-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Υ.Γ.
Ποιος κάνει 1:09 στο Μέγαρο και με τί 'εργαλείο' ;;;Ένας καθηγητής συνταγματικού δικαίου με μαμά 1400άρι νομίζω
Μπα... συνταξιούχος ληξίαρχος είναι με 1.100 δεκαπενταετίας
Κάτι ξέρεις εσύ...
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Εγώ λέω να προηγηθώ λίγο της 'κοπτοραπτικής' σας και να σας 'απλώσω' λίγο αγνό παρθένο P Zero Rosso, μπας και κατεβάσετε τον χρόνο σας λίγο παρακάτω ακόμα...
Πάσα προσφορά αυξήσεως της πρόσφυσης δεκτή
Θα αισθανομαστε βαθυτατα υποχρεωμενοι ! Τι μπορουμε να κανουμε σε ανταλλαγμα της ευγενους καλοσυνης σας ... ?
Να μου πάρετε ένα σετάκι πίσω λάστιχα μήπως;;;
Δεν θα έλεγα ΠΟΤΕ όχι σε τέτοιας μορφής ανταπόδοση!
Ρε μάστορα, εδώ δεν σου παίρναμε για το λιζάκι που θα μπορούσαμε να τα αγοράσουμε.
Τώρα που φοράς διαστάσεις για caterpillar και θέλουμε και το ΑΕΠ του Bangladesh για να στα πάρουμε, λες να έχεις ελπίδα??
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Εγώ λέω να προηγηθώ λίγο της 'κοπτοραπτικής' σας και να σας 'απλώσω' λίγο αγνό παρθένο P Zero Rosso, μπας και κατεβάσετε τον χρόνο σας λίγο παρακάτω ακόμα...
Πάσα προσφορά αυξήσεως της πρόσφυσης δεκτή
Θα αισθανομαστε βαθυτατα υποχρεωμενοι ! Τι μπορουμε να κανουμε σε ανταλλαγμα της ευγενους καλοσυνης σας ... ?
Να μου πάρετε ένα σετάκι πίσω λάστιχα μήπως;;;
Δεν θα έλεγα ΠΟΤΕ όχι σε τέτοιας μορφής ανταπόδοση!
Ρε μάστορα, εδώ δεν σου παίρναμε για το λιζάκι που θα μπορούσαμε να τα αγοράσουμε.
Τώρα που φοράς διαστάσεις για caterpillar και θέλουμε και το ΑΕΠ του Bangladesh για να στα πάρουμε, λες να έχεις ελπίδα??
Σιγα μη φτανει το ΑΕΠ του Bangladesh για πισω λαστιχα Μ5....
-
Υπαινίσσεσθε λοιπόν κύριοι ότι αμοίβομαι περισσότερο από το ΑΕΠ του Μπαγκλαντές;;;;
Κοίτα να δεις που δεν το είχα καταλάβει μέχρι τώρα...
-
Δηλαδη τα Rallye μας θα κινηθουν πανω σε ενα πανακριβο χαλι απο λιωμενο Pirelli P Zero Rosso ?
Μιλαμε για απιστευτα μεγαλεια. Θα πρεπει να το πλυνω καλα πριν το φερω ... -
Μάστορα, εγώ θέλω να γλυστράω. Δε θα μπω για να κάνω χρόνο.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δε θα μπωΤο ξέρουμε.
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Θα έρθω...!!!Ακυρώθηκε το μάθημα λόγω εκλογών οπότε.... χαλαρά....
Μόνο που θα έρθω πάλι μόνη μου...
Αν ακυρωθεί και το Πορτο χέλι σου κάνω τη χάρη να ερθω! Αρκεί να με φέρεις πίσω Πάτρα σώο
@νδρέας
-
[quote='kouk']Σάββατο 14/10/06 από τις 10:00 το πρωί για TD στο Μέγαρο.
Κράνη, ζώνες, απόσταση 200 μέτρων, όχι προσπεράσεις...γνωστά!
Τιμή: 32
-
Ναι...
-
OK
εκανα απο ενα Post στα EvoClub.gr / subamaniacs.gr / scooby.gr για να ενημερωθει ο κοσμος που ισως θελησει να ερθει.
Απο την πλευρα του EvoCLub μεχρι την τεταρτη πεμπτη θα μπορω να πω ποσα περιπου ατομα / αυτοκινητα θα ειμαστε εκει.
-
Να θυμόμαστε πάντως οτι είναι TD του 4ΤΦ! Με συγκεκριμένους κανόνες!
Καλώς να ορίσουν όσοι φίλοι θα ήθελαν αλλά πολλή προσοχή στον τρόπο που κινούμαστε μέσα στην πίστα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να θυμόμαστε πάντως οτι είναι TD του 4ΤΦ! Με συγκεκριμένους κανόνες!Καλώς να ορίσουν όσοι φίλοι θα ήθελαν αλλά πολλή προσοχή στον τρόπο που κινούμαστε μέσα στην πίστα!
