-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ωραία.Εφ'όσων λοιπών,για να έχω DSL θα χρειαστώ κατα τα λεγόμενα του Χάρη και τα USB drivers,τότε θα πρέπει να μου πείτε περισσότερα για αυτά.
Πού,πώς και με ποιόν τρόπο.
Και άν μπούνε αυτά τα πράγματα,τότε θα δουλεύει και αυτο το ποντίκι χωρίς αντάπτοραΤο να έχεις ποντίκι πρωτεύει κι εφόσον έχεις PS/2 θύρα στη μητρική σου δεν υπαρχει απολύτως κανένας λόγο να έχεις USB ποντίκι με αντάπτορα. Ας λύσουμε πρώτα αυτό και μετά βλέπουμε για τους USB drivers.
Σε τί βίσμα καταλήγει το ποντίκι σου; -
Σε USB, Χάρη, δες το πρώτο ποστ της σελίδας.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ωραία.Εφ'όσων λοιπών,για να έχω DSL θα χρειαστώ κατα τα λεγόμενα του Χάρη και τα USB drivers,τότε θα πρέπει να μου πείτε περισσότερα για αυτά.
Πού,πώς και με ποιόν τρόπο.
Και άν μπούνε αυτά τα πράγματα,τότε θα δουλεύει και αυτο το ποντίκι χωρίς αντάπτοραΤο να έχεις ποντίκι πρωτεύει κι εφόσον έχεις PS/2 θύρα στη μητρική σου δεν υπαρχει απολύτως κανένας λόγο να έχεις USB ποντίκι με αντάπτορα. Ας λύσουμε πρώτα αυτό και μετά βλέπουμε για τους USB drivers.
Σε τί βίσμα καταλήγει το ποντίκι σου;Εξακολουθεί να καταλήγει στο ίδιο βύσμα,όπως και προηγουμένως
Ρε συ Αντρέα, χωρίς τον ανταπτορα το ποντίκι σε τι βίσμα καταλήγει; 1,3 ή 5;
Στο 3.
Ο αντάπτορας ο δικός μου,είναι ο αντίστροφος αυτού που μου δείχνεις εσύ.Μπαίνει Νο.3 και βγαίνει Νο.1 -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[
Νίκο εγώ έχω καταλάβει ότι το ποντίκι είναι USB και ο αντάπτορας καταλήγει σε PS/2 για να τον κουμπώσει στη PS/2 της μητρικής του. Λογικα΄θα έπερεπε να δουλέψει, αφού δεν μεσολαβεί καμια USB θύρα, αλλά μάλλον είναι χαλασμένος ή ασύμβατος ο αντάπτορας. Αλλιώς πάμε για χαλασμένη PS/2 πάνω στη μητρική, οπότε γάμισέ τα!!! Θα πρέπει να πάει σε σειριακό ποντίκι ή σε PS/2 με σειριακό αντάπτορα (κι έχει μικρή ή νεγάλη σειριακή θύρα η μητρική του;;;;;;; )Αυτό έλεγα απο τήν αρχή (και αναρωτιόμουνα άν με καταλαβαίνετε ),ότι μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στίς υποδοχές τής μητρικής,μιάς και το ποντίκι λειτούργησε στόν υπολογιστή τού πωλητή.Λειτούργησε όμως χωρίς τήν παρεμβολή του αντάπτορα.Το έβαλε στό μακρόστενο
Ωραία πήγαινε και άλλαξε το ποντίκι σου με ένα ποντίκi PS/2... πες του όμως ότι υπάρχει περίπτωση να είναι χαλασμένη η PS/2 θύρα της μητρικής σου οπότε ίσως χρειαστεί να το ξαναλλάξεις. Στην ανάγκη πες του να σου δώσει ένα παλιο δικό του PS/2 ποντίκι απλά για να δοκιμάσεις αν δουλεύει η PS/2 θύρα της μητρικής σου.
Αν δεν δουλεύει, τότε μάλλον θα χρειαστεί να πάρεις σειριακό ποντίκο (Νο 5).
-
Μην κοροϊδεύετε ρε, απαντάτε την ώρα που γράφω κι εγώ απάντηση και δεν προλαβαίνω να δω τι έχετε ήδη απαντήσει
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μην κοροϊδεύετε ρε, απαντάτε την ώρα που γράφω κι εγώ απάντηση και δεν προλαβαίνω να δω τι έχετε ήδη απαντήσειΧάρη,εγώ έχω καταλάβει λιγότερα απο τα μισά απο όσα είπατε ρε.Λές να με παίρνει να σε κοροιδέψω!!!!
-
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, οι PS/2 ήταν που υπήρχαν μικρές και μεγάλες... οι σειριακές ήταν πάντα one-size, ε?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μην κοροϊδεύετε ρε, απαντάτε την ώρα που γράφω κι εγώ απάντηση και δεν προλαβαίνω να δω τι έχετε ήδη απαντήσει
Χάρη,εγώ έχω καταλάβει λιγότερα απο τα μισά απο όσα είπατε ρε.Λές να με παίρνει να σε κοροιδέψω!!!!
