-
Μόλις γύρισα από τη δουλειά βρήκα στο γραμματοκιβώτιο εντολή να παρουσιαστώ 6 το πρωί το πρωί των εκλογών για τακτικό μέλος. Λεέι ότι αν δεν παρουσιστώ προβλέπεται φυλάκιση από 3 μήνες εώς 2 χρόνια.
Πάνε καλά? -
Μόλις γύρισα από τη δουλειά βρήκα στο γραμματοκιβώτιο εντολή να παρουσιαστώ 6 το πρωί το πρωί των εκλογών για τακτικό μέλος. Λεέι ότι αν δεν παρουσιστώ προβλέπεται φυλάκιση από 3 μήνες εώς 2 χρόνια.
Πάνε καλά? -
Πάνε καλά? -
Τόν ήπιες Χρήστο
-
αυτα ειναι
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πάνε καλά?Μην πας!!!
Θα σου κλασουν μια μαντρα με αρχ$%α.
-
Ω ρε χώσιμο; !!!
Με αυτό το άγχος ζω κι εγω τον τελευταίο μήνα !...
-
μερικες φορες η ζωη ειναι αδικη
-
Σοβαρα, πως γινεται να τη γλιτωσουμε; Ειχα παει στις εκλογες του 2004. Αληθευει οτι σε ξανακαλουν αν πας ή αντιθετα βγαινεις απο την υποχρεωση για καποια χρονια;
Θα λειπω για σοβαρο λογο εκτος Θεσσαλονικης την ημερα των εκλογων και θελω να ξερω τι μπορω να κανω αν ερθει το 'γραμμα'. -
Θα έρθουμε να σου κάνουμε παρέα ρε!
-
Νομίζω πως υπάρχει ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής, ο οποίος πληρώνεται, και τα μέλη.
Ο πρόεδρος είναι υποχρεωμένος να πάει. Τα μέλη μπορούν να αδιάφορα και δεν νομίζω να υποστούν καμία κύρωση.
Τουλάχιστον αυτά είχα μάθει πριν 4 χρόνια όταν μου είχε έρθει χαρτί για μέλος της εφορευτικής επιτροπής (στις πρώτες μου εκλογές-18 χρονων ).
Δεν πήγα, δεν με ενόχλησε κανείς!
-
αν δεν ειναι συστημενο δεν μπορουν να αποδειξουν οτι το εχεις λαβει...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αν δεν ειναι συστημενο δεν μπορουν να αποδειξουν οτι το εχεις λαβει...Δεν είναι
-
Να πας, αν είναι και γυναικείο τμήμα ακόμη καλύτερα. Είχα κάνει κάτι Ευρωεκλογές σαν φαντάρος και πέρασα φοβερα. 3 γυναικεία εκλογικά τμήματα.
Και να μην πας δεν τρέχει τίποτα....
-
ποτε πηγες παιδι μου τελευταια φορα στο σπιτι σου?
εχω να παω κατι μηνες κυρ προεδρα.. κοιμαμαι στη δουλεια/γκομενα/δρομο
την αλληλογραφια σου ποτε την παιρνεις
ποια αλληλογραφια κυριε προεδρα.. με σταυρο υπογραφω -
Δειτε το ποτηρι μισογεματο:
Σας καλουν να δειτε και να συμβαλλετε σε ανοθευτες και δημοκρατικες εκλογες.Και αν αρκετοι απο την επιτροπη την κοπανησουν, να ειστε σιγουροι οτι καποιος θα ασχοληθει
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Να πας, αν είναι και γυναικείο τμήμα ακόμη καλύτερα. Είχα κάνει κάτι Ευρωεκλογές σαν φαντάρος και πέρασα φοβερα. 3 γυναικεία εκλογικά τμήματα.Μηπως προλαβες και την εποχη που οι γυναικες δεν ειχαν δικαιωμα ψήφου; Μεικτα ειναι τα τμηματα πλεον.
-
και να ασχοληθουν, πως εσυ μπορεις να αποδειξεις οτι καποιος εχει παρει το καλεσμα?
αν ηθελαν να το δεσουν να τα στελναν συστημενα..
αλλα και παλι σιγα μη πηγαινε κανεις να τα παραλαβει.. -
Μου είχε συμβεί και εμένα το 1998, πάλι σε Δημοτικές.
Για τα τακτικά μέλη, αν δεν παρουσιαστούν κάποιοι, ο πρόεδρος της Εφορευτικής, που είναι δικηγόρος και πληρώνεται , έχει το δικαίωμα να στείλει Αστυνομία σπίτι σου και να σε ξυπνήσουν.
Δυστυχώς ΄, όπως έγραψε και κάποιος νωρίτερα, τον ήπιες.
Το χειρότερο είναι ότι σε Δημοτικές και Νομαρχιακές είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξαναπάς και την επόμενη Κυριακή.Προτείνω να παρουσιαστείς κανονικά στις 06.30, για να είσαι νόμιμος, και κάποια στιγμή με τον δικαστικό αντιπρόσωπο και τους άλλους ταλαίπωρους να κανονίσετε βάρδιες, δεν είναι απαραίτητο να είστε εκεί όλη μέρα. Θυμίζω ότι το αγγούρι δεν είναι η ψηφοφορία αλλά η καταμέτρηση.
Φαντάσου τι γίνεται μετά τις 7 που αρχίζεις να μετράς συνδυασμούς, σταυροδοσία υποψηφίων και για Δημοτικές και για την ΥπερνομαρχίαΤο μόνο καλό είναι ότι μπορείς να δεις κάποιους παλιούς γνωστούς.
Για να την γλιτώσεις θα πρέπει να εξαφανιστείς από το σπίτι και, βέβαια, να μην εμφανιστείς για να ψηφίσεις
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Για να την γλιτώσεις θα πρέπει να εξαφανιστείς από το σπίτι και, βέβαια, να μην εμφανιστείς για να ψηφίσεις
Αυτό πολύ απλά....Κοιμήσου σε κάνα φίλο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αν ο δικηγόρος κάνει τον άγριο και στείλει τους μπάτσους και μην πας να ψηφίσεις γιατί σημειώνουν τα μέλη στους καταλόγους και τα τσιμπάνε όταν πάνε να ψηφίσουν...
Μη σε προβληματίζει γράφτους στα π@π@ρι@ σου...
Εφορευτική επιτροπή στις εκλογές