-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
- Επιμήκυνση ωραρίου: «Όχι» και από το υπουργείο και από τη ΔΟΕ.
- Μάθημα τα Σάββατα: «Όχι» και από το υπουργείο και από τη ΔΟΕ.
- Αξιοποίηση ευέλικτης ζώνης: «Ναι» και από το υπουργείο και από τη ΔΟΕ.
- Αξιοποίηση εκδρομών, σχολικών εορτών: «Ναι» και από το υπουργείο και από τη ΔΟΕ.
Θα ''την πληρωσουν'' οι μαθητες καθως φαινεται την απεργια...
Προτεινω και καταργηση των διαλειμματων!
Στο σχολείο της κόρης μου , τα πρωτάκια κάνουν δύο ώρες , μετά διάλειμα , μετά μία ώρα και μετά πάλι δύο ώρες.
-
Αμα κοψουν εκδρομες και αξιοποιήσουν καλλιτεχνικα,θρησκευτικα,γυμναστικη κτλ τοτε θα γινει δουλεια.
Το να κοπουν οι αργιες του Πασχα δεν μου ακουγεται ρεαλιστικο.
Μην ξεχναμε οτι ο Ελληνας που 'πειναει' αν δεν παει και κανα μηνα διακοπες το Πασχα,δεν έρχεται στια ίσια του -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ηρθε με ακραια καιρικα φαινομενα και κινδυνο της ζωης του..και εσεις τον χλευάζετε
Δεν ειναι πολυ παλια η εποχη που οι γραμμες ΟΤΕ πωλουνταν στην μαυρη αγορα.Ολοι αυτοι εχουν καλομαθει.ξεχασα να πω, οτι οταν δηλωσα τη βλαβη μου ειπαν οτι το τεχνικος θα περασει σε 2 εργασιμες μερες. Η βλαβη δηλωθηκε Παρασκευη πρωι, ο τεχνικος ηρθε Τριτη. Για να γινει ομως αυτο εκανα τουλαχιστον 5 τηλεφωνηματα στις βλαβες καθως στο τηλεφωνο που μου εδωσαν για να μιλησω με το τεχνικο τμημα.
στο δε τεχνικο τμημα, για να σηκωσουν το τηλεφωνο, χρειαστηκε να καλεσω πανω απο 50 φορες...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ηρθε με ακραια καιρικα φαινομενα και κινδυνο της ζωης του..και εσεις τον χλευάζετε
Δεν ειναι πολυ παλια η εποχη που οι γραμμες ΟΤΕ πωλουνταν στην μαυρη αγορα.Ολοι αυτοι εχουν καλομαθει.ξεχασα να πω, οτι οταν δηλωσα τη βλαβη μου ειπαν οτι το τεχνικος θα περασει σε 2 εργασιμες μερες. Η βλαβη δηλωθηκε Παρασκευη πρωι, ο τεχνικος ηρθε Τριτη. Για να γινει ομως αυτο εκανα τουλαχιστον 5 τηλεφωνηματα στις βλαβες καθως στο τηλεφωνο που μου εδωσαν για να μιλησω με το τεχνικο τμημα.
στο δε τεχνικο τμημα, για να σηκωσουν το τηλεφωνο, χρειαστηκε να καλεσω πανω απο 50 φορες...
Στο κτηριο του ΟΤΕ ομως για καταλυψη πηγαν ολοι ... μην τυχον και ιδιωτικοποιθει ο ΟΤΕ και χασαν το πλιατσικο
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έτσι, βάσει των προτάσεων της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ) και του σχεδιασμού του υπουργείου Παιδείας, οι θέσεις των δύο πλευρών επί του τρόπου αναπλήρωσης των χαμένων ωρών είναι οι εξής:
- Επιμήκυνση ωραρίου: «Όχι» και από το υπουργείο και από τη ΔΟΕ.
- Μάθημα τα Σάββατα: «Όχι» και από το υπουργείο και από τη ΔΟΕ.
- Αξιοποίηση ευέλικτης ζώνης: «Ναι» και από το υπουργείο και από τη ΔΟΕ.
- Αξιοποίηση εκδρομών, σχολικών εορτών: «Ναι» και από το υπουργείο και από τη ΔΟΕ.
- Αργίες (Πάσχα κ.λπ.): «Ναι» από το υπουργείο, «όχι» από τη ΔΟΕ.
