-
Δεν ξέρω αν λουφάρατε τελικά ή όχι, αλλά εγώ που ήμουν τακτικό μέλος στις προηγούμενες Ευρωεκλογές δεν είχα λουφάρει. Χώρια του ότι γίνεσαι φύλακας των δημοκρατικών θεσμών είναι και μια καλή ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες.
Ας μην ξεχνάμε ότι ως πολίτες δεν έχουμε μόνο δικαιώματα, αλλά και υποχρεώσεις σε μια δημοκρατία. -
Παιδάκια, εγώ πήγα, ψήφισα, έδειξα και το χαρτί του νοσοκομείου στον Δικαστικό πως-τον-λενε, και έφυγα! Καλά τα δικαιώματα που λέμε και οι υποχρεώσεις της δημοκρατίας, αλλά ας βάλουν κανέναν 'αχαϊρευτο' δημόσιο υπάλληλο, όχι εμένα που εχω ενα μικρό μαγαζί και ΠΛΗΡΩΝΩ τα όσα πληρώνω σε δήμους-εφοριες κτλ!!! Μην τρελαθούμε τελείως! Και στο κατω κατω της γραφής, γιατί δεν βάζουν ανθρώπους με 'μισθό'... Να πληρώσει αυτό το κράτος ένα μεροκάματο στους άνεργους που είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους του ΟΑΕΔ, να κάνουν την επιτροπή!!!!
Καλά, ε, έχω φοβερές προτάσεις !!! Θα με ψηφίσετε την άλλη τετραετία;;;;;;Φιλάκιαααααααααααααααα
-
Ρε σαλταρισμένα άτομα, η εφορευτική επιτροπή είναι ο έλεγχος των Πολιτών στο κράτος!
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Καλά τα δικαιώματα που λέμε και οι υποχρεώσεις της δημοκρατίας, αλλά ας βάλουν κανέναν 'αχαϊρευτο' δημόσιο υπάλληλο, όχι εμένα που εχω ενα μικρό μαγαζί και ΠΛΗΡΩΝΩ τα όσα πληρώνω σε δήμους-εφοριες κτλ!!!Ο νόμος απαγορεύει σε δημοσίους υπαλλήλους να συμμετέχουν σε εφορευτική επιτροπή!
-
Η ψηφοφορία υποχρεωτική δεν είναι??
Γιατί υπήρχε 30+% αποχή??
Θα τιμωρηθούν όλοι οι απόντες?
Ετσι, λοιπον, γιατί να τιμωρηθεί αυτός που δεν θα παραστεί στην επιτροπή για βοηθός ή αναπληρωματικος κτλ...?? -
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Δεν πας καθόλου . Όταν πας να ψηφίσεις δεν σε πιάνουν γιατί δεν το παίρνουν χαμπάρι .Παρόλα αυτά έχεις στην τσέπη χαρτί από γιατρό ( ορθοστατική πίεση - λέμε τώρα -) και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια . Οι δικηγόροι είναι 'κότες' απ'τη φύση τους και δεν τα βάζουν με γνωματεύσεις και γιατρούς . Πιάνει πάντα ....trust me ....Τα πράγματα δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ετσι, το έμαθα απο πρώτο χέρι αυτή την Κυριακή, είναι μεγάλη ιστορία και θα την γράψω το βράδυ που θα έχω χρόνο.
Η ψηφοφορία ΔΕΝ είναι υποχρεωτική!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ρε σαλταρισμένα άτομα, η εφορευτική επιτροπή είναι ο έλεγχος των Πολιτών στο κράτος! -
Ο χρήστης guru έγραψε:
Καλά τα δικαιώματα που λέμε και οι υποχρεώσεις της δημοκρατίας, αλλά ας βάλουν κανέναν 'αχαϊρευτο' δημόσιο υπάλληλο, όχι εμένα που εχω ενα μικρό μαγαζί και ΠΛΗΡΩΝΩ τα όσα πληρώνω σε δήμους-εφοριες κτλ!!!
