-
τζιγγερ φερε μας alberto πισω please
-
Για Ματζουράκη τί λέτε;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για Ματζουράκη τί λέτε; -
-
-
αυταααααα
-
αυτος ο καραφλουλης με την κοκκινη φορμα εχει πολυ killer look, αυτον να παρετε...
-
ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αυτος ο καραφλουλης με την κοκκινη φορμα εχει πολυ killer look, αυτον να παρετε...ο αλεφαντος μπορει να'ναι παλικαρι αλλα να ξερεις οτι το τοπι το κατεχει και μπορει να τους κανει και ομαδα
οποτε δε λεει..ps μη μου πειραζετε τον traveller
επισης κατω τα χερια απ'τον red_army7
-
Ο Τζίγγερ πιέζει τον Σόλιντ να σπάσει το συμβόλαιο με τον γάβρο και να έρθει να αναμορφώσει ΚΑΙ τον βάζελο όπως αναμόρφωσε τον γάβρο.
Ο Κόκκαλης όμως δεν τον δίνει.Το νέο ευρωπαικό προφίλ του γάβρου(4αρες και εντός συνόρων πλέον=Μαρακανά )επ'ουδενί δεν πρέπει να 'χαλάσει'.Άσε που είναι 'καθηγητής'και τον χρειάζεται για να νουθετεί τον μπάσταρδο από την ουρουγουάη.Όσο για την Μπαρτσελόνα της Ουκρανίας,την Σιχτίρ,έφαγε 3 από την Ρόμα.Κατόρθωσε(γιατί περί κατορθώματος πρόκειται)να κάνει περισσότερες ευκαιρίες για γκολ από όσες έχει κάνει ο οσφπ στα 10 χρόνια παρουσίας του στο cl,και πάλι να φέρει ισοπαλία στην έδρα της.Με έναν γάβρο,και στην άμυνα και στο κέντρο να παραπαίει.
Το θέμα είναι το εξής,
αν δεν υπήρχαν τα φράγκα του cl οι παο,οσφπ,αεκ 10 χρόνια τώρα θα είχαν άλλον ευρωπαικό αέρα αν έπαιζαν στο uefa.
Παράδειγμα ο ΘΡΥΛΑΡΑΣ.10 χρόνια στο cl,10 χρόνια ξεκινά ΠΑΝΤΑ από το μηδέν.
10 χρόνια κάθε αγωνιστική χρονιά ξεκινάει με όλους μας να ελπίζουμε σε θαύμα.Αν η Μπάρτσα πάθει γαστρεντερίτιδα,αν η Μάντσεστερ κοιμηθεί,αν..αν..αν..
10 χρόνια κάθε αγωνιστική χρονιά τελειώνει με όλους μας να ανακουφιζόμαστε που τελείωσε άλλος ένας ποδοσφαιρικός εφιάλτης.Να χαιρόμαστε που φάγαμε μόνο 15 γκολ σε 6 παιχνίδια και όχι 30.Αν ο ΘΡΥΛΑΡΑΣ έπαιζε 10 χρόνια τώρα στο ΟΥΕΦΑ είμαι 100%σίγουρος ότι θα είχε φτιάξει καλύτερη ομάδα.Οι ποδοσφαιριστές θα αποκτούσαν πραγματικές εμπειρίες από τους αγώνες και δεν θα έπαιζαν κλωτσοπατινάδα,όπως κάνουν τώρα όταν αντιμετωπίζουν τα μεγαθήρια της Ευρώπης.
Αυτή την ευκαιρία που χάνει 10 χρόνια ο ΘΡΥΛΑΡΑΣ,ο Παναθηναικός μπορεί να την αξιοποιήσει φέτος,όπως την είχε αξιοποιήσει πριν από 4-5 χρόνια που έφτασε στους 4 τους ουέφα.
Με προπονητή τον συμπαθή Μπένι Χιλ εξ Κοπενχάγκεν και μια 11αδα με τόσα νέα πρόσωπα,με βασικό κορμό παικτών τελείως ανύπαρκτο τα τελευταία χρόνια με τις τόσες αγοραπωλησίες ο Παναθηναικός πρέπει να αισθάνεται ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ που κατάφερε να αποκλείσει μια ευρωπαική ομάδα και μάλιστα με νίκη εκτός έδρας.Έστω κι αν η ομάδα αυτή ήταν η Ζαπορίζιε,έστω κι αν η νίκη ήρθε έτσι όπως ήρθε.
