-
Ρε παιδιά έλεος!
Ρε Κώστα (Kacey) ο αστυνομικός βάρεσε δύο φορές, αποκλίεται μόλις έφαγε την πρώτη σφαίρα να λύγισε και να τον πέτυχε καταλα΄θος στο κεφάλι? Εκτός αν πιστεύεις ότι τα καάμαρια μας, μπορούν να τρέχουν και να πυροβολούν εκει που στοχεύουν!
Στα καλά καθούμενα ο άλλος κατηγορείται για ανθρωποκτονία απο πρόθεση κλπ, μα είνα ιδυνατόν? Εγώ αν είμουνα μπάτσος δεν θα έβγαζα όπλο ούτε αν με διέταζε εισαγγελέας. Στα @@ μου, και για ληστεία αν με έπαιρναν θα πήγαινε μετά απο μισή ώρα.
Λες και θέλει κανείς που έχει το μέσο μυαλό και δεν είναι ψυχοπαθείς να σκοτώσει άνθρωπο!
-
Σχεδον καθε μερα γινετε και μια ληστεια σε τραπεζα και η αστυμομια συνηθως παιζει το ρολο του θεατη γιατι πολυ απλα τα φραγκα ειναι ασφαλισμενα και αδιαφορει αν ο ληστης φαει κανα ανθρωπο.Αν ηταν ανασφαλιστα θα ειχε 5 σε καθε τραπεζα.Ανεχετε το παρεμποριο οταν στην ομονοια οι 12 φυλες του ισραηλ κανουν παρτυ αδιαφορει για το αν σου παιρνει εσενα την δουλεια ο black παροτι εσυ πληρωνεις φορους ενσημα και φοβασαι να πουλησεις εστω μια καρφιτσα 'μαυρη'.Και εστω οτι τους πιανει αυτους και τα πρεζακια.Τι θα τους κανει?Αντε μια απελαση και παλι εδω θα ειναι,στη γη της επαγγελιας.Οσο για τα πρεζακια και καθε λογης υποκειμενα αν τα χωσει φυλακη θα γινουν οικονομικο βαρος στις πλατες μας........
-
Ο χρήστης Overhauled έγραψε:
Σιγουρα ειναι πολυ πιο ευκολο να ΜΗΝ σημαδεψεις το κεφαλι του αλλα οπουδηποτε αλλου, ακριβως επειδη γινονται ολα αυτα ταυτοχρονα και πρεπει να προλαβεις.
Εκτος αν και εσυ πιστευεις οτι κατα τυχη τον πετυχε στο κεφαλι ή οτι ακομα χειροτερα σημαδευε ποδια και επεσε ο ληστης και εβαλε το κεφαλι του στην πορεια της σφαιρας...
ΥΓ Σημαδευω στο κεφαλι = ΘΕΛΩ να εκτελεσω.
Δηλαδή για να καταλάβω , εσυ μας λες πως ένας μπάτσος το πρωί σηκώθηκε , δεν είχε τι να κάνει και μετά απο 3 φραπέ και 2 ριζόγαλα είπε 'ας σκοτώσω και κανέναν σήμερα να μου περάσει και η ώρα'......
Απο την άλλη , όλα αυτά περί 'σημαδεψε το κεφάλι' και άλλα ωραία φαντάζομαι οτι τα ξέρεις απο μέσα και όχι απο τα δελτία του Κακαουνάκη και του Ευαγγελάτου.....
αυτα καταλαβαινεις εσυ απο αυτα που γραφω? Τι διαολο, να κοιταξω τα ελληνικα μου.
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Στη θεωρία όλα είναι εύκολα. Σε κλάσματα δευτερολέπτων πιστεύετε ότι είναι τόσο εύκολο να βρεις ψυχραιμία και στόχο στο πόδι του ληστή; Όπου βρεις σημαδεύεις. Και είναι ηλίθια άποψη 'γι'αυτό είναι αστυνομικός για να κρατάει την ψυχραιμία του'. Ναι αν είναι ο ρόμποκοπ.Ξαναρωτώ: Προς όλους εσάς που λέτε όχι θάνατος στο ληστή.
Θα είχατε την ίδια άποψη αν κάποιος τους πείραζε κάποιο στενό σας φίλο, συγγενή ή κάτι ανάλογο; Τον κόβω ότι θα αλλάζατε άποψη. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα.Αν θέλετε να απαντήσετε...