Ο νόμος απαγορεύει σε δημοσίους υπαλλήλους να συμμετέχουν σε εφορευτική επιτροπή!
Εμ τόση κούραση συσωρευμένη από την υπόλοιπη εβδομάδα, πως να αντέξουν τα παιδιά.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Η ψηφοφορία ΔΕΝ είναι υποχρεωτική!
-
Δεν βρίσκω αυτή τη στιγμή κάποιο άρθρο αλλά
Χτες στον Χατζηνικολάου, όταν σχολιάζανε την αποχή, λέει ένας υπουργός Εμείς φταίμε που ψηφίσαμε να μην είναι υποχρεωτική η ψηφοφορία, και τον κράζανε Τράγκας κακαουνάκης κλπ, ότι ναι έκαναν λάθος επρεπε να μας τραβάνε με το ζόρι και με μαστήγια να ψηφίσουμε, άρα όλοι λένε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να ψήφήσεις εκτός από τον Παυλόπουλο.
Σκέψου ότι δεν έχεις πλέον εκλ.βιβλιάριο που είνα ιευκολο να διαπιστωθεί αν ψήφησες....!
Τέλος στις προηγούμνες βουλευτικές εκλογές ήμουν Αγγλία, παλε'οτεροι φοιτητές μου είχαν πει ότι πρέπει να πας σε τμήμα να σου δώσει κάποιο έγραφο ότι την συγκεκριμένη μέρα εισαι εκεί κλπ -οι μπάτσοι σε κοιτάνε με μια τεράστια απορία στα μάτια τους- ή πας στο προξενίο. το 2004 λοιπόν στο προξενίο τους είπαν ότι πλέον δεν χρειάζετε αυτό το ένγραφο γιατί δεν είναι υποχρεωτική η ψήφος, αν μου είπανε ψέματα σου λέω ψέματα.
-
Η ψηφος ειναι υποχρεωτικη...αλλα δεν προβλέπονται κυρώσεις
-
Στηρίξτε την αποχη, στον Β γυρο παμε για μεγαλη νίκη
-
Δεν βρίσκω αυτή τη στιγμή κάποιο άρθρο αλλάΧτες στον Χατζηνικολάου, όταν σχολιάζανε την αποχή, λέει ένας υπουργός Εμείς φταίμε που ψηφίσαμε να μην είναι υποχρεωτική η ψηφοφορία, και τον κράζανε Τράγκας κακαουνάκης κλπ, ότι ναι έκαναν λάθος επρεπε να μας τραβάνε με το ζόρι και με μαστήγια να ψηφίσουμε, άρα όλοι λένε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να ψήφήσεις εκτός από τον Παυλόπουλο.
Σκέψου ότι δεν έχεις πλέον εκλ.βιβλιάριο που είνα ιευκολο να διαπιστωθεί αν ψήφησες....!
Τέλος στις προηγούμνες βουλευτικές εκλογές ήμουν Αγγλία, παλε'οτεροι φοιτητές μου είχαν πει ότι πρέπει να πας σε τμήμα να σου δώσει κάποιο έγραφο ότι την συγκεκριμένη μέρα εισαι εκεί κλπ -οι μπάτσοι σε κοιτάνε με μια τεράστια απορία στα μάτια τους- ή πας στο προξενίο. το 2004 λοιπόν στο προξενίο τους είπαν ότι πλέον δεν χρειάζετε αυτό το ένγραφο γιατί δεν είναι υποχρεωτική η ψήφος, αν μου είπανε ψέματα σου λέω ψέματα.
