-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αλλη μια ενδοξη νυχτα για το Ελληνικο ποδοσφαιρο...Ο ΠΑΟ κανει μια απο τις χειροτερες του εμφανισεις,αλλα περναει με 0-1 ο ΗΡΑ ειναι για γελια κ αποκλειεται απο την Βισλα(Greo δεν πιστευω να ησουν πρωτεργατης των επεισοδιων )
Η Ξανθη διασυρεται για 2η φορα απο τους Ρουμανους κ ο Ατρομητος σταματησε στα 3....
Οχι 16,αλλα ουτε 26 θεση δεν προκειται να εχουμε σε λιγο καιρο..
Η κατρακύλα αυτή οφείλεται κυρίως από το σύστημα που έχει θιοθετήσει η UEFA για τη βαθμολογία των ομάδων και των χωρών.
Είναι πολλάκις αποδεδειγμένο ότι εκτός των πρώτων 6-7 χωρών που είναι σταθερά εκεί, όλες οι άλλες έχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα σε γενικές γραμμές. Τα πρωταθλήματα των χωρών αυτών έχουν το πολύ 3 ομάδες. Έτσι, όταν βγάζεις έξι ομάδες τότε μετά από 5-6 χρόνια πέφτεις εύκολα στις θέσεις από 12 και κάτω λόγω μικρής βαθμολογίας σε νίκη και ισοπαλία.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν:
η Ρωσία το 99 ήταν 7η και το 2004 21η, το 2005 13 και ξαναανεβαίνει τώρα, η Τσεχία το 99 ήταν 8η και το 2006 14η, η Αυστρία από 11η 20η, η Δανία τα ίδια, η Τουρκία από 7η 15η, η Σκωτία τα ίδια, το Βέλγιο τα ίδια. Για να μη μιλήσω για άλλες που δεν έχουν σηκώσει καθόλου κεφάλι.
Και το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον. Απλώς η Ελλάδα κατάφερε (παραδόξως) να κρατηθεί για περισσότερο καιρό από τους άλλους. Μοιραία όμως ήρθε η ώρα γιατί πάντα θα υπάρχουν χρονιές όπως η φετινή ή η περσινή.Απλά τα πράγματα. Δεν είναι θέμα του ποδοσφαίρου μας. Μην τρελένεστε
-
Τα πραματα δεν ηταν και τοσο τραγικα, απλα σαν γνησια κωλομαδα ο Κωλογριακος απο το 70' αφου δεν εβαλε γκολ στις 3 ευκαιριες που ειχε κρεμαστηκε απο τα δοκαρια για να κρατησει το 0. Και θα το κρατουσε ανετα, αν δεν υπηρχε η στημενη φαση...
-
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλάβω για ποιο λόγο χαίρονται οι Βάζελοι..
Πρώτη φορα στη ζωή μου ειδα τοσο αθλιο παιχνίδι.Για να ειμαι και δικαιος εχω δει κ 1 πιο αθλιο:Το Κουκουβάουνες-Λυκόβρυση όταν πήγαινα γυμνασιο. Κανείς δεν αναφέρθηκε στο εξής:Οτι απλά έπαιξαν 25-26 ΑΜΠΑΛΟΙ ποδοσφαιριστές.Πρωτού κρίνουν οι φίλοι παναθηναϊκοί τον Ολυμπιακό ας περιμένουν μερικά χρόνια ακόμα να μάθουν οι παίχτες τους κοντρόλ.Δεν κάνω πλάκα.Το εννοώ.Κι εσείς ασχολείστε με τον αν έπαιξε 75 ή 77 λεπτά άμυνα.Που κι αυτο αδιανόητο είναι με αντίπαλο την 15η από τις 16 ομάδες του Ουκρανικού. Αλήθεια για ποιό λόγο να πανηγυρίζει κάποιος Παναθηναϊκός; Μήπως θα πάρει λεφτά η ομάδα του;(το ερώτημα εχει βαθυτερη εννοια)..μήπως θα ξυπνήσουν οι παιχτες του και θα πάρουν το Ουεφα;;;Το μόνο που θα καταφέρουν ειναι να ρεζιλευτούν ΑΚΟΜΑ περισσότερο.Κι αυτο φυσικά δεν ισχύει μόνο για τον παο. Αλλα ΕΛΕΟΣ..τουλάχιστον ΟΣΦΠ και ΑΕΚ παίζουν και λίγη μπαλίτσα να κατέβει η μπύρα ευχάριστα όσο βλέπεις το παιχνίδι. Και που πήραμε βαθμούς στην Ευρωπη τι εγινε; Για να παίξουμε και το 2008 με 2 στο cl;
-