Μην μου πεις οτι ακόμα δεν έχεις καταλάβει;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Χάρη,εγώ έχω καταλάβει λιγότερα απο τα μισά απο όσα είπατε ρε.Λές να με παίρνει να σε κοροιδέψω!!!!
Μην μου πεις οτι ακόμα δεν έχεις καταλάβει;
Εντάξει,ναι.Το πολύ πολύ,να ανοίξω τή μπαλκονόπορτα,και να του δώσω ένα 'φούντο' στήν άσφαλτο
ΓΚΑΛΦΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ!!!!
-
Οι PS/2 ήταν σε DIN και miniDIN. Αλλά DIN υπήρχε μόνο τότε που τα ποντίκια ήταν είτε προαιρετικά είτε ΜΟΝΟ σειριακά. Τα βύσματα που έχει η μητρική του Ανδρέα είναι miniDIN. Αυτό έλειπε, να ήταν τόοοοσο παλιά...
Οι σειριακές ήταν και αυτές σε δύο μεγέθη, αλλά ουσιαστικά μόνο το μικρό μέγεθος περπάτησε στην αγορά.
-
Πάντως χωρίς πλάκα, πιστεύω πως απλά το ποντίκι σου είναι ασύμβατο με τον αντάπτορα. Απλά δοκίμασε απευθείας με ένα PS/2 ποντίκι.
-
Συμφωνώ με τον αποπάνω... μάλλον και ο αντάπτορας δεν είναι συμβατός...
-
Ο.Κ. λοιπών.
Σε λίγο θα ξαναπάω στό καταστημα που τα αγόρασα (και που δεν είχε στρογγυλόφισο ποντίκι και μούδωσε αντάπτορα) να του βγάλω τα αφτιά και να μου φέρει ΠΣ/2
Φεύγω.Αν θα έχω νέα,θα τα γράψω αύριο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συμφωνώ με τον αποπάνω... μάλλον και ο αντάπτορας δεν είναι συμβατός...Μπα, έφαγες?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ο.Κ. λοιπών.
Σε λίγο θα ξαναπάω στό καταστημα που τα αγόρασα (και που δεν είχε στρογγυλόφισο ποντίκι και μούδωσε αντάπτορα) να του βγάλω τα αφτιά και να μου φέρει ΠΣ/2
Φεύγω.Αν θα έχω νέα,θα τα γράψω αύριο
Good luck (σειριακό ποντίκι είχε; Νο 5, αν ναι παρε το για δοκιμή και πες του το)
-
Πωπω, μεσανατολικο εγινε!
-
και μολις διαβασα οτι βγαζει η κινα pc με 150ευρω..δεν σε προλαβα ρε αντρεα
-
Μπα, το σταμάτησαν γιατί έμπαιναν μέσα κάποια δισ. $.
-
ο... γκάλφας τελείωσε με τις προετοιμασίες για το αυριανό trackday (δηλαδή και αύριο όλη μέρα δε θα μπω...)
καλά τέτοιο μπάχαλο είναι απίστευτο ε? χεχεχε
παραθέτω δεδομένα.
η μητρική είναι DFI CB60-v3 με celeron 466. δουλεύει άνετα 666 αλλά το κατέβασα να είμαστε σίγουροι και να ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια χαλαρά και ευτυχισμένα.το φορμάρισα και του έριξα τα 98SE για να είναι γκαζωμένο όσο πάει.
πήγα και κατέβασα ότι drivers είχε η εταιρία. φοράει και κάρτα δικτύου και γι'αυτο του είπα οτι είναι οκ και για DSLη θύρα είναι PS/2 (το μεσανατολικό θα το είχατε λύσει) και εγώ του έβαλα οπτικό ποντίκι PS/2 και έπαιξε μια χαρά. τώρα άμα χαλιέται με USB ποντίκι και αντάπτορα, ε τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά
και όταν με πήρε τηλ. είπα τον Ανδρέα να πάρει PS/2 ποντίκι για να μην έχει προβλήματα.Αυτή η μητρική μας έκανε λίγο την δύσκολη σε ότι αφορά το USB, πχ δεν βλέπει φλασάκια USB.
Η... συνταγή της επιτυχίας είναι PS/2 ποντίκι και ethernet (καινούργια λέξη) σύνδεση δικτύου όταν με το καλό έρθει η γραμμή.
ολόκληρη Θεσ/νίκη και πήγες σε μαγαζί που δεν έχει ένα ποντίκι Ps/2 ???
την Κυριακή στις Σέρρες πες μου τι έκανες
-
Σε παρ.98 δεν βλεπει τα φλας! Θελει ντραιβερ!
Ζητάω Η/Υ φτηνό::Βρήκα και θέλω οδηγίες! :-)