Φυσικά και σου είπαν ψέμματα καθότι το ίδιο το Σύνταγμα στο άρθρο 51 παρ.5 ορίζει ότι η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική για την ανάδειξη των βουλευτών. Απλώς η εκλογική νομοθεσία ήρε τις διοικητικές κυρώσεις που επιβάλλονταν σε εκείνους που δεν ασκούσαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Όμως κατά το άρθρο 117 του ΠΔ 351/2003 μπορεί να ασκηθεί ποινική δίωξη : 'Ο εκλογέας που αδικαιολόγητα δεν ασκεί το δικαίωμα του εκλέγειν, τιμωρείται με φυλάκιση από ένα μήνα μέχρι ένα έτος. Το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει και τις στερήσεις των αξιωμάτων και θέσεων, που προβλέπονται στο άρθρο 63 του Ποινικού Κώδικα, από ένα μέχρι τρία χρόνια.' Φυσικά δεν έχουν ασκηθεί ποτέ τέτοιες διώξεις εξ όσων γνωρίζω.
Το δε άρθρο 26 παρ. 2 του του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα και αυτό καθιστά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος υποχρεωτική για τις δημοτικές εκλογές.
-
delete
-
Παιδια πηγα,εφαγα ενα 22ωρο πακετο και απηλθα.Βεβαια ειχαμε και 2 ωραια μωρα στην επιτροπη και καπως ανεχοταν η κατασταση.Γενικοτερα ημασταν νεα ατομα( ο μεγαλυτερος 28 ) και ειχαμε καλο χαβα.Υπηρχε καλο κλιμα στις προβες,περνουσαμε καλα και αυτο εβγαινε στη σκηνη και ο κοσμος το εισεπραττε που λενε και στα θεατρα.Απο αυτη την πλευρα ημουν μαλλον τυχερος μιας και θα μπορουσα να τυχω σε καμμια 40χρονη στριντζω δικηγορο και να πριονισω καροτιδα 22 ωρες.Κατα τ'αλλα κουραση και τπτ ιδιαιτερο.Οι υπευθυνοι των κομματων μας φερνανε καφεδεςκτλΜεχρι να φαμε μας εφεραν.
Σαν εμπειρια αν δεν κανετε το μοιραιο λαθος να ξενυχτησετε σαν κι εμενα και να πατε με 2 ωρες υπνο ειναι μαλλον υποφερτη.Και παρνεις και μια ιδεα για το τι παιζει στις εκλογες γενικοτερα
-
Φίλε koutsan αφού εμένα μου είπανε ψέματα λοιπόν και είναι υποχρεωτικό να πας να ψηφίσεις μου εξηγείς αυτό εδώ?
Χτες στον Χατζηνικολάου, όταν σχολιάζανε την αποχή, λέει ένας υπουργός Εμείς φταίμε που ψηφίσαμε να μην είναι υποχρεωτική η ψηφοφορία, και τον κράζανε Τράγκας κακαουνάκης κλπ, ότι ναι έκαναν λάθος επρεπε να μας τραβάνε με το ζόρι και με μαστήγια να ψηφίσουμε.
Δεν μπορεί να έβλεπα μόνο εγώ χατζηνικολάου εκείνη την ώρα.....!
-
Φίλε koutsan αφού εμένα μου είπανε ψέματα λοιπόν και είναι υποχρεωτικό να πας να ψηφίσεις μου εξηγείς αυτό εδώ?Χτες στον Χατζηνικολάου, όταν σχολιάζανε την αποχή, λέει ένας υπουργός Εμείς φταίμε που ψηφίσαμε να μην είναι υποχρεωτική η ψηφοφορία, και τον κράζανε Τράγκας κακαουνάκης κλπ, ότι ναι έκαναν λάθος επρεπε να μας τραβάνε με το ζόρι και με μαστήγια να ψηφίσουμε.
Δεν μπορεί να έβλεπα μόνο εγώ χατζηνικολάου εκείνη την ώρα.....!