- Παράταση μέχρι 21 Ιουνίου: «Ναι» από το υπουργείο, «δεν το αποκλείει» η ΔΟΕ .
- Αναπροσαρμογή διδακτικών στόχων: «Χωρίς περικοπή ύλης» λέει το υπουργείο, «με περικοπή ύλης» λέει η ΔΟΕ:x .'
το θεμα ειναι ΠΡΩΤΑ να υπολογιστει και να ξεκαθαριστει ποσες ωρες χαθηκαν και μετα πρεπει να μπουν σε διαλογο για το πως θα αναπληρωθουν αυτες..
δηλαδη αν χαθηκε μια εβδομαδα δεν ειναι το ιδιο με το αν χαθηκαν 2 ωρες ή ενας μηνας. -
Ειμαι εκτος εαυτου σημερα.
Η κορη μου πηγαινει νηπιαγωγειο στο ολοημερο μιας και η 2 δουλευουμε.
Το ωραρειο ειναι 8-4 και καλυπτεται απο 2 νηπιαγωγους αν τετραωρο.Αυτη την εβδομαδα η μια εχει λεει κανονικη αδεια και μας ειδοποιησαν να παμε να περνουμε το παιδι ολη την εβδομαδα στις 12 .
Καλε ΡΕ ανευθυνοι χαραμοφαιδες.....τι θα το κανω εγω το παιδι στις 12 το μεσημερι??? ΕΕΕ...
Αφου ειχε εγκριθει κανονικη αδεια , οχι εκτακτη (δικαιουνται και κανονικη εντος σχολικης χρονιας ?? και τοσους μηνες τι ειναι εκτακτη??? γιατι δεν προβλεψαν την αναπληρωση της δασκαλας με καποια αλλη ή τελος παντως να βρουν καποια λυση , τι ανευθυνοτητα ειναι αυτη????
Εν το μεταξυ το νηπιαγωγειο εχει 2 τμηματα τα οποια εχουν απο 12 παιδακια, ενω θα επρεπε να εχουν 25, αρα θα μπορουσαν ανετα να καλυψουν το κενο που δημιουργησαν με την ανευθυνοτητα τους.
Με αυτα και με αυτα εχω την χειριστη εικονα για τα σχολεια μας.
Δεν το αφησα ομως ετσι.... πηρα τηλεφωνο στο Υπουργειο και μιλησα με την διευθυντρια πρωτοβαθμιας εκπεδευσης την ανεφερα το θεμα και μου ειπε οτι κακως η διευθυντρια του νηπιαγωγειου δεν καλυψε το κενο και πως η ιδια θα επιλυφθει του θεματος και θα με ενημερωσει τηλεφωνικα.
Αι σιχτιρ πια με τον καθε ανευθυνο υπαλληλακο που ντροπιαζει την εκπαιδευση.
-
Μήπως είσαι κι ΕΣΥ από αυτούς που θέλουν το σχολείο για πάρκινγκ παιδιών;;;
Η υπάλληλος δεν δικαιούται δηλαδή άδειας; Θες να φέρεις τον εργασιακό μεσαίωνα;;;
Στην τελική ουδείς ευθύνεται που το υπουργείο έχει ορίσει να είναι κλειστά τα σχολεία 4 μήνες το χρόνο! Ο εκπαιδευτικός θα την πληρώσει; Στο πηγάδι κατούρησε;
ΘΕΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ;;;
-
Βρε Μάνο το κουρασες πολύ.. Το καταλάβαμε το point σου..
-
Δεν μπορώ να βλέπω τα ίδια συνέχεια. Έχει παγιωθεί μια κατάσταση που είναι άθλια και γίνεται με κάθε κόστος για την κοινωνία πόλεμος για να μη μεταβληθεί στο ελάχιστο, αλλά απεναντίας να χειροτερεύσει με επιχειρήματα που θίγουν τη νοημοσύνη αυτών που πληρώνουν κακές υπηρεσίες. Αυτό θεωρώ πολύ κουραστικό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μήπως είσαι κι ΕΣΥ από αυτούς που θέλουν το σχολείο για πάρκινγκ παιδιών;;;Η υπάλληλος δεν δικαιούται δηλαδή άδειας; Θες να φέρεις τον εργασιακό μεσαίωνα;;;
Στην τελική ουδείς ευθύνεται που το υπουργείο έχει ορίσει να είναι κλειστά τα σχολεία 4 μήνες το χρόνο! Ο εκπαιδευτικός θα την πληρώσει; Στο πηγάδι κατούρησε;
ΘΕΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ;;;
Τι λε ρε Μάνο;
Οι εκπαιδευτικοί έχουν δικαίωμα να πάρουν αδεια 1 βδομάδα το χρόνο, είτε γουστάρεις είτε όχι.