Με τον καιρό οι παίκτες θα γνωρίσουν ακόμα περισσότερο ο ένας το παιχνίδι του άλλου και με τον ερχομό ενός σοβαρού προπονητή(θέλω να ελπίζω πως αυτός θα είναι ο Μπάγιεβιτς)στους ομίλους ο Παναθηναικός θα παίξει καλύτερη μπάλα και θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλει.Μεγάλη υπόθεση να παίζεις μπάλα με ομάδες στα μέτρα σου και να μην παριστάνεις τον Ελ Σίντ-Θουβού καρπαζοεισπράκτορα αντιμετωπίζοντας ομάδες από άλλο πλανήτη ποδοσφαιρικό,χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ,χωρίς καμία βάση.
Υ.Γ:Οι Ματζουράκης,Πανόπουλος και SKODA ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στο χθεσινό παιχνίδι με την Ντιναμό για την ακύρωση γκολ ή
δεν ξέρουν εγγλέζικα;
-
Gti στους 8 ειχες παει. Μην γινεσαι επαγγελματιας ψευτης. Ειμαμε οσο ειμαι εγω εδω θα λετε αληθειες .Ειμαι το φοβητρο του φορουμ
Βασικα φιλε μου η Σαχταρ εχει τριπλασιο μπατζετ απο του Ολυμπιακου και το χ ηταν τεραστια επιτυχια. Αντιθετως το Ζαποριζιε εχει το μπατζετ της Καλαμαριας και η ομαδα σου ηταν τοσο αξιοθρηνητη που αμυνοταν και εκανε θεατρινισμους πεφτοντας κατω. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ. Αν προκριθει ο Παο ο GTI θα κερδισει φραγκα. Ελεος. Αντι να αυτοκτονησετε οι βαζελοι με την μπαλα που παιζατε και παιζετε μιλατε και απο πανω.
Ευχομαι να παρετε προπονητη τον ''μαλακα μαλακα γκαμησει εγκω'' για να ολοκληρωθει το τσουκου τσουκου μπολ. Αλλα ειπαμε ο GTI δεν θελει να βλεπει μπαλα ,γιατι καποια στιγμη η ομαδα θα ρολαρει. 10 χρονια εχει να παιξει μπαλα ο Παο και συνεχιζετε να λετε τα ιδια. Ειτε σε Ελλαδα ειτε σε Ευρωπη το ιδιο απαισιο ποδοσφαιρο παιζετε. Ενα ποδοσφαιρο που οποιος το βλεπει σιχαινεται τον εαυτο του. Αντε να παρει την μπαλα ο Καραγκουνης να κανει 10 τουμπες κα να παρει φαουλ. Αντε να πεσει τωρα ο Παπαδοπουλος και να παρει πεναλτυ αφου η μυτη του ηταν μεσα στην περιοχη κ.τ.λ
-
Ρε που φτάσαμε... τεράστια επιτυχία το Χ με την 'πως τη λένε'
Με τέτοιες επιτυχίες θα πάτε τελικό;
-
Τελικό UEFA γι' αρχή.
-
red_army7
Βρε μην αναφέρεις πρώην ή νυν ΑΜΠΑΛΟΥΣ παίκτες του βάζελου.Στατιστικά σε 3-5 χρόνια θα τους αποκτήσεις και θα μοσχοαγοράζεις τις σωβρακοφανέλες τους στο red store του Μαρακανά.
Οι πρώην άμπαλοι Κωνσταντίνου και Νικοπολίδης σε έχουν σώσει από ξεφτίλες κατά καιρούς,το ίδιο θα κάνουν και οι επόμενοι άμπαλοι που θα ψωνίσεις από τα σκουπίδια της Παιανίας.