Δεν έχω να εξηγήσω κάτι...Απλά όποιος έλεγε ότι η ψηφοφορία δεν είναι υποχρεωτική έκανε λάθος και έλεγε μπούρδες...Απλά πράγματα...Η νομοθεσία είναι πολύ σαφής, απλά έχουν καταργηθεί οι διοικητικές κυρώσεις αλλά υφίστανται πάντα οι ποινικές του άρθρου 117 του ΠΔ 351/2003 που εφαρμόζεται και στις δημοτικές εκλογές...Τι λέει τώρα ο Τράγκας, ο Κακαουνάκης δεν έχει καμία σημασία, άλλωστε θα έπρεπε να βοσκάνε γίδια αλλά...Ο δε Παυλόπουλος είναι τελείως γκάου πολιτικά αλλά είναι ΠΑΡΑ πολύ καλός νομικός και φυσικά γνωρίζει ότι η ψηφοφορία παραμένει υποχρεωτική και δεν θα έλεγε τέτοια μπαρούφα...Απλά εξομοιώνουν την μη υποχρεωτικότητα με την άρση των διοικητικών κυρώσεων, το οποίο είναι λάθος...Αν του Εισαγγελέα του τη βαρέσει μπορεί να ασκήσει ποινικές διώξεις...
-
Λοιπόν πάρτε ποτάκι, τασάκι και τσιγάρα και αρχίστε το διάβασμα!
Πάω κατα τις 12 να ψηφίσω, μπένοντας μέσα στο σχολείο τσακώνονταν 2 τύποι, είχαν μαζευτοί οι μπάτσοι, ο ένας απο τους 2 κρατούσε ψηφοδέλτια και ο άλλος του φώναζε ότι 'με τον ΠΟΥΣΤΗ τον δήμαρχο που υποστηρίζεται, ΠΟΥΣΤΙΕΣ θα κάνετε' -τα κεφαλέα γιατί έδινε έμφαση ο ίδιος στον τρόπο που το έλεγε- Λέω μα καλά ρε γμτ τι ζώα είναι αυτά, αντι να έρθουν να ψηφίσουν και να πάνε να κάνουν τη δουλειά τους να πιούνε κανα καφε κλπ, κάθοντε και τσακώνοντε σαν του μαλακες!
Φτάνω έξω απο την αίθουσα που ψήφιζα, δίνω την ταυτότητα μου σε ένα παλικάρι ο οποίος μάλλον πήγαινε και στο σχολείο μου, λέει το όνομα μου και έναν αριθμό στον διπλανό του, μου τραβάνε κάτι μολιβιές με ένα χαρακα, και με σβήνουυυυυυν!
Αυτό πήρε 1-2 δευτερόλεπτα, από το άκουσμα του ονόματος μου δλδ, έρχεται μία κυρία και μου λέει κύριε Τάδε είσαστε εφορευτική επιτροπή -ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς- και θα κάτσετε εδώ μέχρι το βράδυ! -με υφάκι δασκαλήστικο-
Την κοιτάω στα μάτια και της λέω δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει αυτό που λέτε, δεν με ενημερωσε κανείς!
Κι όμως θα κάτσετε μέχρι το βράδυ, δεν έχω κόσμο, και η εισαγγελία μου έστειλε κατάσταση και είναι το όνομα σας μέσα και λέει ότι έχετε παραλάβει ειδοποίηση! ΚΑ ιαρχίζει να γίνετε πιεστική και φορτική.
Έχω αρχήσει και τα παίρνω -με το στυλάκι της όχι με αυτό που έκανε, στο φινάλε είχε κάποια καθήκοντα να εκτελέσει και δεν είχε κόσμο- και της λέω εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσω εδώ απο τη στιγμή που δεν έχω ειδοποιηθεί νωρίτερα!
Έχεις ειδοποιηθεί μου λέει, έχω χαρτί απο την εισαγγελεία που λέει ότι παρέλαβες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα μας τρελάνεις ρε τις λεω? Δεν έχω παραλάβει τπτ το κατάλαβες?