Είπαμε στη θεωρία όλοι είμαστε μάγκες. Και είστε όλοι γνώστες της ανθρώπινης αντίδρασης όταν έχεις ένα σίδερο να σε σημαδεύει και χρόνο να σκεφτείς όσο θέλει ένα δάχτυλο να πατήσει τη σκανδάλη. Ειδήμονες!
Καταδικάστε και τον αστυνομικό έτσι για να μην ξανατολμήσει να πατήσει σκανδάλη κανείς. Να τους πάρουμε και τα όπλα να τους δώσουμε νεροπίστολα.
ΥΓ: Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι αυτός ο Βύντρα...
Μα το χουμε πει αρκετες φορες στις προηγουμενες σελιδες....
Καλως πυροβολησε τον λιστη
Κακως τον πυροβολησε στο κεφαλι!!!
Για να ακινιτοποιησεις καποιον ριχνεις στο σωμα, μακρια απο τα ζωτικα οργανα....
Ο μπατσος εριξε στο κεφαλι!
Αρα πυροβολησε για να εκτελεσει τον λιστη!
Αν συνεχιστει ετσι το πραγμα, σε λιγο θα μας εκτελουν για υπερβολικη ταχυτητα!
Εγω οταν εμπαιναν σπιτι μου, δεν τους εκτελουσα.....
Φροντιζα η γλαστρα να πεσει καπου που απλα θα πονεσει....πολυ! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Στη θεωρία όλα είναι εύκολα. Σε κλάσματα δευτερολέπτων πιστεύετε ότι είναι τόσο εύκολο να βρεις ψυχραιμία και στόχο στο πόδι του ληστή; Όπου βρεις σημαδεύεις. Και είναι ηλίθια άποψη 'γι'αυτό είναι αστυνομικός για να κρατάει την ψυχραιμία του'. Ναι αν είναι ο ρόμποκοπ.
Ξαναρωτώ: Προς όλους εσάς που λέτε όχι θάνατος στο ληστή.
Θα είχατε την ίδια άποψη αν κάποιος τους πείραζε κάποιο στενό σας φίλο, συγγενή ή κάτι ανάλογο; Τον κόβω ότι θα αλλάζατε άποψη. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα.Αν θέλετε να απαντήσετε...
Είπαμε στη θεωρία όλοι είμαστε μάγκες. Και είστε όλοι γνώστες της ανθρώπινης αντίδρασης όταν έχεις ένα σίδερο να σε σημαδεύει και χρόνο να σκεφτείς όσο θέλει ένα δάχτυλο να πατήσει τη σκανδάλη. Ειδήμονες!
Καταδικάστε και τον αστυνομικό έτσι για να μην ξανατολμήσει να πατήσει σκανδάλη κανείς. Να τους πάρουμε και τα όπλα να τους δώσουμε νεροπίστολα.
ΥΓ: Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι αυτός ο Βύντρα...
Μα το χουμε πει αρκετες φορες στις προηγουμενες σελιδες....
Καλως πυροβολησε τον λιστη
Κακως τον πυροβολησε στο κεφαλι!!!
Για να ακινιτοποιησεις καποιον ριχνεις στο σωμα, μακρια απο τα ζωτικα οργανα....
Ο μπατσος εριξε στο κεφαλι!
Αρα πυροβολησε για να εκτελεσει τον λιστη!
Αν συνεχιστει ετσι το πραγμα, σε λιγο θα μας εκτελουν για υπερβολικη ταχυτητα!
Εγω οταν εμπαιναν σπιτι μου, δεν τους εκτελουσα.....
Φροντιζα η γλαστρα να πεσει καπου που απλα θα πονεσει....πολυ!Εσύ κι ο Λούκυ Λουκ... Τέλος πάντων νομίζω ότι το φταίξιμο πρέπει να το αναζητήσουμε στην εκπαίδευση που τους γίνεται. Όμως ο αστυνομικός προφανώς δεν θα είχε την άνεση χρόνου να κάτσει έστω να σκεφτεί πού θα τη ρίξει γιατί κι ο άλλος ήταν έτοιμος να τον ξεκάνει.
