-
Είναι δυνατόν κάμπριο να μην τρίζει. Σε καμία περίπτωση και μην παραμυθιάζεσε. Θα τρίζει απο την πρώτη ημέρα σε σχέση πάντα με ένα αντίστοιχο κλειστό μοντέλο της ίδιας μάρκας όποιο και αν είναι αυτό.΄
Άλλωστε δεν παίρνεις κάμπριο για να έχεις απόλυτη ησυχία. Αν ψάχνεις κάτι τέτοιο άλλαξε τύπο αυτοκινήτου.
Σχετικά τώρα με την έλευση του TSI δεν έχει προγραμματιστει ακόμα απο την vw ούτε κάν στο εργοστάσιο χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα βγεί που είναι σίγουρο ότι θα βγεί. Εγώ πιστευω ότι περιμένουν να έρθουν οι πρώτες παραδόσεις και κατα το καλοκαίρι να αρχίσουν οι παραγγελίες οπότε παράδοση του χρόνου τέτοιο καιρό.
Αν μπορείς να περιμένεις περίμενε αλλιώς προχώρα στο 2000. Για την εγγύηση αυτό δεν λέει τίποτα. Δεν προτιμάς accent που έχει 3 χρόνια εγγύηση γιατί έχει μεγαλύτερη εγγύηση απο την Bmw με 2 χρόνια. Οπότε και η λογική θα χαλάσει και θα στο φτιάξουν είναι εντελώς λανθασμένη. Η εγγύηση είναι κάλή να πηγαίνεις **αν **χαλάσει κάτι και όχι για να σου φτιάξουν κατι που **θα **χαλάσει. Αν καταλαβαίνεις την διαφορά!!
Τα περί κινητήρα είναι πληροφορίες απο μέσα απο την vw την προηγούμενη παρασκευή αφού σε μήνυμα μου στο forum σχετικά κανείς ένθερμος υποστιρικτής της vw που σκίζετε ότι ξέρει για την μάρκα δεν απάντησε. Μούφα εγκάθετοι δηλαδή...
Αυτά και καλή απόφαση αν πράγματι θέλεις...
-
Αφού υπάρχουν πραγματικοί εγκάθετοι που ξέρουν καλύτερα κι έχουν εσωτερικές πληροφορίες ας τις λένε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αφού υπάρχουν πραγματικοί εγκάθετοι που ξέρουν καλύτερα κι έχουν εσωτερικές πληροφορίες ας τις λένεβρε καλώς τονε
-
Ευχαριστώ για τις απόψεις σας, αν και καποιος που να είναι κατοχος cabrio δεν βρέθηκε για να ακουσω την αποψή του πιστεύω οτι το μοντέλο το συγκεκριμένο να είναι καλό (θέλω να είμαι αισιόδοξος...).
-
Ο χρήστης VANGEL2006 έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απόψεις σας, αν και καποιος που να είναι κατοχος cabrio δεν βρέθηκε για να ακουσω την αποψή του πιστεύω οτι το μοντέλο το συγκεκριμένο να είναι καλό (θέλω να είμαι αισιόδοξος...).Όλα αυτά που σου είπα δεν τα φαντάστικα και είναι όπως ακριβώς τα ακούς. Τι άλλο να σου πούμε. Στην κατηγορία του αυτή την στιγμή είναι ότι καλύτερο και όχι γιατί δεν τρίζει και τα άλλα τρίζουν αλλά για διάφορους άλλους λόγους που βαριμέμαι τώρα να πω. Όλα τρίζουν και χαλάνε, άλλο τούβλο άλλο πόρτα στο σπίτι σου έτσι και άλλο λαμαρίνα άλλο μηχανισμός σπαζοκεφαλιά με 1000 εξαρτήματα ενωμένα με βίδες.
Αν κάμπριο λοιπόν και 32000 τότε σαφώς εος αν έχεις 26 και πάς για το 1.6 όμως τότε κοίτα στο αστρα 1.8
-
Αντε να δουμε.....
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Αφού υπάρχουν πραγματικοί εγκάθετοι που ξέρουν καλύτερα κι έχουν εσωτερικές πληροφορίες ας τις λένε
βρε καλώς τονε
καιρό είχες
-
Ως πρώην κάτοχος ενός 206cc και νύν κάτοχος Α3 δυστυχώς όχι 2.0FSI...
Τα κάμπριο πάντοτε τρίζουν και ειδικά αυτά με τη σκληρή οροφή η οποία έχει και μεγαλύτερο βαρος. Οι τριγμοί βγαίνουν από την τριβή της οροφής με το υπόλοιπο αυτοκίνητο και ενίοτε ΝΑΙ είναι ενοχλητικά και σου σπάνε τα νέυρα όταν το αυτοκίνητο κάνει σαν κουδουνίστρα. Όμως:
- υπάρχουν κάμπριο και κάμπριο. Συγκεκρμένα το 206 μου το ήξερα ότι θα τρίζει από την αρχή. Σε σύγκριση πάντως με ένα 307cc αλλά και ακόμα περισσότερο μία κανούργια SLK το 206 έτριζε πάρα πολύ παραπάνω. Ειδικά στην SLK στην οποία έχω μπει αρκετές φορές, οι τριγμοί είναι ελάχιστοι και σε καμία περίπτωση δεν ενοχλείσαι. Ένα κόλπο που μου έιχανε συστήσει και δούλευε για ορισμένες βδομάδες ήταν να αλοίψω όλες τις λαστιχένιες επαφές της οροφής με ένα συγκεριμένο λιπαντικό όχι σιλικονούχο.
- η αίσθηση που λαμβάνεις από ένα κάμπριο το καλοκαίρι ακόμα και από το 206 δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο!! Όσο και να έτριζε το χειμώνα όταν το άνοιγα το καλοκαίρι τα ξέχναγα όλα. Όταν με το καλό το πάρεις κάνε μία διαδρομή μέσα στη φύση άνοιξη με ανοιχτή την οροφή και θα με θυμηθείς. (ναι μου έλειψε το καλοκαίρι...)
Αν πάντως το πάρεις κοίτα μόνο το 2λιτρο. Στο λέω από προσωπική πείρα...
-
ΦΙΛΕ yanni76 σε ευχαριστώ για την γνώμη σου. Ευχομαι στο eos να μη ακούσω κανένα τρίξιμο η αλήθεια είναι οτι η περιγραφή σου για το καλοκαίρι οσο αφορα την αίσθηση που απολαμβάνεις με cabrio πιστεύω οτι δεν συγ΄κρίνεται με τίποτα. Συμφωνω μαζί σου και σε οτι αφορά τη 2λιτρη έκδοση δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω 1.6 με τίποτα απλά επειδή δεν ήξερα, δεν είχα ιδέα για τα cabrio γι' αυτο ρώτησα. Εύχομαι να μου πάνε όλα καλα και να μην το μετανιώσω. Το 2.Ο L θα πάρω γιατι έκανα και test drive και το βρήκα πολύ καλό.
Ευχαριστώ.Καλά να περνάς.
ΑΓΟΡΑ VW EOS 2.0L ΒΟΗΘΕΙΑ.....