-
Όχι, το αντίθετο. Πρόκειται για πλασματική επίδοση. Δικαιολογείται μόνο αν έχει αλλάξει τόπο κατοικίας.
-
Σήμερα ήρθε το χαρτί;
-
Μισό...
Έστω οτι πέρασε κάποιος και πήρε το χαρτί.
Έστω οτι ήταν διακοπές.
Έστω οτι για χ,ψ λόγους δεν μένει στο σπίτι της αυτό το διάστημα, ας πούμε μένει στον γκόμενο.Ποιος μπορεί να αποδείξει οτι είναι ενήμερη για την εφορευτική επιτροπή?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σήμερα ήρθε το χαρτί;Πάνε λίγες μέρες.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λοιπόν... Σε μια φίλη μου της ήρθε χαρτί για να πάει εφορευτική επιτροπή σαν αναπληρωματική.Η λεπτομέρεια όμως είναι οτι δεν της ήρθε στο χέρι, αλλά θυροκολλήθηκε.
Δεν είναι απόλυτα καλυμένη καθώς δεν μπορεί κανείς να αποδείξει οτι το χαρτί το έχει δει?
Κάποιος δικηγόρος?
Είναι ακριβώς σαν να το έχει παραλάβει...Καμία διαφορά...
-
Όπως και να έχει μαλακία μου φαίνεται.
Όλα τα παραπάνω ενδεχόμενα αποκλείεται να έπαιζαν δηλαδή?
Λίγο χύμα μου φαίνεται η διαδικασία...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όπως και να έχει μαλακία μου φαίνεται.Όλα τα παραπάνω ενδεχόμενα αποκλείεται να έπαιζαν δηλαδή?
Λίγο χύμα μου φαίνεται η διαδικασία...
Λάθος σου φαίνεται : είναι μοναδική λύση
Αν ήταν έτσι δεν θα μπορούσες ποτέ να κληθείς νομίμως πουθενά, και κυρίως στα δικαστήρια, με αποτέλεσμα να παρανομείς επ'άπειρον ατιμώρητος...
Θα ήσουν όλο στο εξωτερικό, διακοπές, και σπίτι της γκόμενάς σου για τον 'κρίσιμο' μήνα... -
Και φυσικά εαν όντως δεν εχεις κληθει,θα τιμωρεισαι το ίδιο σαν να εκλήθεις και κατόπιν να μην παρουσιαστηκες.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Και φυσικά εαν όντως δεν εχεις κληθει,θα τιμωρεισαι το ίδιο σαν να εκλήθεις και κατόπιν να μην παρουσιαστηκες.Αν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία (όπως πχ η θυροκόλληση) και αποδεικνύεται φυσικά...
Αν όμως παρακάμφθηκε η διαδικασία, για παράδειγμα με προφορική κλήση, όχι... -
Πώς αποδεικνυεται η τηρηση της προβλεπόμενης διαδικασιας όμως;
Μηπως αρκει ενας απλός ισχυρισμός απο τον κλητηρα για να θεωρηθει οτι στα αλήθεια ειδοποιήθηκες; -
Αντρεα στο εκλογικο τμημα του χωριου σου θα 'σαι εφορευτικη επιτροπη;Πηγαινε ρε συ.Θα δεις και ολους τους παλιοφιλους και οσους εχεις τσακωθει εδω και χρονια.Ωραια θα'ναι και δεν θα το ξενυχτησετε,δεν εισαστε δα και η Β' Αθηνων.
Αν παλι ειναι αλλου,παρε μια βεβαιωση απο την τοπικη αρχη του χωριου για την εκει παραμονη σουτην Κυριακη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι, το αντίθετο. Πρόκειται για πλασματική επίδοση. Δικαιολογείται μόνο αν έχει αλλάξει τόπο κατοικίας.Ενταξει το καταλαβαινω οτι οι νομοι δεν μπορουν να καλυψουν ολες τις περιπτωσεις αλλα.....εγω ας πουμε μενω μονος μου σε μονοκατοικια, και φευγω για δουλειες εκτος αθηνων, το κολανε στην πορτα μου και εγω το βρισκω μια βδομαδα μετα....τι θα γινει δλδ θα με τραβανε?
Την θυροκοληση την θεωρω πολυ στον αερα κατασταση, για να μην πουμε για καταστασεις με μαλακες γειτονες που μπορει επιτηδες να το ειδαν και να το πεταξαν!
Αν και εγω και ο πατερας μου εχουμε δηλωμενες αλλες διευθυνσεις, πριν κατι μηνες που τον καλεσανε για ενορκο σε δικαστηριο.....ηρθαν μια χαρα στ οκανονικο σπιτι....στο οποιο το μονο πραγμα που εχει στο ονομα του ειναι ενα τηλεφωνο και οτι το εχει δηλωμενο στην εφορια σαν ιδιοκτησια....αν θελουν δλδ σε βρισκουν...
-
Μα συζητάμε ότι οι άνθρωποι σε βρίσκουν βάσει των εκλογικών καταλόγων και της διεύθυνσης που έχεις δηλώσει στη νομαρχία σου. Οι οποίοι εκλογικοί κατάλογοι περιέχουν ένα σεβαστό ποσοστό πεθαμένων.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Μόλις γύρισα από τη δουλειά βρήκα στο γραμματοκιβώτιο εντολή να παρουσιαστώ 6 το πρωί το πρωί των εκλογών για τακτικό μέλος. Λεέι ότι αν δεν παρουσιστώ προβλέπεται φυλάκιση από 3 μήνες εώς 2 χρόνια.
Πάνε καλά?δεν πάω ούτε εγώ στην εφορευτική, δεν πας ουτέ εσύ. σμπαράλια το κράτος.
Don't think what the country can do for you, think what you can do for your country. John Fitzerald kennedy
-
Don't think what the country can do for you, think what you can do for your country. John Fitzerald kennedy
ΜΠΑΜ!!! Και παρτον κατω
-
Nα πάνε αυτοί που πληρώνονται.
-
δεν πάω ούτε εγώ στην εφορευτική, δεν πας ουτέ εσύ. σμπαράλια το κράτος.
H πλακα ειναι οτι εγω κι εσυ δλδ τα μελη της εφορευτικης ειναι τα μονα που δεν αποζημιωνονται.Οι υπολοιποι,δικαστικος αντιπροσωπος,γραμματεας αλλα και οι αντιπροσωποι των κομματων παιρνουν κατι
-
Και εμεις παιρνουμε...τα @@ μας.
Ο τζαμπα πεθανε μαγκες, εγω μαλλον δεν θα παω ουτε να ψηφισω, στα διαλα ρε!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Και εμεις παιρνουμε...τα @@ μας.Ο τζαμπα πεθανε μαγκες, εγω μαλλον δεν θα παω ουτε να ψηφισω, στα διαλα ρε!
Και τι θες βρε συ να μας πληρώνουν για να ψηφίσουμε;
Ποιος δίνει τα περισσότερα λέμε )
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Don't think what the country can do for you, think what you can do for your country. John Fitzerald kennedyΔεν μπορείτε να φανταστείτε τι αναλύσεις διαβάζω για αυτήν τη φράση...
Εφορευτική επιτροπή στις εκλογές