-
Χρήστο, επειδή έχουν γίνει κατά καιρούς πολλά παρατράγουδα με όσους δεν πηγαίνουν, για φέτος υπάρχει εντολή να είναι έτοιμα τα περιπολικά να φέρουν τα μέλη, θέλουν - δεν θέλουν.
Θα σου πρότεινα να πας νωρίς και να εξηγήσεις στο/η δικαστικό αντιπρόσωπο ότι θέλεις να βοηθήσεις, αλλά λόγω (βάλε εσύ όποιον θέλεις) μπορείς μόνο κάποιες ώρες. Το λογικό είναι κι αυτός να μοιράσει τις ώρες, έτσι ώστε και η δουλειά να γίνει και να μη 'χωθούν' λίγοι για ολόκληρη τη μέρα (και τη νύχτα).
Γνωστή μου, πάντως, Δικαστική Αντιπρόσωπος, πληρώνει κάθε φορά από δικά της χρήματα (κάνα 50άρι, όχι τπτ μύρια) τα παιδιά που κρατάει στην εφορευτική. Και περνάνε καλά.Οι δυσκολότερες ώρες, αυτές δλδ που πρέπει οι εμπλεκόμενοι να έχουν μυαλό μες στο κεφάλι τους ώστε να προχωρήσει η δουλειά, είναι οι ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης, οπότε αρχίζει η καταμέτρηση. Προσωπικά, θα πάω εθελοντικά στην α/α γνωστή μου για κάνα τριάρι ώρες το βράδυ.
Από προηγούμενη εμπειρία (δεν έχω κληρωθεί ποτέ, ίσως εμάς τους ελ. επαγγελματίες δεν μας εμπιστεύονται), δεν παθαίνει κανένας τπτ. Και οι χαμένες ώρες είναι τπτ, μπροστά σε όλες τις χαμένες ώρες της ζωής μας... -
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Τί θα κάνω η έρμη;;;;;;;;;Μην πας.-
Να κάτσεις σπίτι και αν έρθουν εκεί (απίθανο) μην ανοίξετε ή ν' ανοίξει κάποιος εργάτης και θα πει ότι λείπεις εκτός Αθηνών. Δεν έχουν δικαίωμα να ψάξουν το σπίτι σου.
Να πας το απόγευμα λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες να ψηφίσεις και αν είσαι άτυχη και σε καταλάβουν (απίθανο) λες ότι δεν το ήξερες και κάθεσαι από εκείνη την ώρα.
Επίσης όσοι θέλετε μπορείτε να πάτε και να μην κάνετε τίποτα, ή να τα κάνετε όλα λάθος -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Τί θα κάνω η έρμη;;;;;;;;;
Επίσης όσοι θέλετε μπορείτε να πάτε και να μην κάνετε τίποτα, ή να τα κάνετε όλα λάθος
Μπραβο!!!
Μπράβο!!!
Πολύ καλή ιδέα...
Κι αφου το παρει χαμπαρι ο/η δικαστικός ότι τα κάνετε όλα λάθος, ξενυχτηστε μαζί του για να βγάλετε άκρη....
Ε ρε μάνα μου τι άλλο θα ακουσουμε.... -
-
Να κάτσεις σπίτι και αν έρθουν εκεί (απίθανο) μην ανοίξετε ή ν' ανοίξει κάποιος εργάτης και θα πει ότι λείπεις εκτός Αθηνών. Δεν έχουν δικαίωμα να ψάξουν το σπίτι σου.
Να πας το απόγευμα λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες να ψηφίσεις και αν είσαι άτυχη και σε καταλάβουν (απίθανο) λες ότι δεν το ήξερες και κάθεσαι από εκείνη την ώρα.
Επίσης όσοι θέλετε μπορείτε να πάτε και να μην κάνετε τίποτα, ή να τα κάνετε όλα λάθοςΔηλαδη η ιδια να σνομπαρει την διαδικασια αλλα μετα να παει και να ψηφισει,ή να παει και να κανει μπουρδελο το ολο σκηνικο ωστε οσοι πηγαν να κανουν την δουλεια τους να τιμωρηθουν διπλά, και ολα αυτα με στοχο να την διωξουν ως ηλιθια.
