-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Don't think what the country can do for you, think what you can do for your country. John Fitzerald kennedy
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι αναλύσεις διαβάζω για αυτήν τη φράση...
Πολύ κάψι εεεε διάβασμα ε?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και εμεις παιρνουμε...τα @@ μας.
Ο τζαμπα πεθανε μαγκες, εγω μαλλον δεν θα παω ουτε να ψηφισω, στα διαλα ρε!
Και τι θες βρε συ να μας πληρώνουν για να ψηφίσουμε;
Ποιος δίνει τα περισσότερα λέμε )
Οχι ρε συ, τα φραγκα τα θελω για να παω εφορευτικη επιτροπη, την ψηφο την δινω τσαμπα.
Αλλα ποιον να παω να ψηφισω? Ολους ζωα τους θεωρώ, αν δεν ηθελε η μανα μου να παει να ψηφισει θα καθομουνα την κυριακη μεσα να αραξω, θα την παω να ψηφισει και τελος! ΜΕ τα ζωα ολα τους! -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οχι ρε συ, τα φραγκα τα θελω για να παω εφορευτικη επιτροπη, την ψηφο την δινω τσαμπα.
Κάτι τύποι σα κι εσένα χαλάνε τη πιάτσα. Δε βλέπεις γύρω σου πόσοι ψηφίζουν 'από ιδεολογία' όλες οι δημόσιες (συνήθως) υπηρεσίες είναι γεμάτες από τέτοιους 'ιδεολόγους'.
-
Αντε! αμα θελετε λεφτα να πατε να δουλεψετε ρε!
-
Φοιτητης δεν εισαι εσυ?
ΤΑΖΙΟ εγω ειμαι ιδεολογος....αλλα δε με βαζουν στο δημοσιο γμτ...εστω δασκαλο σε ενα δημοτικο
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Αντε! αμα θελετε λεφτα να πατε να δουλεψετε ρε!Τον κόσμο;
-
Φοιτητης δεν εισαι εσυ?ΤΑΖΙΟ εγω ειμαι ιδεολογος....αλλα δε με βαζουν στο δημοσιο γμτ...εστω δασκαλο σε ενα δημοτικο
Δε δείχνεις εκεί που πρέπει την ιδεολογία σου.
-
Φοιτητης δεν εισαι εσυ?
ΤΑΖΙΟ εγω ειμαι ιδεολογος....αλλα δε με βαζουν στο δημοσιο γμτ...εστω δασκαλο σε ενα δημοτικο
Ναι.Για τους αλλους το ειπα .Οχι για μενα
-
Κοίτα τάτσιο, το καλύτερο εφόδιο στη μεταπολιτευτική Ελλάδα είναι η ιδεολογία. Δεν μπορείς να έρχεσαι τώρα και να καγχάζεις ειρωνικά για ανθρώπους που επένδυσαν σε όλη τους τη ζωή με σπουδή στο θέμα αυτό, τους καταρρακώνεις ηθικά.
Βαθμολογική κλίμακα:
- 'ήμουν στο Πολυτεχνείο' -> φτάνεις μέχρι Υπουργός, ίσως και δελφίνος
- 'ήμουν στην αντίσταση' -> παίρνεις σύνταξη το λιγότερο και θέση στη Βουλή το περισσότερο
- 'ήμουν στις πορείες που έπεφτε ξύλο' -> παίρνεις θέση στο δημόσιο με προοπτική για καλή μπάζα ως ελεγκτής σε κάτι.
- 'ήμουν στις αφισοκολλήσεις' -> παίρνεις θέση στο δημόσιο με προοπτική να βγεις στη σύνταξη στα 50.
- 'ήμουν γιος, εγγονός κλπ του γέρου της δημοκρατίας' [σ.σ. που έστελνε αριστερούς στα μπουντρούμια] -> παίρνεις τα πάντα και φεύγεις.
-
Εγώ που ήμουν πάνω στον πλάτανο τι παίρνω?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κοίτα τάτσιο, το καλύτερο εφόδιο στη μεταπολιτευτική Ελλάδα είναι η ιδεολογία. Δεν μπορείς να έρχεσαι τώρα και να καγχάζεις ειρωνικά για ανθρώπους που επένδυσαν σε όλη τους τη ζωή με σπουδή στο θέμα αυτό, τους καταρρακώνεις ηθικά.Λυπάμαι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ που ήμουν πάνω στον πλάτανο τι παίρνω?Κωλύομαι να σου απαντήσω αλλά αν ψάξεις επάνω σου θα βρεις την απάντηση.
-
Ακομα δεν εχω αποφασισει αν θα πάω ή όχι στην εφορευτική.