Πρόσεχε πως μιλάς μου λέει, άσε που μπορεί να παρέλαβε η μητέρα σου και να ξέχασε να στο πεί!
Μια χαρά σου μιλάω!Αυτά που μου λες όμως ούτε σε ταινία δεν γίνονται, υπάρχει περίπτωση να παρέλαβε η μάνα μου και αν μην μου το είπε?
Ναι έχουν συμβεί αυτά, λοιπόν φύγε -αφού ψηφίσω εννοούσε-αλλά την ταυτότητα σου δεν θα την πάρεις! -Και κάνει και μια κίνηση...ότι και καλά στην έφερα-
Κράτα την της λέω θα βγάλω άλλη!
-Ακόμη περιμένω να τελειώσουν απο τα παραβαν 2 γριούλες εντωμεταξύ-
Εκείνη τη στιγμή λοιπόν μετά απο αυτή την απάντηση που πήρε βγαίνει έξω και ψάχνει τους 2 αστυνομικούς ( ένα αγόρι 1 κορίτσι γύρω στα 25-28 ετών) που πρέπει να είχαν τελειώσει με τους 2 που τσακώνονταν πριν, και εγώ επι τόπου παίρνω τηλέφωνο....τον father, ο οποίος είχε φύγει για καλή μου τύχη 10 λεπτά πριν απο το εκλογικό κέντρο.
Μόλις κλείνω το τηλ. μπαίνω ψηφίζω και στο εβγα την δεύτερη φορά βλέπω και τα οργανα μέσα στην αίθουσα (2 βήματα απο την πόρτα, μόνο μια φορά μπήκαν πιο μέσα, γενικότερα δεν παραμπένανε στην τάξη, υπάρχει κανενας νόμος? ) μου λέει η μπατσίνα σου έχει έρθει ειδοποίηση απο την αστυνομία ----εδώ να πώ ότι εδώ που μένω ο ταχυδρόμος παλιά πέταγε στον κήπο όλα τα χαρτιά και χάναμε τα πάντα τους λογαριασμούς κλπ, γι'αυτό τό λόγο έχουμε διευθυνση αλληλογραφίας κλπ στο παλιο σπίτι του πατέρα μου που μέναμε πριν πάμε στο καινούργιο 10 χρόνια + πριν, στο σπίτι αυτό μένει η γιαγιά τώρα η οποία μας δίνει τους λογαριασμούς κλπ κλπ, και λέω ρε λες να έκανε καμιά στραβή η γιαγιά και να γίνω ρεζίλι? αν και το απέκλεια γιατι η γιαγιά είναι παρά τα χρόναι της σπίρτο---- Ωραία της λέω πες μου ποιος την παρέλαβε, δεν γίνεται να σας λέω ότι δεν έχω παραλάβει τπτ και να με βγάζεται τρελό!!!!! Η κοπέλα εκείνη τη στιγμή βγάζει το κινητό της και παίρνει μπροστά μου στο τμήμα και ζητάει κάποιον τύπο, μάλλον είχε πάει τουαλέτα γιατί της είπαν να πάρει σε 2 λεπτά.
Άντε ρε φούστη λέω απο μέσα μου να βρούμε το δίκιο μας, εκείνη τη στιγμή φτάνει και το ιππικό (ο πατέρας ντε, όχι τπτ αλλο αλλά μου τι σπάει η μαγκιά του συστήματος στον πητσιρικά) η δικαστική αντιπρόσωπος είναι κα΄που γύρω και μου κάνει μια άλλη μάλλον η γραματέας -οι γρματείς συνηθως είναι κολητάρια των δικ. αντιπρ-, δεν μιλάς σωστά, και το να φύγεις θα βγει εις βάρος σου γιατί είναι ποινηκό, εγώ θα φύγω της λέω το αν μιλάω σωστά άστο, για τον τρόπο που με αντιμετωπίζουν μιλάω πολύ σωστά!
