-
Σημερα πολυ απλα εγινε η μεγαλυτερη αδικια στην ιστορια του Ουεφα. Αντι να ληξει 5-1 εληξε 0-1. Ελεος πια με την κωλοφαρδια σας.
Εγω απλα επαναλαμβανω. Αν δεν νικησει ο Ολυμπιακος 0-5 στο Οακα ειναι να πεφτουμε απο τον Ολυμπο ολοι -
Τετοια χαλια ουτε με Μαλεζανι δεν ειχαμε! Τουλαχιστον τελος καλο ολα καλα
Αντε, φεραμε και βαθμους και πηραμε και εκτος εδρας νικη......αλλα τα χαλια μας πρεπει να μας προβληματισουν σοβαρα, 0 φυσικη κατασταση, 0 σε ολα! -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Σημερα πολυ απλα εγινε η μεγαλυτερη αδικια στην ιστορια του Ουεφα. Αντι να ληξει 5-1 εληξε 0-1. Ελεος πια με την κωλοφαρδια σας.
Εγω απλα επαναλαμβανω. Αν δεν νικησει ο Ολυμπιακος 0-5 στο Οακα ειναι να πεφτουμε απο τον Ολυμπο ολοιΑρχισαν παλι οι 'Τσουκαλαδες' τις κανταδες τους........
-
Εγω απλα επαναλαμβανω. Αν δεν νικησει ο Ολυμπιακος 0-5 στο Οακα ειναι να πεφτουμε απο τον Ολυμπο ολοιστο ξαναπα αλλα δεν καταλαβαινεις
επειδη η υπερομαδα σου δεν μπορει ουτε 3 λεπτα να κρατησει το προβαδισμα δεν σημαινει οτι ολοι οι αλοι ειναι το ιδιο -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Εγω απλα επαναλαμβανω. Αν δεν νικησει ο Ολυμπιακος 0-5 στο Οακα ειναι να πεφτουμε απο τον Ολυμπο ολοιστο ξαναπα αλλα δεν καταλαβαινεις
επειδη η υπερομαδα σου δεν μπορει ουτε 3 λεπτα να κρατησει το προβαδισμα δεν σημαινει οτι ολοι οι αλοι ειναι το ιδιο3 λεπτα???? και πολλα ειπες, 2λεπτο ηταν
-
επειδη η υπερομαδα σου δεν μπορει ουτε 3 λεπτα να κρατησει το προβαδισμα δεν σημαινει οτι ολοι οι αλοι ειναι το ιδιοEνταξει αυτο μου αρεσει. Απλα δεν καταλαβαινεις οτι η Σαχταρ ειναι 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
καλυτερη ομαδα απο το τσιρκο που παιζατε σημερα. Επισης δεν της εδωσαν και ενα πεναλτυ της Σαποριζας. Συνεχιστε οπως ειστε. Μετα ομως οταν θα τους κυνηγατε παλι στην Παιανια θα με θυμηθεις -
Απορω ρε γαμωτο που βρισκεται την ορεξη και μπαινετε στο φορουμ. Εγω οταν εχανα απο την Μολντε και την Χερενφεν, που ειναι 1.000.000.000(βαλε απειρο καλυτερα) καλυτερες ομαδες απο το τσιρκο,δεν εβγαινα να μιλησω.
Κανατε και θεατρο. Ο Παπαδοπουλος βουταγε ως συνηθως,τα ιδια ο Ρομερο και ο Γκουμας θυμιζε βοσκο που ειχε χασει τα προβατα του και πηγαινε δεξια-αριστερα
-
επειδη η υπερομαδα σου δεν μπορει ουτε 3 λεπτα να κρατησει το προβαδισμα δεν σημαινει οτι ολοι οι αλοι ειναι το ιδιοEνταξει αυτο μου αρεσει. Απλα δεν καταλαβαινεις οτι η Σαχταρ ειναι 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
καλυτερη ομαδα απο το τσιρκο που παιζατε σημερα. Επισης δεν της εδωσαν και ενα πεναλτυ της Σαποριζας. Συνεχιστε οπως ειστε. Μετα ομως οταν θα τους κυνηγατε παλι στην Παιανια θα με θυμηθειςΚατσε ρε συ Red army, τι να πιασει η Σαχταρ μπροστα την ομαδα σου? Εσεις λεγατε πατε για champions league φετος και ακομα δεν σταυρωσατε εκτος εδρας νικη ακομα.
