-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
..........
3. Και φυσικα οι all time classics Μιχος - Τσωχος (ή Βερνικος τους μπερδευω). Μα τι τυχερος ο Ολυμπιακος σε καθε θεση εχει τους καλυτερους παικτες ολων των εποχωνΟχι ρε συ!Είπανε τέτοιο πράγμα?!!!
Δεν χρησιμοποιησαν αυτη τη διατυπωση αλλα...
καθε φορα που ακουμπουσε καποιος την μπαλα, μας εξηγουσαν ποσο σπανια αξία παικτη ειναι και τωρα που παιζει αυτο που μπορει θα κλαψουνε μανουλες, Borja, Babatourist incl. -
Φωνάζει ο 'πρωταθλητής'
-
Μόλις πριν λίγο είδα στην τηλεόραση το γκολ του Ροναλντίνιο...
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ?
-
'Ελα ρε σιγά. Δημιούργημα των μίντια είναι. Ρώτα τον greo να σου πει, άμπαλος είναι. Στο μουντιάλ (μετά από μια σεζόν τίγκα στα όργια με την Μπάρτσα + κατάκτηση CL) σερνότανε.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μόλις πριν λίγο είδα στην τηλεόραση το γκολ του Ροναλντίνιο...ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ?
καλό αλλά στο γυριστό ήταν λιιιιγο τυχερό.
μου άρεσε περισσότερο εκείνο που είχε βάλει στην Chelsea.
-
Σιγά! Κι ο Επαλέ σκόραρε χθες...
-
cavallino
Παντως εδω που τα λεμε ολοι οι αναλογου βεληνεκους παικτες εχουν σκασει απο τους εξωφρενικα πολλους αγωνες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μόλις πριν λίγο είδα στην τηλεόραση το γκολ του Ροναλντίνιο...
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ?
καλό αλλά στο γυριστό ήταν λιιιιγο τυχερό.
μου άρεσε περισσότερο εκείνο που είχε βάλει στην Chelsea.
Ε όχι και τυχερό!
Ο τύπος, κάνει κοντρόλ ΓΙΑ ΝΑ κάνει ανάποδο ψαλίδι!!! Μια χαρά μπορούσε να την κατεβάσει για κανονικό σουτ, κι όμως, προτίμησε το δύσκολο και το όμορφο. -
καλα και εγω δεν τον πολυ-συμπαθω αλλα μη λεμε μαλακιες..
οποιος εχει ακουμπησει τοπι στη ζωη του μπορει να καταλαβει οτι ο τυπος ξερει πολλα κιλα μπαλα.. -
Δε διαφωνω οτι ξερει τονους μπαλα, αλλα...
Αναποδο ψαλιδι εχει βαλει και ο Τζονι Αναστασιαδης. Εχω δει εκατονταδες τετοια γκολ απο παικταραδες μεχρι ντενεκεδες. Δε σημαινει τιποτα απολυτως. Ο Αναστοπουλος καποτε κοντρα στη Λαρσα ειχε βαλει λχ ενα πολυ ωραιοτερο -
Kαι ο Καλατζής (αν θυμάμαι καλά) είχε βάλει ένα απίστευτο πλάγιο ψαλίδι εν κινήσει σε ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ.
Αυτό όμως είναι διαφορετικό. Ο άνθρωπος στοπαρε τη μπάλα και τοποθετήθηκε με τέτοιο τρόπο για να κάνει ακριβώς αυτό...
-
Aκομα πιο ευκολο, αρα. Αληθεια ενα ιδιο δεν ειχε βαλει ο Πελε στην αποδραση των 11 (και με σπασμενο χέρι);
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aκομα πιο ευκολο, αρα. Αληθεια ενα ιδιο δεν ειχε βαλει ο Πελε στην αποδραση των 11 (και με σπασμενο χέρι);Σπασμενο ηταν του βασικου τερματοφυλακα για να παιξει ο Σλαϊ
Η αληθεια ειναι οτι του Καλατζη ηταν εν κινησει, αρα πιο δυσκολοedit:
Ο Ριμπο εβαλε ενα αντιστοιχο με το οποιο εδωσε ολοκληρο πρωταθλημα στην Μπαρτσα -
Και ο Πελες κατι προβλημα ειχε μου φαινεται Αφου οι κακοι Ναζηδες ολο βαρουσανε και ο κοραξ δε σφυριζε τιποτα (Ο Ολυμπιακος και το 3ο Ράιχ να κερδανε και οι αλλοι να πα να ...)