Η κατρακύλα της Ελλάδος στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ δεν έχει τέλος. Η χώρας μας μετά την ολοκλήρωση αυτής της αγωνιστικής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έπεσε στην 17η θέση. Η Ελλάδα έχει 23.330 βαθμούς και είδε και την Ελβετία να την περνάει μετά τις νίκες των Γκρασχόπερς και Βασιλεία με τις οποίες νίκες έφτασε τους 23.450 βαθμούς. Σε περίπτωση που τερματίσουμε κάτω από την 15η θέση, τότε την σεζόν 2008-2009 θα βγάλουμε μόνο μια ομάδα στο Τσάμπιονς λιγκ, η οποία θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον 2ο προκριματικό γύρο και τρεις στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, που θα ξεκινήσουν από τον 2ο προκριματικό.
Παρηγοριά στον άρρωστο ήταν το κάζο της Βουλγαρίας που βρίσκεται στην 14η θέση με 24.582 έχουν μείνει μόνο με την Λέφσκι Σόφιας, η οποία βρίσκεται στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Βέρντερ Βρέμης κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα καταφέρει να αποσπάσει κάποιο βαθμό.
Το θέμα όμως είναι οι ελληνικές ομάδες να πάνε όσο γίνεται καλύτερα, δηλαδή ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ και η Ολυμπιακός και η ΑΕΚ να μαζέψουν όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην χειρότερη περίπτωση να πάρουν την τρίτη θέση στους ομίλους τους, που θα τους δώσει το δικαίωμα να συνεχίσουν στην δεύτερη την τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
- Βέλγιο 27.475 (3/5)
- Ουκρανία 26.975 (2/5)
- Σκωτία 26.500 (2/4)
- Τουρκία 24.841 (3/5)
- Βουλγαρία 24.582 (1/4)
- Τσεχία 24.325 (3/4)
- Ελβετία 23.450 (2/5)
- ΕΛΛΑΔΑ 23.330 (3/6)
sportfm.gr
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλάβω για ποιο λόγο χαίρονται οι Βάζελοι..Πρώτη φορα στη ζωή μου ειδα τοσο αθλιο παιχνίδι.Για να ειμαι και δικαιος εχω δει κ 1 πιο αθλιο:Το Κουκουβάουνες-Λυκόβρυση όταν πήγαινα γυμνασιο. Κανείς δεν αναφέρθηκε στο εξής:Οτι απλά έπαιξαν 25-26 ΑΜΠΑΛΟΙ ποδοσφαιριστές.Πρωτού κρίνουν οι φίλοι παναθηναϊκοί τον Ολυμπιακό ας περιμένουν μερικά χρόνια ακόμα να μάθουν οι παίχτες τους κοντρόλ.Δεν κάνω πλάκα.Το εννοώ.Κι εσείς ασχολείστε με τον αν έπαιξε 75 ή 77 λεπτά άμυνα.Που κι αυτο αδιανόητο είναι με αντίπαλο την 15η από τις 16 ομάδες του Ουκρανικού. Αλήθεια για ποιό λόγο να πανηγυρίζει κάποιος Παναθηναϊκός; Μήπως θα πάρει λεφτά η ομάδα του;(το ερώτημα εχει βαθυτερη εννοια)..μήπως θα ξυπνήσουν οι παιχτες του και θα πάρουν το Ουεφα;;;Το μόνο που θα καταφέρουν ειναι να ρεζιλευτούν ΑΚΟΜΑ περισσότερο.Κι αυτο φυσικά δεν ισχύει μόνο για τον παο. Αλλα ΕΛΕΟΣ..τουλάχιστον ΟΣΦΠ και ΑΕΚ παίζουν και λίγη μπαλίτσα να κατέβει η μπύρα ευχάριστα όσο βλέπεις το παιχνίδι. Και που πήραμε βαθμούς στην Ευρωπη τι εγινε; Για να παίξουμε και το 2008 με 2 στο cl;
Η αληθεια ειναι οτι οντως ο γαυρος προσφερει θεαμα στην Ευτωπη, 7ρες, 4ρες και καργα ηττες εκτος εδρας.......ο ΠΑΟ επαιξε χαλια χτες, αλλα ηταν ο μονος που περασε και εριξε στο σακουλακι 3 πολυτιμους βαθμους για την Ελλαδα
-
Πραγματικά οι γαυροι δεν ξερετε τι σας γινεται.