Αναρωτιεμαι αν αυτα που γραφεις τα εννοεις κι ολας,αν ναι,πρεπει να σου αφαιρεθει αμεσα το διπλωμα και το δικαιωμα ψηφου
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπορεί να έχουν λανθασμένη διεύθυνση στα αρχεία τους και να μην έχει έρθει η ειδοποίηση στο σπίτι σου. Όμως μόλις πας να ψηφίσεις θα σε τσιμπήσουν αν είσαι επιλεγμένος.
Πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης ή ο δικαστής να είναι πολύ κ@υλωμένος για να σε θυμηθούν...
Αρκεί ένα αστεράκι στη λίστα, δίπλα στο όνομά σου.
Δεν απιτρέπεται η αλλοίωση εκλογικού κατάλόγου
@miatagreece: Επίτηδες τα κάνεις όλα λάθος και μάλιστα επιδεικτικά, θα σε διώξει in no time...
Στη δουλειά όταν συνεργάζεστε μ'έναν άχρηστο δεν προτιμάτε να τα κάνετε μόνοι σας? ...Ίδιο πράγμα. -
Ένα αυτοκόλλητο τότε. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες.
Αν έβλεπα ότι κάποιος κωλυσιεργεί σκόπιμα, θα τον κράταγα ως το τέλος της διαδικασίας αναθέτοντας τις πιο άχαρες δουλειές.
Από την άλλη θεωρώ μέγιστη προσωπική ξεφτίλα για κάποιον να προσποιείται, πειστικά μάλιστα, τον ηλίθιο για να γλιτώσει δουλειά σχετιζόμενη με την άσκηση δημοκρατικού του δικαιώματος. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δηλαδη η ιδια να σνομπαρει την διαδικασια αλλα μετα να παει και να ψηφισει,ή να παει και να κανει μπουρδελο το ολο σκηνικο ωστε οσοι πηγαν να κανουν την δουλεια τους να τιμωρηθουν διπλά, και ολα αυτα με στοχο να την διωξουν ως ηλιθια.Δεν σνομπάρω την διαδικασία, αλλά το σύστημα το οποίο επιβάλει το να παρεβρίσκεται υποχρεωτικά κάποιος πολίτης σε κάτι που δεν είναι σε καμία περίπτωση δική του δουλειά.
Η ψήφος είναι δικαίωμα ή υποχρέωση?
Αναρωτιεμαι αν αυτα που γραφεις τα εννοεις κι ολας,αν ναι,πρεπει να σου αφαιρεθει αμεσα το διπλωμα και το δικαιωμα ψηφου
Πρωσωπικά έχω κάνει το πρώτο δηλ. απλά δεν έχω πάει. Το δευτερο να πας και να είσαι αδιάφορος δεν σκοπεύω να το κάνω αλλά σύμφωνα με πολλούς δικαστές είναι κι αυτός ένας τρόπος να την γλυτώσεις.
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την οδήγηση? -
Εχουν σχεση με το ελαχιστο επιτρεπτο IQ
Δηλαδη καμια σχεση με εσενα -
Διάλογο τέτοιου επιπέδου και μάλιστα διαδικτυακό δεν συνηθίζω να κάνω, μπορείς να συνεχίσεις μόνος σου.
Άλλωστε στοιχηματίζω δεν είναι το μόνο το οποίο κάνεις μόνος σου ( )
Μαθήματα IQ από τον '3 καρότσες μπροστά'
-
Δεν σνομπάρω την διαδικασία, αλλά το σύστημα το οποίο επιβάλει το να παρεβρίσκεται υποχρεωτικά κάποιος πολίτης σε κάτι που δεν είναι σε καμία περίπτωση δική του δουλειά.
Αν δεν κανω λαθος μιλαμε για την Εφορευτικη επιτροπη και οχι για την ψηφοφορια.Και η συμμετοχη του οποιοδηποτε πολιτη στην Εφ.Επ. ειναι αποκλειστικα ΔΙΚΗ του υποχρεωση.
Γι'αυτο το λογο δεν εχει θεσπισθει και αμοιβη για τα μελη της, εν αντιθεσει με τον δικ.αντιπροσωπο που ειναι ο εκπροσωπος του κρατους και υπολογος απεναντι του.