Απλα την 4η θεση της εδωσε της Μπαρτσας... Αυτο λεω και γω ρε Ισαακ, εχουμε δει εξ'ισου ομορφα γκολ και μαλιστα οταν η μπαλα καιει. Οχι στο 3-0 κλάιν
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και ο Πελες κατι προβλημα ειχε μου φαινεται Αφου οι κακοι Ναζηδες ολο βαρουσανε και ο κοραξ δε σφυριζε τιποτα (Ο Ολυμπιακος και το 3ο Ράιχ να κερδανε και οι αλλοι να πα να ...) -
Asimov
Μου φαινεται πως το γκολ του Ριβαλντο,δεν ειχε δωσει πρωταθλημα στη Μπαρτσελονα(ΡΕΑΛΑΡΑ ΡΕΕΕ) αλλα την εβγαλε στο champions league εναντι της Βαλενθια.
Το 3-2 δεν λες με το ψαλιδακι εξω απο τη μεγαλη περιοχη ?
-
Asimov
Μου φαινεται πως το γκολ του Ριβαλντο,δεν ειχε δωσει πρωταθλημα στη Μπαρτσελονα(ΡΕΑΛΑΡΑ ΡΕΕΕ) αλλα την εβγαλε στο champions league εναντι της Βαλενθια.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
AsimovΜου φαινεται πως το γκολ του Ριβαλντο,δεν ειχε δωσει πρωταθλημα στη Μπαρτσελονα(ΡΕΑΛΑΡΑ ΡΕΕΕ) αλλα την εβγαλε στο champions league εναντι της Βαλενθια.
ετσι
το θυμαμαι γιατι τοτε γουσταρα τρελα τη βαλενθια (τους παιχτες που ειχε εκεινα τα χρονια, το ιδιο επαθα και με την αντιπαθεστατη λατσιο για ενα διαστημα εκει περα), αν και ανεκαθεν υποστηριζα μπαρτσα.. -
υπαρχει κανα σαιτ που να μπορουμε να βλεπουμε γκολ ελληνικα και ξενα?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ο Εμπεντε μετα το επαιζε και τραυματισμενοςΠεριεργο ειναι δηλαδη να τραυματιστικε κ αυτος?? Εκτος και αν υπαρχει κανονας οτι τραυματιζεται μονο αυτος που του κανουν φαουλ
Αν την ακουμπουσε πρωτος ο Εμπεντε την μπαλα, θα ηταν επιθετικο φαουλ;; Για κλασματα του δευτερολεπτου την προλαβε ο Ουέλιγκτον. Αρα λιγο πιο ηπια σχολια...Κατα τα αλλα ΝΑΙ ηταν πεναλτι.Η Derby απο οσο την θυμαμαι παντα ηταν πιο δικαιη και ελεγε τα πραγματα με το ονομα τους. (βλ. πρωτοσελιδο μετα το 3-0 στη Ριζουπολη).
Κριμα για τον Πρωταθλητη. Χθες αφιερωσε περισσοτερα στο πρωτοσελιδο για το ΠΑΟ-Καλαμαρια παρα για τα δικα τους. Ενω σημερα μαιμουδιζει.
Ενδιαφερον εχει και η 'μπακαλιστικη' αναλυση που βγαζει τον Παναθηναικο ευνοημενο κατα 8 βαθμους!! Τωρα καταλαβαινω γιατι πολυαει τοσα φυλα, εχουν γελιο οι ανθρωποι εκει!Σημερα αγορασα Αθλητικη Ηχω μιας και δεν προλαβα τις αλλες...απαραδεκτη οπως καθε στρατευμενη εφημεριδα..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]