Μετά την κληρωση ξεραμε οτι θα περνουσαμε ευκολα. Αλλα ετσι πως ηρθε η κατασταση χθες ηταν οριακό ματς. Και ηταν μεγάλη ανακούφιση που ηρθε η πρόκριση, γιατι μας δινει την ευκαιρια να βελτιωθούμε και να δειξουμε περισσοτερα πράγματα στην Ευρωπη. Δηλαδη να μην πανηγυρίσουμε που ΝΙΚΗΣΑΜΕ κ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΜΕ;; Εκτος εδρας ματς ηταν ρε π0*σΤ1 μου, και με την πλατη στον τοιχο παιζαμε αλλά τα καταφέραμε.
Αλλά εκει σταματανε τα πανηγυρια. Η εμφάνιση ηταν αθλια, η ομαδα μολις εβαλε γκολ έπαψε και να παιζει τη λιγη μπαλα που έπαιζε. Δεν ξερω τι λετε εσείς αλλά Σαλπι, Ρομερο αρχιζουν να με απογοητευουν. Χρειαζεται πολυ βελτίωση ακομη.
Αλλά ειδατε εστω εναν Παναθηναικο να μην τα παραδέχεται;; Ειδατε τις 'πρασινες' εφημεριδες να θριαμβολογούν;; Ειδατε τις 'ουδετερες' να γλυφουν οπως εγλυψαν χθες τον Ολυμπιακό;; Εγω μονο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ βλέπω παντού για τον ΠΑΟ.
Αμα pasxos δεν βλεπεις λογω να πανηγυριζω επειδη η ομαδα μου πηρε μια πανδυσκολη προκριση με νικη εκτος έδρας βρες μου πως πρεπει να αντιδρασω, αμα βλεπεις οτι ο Ολυμπιακός έπαιξε χθες έστω και λιγο μπαλίτσα και ειδες ευχαριστα το ματς τοτε κριμα για τις απαιτήσεις που εχεις απο την ομαδα σου.
Αλλά είμαι αισιοδοξος. Οι ομαδες μας θα βελτιωθούν με την διακοπη και θα μαζέψουν τα συντριμμια τους. Ο Ολυμπιακός θα νικησει τη Ρομα και την Σαχτιορ στο Καραισκακη και 7 βαθμοί σε πάνε τουλάχιστον ΟΥΕΦΑ. Η ΑΕΚ θα βρει τη χαμενη ρέντα της και με Ζηκο, Εμερσον, Φερερ δεν πρεπει να φοβηθει τιποτα με Λιλ μεσα, και τους αμπαλους Βελγους. Ο Παναθηναικός με εναν σοβαρο προπονητη δεν βρισκω πως θα μεινει εξω απο την προκριση στους '32'. 3/5 ομαδες περνάνε. Η Ελλαδα μπορει να ανλεβει στη 12η-13η θεση. Αυτα.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Αλλά ειδατε εστω εναν Παναθηναικο να μην τα παραδέχεται;; Ειδατε τις 'πρασινες' εφημεριδες να θριαμβολογούν;; Ειδατε τις 'ουδετερες' να γλυφουν οπως εγλυψαν χθες τον Ολυμπιακό;; Εγω μονο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ βλέπω παντού για τον ΠΑΟ.προβληματισμος στον ΠΑΟ υπαρχει τα τελευταια 5-10 χρονια....
