, ενω η διαφορα παλιου-καινουργιου αμεσα αισθητη.
-
Παιδια μια απορία .... έχω το golf GT 170 και μέχρι πρόσφατα έιχα την άσχημη συνήθεια να κάνω εκκίνηση αφήνωντας το συμλέκτη χωρίς να παταω το γκάζι (αυτό είναι εύκολο λόγω της μεγάλης ροπής από χαμηλα). Το πρόβλημα είναι ότι τις περισσότερες φορές άκουγα τριξίματα στο χώρο της μηχανής την ώρα της αποσύμπλεξης.
Τώρα ρυθμίζω την εκκίνηση παντα με το γκαζι και δεν υπάρχει κανένασ τριγμος ούτε δυσκολία στο κούμπωμα των ταχυτήτων.
Το αυτοκίνητο έχει 30 000 κμ . λέτε να έχω κάνει μεγάλη ζημια στο συμλέκτη με το πιο πανω ? -
[quote='aserf']Το πήρα τελικά απόφαση...
Κόστισε 89,6
-
[quote='HighFidelity'][quote='aserf']Το πήρα τελικά απόφαση...
Κόστισε 89,6
-
[quote='HighFidelity']
Πολύ φθηνό συνεργείο έχεις πάντως! 100
Περί Συμπλέκτη/Δίσκων/Πλατώ