-
0-2
-
αντε ρε πουστη μου βαλτε 1 γκολ
ακυρο 2 θελουνε
-
Γνησιος εκπρόσωπος της κακομοιριάς τους ελληνικού ποδοσφαίρου και η γριά...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
αντε ρε πουστη μου βαλτε 1 γκολακυρο 2 θελουνε
Να δεις που ο Κωφιδης θα πληρωσει το 'μαρμαρο'
-
4 ομαδες περασανε στο uefa,μονο μια συνεχιζει.
Α ρε ελληνικο ποδοσφαιρο ποσο μπροστα ημαστε.Καλα ο Ατρομητος με αυτον που επεσε τι να εκανε αλλα ο Ηρακλης και η Ξανθη που περυσι παιζανε και μαμω τις μπαλες.Απλα απαραδεκτες. -
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Α ρε ελληνικο ποδοσφαιρο ποσο μπροστα ημαστε.Καλα ο Ατρομητος με αυτον που επεσε τι να εκανε αλλα ο Ηρακλης και η Ξανθη που περυσι παιζανε και μαμω τις μπαλες.Απλα απαραδεκτες.Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο μας, και για να ειμαστε και ακριβοδικαιοι ουτε και ο Παναθηναικος αξιζε να περασει.
-
ma καλα οι μαλακες του ηρα με το 0-1 του πρωτου αγωνα νομιζαν οτι ειχαν ηδη προκριθει?
-
ma καλα οι μαλακες του ηρα με το 0-1 του πρωτου αγωνα νομιζαν οτι ειχαν ηδη προκριθει?Ουτε οι πρωτοι ειναι ουτε οι τελευταιοι που πεφτουν στην παγιδα αυτη.
-
Μου αρέσει που συζητάμε μετά για τη θέση μας στην βαθμολογία της UEFA. Για το αν θα παίζουν δηλαδή 3 ή 6 ομάδες αυτού του επιπέδου στα ευρωπαϊκά κύπελα...
Κανονικά θα έπρεπε να παίζουμε από τον α' προκριματικό του CL και μετά να ελπίζουμε να περάσουμε στους ομίλους του UEFA. -
Ακόμα εδώ είσαστε ρε;
ΟΛΟΙ ΟΜΟΝΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
αντε ρε πουστη μου βαλτε 1 γκολ
ακυρο 2 θελουνε
Να δεις που ο Κωφιδης θα πληρωσει το 'μαρμαρο'
Μπα. Οι Ηρακλιδείς φώναζαν πριν λίγο 'Σαββας Κωφίδης'
-
Η Χέρτα Βερολίνου ήταν το πρώτο 'θύμα' των εκπλήξεων που πάντα κρύβει ο θεσμός του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η γερμανική ομάδα και ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης έμειναν εκτός από την δανέζικη Οντένσε αφού ηττήθηκε με 1-0 (2-2) με γκολ του Τιμ (62')
Τη Χέρτα ακολούθησε και η Σάλκε λίγο αργότερα που έχασε με 3-1 από τη Νανσί στη Γαλλία και είπε από νωρίς αντίο στην Ευρώπη.Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματάνε στα γερμανικά σύνορα... Η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-0 του πρώτου αγώνα και ηττήθηκε με 4-2 στην Τσεχία από την Μπόλεσλαβ!
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Α ρε ελληνικο ποδοσφαιρο ποσο μπροστα ημαστε.Καλα ο Ατρομητος με αυτον που επεσε τι να εκανε αλλα ο Ηρακλης και η Ξανθη που περυσι παιζανε και μαμω τις μπαλες.Απλα απαραδεκτες.Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο μας, και για να ειμαστε και ακριβοδικαιοι ουτε και ο Παναθηναικος αξιζε να περασει.
Συμφωνω οπως και στο οτι ο Ολυμπιακος εχει τα χαλια του,αλλα και παλι ειναι πολυ ανωτερος απο τον Παο. Αν ο Οφη δεν κατσει να χασει μπορει ανετα να σας νικησει την Κυριακη
-
καληνυχτα και κωμωδια παλι την παραλλη τριτη στο THIS IS KARAISKAKI
army πες αλευρι....ο totti σας γυρευει -
καληνυχτα και κωμωδια παλι την παραλλη τριτη στο THIS IS KARAISKAKI
army πες αλευρι....ο totti σας γυρευειMπορει ,αλλα εσενα στο Οακα σε περιμενει Νερι,Μιχαλακης,Τζολε κ.τ.λ. Θα ξαναφας τις γνωστες 5αρες
-
Αλλη μια ενδοξη νυχτα για το Ελληνικο ποδοσφαιρο...
Ο ΠΑΟ κανει μια απο τις χειροτερες του εμφανισεις,αλλα περναει με 0-1 ο ΗΡΑ ειναι για γελια κ αποκλειεται απο την Βισλα(Greo δεν πιστευω να ησουν πρωτεργατης των επεισοδιων )
Η Ξανθη διασυρεται για 2η φορα απο τους Ρουμανους κ ο Ατρομητος σταματησε στα 3....
Οχι 16,αλλα ουτε 26 θεση δεν προκειται να εχουμε σε λιγο καιρο..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ο ΠΑΟ κανει μια απο τις χειροτερες του εμφανισεις,αλλα περναει με 0-1 ο ΗΡΑ ειναι για γελια κ αποκλειεται απο την Βισλα(Greo δεν πιστευω να ησουν πρωτεργατης των επεισοδιων )Εγιναν επεισοδεια; Εχω ηδη επιστρεψει απο το 0-2 (μαλακια της παρεας μου ηθελα να φυγω στο τελος του κανονικου αγωνα).
Κατι ειχα γραψει 4 σελιδες πριν... -
Απο οτι ακουσα στο ραδιο,200 περιπου ατομα πλακωνονταν στα «επισημα»
Κριμα ομως....Απαραδεκτο να εχεις παρει με νυχια κ με δοντια το 0-1 εξω κ να αποκλειεσαι δεχομενος γκολ στο 90φευγα....
Το ποδοσφαιρο μας ειναι της πλακας...Δυστυχως.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Απο οτι ακουσα στο ραδιο,200 περιπου ατομα πλακωνονταν στα «επισημα»Κριμα ομως....Απαραδεκτο να εχεις παρει με νυχια κ με δοντια το 0-1 εξω κ να αποκλειεσαι δεχομενος γκολ στο 90φευγα....
Το ποδοσφαιρο μας ειναι της πλακας...Δυστυχως.
ειναι, αλλα οχι γι'αυτο το περιστατικο αν μου επιτρεπεις.
τετοιες ανατροπες εχουν γινει και με θυματα πολυ μεγαλες ομαδες, μεχρι και σε τελικα ch l ( μαντσεστερ, σολσκιερ κ τα συναφη ) -
Μα δεν ελεγα για αυτο το περιστατικο.....Για την συνολικη μας πορεια στας Ευρωπας ελεγα εως αυτη τη στιγμη....
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]