πραξεις δε βλεπει ο κοσμος του.... -
Ελα ντε, καλα λες, εδω παιξανε χαλια στο Ηρακλειο με τον Ο.Φ.Η και με 2 δωρα του Σηφακη κερδισαν και πανηγυριζαν, και καναν δηλωσεις περι συγκλονιστικης ανατροπης σκορ ......αρα εχουμε 2 μετρα και 2 σταθμα, οι αλλες ομαδες να περνανε απο κοσκινο με την αποδοση τους αλλα οχι ο γαυρος......και οπως ειχε πει ο Μητροπουλος, 'το Αιγαλεω και ο Ολυμπιακος να κερδιζει και ολοι οι αλλοι να πανε να γ@μ#θουνε'
-
Ειπα κι εγω θα πουνε για την παραγκα, δε θα πουνε....
Πειτε και τιποτα για τον Παπουτσελη. Δεν μπορει θα χει κι αυτος ενα μικρουλι μεριδιο ευθυνης για τη χθεσινη συγκλονιστικη εμφανιση -
og2002gr
Ειναι καταντια να παιζεις με την πλατη στο τοιχο εναντιον καποιας Ζαποριζιε κ μαλιστα να εχεις για κορυφαιο παικτη τον τερματοφυλακα σου....
Κ δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος για το μελλον των Ελληνικων ομαδων...Η ΑΕΚ θα συνεχισει να χανει το ενα γκολ πισω απο το αλλο κ θα παιρνει ισοπαλιες στη καλυτερη,ο ΟΣΦΠ δεν βλεπω να κερδιζει τη Ρομα και ο ΠΑΟ αν συνεχισει ετσι το πολυ να παρει 3 βαθμους στον ομιλο(που οι ομαδες ειναι δυσκολοτερες απο τη Ζαποριζιε)
Μακαρι να παμε καλα αλλα δεν το βλεπω....
-
Bagus
Ελα μωρε, θα τα ριξουμε στη διαιτησια, στο προπονητη, και ολα θα ειναι μια χαρα....
με τους πραγματικα υπευθυνους για τα χαλια μας να ειναι ακομη στη θεση τους. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Aσε μας ρε πελατη kantoniou που θα μιλησεις και για τον Ριμπο. Αντι να πας να σκοτωσεις τον μπαρμπα τον Μητσου που συνεκρινε τον Ριβαλντο με τον Εκι καθεσαι και μας λες οτι σου κατεβει. Καλα του εκανε ο Ριμπο ,γιατι του εκανε δολοφονικο μαρκαρισμα ο Τιμορτσουκ.Κοιτα **την ομαδα σου **που εχει 3-6-105 και ασε τον Ολυμπιακο. Ο Καστιγιο ειναι παικταρας και φιλαει στην ομαδουλα σου 5 μπαλακια. Εδω σας νικησαμε για πλακα στο Οακα 0-2 . Τωρα ετοιμασου για 0-5 ανετα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
**Για τα παλικαράκια που περίμεναν πίσω από το πληκτρολόγιο να ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ο γαύρος για να μπούν να κράξουν: χθες έπαιξε η ΑΕΚ. Τα σχόλια μετά το ματς δεν ξεπέρασαν μια σελίδα ποστς. Σήμερα, 45' λεπτά μετά που τελείωσε ο γάβρος, έχετε γράψει 3 σελίδες. Γράφτε κι άλλα, άχτι είναι αυτό, πρέπει να βγει! **...γράψε κι άλλα, πίκρα είναι αυτή , πρέπει να βγει.
Του χρόνου τωρα πάλι , με το άλλο 'Χ', η επόμενη...δόση.