Εκείνη τη στιγμή μου λέει ο πατέρας μου κάτσε να δούμε τι θα γίνει, το πολύ πολύ να κάτσεις εδώ!!!!! εγώ εγκεφαλικό καλά ρε είσαι καλά του λέω? για καλό σε φώναξα? πάρε την ΧΧΧΧΧΧΧχχ τηλέφωνο -αδερφή του που είναι δικηγόρος- εκείνη την στιγμή μπαίνει η δικ. αντιπρόσωπος του λέει περάστε έξω κλπ γίνεται μια μανούρα είμαστε δίπλα στην πόρτα, βγαίνει έξω ο πατέρας μου, και πέφτει πάνω στυην μπατσίνα, μιλάνε 1' και μπαίνει μέσα η μπατσίνα...........δεν έχει παραλάβει κανείς μου λέει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ να θέλω να σπάσω όλη την αίθουσα!
Ωραία ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!! λέω με σταθερή φωνή χωρίς να φωνάζω και με ελάχιστο υφάκι στην δικ. αντιπρ. Μου λέει θα στην δώσω αλλά θα σου κάνω αναφορά και θα πας δικαστικός! --ενώ απο τη στιγμή που δεν έχω παραλάβει ειδοποίηση δεν μπορεί να με αναγγάσει να κάτσω-- φωνάζοντας και υψόνωντας το δάχτυλο της............ε εκεί δεν άντεξα μας άκουσε το μισό σχολείο μας χωρίζανε 4 βήματα, έκανα τα 2 σηκώνοντας το χέρι μου -όχι απειλητικά ή για να βαρέσω όπως το σηκώνουμε όταν φωνάζουμε- εκεί οι μπάτσοι μπαίνουν μέσα, και τρέχουν ανάμεσα μας, και με πιάνει ο πατέρας μου, και με τραβάει πίσω.
Εκεί λοιπόν η τύπισα τρελάθηκε εγώ λέει είμαι εισαγγελέας τάδε -δεν θυμάμαι που ήταν εισαγγελέας- κλπ κλπ και πως μιλάς έτσι κλπ κλπ οι μπάτσοι μου λέγανε τα ίδια και αρχίζουν και αναφέρουν την αγαπημένη μου λέξη...ΑΥΤΟΦΟΡΟ....και δεν ενοούσαν το πατσατσίδικο στην Αλεξάνδρας!
Ο πατέρας μου μου λέει μην πεις κουβέντα, ότι και να σου πουν κάνε πως δεν ακούς, πάω στο τμήμα να πάρω βεβαίωση ότι δεν έχεις παραλάβει να φύγουμε.
όλη αυτή την ώρα εγώ είμαι περιορισμένος σε μια αίθουσα και δεν με αφήνουν να βγω ούτε έξω από την πόρτα-γύρω στα 20-25' δλδ- και έχω αρχίσει να παθαίνω κάτι!
μόλις φεύγει ο πατέρας μου, η γραματέας να μου λέει ότι δεν έχω τρόπους κλπ κλπ κλπ -ευτυχώς όλη αυτή την ώρα η ψηφοφορία γινότανε κανονικά και δεν με πρείζανε συνεχόμενα.
Επειδεί πραγματικά τα είχα πάρει στο κρανίο, παίρνω τηλέφωνο μια άλλη θεία μου όχι τη δικηγόρο, που είναι εισαγγελέας, μόλις άρχισα να μιλάω μπαίνει ο πατέρας μου μέσα, και λέει στην δικ. αντιπρόσωπο ότι στο τμήμα του είπαν ότι δεν θα πάρει χαρτί θα το στείλουν κατ'αυθείαν στην εισαγγελεία και ότι εγώ μπορώ να φύγω.