Φυσικα και ειναι του 4Τ φορουμ αλλοιμονο, και θα σεβαστουν ολοι οσοι θα ερθουν τους κανονες που θα υπαρχουν διαοφορετικα δεν θα μπουν η θα αναγκαστουν να βγουν.
Εγω απλα εκανα μια ενημερωση για να το ξερει ο κοσμος, διοτι γενικα ειναι παρα πολυ δυσκολο εως και αδυνατο να μπορεσει καποιος να πετυχει ανοιχτη την πιστα Μεγαρων το ΣΚ και δεν παρακολουθουν ολοι το φορουμ των 4τροχων
Σε ολα τα Post που εχω κανει εχω βαλει απευθειας Link στο τοπικ αυτο εδω οποτε να ξερουν ολοι ποιος ειναι ο οργανωτης, και σε ποιον οφειλουν να δηλωσουν συμμετοχη κτλ.
Ελπιζω να μην δημιουργησα κανενα προβλημα η αναστατωση με αυτην μου την πρωτοβουλια...
-
ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ!
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Να θυμόμαστε πάντως οτι είναι TD του 4ΤΦ! Με συγκεκριμένους κανόνες!
Καλώς να ορίσουν όσοι φίλοι θα ήθελαν αλλά πολλή προσοχή στον τρόπο που κινούμαστε μέσα στην πίστα!
Φυσικα και ειναι του 4Τ φορουμ αλλοιμονο, και θα σεβαστουν ολοι οσοι θα ερθουν τους κανονες που θα υπαρχουν διαοφορετικα δεν θα μπουν η θα αναγκαστουν να βγουν.
Εγω απλα εκανα μια ενημερωση για να το ξερει ο κοσμος, διοτι γενικα ειναι παρα πολυ δυσκολο εως και αδυνατο να μπορεσει καποιος να πετυχει ανοιχτη την πιστα Μεγαρων το ΣΚ και δεν παρακολουθουν ολοι το φορουμ των 4τροχων
Σε ολα τα Post που εχω κανει εχω βαλει απευθειας Link στο τοπικ αυτο εδω οποτε να ξερουν ολοι ποιος ειναι ο οργανωτης, και σε ποιον οφειλουν να δηλωσουν συμμετοχη κτλ.
Ελπιζω να μην δημιουργησα κανενα προβλημα η αναστατωση με αυτην μου την πρωτοβουλια...
Κανένα απολύτως πρόβλημα!
-
Τελικά θα έρθω και εγώ 99%!!
Mήπως να φτιάχναμε μία λίστα με τα nicknames?
-
Μιας και αυτοχρηστηκα σαν ο αλυταρχης του αγωνα να μερικα πραγματα που πρεπει να γνωριζετε.
Πρωτο μελημα να κανονισετε τις οικονομικες υποχρεωσεις με τους διαχειριστας της πιστας.Κρανη και ζωνες απαραιτητα (και για τους επιβατες.)
Μεσα στη πιστα θα κινουνται εξη με επτα αυτοκινητα,αν ομως η πλεοψηφια τους ειναι μικρας ιπποδυναμης μπορει να μπουν και περισσοτερα.
Αν υπαρξει αναγκη να μπει καποιο βοηθητικο οχημα,τοτε η πιστα αδειαζει.
Μεγαλη προσοχη στα προσπερασματα και στα Κ.
Δεν κανουμε αγωνα,δεν θα παρουμε ουτε κουπα ουτε τσιγκακι.
Καλη μας διασκεδαση.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Τελικά θα έρθω και εγώ 99%!!Mήπως να φτιάχναμε μία λίστα με τα nicknames?
Υπήρχε κάπου η λίστα, αλλά με τόσα άχρηστα και off topic posts, χάθηκε
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τελικά θα έρθω και εγώ 99%!!
Mήπως να φτιάχναμε μία λίστα με τα nicknames?
Υπήρχε κάπου η λίστα, αλλά με τόσα άχρηστα και off topic posts, χάθηκε
Σε ένα θέμα που αφορά την πλάκα και την διασκέδασή μας πως γίνεται να υπάρχουν τέτοιες δημοσιεύσεις?
Μήπως είσαι λίγο..υπερβολικός?
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Θα έρθω...!!!
Ακυρώθηκε το μάθημα λόγω εκλογών οπότε.... χαλαρά....
Μόνο που θα έρθω πάλι μόνη μου...
Αν ακυρωθεί και το Πορτο χέλι σου κάνω τη χάρη να ερθω! Αρκεί να με φέρεις πίσω Πάτρα σώο
@νδρέας
Δυστυχώς το Π.Χέλι δεν γίνεται να ακυρωθεί...
:: ΑΚΥΡΟΝ :: 4ΤF-TD10 :: 14/10/06 :: ΑΚΥΡΟΝ ::