-
Yes, so? Οκ, το ίμπιζα μου είναι αρκετά βάρκα αν αυτό εννοείς, αλλά είναι σε καλύτερη φάση από yugo, έχω μπει και σε τέτοιο... Με πιο σκληρά αμορτισέρ φτιάχνει η κατάσταση πάντως...
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Yes, so? Οκ, το ίμπιζα μου είναι αρκετά βάρκα αν αυτό εννοείς, αλλά είναι σε καλύτερη φάση από yugo, έχω μπει και σε τέτοιο... Με πιο σκληρά αμορτισέρ φτιάχνει η κατάσταση πάντως...Την έκφραση δεν μιλανε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου την ξέρεις?
-
Θα μπορούσες να μιλήσεις ευθέως όπως μιλάνε και οι υπόλοιποι στο φόρουμ...
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Yes, so? Οκ, το ίμπιζα μου είναι αρκετά βάρκα αν αυτό εννοείς, αλλά είναι σε καλύτερη φάση από yugo, έχω μπει και σε τέτοιο... Με πιο σκληρά αμορτισέρ φτιάχνει η κατάσταση πάντως...Tι yes so ρε φίλε...
Θές να στο πουμε καθαρά αν και πιο καθαρά δεν γίνεται...Πόσες φορές είπες τι σχέση έχει το Ibiza μου το Yugo ωραία τώρα σου δείξαμε...Τι ακριβώς δεν κατάλαβές?Δεν μίλησα για βάρκες, μαούνες αμορτισέρ τίποτα...Απλά σου έδειξα πόσο ίδιο είναι το αμάξι σου με αυτό που κοροϊδεύεις και ειρωνεύσαι....
Όσο για το τί μπορεί να κάνει ένα Yugo ή ένα Lada έβαλα ένα videάκι πιο πίσω δές το και έλα να μιλήσουμε μετά. -
Eρώτηση.
Γιατί σε όλα τα ζάσταβα που βλέπω στο δρόμο, οι ροδες τους οταν τις κοιτάς από πίσω είναι έτσι : ---/
(= αριστερος τροχος
/= δεξιος τροχός) -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Eρώτηση.Γιατί σε όλα τα ζάσταβα που βλέπω στο δρόμο, οι ροδες τους οταν τις κοιτάς από πίσω είναι έτσι : ---/
(= αριστερος τροχος
/= δεξιος τροχός)γιατι ετσι εχουν καλυτερα κρατηματα
ειρωνιες για το αμαξι του φιλου μου απο καποιον που ειχε οπελ δε δεχομαι -
Το yugo βασίζεται στο 127 και το Ibiza είναι μετεξέλιξή του... Το ότι είναι μετεξέλιξη του ίδιου μοντέλου δεν θα πει ότι είναι το ίδιο αμάξι. Έχουν χρησιμοποιηθεί διαφορετικά υλικά, διαφορετική φιλοσοφία και πολύ πολύ διαφορετικός κινητήρας, ο οποίος σε πληροφορώ με εξαίρεση την κατανάλωση είναι ικανοποιητικότατος. Το ότι τα σχεδίασε ο giugiaro και τα δύο μήπως σε πείραξε εσένα;
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Το yugo βασίζεται στο 127 και το Ibiza είναι μετεξέλιξή του... Το ότι είναι μετεξέλιξη του ίδιου μοντέλου δεν θα πει ότι είναι το ίδιο αμάξι. Έχουν χρησιμοποιηθεί διαφορετικά υλικά, διαφορετική φιλοσοφία και πολύ πολύ διαφορετικός κινητήρας, ο οποίος σε πληροφορώ με εξαίρεση την κατανάλωση είναι ικανοποιητικότατος. Το ότι τα σχεδίασε ο giugiaro και τα δύο μήπως σε πείραξε εσένα;Εμένα τι να με πειράξει φασόλια είναι για να με πειράξει. Εσένα δεν έχω καταλάβει τι σε έχει πειράξει το Yugo και επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις οτι ένα Yugo μπορεί να πάει γρήγορα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Eρώτηση.
Γιατί σε όλα τα ζάσταβα που βλέπω στο δρόμο, οι ροδες τους οταν τις κοιτάς από πίσω είναι έτσι : ---/
(= αριστερος τροχος
/= δεξιος τροχός)γιατι ετσι εχουν καλυτερα κρατηματα
ειρωνιες για το αμαξι του φιλου μου απο καποιον που ειχε οπελ δε δεχομαιοχι ρε σοβαρά το ρωτάω
(τουλάχιστον το πούλησα, ντάξει;;;;; )
-
Εσύ τι πρόβλημα έχεις με αυτό, εσύ τα φτιάχνεις τα yugo; Φυσικά και μπορείς να φτιάξεις ένα yugo για να πάει γρήγορα. Από προσωπική εμπειρία μου πάντως το μαμά yugo ήταν εφιάλτης και φοβήθηκα μήπως ντελαπάρει σε κάποια φάση
-
Το ίδιο ισχύει και για το Ibiza σου φίλε και φυσικά μιλάω από προσωπική εμπειρία
-
Εγώ έχω αρκετά μεγαλύτερη εμπειρία από σένα με το ίμπιζά μου
-
κι εγω εχω μεγαλυτερο πουλι απ'ολους σας μπουχαχα
-
-
Yo
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
κι εγω εχω μεγαλυτερο πουλι απ'ολους σας μπουχαχαΠαπαγαλο λες;;;;
-
Εγώ έχω έναν τέτοιο πάντως
-
-
(= αριστερος τροχος
/= δεξιος τροχός)Aς με διορθωσει καποιος για ολα τα παρακατω αν κανω λαθος, αλλα θετικο καμπερ λεγεται αυτο. Αν ηταν / ο αριστερος και \ o δεξης θα ηταν αρνητικο.
Το θετικο καμπερ μπορει να χρησιμοποιειθει στους μπροστα τροχους για ελαφρυτερο τιμονι (εφοσον μαλιστα το υδραυλικο για εκεινει την εποχη και την κατηγορια τιμης δεν επαιζε) και για πιο αμεση αρχικη αποκριση στο στριψιμο, σε οχι μεγαλες ταχυτητες.
Στους πισω τωρα, μπορει απλα να το χρησιμοποιησαν για να μειωσουν τη συνολικη προσφυση τους, για πιο ουδετερο στριψιμο. (Ολα τα μπροστοκινητα εχουν τη φυσικη ταση για υποστροφη αν δεν τα πειραξουν καπως.) Συνηθως ομως απο οσο ξερω προτιμαται το αρνητικο καμπερ γι αυτο στους πισω τροχους, γιατι το θετικο δινει πιο τονισμενες αντιδρασεις με το αμαξι φορτωμενο, ενω το αρνητικο κανει τους τροχους να καθονται καλυτερα τοτε. -
Σε ευχαριστώ. Δεν ηξερα οτι ηταν ετσι επιτηδες, νομιζα πως προκειται για κάτι που οφειλεται σε φθορά ήκατι τετοιο τελοσπαντων.
ζασταβα που κερναει τσαγια