Και δεν ειναι καθήκον τους να αναπληρώνουν τα κενά. Την ευθύνη την έχει ο διευθυντής.προϊστάμενος, δεν ξέρω ποιος ακριβώς.
Καλά και το να διαμρτύρονται οι γονείς ότι τα τμήματα έχουν 12 παιδιά αντί για 25 πρώτη φορά το βλέπω! (εκτός και αν εννούσε ο GFON ότι το προτείνει για προσωρινή, έκτακτη λύση, οπότε ζητώ συγγνώμη )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Καλά και το να διαμρτύρονται οι γονείς ότι τα τμήματα έχουν 12 παιδιά αντί για 25 πρώτη φορά το βλέπω! (εκτός και αν εννούσε ο GFON ότι το προτείνει για προσωρινή, έκτακτη λύση, οπότε ζητώ συγγνώμη )
Εννοειτε οτι αυτο λεω....θα μπορουσαν για μια βδομαδα να μεταφερουν τα παιδεια για την μιση μερα στο αλλο τμημα και να μην δημιουργησουν προβλημα.
Αλλα δεν το εκαναν, και αυτο δειχνει την παντελη αδιαφορια τους μην χαλασουν την ανεση του.
Και δεν τα εχω με την δασκαλα με την διευθυντριοα τα εχω , που ενω ηταν τακτικη αδεια εδω και καιρο οργανωμενη οπως μου ειπαν απο το υπουργειο, δεν φροντισε να καλυψη το κενο....απλα αδιαφορισε και μετεθεσε τις αυθυνες της στους γονεις.....και ξερεις πιο ειναι το τραγικοτερο οτι αυτο γινεται συστηματικα.
Φαντασου να περνεις αδεια σ την δοελεια σου και το ποστο σου να κλινει.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Και δεν τα εχω με την δασκαλα με την διευθυντριοα τα εχω , που ενω ηταν τακτικη αδεια εδω και καιρο οργανωμενη οπως μου ειπαν απο το υπουργειο, δεν φροντισε να καλυψη το κενο....απλα αδιαφορισε και μετεθεσε τις αυθυνες της στους γονεις.....και ξερεις πιο ειναι το τραγικοτερο οτι αυτο γινεται συστηματικα.
Φαντασου να περνεις αδεια σ την δοελεια σου και το ποστο σου να κλινει.
Απλά απαράδεκτο, συμφωνώ!
-
-
τώρα αυτό δεν έχει κάποια σχέση με αυτά που έγραψα στο τόπικ για την τηλεόραση;
-
Να το πάω εκεί, λες;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Να το πάω εκεί, λες;όχι:Μαλλόν εγώ έπρεπε να το φέρω εδώ..
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Να το πάω εκεί, λες;
όχι:Μαλλόν εγώ έπρεπε να το φέρω εδώ..
Τι λετε εσεις οι 2 μωρε?
-
charmak66
το πρόβλημα φυσικά είναι ότι η διευθύντρια δεν βρίσκεται σε άλλη πόλη, είναι μέσα στο ίδιο σχολείο. Άρα θα έπρεπε να είχε προηγηθεί συνεννόηση για την κάλυψη του κενού, η οποία ή δεν υπήρξε ποτέ ή υπήρξε αλλά δεν κατέληξε σε λύση ή υπήρξε αλλά κατέληξε στη λύση 'να πάνε να πνιγούν οι γονείς'.Όμως, όταν το κενό δεν μπορεί να καλυφθεί για οποιονδήποτε λόγο ενώ η άδεια μπορεί να ληφθεί σε άλλη χρονική περίοδο, ο υπάλληλος δεν παίρνει άδεια 'λόγω υπηρεσιακών αναγκών'.
-
Κάτι για καθηγητές - και μαθητές που προσγειώνονται ανώμαλα...
-
Έλα ντε!
Καθηγητές στα σχολεία