Εκεί λοιπόν αρχίζει η δεύτερη φάση να πουλάει εκδούλευση στον πατέρα μου ότι με αφήνουν να φύγω για χάρη του και ότι δεν έχω καθόλοθ τρόπους κλπ κλπ, σε όλη αυτή τη φάση λοιπόν μιλάω με τη θεία μου και μου λέει δεν έχει κανένα δικαιωμα να σε κρατήσει απο την στιγμή που δεν παρέλαβες ειδοποίηση, πες της ότι έχεις δουλειά και σήκω φύγε επι τόπου!Α, και ότι παλαιότερα ξέρανε ποιοι παρέλαβαν και ποιοι όχι -λογικά και τώρα θα ξέρουν αλλά είχε όρεξη η κυρία- παίρνει την ταυτότητα μου ο πατέρας μου, φεύγουμε χωρίς να κοιτάξω καν πίσω! Φεύγοντας τσακώθηκα με τον μπατσο εκεί ίσως να είχα άδικο, ειδικά μετα την συμπεριφορά της μπατσίνας αλλά πραγματικά είμουνα στα όρια να πάθω αμόκ.
Και ρωτάω Όποιος γουστάρει κάνει ότι γουστάρει?
Δέχομε ψυχολογική επίθεση και χειρονομίες δημιουργόντας μου ένα κλιμα στρες κα ιάνχους μέσα απο φονές ενώ με έχουν περιορισμένο.....και σηκώνω τον τόνο της φωνής μου και είμαι για αυτόφορο? Ρε παιδιά είναι δυνατόν?Μετά πήγα απο το σπίτι της θείας μου, δεν μπορούσε να εξηγήση τον λόγο που φέρθηκε έτσι η συνάδελφος της, αυτό που μου έλεγε δε, ήταν ότι κανονικά έπρεπε να έχει κάποια κατάσταση με το ποιοι έχουν παραλάβει ειδοποίηση απο την εφ. επιτροπή και ποιοι όχι.............!
Ευτυχώς βγήκανε απο την πρώτη Κυριακη Στην Α' αθήνας και δεν θα χρειαστεί να πάω να ψηφίσω 2ρη φορά!
ΥΓ. ξέρω είναι δύσκολο να κάτσει να διαβάσει κάποιος αυτό το σεντόνι, κα ιαν το κάνει δύσκολα θα βγάλει άκρη, απλά προσπάθησα να μεταφέρω το τι πέρασα, και αν πάθει στο μέλλον κάποιος το ίδιο να ξέρει τι πρέπει να κάνει!
Sorry again!
-
αμαν ρε φιλε, πανικος.
Μαλλον το τραβηξε πολυ η δικαστικος το σχοινι. Μηπως την ειχαν γειωσει κι αλλοι και δεν ειχε καθολου μελη για την εφορευτικη;Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
λοιπόν φύγε -αφού ψηφίσω εννοούσε-αλλά την ταυτότητα σου δεν θα την πάρεις! -Και κάνει και μια κίνηση...ότι και καλά στην έφερα-Κράτα την της λέω θα βγάλω άλλη!
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
ημουν μαλλον τυχερος μιας και θα μπορουσα να τυχω σε καμμια 40χρονη στριντζω δικηγορο και να πριονισω καροτιδα 22 ωρες.
Σαν εμπειρια αν δεν κανετε το μοιραιο λαθος να ξενυχτησετε σαν κι εμενα και να πατε με 2 ωρες υπνο ειναι μαλλον υποφερτη.Και παρνεις και μια ιδεα για το τι παιζει στις εκλογες γενικοτεραΕγω το 2004 ειχα μια 40αρα στρινγκω δικηγορο, καθολου κακη .
Ηταν και ξηγημενη, μας αφηνε με βαρδιες να την κανουμε για κανα 2ωρο για φαι, ξεκουραση, ηξερε και τη δουλεια, καθαρισαμε γρηγορα.
Ειναι καλη εμπειρια την πρωτη φορα, απλα σπαστικη αν σε καλουν συχνα.
Εφορευτική επιτροπή στις εκλογές