Επαναλαμβάνω,αν μέσα σ'αυτή την χρυσή δεκαετία του Σωκράτους τα 5 πρώτα χρόνια έπαιζες από την αρχή ουέφα,πρώτον τα πιο λαμπρά μπουζούκια του ελληνικού ποδοσφαίρου(Νινιάδης,Αμανατίδης,Άντζας,Γεωργάτος,Ανατολάκης,Τζόλε,Ζιοβάνι και λοιποί φούφουτοι)θα είχαν γλιτώσει το ρεζιλίκι της ανικανότητας νίκης εκτός έδρας και τα γιαούρτια από τα όρκς της έβδομης πόρτας,
δεύτερον θα μάθαιναν πώς είναι να παίζεις εκτός συνόρων με ανοιξιάτικο καιρό.
Σαφώς θα είχες καλύτερη ομάδα αν κάθε χρόνο έκανες μικρά βήματα εμπρός με αντιπάλους στα μέτρα σου.Όπως η Ζαπορίζιε,όπως ο Τρύφωνας Δουβλίνου και πάει κλαίγοντας.Όσο για τον Μαρκαριάν,άστον τον κακομοίρη.Αφού δεν έπαθε εγκεφαλικό ή δεν σάπισε από το κακό του,όπως ο μακαρίτης ο Κυράστας με αυτά που έβλεπε τω καιρώ εκείνω,πάλι καλά να λες.
Ξέρεις τί είναι να έχεις ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ στην Ελλάδα,να το πιστοποιούν στο τέλος της χρονιάς παίκτες και δημοσιογράφοι με ψηφοφορίες,να βγαίνεις στην Ευρώπη και να παίζεις στα ίσα Άρσεναλ,Γιουβέντους και Μπάρτσα(μέσα έξω)και να έχεις τον Βενετίδη ή τον Τζόλε να παίρνουν τα παιχνίδια δω μέσα...με την μαγκιά τους και την κλανιά τους;Δεν ξέρεις.
Υ.Γ:Φίλε συναγωνιστή για το καλό του ελληνικού ποντοσφαίρου,το ότι ο Τζίγγερ είναι ανίκανος και ανίδεος από ποδόσφαιρο και κάνει ό,τι μπορεί(άθελά του θέλω να πιστεύω)για να καταστρέψει τελείως τον βάζελο,
δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε την ΜΑΥΡΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ.
Άλλο το'να,άλλο τ'άλλο.
Υ.Γ2:Οι τελικοί manosk είναι δικό σας ποντιακό ανέκδοτο.Όταν σας τα λέγαμε το καλοκαίρι(που σκορπίζατε με 5αρες όποιον βρισκόταν στο διάβα σας)ότι θα ξεφτιλιστείτε για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ,εσείς
Τουλάχιστον ο Τζίγγερ μπορεί να είναι ανίκανος αλλά δεν είναι φαιδρός και γελοίος όπως το υποκείμενο της Intrakom για να ονειρεύεται τελικούς.
Άμα δεν σου αρέσουν τα όνειρα του αφεντικού σου,στις επόμενες νομαρχιακές εκλογές των μελών του ΘΡΥΛΟΚΡΑΤΟΡΑ μην τον ψηφίσεις για president.
Υπάρχει και ο ΜπαρμπήςΠάντως δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάτε σαν να συνεχίζει μόνο ο Παναθηναικός στην Ευρώπη Με 4 νίκες στα επόμενα 4 παιχνίδια(εφικτό,αν ανέβει λίγο ο Ιέρο και ο Θανάσης Κωστούλας επιβεβαιώσει το ταλέντο του )προχωράτε στην επόμενη πίστα.