3 πεναλτυ δεν δωσανε σημερα, ο τερματοφυλακας μας απεκρουσε 2 σουτ με τα χερια -
καλυτερη ομαδα απο το τσιρκο που παιζατε σημερα. Επισης δεν της εδωσαν και ενα πεναλτυ της Σαποριζας. Συνεχιστε οπως ειστε. Μετα ομως οταν θα τους κυνηγατε παλι στην Παιανια θα με θυμηθειςσωστα ετσι κι αλλιως και το κυνηγητο εσεις το πρωτοανακαλυψατε σε συνδυασμο με κερασμα γλυκου (ΚΟΡΝΕΔΕΣ)
-
Απορω ρε γαμωτο που βρισκεται την ορεξη και μπαινετε στο φορουμ. Εγω οταν εχανα απο την Μολντε και την Χερενφεν, που ειναι 1.000.000.000(βαλε απειρο καλυτερα) καλυτερες ομαδες απο το τσιρκο,δεν εβγαινα να μιλησω.Κανατε και θεατρο. Ο Παπαδοπουλος βουταγε ως συνηθως,τα ιδια ο Ρομερο και ο Γκουμας θυμιζε βοσκο που ειχε χασει τα προβατα του και πηγαινε δεξια-αριστερα
Οπως το ειπες, εσυ εχανες σας εχει γινει συνηθεια στην Ευρωπη, εμεις κερδισαμε
-
πω πω μαλακια 0-1 ο ηρακλης στο 90
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Απορω ρε γαμωτο που βρισκεται την ορεξη και μπαινετε στο φορουμ. Εγω οταν εχανα απο την Μολντε και την Χερενφεν, που ειναι 1.000.000.000(βαλε απειρο καλυτερα) καλυτερες ομαδες απο το τσιρκο,δεν εβγαινα να μιλησω.
Κανατε και θεατρο. Ο Παπαδοπουλος βουταγε ως συνηθως,τα ιδια ο Ρομερο και ο Γκουμας θυμιζε βοσκο που ειχε χασει τα προβατα του και πηγαινε δεξια-αριστερα
Eνταξει δεν συνεχιζω,γιατι μπορει να μπει κανας Τζιγγερ στο φορουμ και να καταλαβει τα χαλια σας και να τα διορθωσει.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ. Πλησιαζει το Οακα.......
-
Μαλλον ο red army ειναι ακομα ζαλισμενος απο τις διπλες χτεσινες σφαλιαρες σε basket και ποδοσφαιρο.....καποιος να του εξηγησει οτι εμεις νικησαμε εκτος εδρας σημερα και φεραμε βαθμους στην Ελλαδιτσα ειτε του αρεσει ειτε οχι
-
Eνταξει δεν συνεχιζω,γιατι μπορει να μπει κανας Τζιγγερ στο φορουμ και να καταλαβει τα χαλια σας και να τα διορθωσει.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ. Πλησιαζει το Οακα.......
ενω εσεις ομαδααααρα
-
πω πω μαλακια 0-1 ο ηρακλης στο 90οχι ρε συ, το δειχνει καπου?
-
οχι ρε συ, το δειχνει καπου?
Στεναχωρηθηκες μωλε? Αχου το
-
Γιατι εσυ χαρηκες?
-
supersport -
Γιατι εσυ χαρηκες?
Αστον μωρε αυτος ζει σε δικο του κοσμο
-
Oxi δεν χαρηκα ,αλλα απλα δεν νομιζα οτι στεναχωρηθηκες εσυ......
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]