Οσον αφορα το μποικοταρισμα νομιζεις οτι ενας πονηρος Δικ. Αντ. δεν εχει τροπους να 'τιμωρησει'' τον εξυπνακια; -
Παιδάκια, με ξαναπήραν τηλ απο την Αστυνομία, πρέπει να παω να παρω το χαρτί. Αναπληρωματική είμαι. Φυσιολογικά δεν θα με αναζητήσουν........Και την προηγούμενη φορά ήμουν, και δεν πήγα καθόλου.......κανείς δεν με αναζήτησε! Και να πω κ το εξής.... Εχω ζαχ/στειο....υποτίθεται οτι εκείνη την μέρα πρέπει να το κλείσω το μαγαζάκι για να πάω να κάνω το χρεος μου σαν γνησια ελληνίδα πατριώτισσα; Με τόσα λεφτά που φορολογούμαι, να πληρώσουν κατι παραπανω τους δημ υπαλλήλους να κάνουν αυτή τη δουλειά! Δεν κατάλαβα!!!! αααααα! Πολύ στραβά μου έχει καθήσει αυτό, ε....!
-
Οι αλλοι να πανε,οι αλλοι
-
Δεν αφορα την εφορευτικη επιτροπη αλλα την ψηφοφορια:Αν την ημερα των εκλογων εισαι πολυ μακρυα απο τον τοπο του εκλογικου σου τμηματος ,π.χ. αντι για Τριπολη μπορει να ειμαι στην Κρητη,πρεπει να παρουσιαστεις στην αστυνομια ή να κανεις καποια αλλη ενεργεια;
-
Ειμουνα στην εφορευτικη επιτροπη στις προηγουμενες βουλευτικες. Ενταξει ειχε χαβαλε. Ειχε γουστο που σε δυο περιπτωσεις μπηκαν δυο τυποι στην αιθουσα σε διαφορετικες χρονικες στιγμες, αγνοησαν τα ψηφοδελτια ολων των κομματων που τους προσφερθηκαν και με πολυ επιδεικτικο τροπο πηραν μονο το ψηφοδελτιο του κομματος που ηθελαν απο το σωρο πανω στο θρανιο, το εβαλαν σε ενα φακελο και το εριξαν κατευθειαν στο κουτι χωρις να μπουν στο παραβαν.
Στις προσεχεις εκλογες εχουν καλεσει την γυναικα μου αλλα με 9 μηνων μωρο δεν υπαρχει περιπτωση να παει ΚΑΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Στις προσεχεις εκλογες εχουν καλεσει την γυναικα μου αλλα με 9 μηνων μωρο δεν υπαρχει περιπτωση να παει ΚΑΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ!!!
Δε θα χρειαστει να κοψουν το λαιμο τους.
Απλα η γυναικα σου (ή εσυ) θα πας και θα δηλωσεις στο Δικαστικό οτι εχετε μωρο 9 μηνων και οτι δεν εχετε ανθρωπο να το κρατησει. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι αλλοι να πανε,οι αλλοιπαλι καλα που δεν ειναι και αυριο που εχει τζαμπο λινγκ εκλογες και μαραφετια γιατι
-
Δεν σνομπάρω την διαδικασία, αλλά το σύστημα το οποίο επιβάλει το να παρεβρίσκεται υποχρεωτικά κάποιος πολίτης σε κάτι που δεν είναι σε καμία περίπτωση δική του δουλειά.
To συστημα το οποιο κατηγορεις τυγχανει να ονομαζεται δημοκρατια και μεχρι τωρα δεν εχει εφευρεθει κατι καλυτερο που να εφαρμοζεται.
Ξερεις αραγε την εννοια της λεξης πολιτης??
Μηπως εχεις ακουσει ποτε οτι οι κυριοι θεματοφυλακες της Δημοκρατιας και των λειτουργιων της ειναι ΠΡΩΤΟΙ απ'ολους οι πολιτες??Η ψήφος είναι δικαίωμα ή υποχρέωση?
Ειναι Δικαιωμα που δινει η Δημοκρατια την οποια εχουμε ολοι Υποχρεωση να προασπιζομαστε.