-
Eγω ξερω φιλε μου οτι το 1998-99 επαιξα διαστημικο ποδοσφαιρο και ψηφιστικα απο ολους τους φιλαθλους της Ελλαδος ως η καλυτερη ομαδα στην ιστορια του Ελληνικου ποδοσφαιρου. Οι οπαδοι του Παο ηταν, ειναι και θα ειναι μιζεροι ,γιατι η ομαδα τους ειναι μιζερη. Αν ποτε δειτε καλη μπαλα τοτε θα αλλαξετε και νοοτροπια. Ειμαι σιγουρος ομως ,οτι ποτε δεν θα δειτε καλη μπαλα. Η πρασινη φανελα ειναι ποτισμενη με το αντιποδοσφαιρο και το τσουκου τσουκου μπολ. Ειτε παιζετε με τα ριζια ειτε με ομαδαρες οπως ο Ολυμπιακος θα παιζετε το ιδιο. Θα κανετε θεατρο,θα παιζετε τσουκου τσουκου κ.τ.λ
Η ουσια του ποδοσφαιρου ειναι το θεαμα κατι που ποτε ο οπαδος του Παναθηναικου δεν θα καταλαβει. Ουτε στο μπασκετ παιζετε θεαματικα. Και ο Ομπραντοβιτς τα ιδια κανει. Με τον Ολυμπιακο ηθελε να κοψει τον γρηγορο ρυθμο και να παει σε αργο τεμπο. Στα @@ του Ομπραντοβιτς ο φιλαθλος. Η ομαδα να κερδιζει με οποιονδηποτε τροπο.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Eγω ξερω φιλε μου οτι το 1998-99 επαιξα διαστημικο ποδοσφαιρο+φωνούμε.
Άλλο UEFA άλλο UFO
Οι οπαδοι του Παο ηταν, ειναι και θα ειναι μιζεροι ,γιατι η ομαδα τους ειναι μιζερη. Αν ποτε δειτε καλη μπαλα τοτε θα αλλαξετε και νοοτροπια. Ειμαι σιγουρος ομως ,οτι ποτε δεν θα δειτε καλη μπαλα. Η πρασινη φανελα ειναι ποτισμενη με το αντιποδοσφαιρο και το τσουκου τσουκου μπολ. Ειτε παιζετε με τα ριζια ειτε με ομαδαρες οπως ο Ολυμπιακος θα παιζετε το ιδιο. Θα κανετε θεατρο,θα παιζετε τσουκου τσουκου κ.τ.λ
Η ουσια του ποδοσφαιρου ειναι το θεαμα κατι που ποτε ο οπαδος του Παναθηναικου δεν θα καταλαβει. Ουτε στο μπασκετ παιζετε θεαματικα. Και ο Ομπραντοβιτς τα ιδια κανει. Με τον Ολυμπιακο ηθελε να κοψει τον γρηγορο ρυθμο και να παει σε αργο τεμπο. Στα @@ του Ομπραντοβιτς ο φιλαθλος. Η ομαδα να κερδιζει με οποιονδηποτε τροπο.
Time out,συνεχίζουμε άλλη μέρα την παρτίδα τάβλι που αρχίσαμε
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
E, ψιτ... στις τσόντες θα βρεις τα μεταξύ μας παιχνίδια...Ναι, ειδικα εκει που σηκωνουν κουπες.....πχ το τελευταιο τελικο κυπελου μεταξυ μας, ωραια τσοντουλα ηταν
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Gti στους 8 ειχες παει. Μην γινεσαι επαγγελματιας ψευτης. Ειμαμε οσο ειμαι εγω εδω θα λετε αληθειες .Ειμαι το φοβητρο του φορουμΒασικα φιλε μου η Σαχταρ εχει τριπλασιο μπατζετ απο του Ολυμπιακου και το χ ηταν τεραστια επιτυχια. Αντιθετως το Ζαποριζιε εχει το μπατζετ της Καλαμαριας και η ομαδα σου ηταν τοσο αξιοθρηνητη που αμυνοταν και εκανε θεατρινισμους πεφτοντας κατω. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ. Αν προκριθει ο Παο ο GTI θα κερδισει φραγκα. Ελεος. Αντι να αυτοκτονησετε οι βαζελοι με την μπαλα που παιζατε και παιζετε μιλατε και απο πανω.
Ευχομαι να παρετε προπονητη τον ''μαλακα μαλακα γκαμησει εγκω'' για να ολοκληρωθει το τσουκου τσουκου μπολ. Αλλα ειπαμε ο GTI δεν θελει να βλεπει μπαλα ,γιατι καποια στιγμη η ομαδα θα ρολαρει. 10 χρονια εχει να παιξει μπαλα ο Παο και συνεχιζετε να λετε τα ιδια. Ειτε σε Ελλαδα ειτε σε Ευρωπη το ιδιο απαισιο ποδοσφαιρο παιζετε. Ενα ποδοσφαιρο που οποιος το βλεπει σιχαινεται τον εαυτο του. Αντε να παρει την μπαλα ο Καραγκουνης να κανει 10 τουμπες κα να παρει φαουλ. Αντε να πεσει τωρα ο Παπαδοπουλος και να παρει πεναλτυ αφου η μυτη του ηταν μεσα στην περιοχη κ.τ.λ
Γιατι να αυτοκτονησουμε?