Δεν λέω ότι έπρεπε να σημαδέψει στην καρδιά απλά νομίζω ότι είχε 100 ελαφρυντικά.Είμαι της άποψης ότι στη ζωή τα ΣΚΑΤΑ σου πρέπει να τα ΛΟΥΖΕΣΑΙ. Και να μην τα λούζονται οι άλλοι (πχ θύματα του ληστή). Γιατί να λυπηθώ το ληστή από τη στιγμή που μπορεί να βλάψει έναν αθώο;
Προτού τον κόψεις και τον βάλεις φωτιά (ή τον πετάξεις στο χρυσόψαρο) κάτσε και σκέψου τι άποψη θα είχες εσύ αν ήσουν συγγενής ή φίλος τσιγγάνου από το Ζεφύρι, νεαρού Σέρβου στη Θεσσαλονίκη, νεαρού επιβάτη αυτοκινήτου που δεν σταμάτησε σε μπλόκο στην Κρήτη, Κύπριου φοιτητή που του επιτέθηκαν ζαρντινιέρες ή ακόμη και επίδοξου ληστή φαστφουντάδικου.
Αν έκαναν μαλακία γιατί να τους λυπηθώ; Λέμε για ΟΣΟΥΣ από αυτούς έκαναν κάτι... δεν εννοώ ότι αν δεν σταματήσει σε μπλόκο να τον σκοτώσουνε πχ. ή τον τσιγγάνο. Ο ληστής όμως που σήκωσε όπλο να λουστεί τα σκατά του!
-
Aυτό δεν έχει λογική στην Ελλάδα. Εδώ έχουμε δημοκρατία. Μπορούμε ελεύθερα να διακινούμε ναρκωτικά , να κατέχουμε όπλα , να απειλούμε τις ζωές των άλλων χωρίς κανένας αστυνομικός να μπορεί και να θέλει πια να κάνει το οτιιδήποτε.
Ακόμα και στην περίπτωση που αθωωθεί ο εν λόγω αστυνομικός πολύ αμφιβάλλω αμα θα ξανατραβήξει όπλο για να σώσει συνάδελφο του ή οποιονδήποτε άλλο πολίτη. -
...Μπορούμε ελεύθερα να διακινούμε ναρκωτικά , να κατέχουμε όπλα , να απειλούμε τις ζωές των άλλων χωρίς κανένας αστυνομικός να μπορεί και να θέλει πια να κάνει το οτιιδήποτε...ΕΛΕΟΣ!!!! Κι ύστερα κατηγορούμε τους πολιτικούς για λαϊκισμό.
-
O πυροβολισμός στο πόδι κλπ υπάρχει ως επιλογή για να εξαναγκαστεί να παραδοθεί αυτός που επιχειρεί να διαφύγει μετά την τέλεση εγκλήματος ή που ασκεί βία για να μη συλληφθεί ή που κρατάει μαχαίρι ή άλλο παρόμοιο όπλο.
Αυτός που φέρει πυροβόλο όπλο και εγκληματεί δεν πρέπει να τραυματιστεί αλλά να εξουδετερωθεί.
Όποιος νομίζει ότι είναι ο Λούκυ-Λουκ, ας επιχειρήσει να πυροβολήσει τον κόκκορα του όπλου του κακούργου ή τις τιράντες του για να του πέσει το παντελόνι και να μπουρδουκλωθεί. Αλλά κάθε άνθρωπος, ακόμα και καλά εκπαιδευμένος, δεν δικαιούται να ρισκάρει να θανατωθεί ο ίδιος ή τρίτος από έναν τραυματισμένο στο μπούτι κακοποιό. -
Με την εκπαίδευση που έχουν οι αστυνομικοί μας και σκεπτόμενος ότι σημάδεψε ενώ έτρεχε..........απλά μου φτάνει που πέτυχε τον ληστή (έστω στο κεφάλι) και όχι μια γριούλα 50 μέτρα πίσω απο τον ληστή.....πιθανότατα και αυτήν στο κεφάλι!
Μην ξεχάσουμε το φανταστικό....εκπυρσοκρότησε το όπλο....την ώρα που δένανε 2-3 παιδιά για να τα πάνε για εξακρίβωση πριν ίσως και μια δεκαετία.
-
Το φωτογραφισα με το κινητο μου σημερα το πρωι!
-
Μα αφού και τα άλλα αυτοκίνητα είναι ανάποδα κύριε μου.
-
Aυτό δεν έχει λογική στην Ελλάδα. Εδώ έχουμε δημοκρατία. Μπορούμε ελεύθερα να διακινούμε ναρκωτικά , να κατέχουμε όπλα , να απειλούμε τις ζωές των άλλων χωρίς κανένας αστυνομικός να μπορεί και να θέλει πια να κάνει το οτιιδήποτε.