Πάντως εγώ είχα τη βεβαιότητα ότι δεν ήταν ούτε άχτι ούτε πικρα ούτε και τίποτε περισσότερο από χαβαλέ!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
**Για τα παλικαράκια που περίμεναν πίσω από το πληκτρολόγιο να ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ο γαύρος για να μπούν να κράξουν: χθες έπαιξε η ΑΕΚ. Τα σχόλια μετά το ματς δεν ξεπέρασαν μια σελίδα ποστς. Σήμερα, 45' λεπτά μετά που τελείωσε ο γάβρος, έχετε γράψει 3 σελίδες. Γράφτε κι άλλα, άχτι είναι αυτό, πρέπει να βγει! **
...γράψε κι άλλα, πίκρα είναι αυτή , πρέπει να βγει.
Πάντως εγώ είχα τη βεβαιότητα ότι δεν ήταν ούτε άχτι ούτε πικρα ούτε και τίποτε περισσότερο από χαβαλέ!
Δεν μου φάνηκε και τόσο χαβαλές ο τρόπος που πανηγύριζε τα γκολ της Σαχταρ ο γείτονάς μου... Αλλά είπαμε... η μισή Έλλάδα είναι Ολυμπιακοί και ή μισή αντιολυμπιακοί...
Προσωπικά όταν παίζει ο βάζελος, προτιμώ να μην τον δω, παρά να περιμένω να πανηγυρίσω την ήττα του... προτιμώ να αδιαφορήσω, παρά να περιμένω να χάσει. Χάσει-κερδίσει στα τέτοια μου... Δεν είναι πιο δίκαιο αυτό?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
**Για τα παλικαράκια που περίμεναν πίσω από το πληκτρολόγιο να ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ο γαύρος για να μπούν να κράξουν: χθες έπαιξε η ΑΕΚ. Τα σχόλια μετά το ματς δεν ξεπέρασαν μια σελίδα ποστς. Σήμερα, 45' λεπτά μετά που τελείωσε ο γάβρος, έχετε γράψει 3 σελίδες. Γράφτε κι άλλα, άχτι είναι αυτό, πρέπει να βγει! **
Δεν μου φάνηκε και τόσο χαβαλές ο τρόπος που πανηγύριζε τα γκολ της Σαχταρ ο γείτονάς μου... Αλλά είπαμε... η μισή Έλλάδα είναι Ολυμπιακοί και ή μισή αντιολυμπιακοί...
Προσωπικά όταν παίζει ο βάζελος, προτιμώ να μην τον δω, παρά να περιμένω να πανηγυρίσω την ήττα του... προτιμώ να αδιαφορήσω, παρά να περιμένω να χάσει. Χάσει-κερδίσει στα τέτοια μου... Δεν είναι πιο δίκαιο αυτό?
Οπα παρεξήγηση 'taurus':oops:
Δεν έχω διαβάσει τίποτα εδώ και μέρες. Γενικά μιλούσα.
Εχει ειπωθεί και πιο παλιά από πολλά παιδιά, ότι γενικά σε αυτό το θέμα , χαβαλέ κάνουμε.Aλλωστε προσφέρεται . -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Οπα παρεξήγηση 'taurus':oops:
Δεν έχω διαβάσει τίποτα εδώ και μέρες. Γενικά μιλούσα.
Εχει ειπωθεί και πιο παλιά από πολλά παιδιά, ότι γενικά σε αυτό το θέμα , χαβαλέ κάνουμε.Aλλωστε προσφέρεται .Εγω προσωπικα αν θελω να δω Ευρωπαικα παιχνιδια του Ολυμπιακου παω στο video club της γειτονιας μου, εχουν ολα τα εκτος εδρας ματς του στις κωμωδιες
-
E, ψιτ... στις τσόντες θα βρεις τα μεταξύ μας παιχνίδια...
-
εμενα παντως αεκ,οσφπ,παο με πηγανε ταμειο
μπραβο στους νικοπολιδη , εμπεντεπολυ κουρασμενος ο παναθηναικος , πολυ μπερδεμα ο ολυμπιακος
-
κριμα για τον ηρακλη...
αλλα τα ματς τελειωνουν οταν σφυριζει ο διαιτητης.. η οταν καποιος λεει 'σφυρα το να φυγουμε'...
ηθελα να περασει ο κωφιδης με την ομαδα του αλλα δυστυχως...