Δεν ειμαστε εμεις αυτοι που σε 10 χρονια παρουσιας στο CL δεν εχουμε εκτος εδρας νικη, αυτο το αρνητικοπαγκοσμιο ρεκορ ο θρηνος το κατεχει.
Δεν ειμαστε εμεις που εχουμε την πιο ντροπιατστικη ηττα στην ιστορια του θεσμου ρουφωντας την 7αρα απο την Γιουβε, και αυτο το αρνητικο ρεκορ ο θρηνος το κατεχει.
Δεν ειμαστε εμεις που βγαινουμε καθε χρονο να κανουμε δηλωσεις οτι η ομαδα μας θα παρει CL, ο θρηνος παλι νομιζει οτι ειναι η 'Αλικη' στην χωρα των θαυματων.....
Δεν ειμαστε εμεις που η επειχηρηματολογια μας εχει συνεχεια 'θα' μεσα, η ομαδα του 'θα' ειστε εσεις....'θα' 'θα' 'θα' 'θα'.......
Αυτες ειναι αληθειες, τωρα αν εσυ νομιζεις οτι δεν πρεπει να χαιρομαστε με την προκριση μας δικαιωμα σου, ομως οταν κερδισες τον ΟΦΗ με 2 γκολ δωρο του Σηφακη και πανηγυριζες σαν την 'μαιμου', τι διαφορα εχει με τη υποδειξη σου σε εμας?????
Οταν θα φθασεις σε ενα τελικο Πρωταθλητων Ευρωπης ελα παλι να μιλησουμε,γιατι εμεις φτασαμε εκει, και η ιστορια αυτο εγραψε, μεχρι τοτε τουμπεκι και τρωγε τις σφαλιαρες σου τις Ευρωπαικες και μην μιλας -
Eγω ξερω φιλε μου οτι το 1998-99 επαιξα διαστημικο ποδοσφαιρο και ψηφιστικα απο ολους τους φιλαθλους της Ελλαδος ως η καλυτερη ομαδα στην ιστορια του Ελληνικου ποδοσφαιρου. Οι οπαδοι του Παο ηταν, ειναι και θα ειναι μιζεροι ,γιατι η ομαδα τους ειναι μιζερη. Αν ποτε δειτε καλη μπαλα τοτε θα αλλαξετε και νοοτροπια. Ειμαι σιγουρος ομως ,οτι ποτε δεν θα δειτε καλη μπαλα. Η πρασινη φανελα ειναι ποτισμενη με το αντιποδοσφαιρο και το τσουκου τσουκου μπολ. Ειτε παιζετε με τα ριζια ειτε με ομαδαρες οπως ο Ολυμπιακος θα παιζετε το ιδιο. Θα κανετε θεατρο,θα παιζετε τσουκου τσουκου κ.τ.λΗ ουσια του ποδοσφαιρου ειναι το θεαμα κατι που ποτε ο οπαδος του Παναθηναικου δεν θα καταλαβει. Ουτε στο μπασκετ παιζετε θεαματικα. Και ο Ομπραντοβιτς τα ιδια κανει. Με τον Ολυμπιακο ηθελε να κοψει τον γρηγορο ρυθμο και να παει σε αργο τεμπο. Στα @@ του Ομπραντοβιτς ο φιλαθλος. Η ομαδα να κερδιζει με οποιονδηποτε τροπο.
πολυ σωστα δεν εχουμε δει ποτε καλη μπαλλα (ουτε καν επι κυραστα )αλλα ευτυχως εκτος ελαχιστων περιπτωσεων ποτε δεν εχω δει την ομαδα μου να ειναι η μονιμη ΠΟΥΤΑΝΑ της ευρωπης.
sorry admis αν παραφερθηκα
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]