Ακόμα και στην περίπτωση που αθωωθεί ο εν λόγω αστυνομικός πολύ αμφιβάλλω αμα θα ξανατραβήξει όπλο για να σώσει συνάδελφο του ή οποιονδήποτε άλλο πολίτη.ναι γιατι ειναι πολλλοι οι μπατσοι που εχουνε δικαστει για δολοφονιες ανθρωπων και βιαιες συμπεριφορες....δεν παμε καλα....
και με τη λογικη που εχεις δινεις δικιο σε εναν μπατσο εκτος υπηρεσιας που εριξε δολοφονικο χτυπημα σε καποιον ληστη.....με το να τον κυνηγουσε για να το παιξει ηρωας γιατι δεν ηταν αρμοδιοτητα του να κηνυγαει ληστες που στο κατω κατω σε ληστεψαν καμια γρια αλλα τα εβερετ κ μαλιστα εκτος υπηρεσιας μονο σε κινδυνο θα εθετε τις ζωες των περαστικων απο αδεσποτες σφαιρες......
και απο που κ ως που βασιζομαστε οτι η περιγραφη καποιου που σκοτωσε ανθρωπο ειναι αληθινη κ οχι ετσι ωστε να τον συμφερει τον ιδιο -
Γιομίσαμε μαντάμ-Σουσούδες...
-
ποσο γελοιο ακουγεται παντως να διαβαζω σχολια παραπανω οτι η ελλαδα ειναι μπορντελο δεν υπαρχει αστυνομια,αρε χουντα που χρειαζεται,στη χουντα δεν ειχαμε εγκληματα(χωρις να αναλογιζονται τα χαμηλα ποσοστα εγκληματων εκεινης της εποχης),σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μασ κυριε τσιαμτσικα?
τη στιγμη που εχουμε απο τα χαμηλοτερα ποσοστα εγκληματικοτητας στον κοσμο κ στην ευρωπη στην κορυφη της εγκληματικοτητας βρισκονται χωρες με τις πιο αρτιες κοινωνιες κ υποδειγμα οπως δανια κ φινλανδια........τελικα ο πολυς ευαγγελατος διαμορφωνει κοινη γνωμη και λαθος αντιληψεις.....οταν τα χριστουγεννα δεν υπηρχανε θεματα για τα δελτια 'οργιαζε' η εγκληματικοτητα στα δελτια κ γιναμε σικαγο επειδη η κυρα μαρια απο τα πετραλωνα ειδε εναν πακιστανο στη πλατεια κ σκιαχτηκε κ θεωρει οτι δεν μπορει να κυκλοφορησει το βραδυ -
Ο χρήστης zastava έγραψε:
και απο που κ ως που βασιζομαστε οτι η περιγραφη καποιου που σκοτωσε ανθρωπο ειναι αληθινη κ οχι ετσι ωστε να τον συμφερει τον ιδιο
και γιατί να βασιστούμε στις δικές σας μαρτυρίες και θεωρίες δηλ;
Α, και σκότωσε άνθρωπο ο οποίος λήστεψε με την απειλή όπλου...μην ξεχνιόμαστε. Γιατί η πολύ αγιοποίηση έχει ΚΑΙ τα όρια της.
-
Δε βασιζομαστε σε καμια μαρτυρια.
Υπαρχει βιντεο που δειχνει τα παντα. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Υπαρχει βιντεο που δειχνει τα παντα.το οποίο δείχνει...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το ληστη να εχει οπλο.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το ληστη να εχει οπλο.
α ναι σωστό ...το ξέρω. Νόμιζα ότι έδειχνε κάτι άλλο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και απο που κ ως που βασιζομαστε οτι η περιγραφη καποιου που σκοτωσε ανθρωπο ειναι αληθινη κ οχι ετσι ωστε να τον συμφερει τον ιδιο
και γιατί να βασιστούμε στις δικές σας μαρτυρίες και θεωρίες δηλ;
Α, και σκότωσε άνθρωπο ο οποίος λήστεψε με την απειλή όπλου...μην ξεχνιόμαστε. Γιατί η πολύ αγιοποίηση έχει ΚΑΙ τα όρια της.
γιατι καποιος που σκοτωσε καποιον ανθρωπο εχει καθε λογο να αλλοιωνει τη πραγματικοτητα.......α ναι εκανε το μεγιστο εγκλημα....ληστεψε το εβερεστ...του αξιζει ο θανατος.τιμωρια εδω και τωρα απο τους παουερ ρειντζερς και τον τσακ νορρις
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]