Πρωσωπικά έχω κάνει το πρώτο δηλ. απλά δεν έχω πάει. Το δευτερο να πας και να είσαι αδιάφορος δεν σκοπεύω να το κάνω αλλά σύμφωνα με πολλούς δικαστές είναι κι αυτός ένας τρόπος να την γλυτώσεις.
Να τη γλυτωσεις απο τι??
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την οδήγηση?
Με το συμπαθειο δηλαδη αλλα οι οι χιλιες τοσες δημοσιευσεις σου εδω ειναι ολες σχετικες με την οδηγηση??
Και, δεν ξερω αν το εχεις προσεξει, εδω (οπως και στα αλλα θεματα του Αντιλογου) δεν γραφουμε για οδηγηση.
Συζητηση κανουμε για διαφορα θεματα της καθημερινοτητας η οποια δεν ειναι μονο οδηγηση, τζι τι αη, αλφαρομεο και φολκσβαγκεν.... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειμουνα στην εφορευτικη επιτροπη στις προηγουμενες βουλευτικες. Ενταξει ειχε χαβαλε. Ειχε γουστο που σε δυο περιπτωσεις μπηκαν δυο τυποι στην αιθουσα σε διαφορετικες χρονικες στιγμες, αγνοησαν τα ψηφοδελτια ολων των κομματων που τους προσφερθηκαν και με πολυ επιδεικτικο τροπο πηραν μονο το ψηφοδελτιο του κομματος που ηθελαν απο το σωρο πανω στο θρανιο, το εβαλαν σε ενα φακελο και το εριξαν κατευθειαν στο κουτι χωρις να μπουν στο παραβαν.Αυτό είναι παράνομο και ο δικ/κός αντιπρόσωπος όφειλε να τους υποχρεώσει να μπουν στο παραβάν με όλα τα ψηφοδέλτια, να πετάξουν τα άλλα και να ψηφίσουν κανονικά. Διαφορετικά έπρεπε να τους θεωρήσει απόντες, απαγορεύοντάς τους να ρίξουν φάκελο στην κάλπη.
Άλλος είχε τύχει σ' εμένα (μέλος εφορευτικής τότε) που μπαίνοντας μέσα άρχισε τον εξάψαλμο μόλις πήρε τα ψηφοδέλτια 'Θα τα μετρήσω κι αν λείπει κανένα ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ!'. Άλλος είχε ρίξει αντί ψηφοδελτίου μια φωτογραφία του Ανδρέα να χορεύει ζεϊμπέκικο. Άλλος είχε σχηματίσει μια μούτζα στο λευκό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ειμουνα στην εφορευτικη επιτροπη στις προηγουμενες βουλευτικες. Ενταξει ειχε χαβαλε. Ειχε γουστο που σε δυο περιπτωσεις μπηκαν δυο τυποι στην αιθουσα σε διαφορετικες χρονικες στιγμες, αγνοησαν τα ψηφοδελτια ολων των κομματων που τους προσφερθηκαν και με πολυ επιδεικτικο τροπο πηραν μονο το ψηφοδελτιο του κομματος που ηθελαν απο το σωρο πανω στο θρανιο, το εβαλαν σε ενα φακελο και το εριξαν κατευθειαν στο κουτι χωρις να μπουν στο παραβαν.
Αυτό είναι παράνομο και ο δικ/κός αντιπρόσωπος όφειλε να τους υποχρεώσει να μπουν στο παραβάν με όλα τα ψηφοδέλτια, να πετάξουν τα άλλα και να ψηφίσουν κανονικά. Διαφορετικά έπρεπε να τους θεωρήσει απόντες, απαγορεύοντάς τους να ρίξουν φάκελο στην κάλπη.
Άλλος είχε τύχει σ' εμένα (μέλος εφορευτικής τότε) που μπαίνοντας μέσα άρχισε τον εξάψαλμο μόλις πήρε τα ψηφοδέλτια 'Θα τα μετρήσω κι αν λείπει κανένα ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ!'. Άλλος είχε ρίξει αντί ψηφοδελτίου μια φωτογραφία του Ανδρέα να χορεύει ζεϊμπέκικο. Άλλος είχε σχηματίσει μια μούτζα στο λευκό.
Σαλαμακι
Εφορευτική επιτροπή στις εκλογές