-
Φαίνεται πως δεν είναι γραφτό να συνεργαστούν Παναθηναϊκός και Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αποχώρησης του Σερβοέλληνα τεχνικού από το σύλλογο του Βελιγραδίου. «Οι Έλληνες ας ξεχάσουν τον Μπάγεβιτς», δήλωσε ο ο παλαίμαχος διεθνής μέσος και προσέθεσε: «Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Είναι μία ιστορία που δημιούργησαν οι δημοσιογράφοι. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να τον πουλήσουμε στον Παναθηναϊκό». Ο 58χρονος προπονητής με τη σειρά του τόνισε πως «Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να αποχωρήσω από μία ομάδα μετά από τέσσερις μήνες. Δεν έχω καμία σχέση με όλες αυτές τις φήμες». ». Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου UEFA ο ΠΑΟ. Το ματς της Κυριακής απέναντι στον ΟΦΗ στο «Παγκρήτιο» περνά στο προσκήνιο. Αμφίβολη η συμμετοχή του Γκούμα.
Χαλάει ο γάμος…
Φαίνεται πως δεν είναι γραπτό να συνεργαστούν Παναθηναϊκός και Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι συνθήκες έδειχναν πιο… ώριμες από ποτέ για να γίνει ο γάμος της χρονιάς και να αναλάβει ο Σερβοέλληνας τεχνικός τα ηνία του «τριφυλλιού», ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ούτε τώρα. Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αποχώρησης του Σερβοέλληνα τεχνικού από το σύλλογο του Βελιγραδίου. «Οι Έλληνες ας ξεχάσουν τον Μπάγεβιτς», δήλωσε ο ο πρώην διεθνής μέσος και προσέθεσε: «Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Είναι μία ιστορία που δημιούργησαν οι δημοσιογράφοι. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να τον πουλήσουμε στον Παναθηναϊκό», φράζοντας ουσιαστικά το δρόμο της εξόδου στον 58χρονο προπονητή. Άλλωστε ο ίδιος δέχτηκε πολλές πιέσεις από τον κόσμο της ομάδας.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από την πλευρά του με νέες του δηλώσεις φαίνεται πως εμμένει στην απόφασή του να μην παραιτηθεί. «Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να αποχωρήσω από μία ομάδα μετά από τέσσερις μήνες. Δεν έχω καμία σχέση με όλες αυτές τις φήμες», τόνισε σχετικά μένοντας σταθερός στα όσα είχε δηλώσει το βράδυ της Πέμπτης μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη Σλόβαν Λίμπερετς στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA. ««Σε ότι αφορά εμένα, θέλω να μείνω. Η τελική απόφαση, όμως, ανήκει στην διοίκηση. Θέλω να τελειώσω τη δουλειά μου εδώ και όχι να αποχωρήσω. Έχω συμβόλαιο και δεν είμαι ο άνθρωπος που θα αφήσει την ομάδα του για να φύγει. Εδώ δεν έφυγα όταν πουλήθηκαν όλοι οι παίκτες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Οι οπαδοί ρωτάνε αν θα μείνω, αλλά εγώ ποτέ δεν είχα δίλημμα. Δεν συμφωνώ με κάποιες αποφάσεις, ωστόσο, δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον που πιστεύει ότι με την πώληση παικτών θα βοηθηθεί ο Ερυθρός Αστέρας», είχε δηλώσει, ενώ ερωτηθείς για το αν γνώριζε όταν ανέλαβε το καλοκαίρι ότι πολλοί παίκτες θα φύγουν, απάντησε: «Δεν νιώθω εξαπατημένος που ανέλαβα την ομάδα. Δεν ανησυχώ για την φήμη μου και ο κόσμος θα αξιολογήσει την δουλειά μου. Υπάρχουν χειρότερα ξεκινήματα από αυτό και στη συνέχεια βελτιώθηκαν πολλά. Ο κόσμος να έχει υπομονή και να στηρίξει τους παίκτες και την διοίκηση».
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, που την Πέμπτη δήλωνε πως μέχρι την Τρίτη θα υπάρχει ο αντικαταστάτης του Χανς Μπάκε στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καλείται πλέον να αλλάξει ρότα
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ??
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]