Ούτε το ενα μου αρεσει,ούτε το άλλο.Και μαλλον περισσότερο εχω αρχίσει να σκεφτομαι να πάω,για να λέω οτι συμμετεχω και εγω στα κοινα σαν πολίτης της χωρας (και καλά)Θα αποφασισω μαλλον στις προσεχεις δυο-τρεις ωριτσες
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κοίτα τάτσιο, το καλύτερο εφόδιο στη μεταπολιτευτική Ελλάδα είναι η ιδεολογία. Δεν μπορείς να έρχεσαι τώρα και να καγχάζεις ειρωνικά για ανθρώπους που επένδυσαν σε όλη τους τη ζωή με σπουδή στο θέμα αυτό, τους καταρρακώνεις ηθικά.Βαθμολογική κλίμακα:
- 'ήμουν στο Πολυτεχνείο' -> φτάνεις μέχρι Υπουργός, ίσως και δελφίνος
- 'ήμουν στην αντίσταση' -> παίρνεις σύνταξη το λιγότερο και θέση στη Βουλή το περισσότερο
- 'ήμουν στις πορείες που έπεφτε ξύλο' -> παίρνεις θέση στο δημόσιο με προοπτική για καλή μπάζα ως ελεγκτής σε κάτι.
- 'ήμουν στις αφισοκολλήσεις' -> παίρνεις θέση στο δημόσιο με προοπτική να βγεις στη σύνταξη στα 50.
- 'ήμουν γιος, εγγονός κλπ του γέρου της δημοκρατίας' [σ.σ. που έστελνε αριστερούς στα μπουντρούμια] -> παίρνεις τα πάντα και φεύγεις.
Πλακα πλάκα, για τα 2 πρώτα εχω στο πολυ κοντινο μου περιβαλλον απο ενα ατομο....καλα το πρωτο φυσικα και δεν αξιωσε ποτε τπτ και ουτε το διαφημιζει, το αλλο δεν πείρε ούτε συνταξη ούτε τπτ, νταξ βεβαια δεν εχει παραπονο εκανε δωρεαν διακοπες στο τρικερι αρκετα χρόνια!
Τι να πεις, ειναι κατα ποσο καποιος κανει κατι γιατι το πιστευει ή για να εξαργυρωσει μετα απο λιγο καιρο τους¨'κοπους' του, -
Don't think what the country can do for you, think what you can do for your country. John Fitzerald kennedy
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι αναλύσεις διαβάζω για αυτήν τη φράση...
διαβασμένος, τι είσαι Δεξιός?
-
Mπα, μαλάκας είμαι!
Και δεν είμαι διαβασμένος (ούτε γενικά ούτε από παπά! ), απλά γεμάτος από άχρηστες πληροφορίες!
-
Mπα, μαλάκας είμαι!Και δεν είμαι διαβασμένος (ούτε γενικά ούτε από παπά! ), απλά γεμάτος από άχρηστες πληροφορίες!
και εγώ το ίδιο, ένας μαλάκας και μισός
-
Όχι, το αντίθετο. Πρόκειται για πλασματική επίδοση. Δικαιολογείται μόνο αν έχει αλλάξει τόπο κατοικίας.
Ενταξει το καταλαβαινω οτι οι νομοι δεν μπορουν να καλυψουν ολες τις περιπτωσεις αλλα.....εγω ας πουμε μενω μονος μου σε μονοκατοικια, και φευγω για δουλειες εκτος αθηνων, το κολανε στην πορτα μου και εγω το βρισκω μια βδομαδα μετα....τι θα γινει δλδ θα με τραβανε?
Την θυροκοληση την θεωρω πολυ στον αερα κατασταση, για να μην πουμε για καταστασεις με μαλακες γειτονες που μπορει επιτηδες να το ειδαν και να το πεταξαν!
Αν και εγω και ο πατερας μου εχουμε δηλωμενες αλλες διευθυνσεις, πριν κατι μηνες που τον καλεσανε για ενορκο σε δικαστηριο.....ηρθαν μια χαρα στ οκανονικο σπιτι....στο οποιο το μονο πραγμα που εχει στο ονομα του ειναι ενα τηλεφωνο και οτι το εχει δηλωμενο στην εφορια σαν ιδιοκτησια....αν θελουν δλδ σε βρισκουν...
αθάνατο ελληνικό πνεύμα
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αντρεα στο εκλογικο τμημα του χωριου σου θα 'σαι εφορευτικη επιτροπη;Πηγαινε ρε συ.Θα δεις και ολους τους παλιοφιλους και οσους εχεις τσακωθει εδω και χρονια.Ωραια θα'ναι και δεν θα το ξενυχτησετε,δεν εισαστε δα και η Β' Αθηνων.Αν παλι ειναι αλλου,παρε μια βεβαιωση απο την τοπικη αρχη του χωριου για την εκει παραμονη σουτην Κυριακη.
να, μια ωραία αφορμή να πάει κάποιος στην εφορευτική που δεν ενδιαφέρεται για τα κοινά
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ελα μωρε μια χαρα θα περασεις.Φροντισε μονο να ριξεις εναν γερο υπνο απο την προηγουμενη για να σαι φρεσκος-φρεσκος και λαχταριστος.Απο κει και περα,λιγο πλακιτσα,λιγο λουφα,θα δεις και παλιους συμμαθητες που ψηφιζετε στο ιδιο τμημα,αμα εισαι και λιιγο τυχερος θα χετε και κανα καλο μωρο μεσα στην επιτροπη-μια χαρα
και μην αγχεσαι-την τελικη ευθυνη την εχει ο ΔΑ
τα κόμματα κερνάνε και καφέ για να αποτραπεί η μη καταμέτρηση και της τελευταίας ψήφου, καλά το είπα γιατί ολίγον τι μπερδεύτηκα ROGER
Εφορευτική επιτροπή στις εκλογές