-
Σημερα ο 'Πρωταθλητης' τι πρωτοσελιδο εχει???
Αααααα ρε Ευρωξεφτιλες γαυροι, αγοραστε καναπεδες για την ανοιξη, να βλεπετε 'Παναθα' -
greo
Πως δεν διδασκεται ??? Οι στημενες φασεις ειναι πολυ ευκολο να διδαχθουν σε αντιθεση με το παιχνιδι εν κινησει.....
Κ φετος ο γαυρος εφαγε πολλα γκολ απο στημενες φασεις...Τα ιδια ελεγαν και στο ssport χθες κ τους εκανε εντυπωση αυτη η δηλωση του Σολιντ..
-
Χάλια μαύρα!!!
Οσο για το αποψινό....το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο.
Μην ξεχνάμε (Μπάγκους! ) ότι η Αντερλέχτ θα 'λυσσάξει'!!Ψυχραιμία λοιπόν...και ας ελπίσουμε να μην ρίξουμε κλάμα το βράδυ!
Βέβαια, τι κλάμα?..Φτάσαμε να μιλάμε για τους 16 τους CL!!!
-
Εγώ λυπάμαι τους ανθρώπους των 25000 διαρκείας που προπλήρωσαν πριν 3 χρόνια και τα 90000 μέλη που πληρώνουν κάθε χρόνο για να βλέπουν την σούπα της Ευρώπης !!!
Όλοι οι άλλοι (πρόεδρος –παίχτες -προπονητής) είναι κερδισμένοι !!!!
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
Εγώ λυπάμαι τους ανθρώπους των 25000 διαρκείας που προπλήρωσαν πριν 3 χρόνια και τα 90000 μέλη που πληρώνουν κάθε χρόνο για να βλέπουν την σούπα της Ευρώπης !!!Όλοι οι άλλοι (πρόεδρος –παίχτες -προπονητής) είναι κερδισμένοι !!!!
εγω δε τους λυπαμαι καθολου!
-
kouk
Κανενα κλαμα οτι και αν γινει....
Ειχα πει στην αρχη οτι ο στοχος ηταν η πρωτη νικη και η προκριση στο ουεφα θα ηταν μεγαλη επιτυχια...Ποιος να φανταζονταν οτι η ομαδα θα εφτανε την προτελευταια αγωνιστικη στο ουεφα σιγουρα και με πολλες αξιωσεις/πιθανοτητες για συνεχεια στο champions league και την υπερβαση???
Δεν εχω κανενα αγχος για το σημερινο ματς,γιατι ξερω πως οτι και να γινει η ΑΕΚ θα συνεχισει κ την ανοιξη στην Ευρωπη...
Παντως ξαναλεω εχω καλο προαισθημα....
Ειδωμεν το βραδακι...
CAP DIM
Ο κοσμος δεν ειναι χαζος...Τον κοροϊδευεις μια,τον κοροϊδευεις 2 ε αντε και στα διαλα σου λεει στο τελος..Ηδη ο γαυρος εχει τεραστια μειωση στα διαρκειας κ στο «ολοι μελη» -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
greoΠως δεν διδασκεται ??? Οι στημενες φασεις ειναι πολυ ευκολο να διδαχθουν σε αντιθεση με το παιχνιδι εν κινησει.....
Κ φετος ο γαυρος εφαγε πολλα γκολ απο στημενες φασεις...Τα ιδια ελεγαν και στο ssport χθες κ τους εκανε εντυπωση αυτη η δηλωση του Σολιντ..
Το τι ελεγαν στο ssport δε μου λεει κατι γιατι απο μπαλα, δε νοιωθουν οι ελληνες δημοσιογραφοι και πολλα. Αλλωστε θεωρουν δεδομενο οτι στα κορνερ καθε αμυνομενος χρεωνεται παικτη, πραγμα γελοιο.
Στην αμυνα, επειδη δεν ξερεις ποια κομπινα θα σου παιξει ο αντιπαλος σε μια συγκεκριμενη φαση, δεν μπορεις να βγαλεις αμυντικα συστηματα πολυ συγκεκριμενα. Οποτε ειτε βαζεις τους παικτες να καλυπτουν χωρο (σπάνιο αλλα μου φανηκε πως ο γαβρος αυτο εκανε) ειτε να χρεωνονται καποιους παικτες, αφηνωντας 1-2 ελευθερους.
Το πρωτο εχει το πλεονεκτημα οτι οι αμυντικοι καλυπτοντας λιγοτερο χωρο απο τους επιθετικους εχουν το πλεονεκτημα, αλλα το μειονεκτημα οτι μπορει μια περιπλοκη κομπινα να σου κοιμησει την αμυνα
Το δευτερο εχει το πλεονεκτημα οτι δυσκολα θα σου βγει καποιος για κεφαλιά ανενοχλητος και στο κατω-κατω εσυ δε θες να παρει την κεφαλια οπως θελει, αλλα το μειονεκτημα οτι ολοι (επιτιθεμενοι και αμυνομενοι) θα πηδηξουν επι ισοις οροις οποτε οι επιτιθεμενοι εχουν πολλες πιθανοτητες να πιασουν την κεφαλια εστω και με κακες προϋποθεσεις. -
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
Εγώ λυπάμαι τους ανθρώπους των 25000 διαρκείας που προπλήρωσαν πριν 3 χρόνια και τα 90000 μέλη που πληρώνουν κάθε χρόνο για να βλέπουν την σούπα της Ευρώπης !!!Όλοι οι άλλοι (πρόεδρος –παίχτες -προπονητής) είναι κερδισμένοι !!!!
Tα μέλη δεν αφορούν το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Τα λεφτά των μελών πάνε στα άλλα τμήματα και μακάρι να τετραπλασιαστούν τα μέλη.
-
red_army7 που εισαι βρε? πες μας για την Ευρωομαδαρα σου!
-
Το'χει ριξει στο μπασκετ.....
-
Φαντάρος είναι ρε ο άνθρωπος!
-
θα φάγε Φ χτες
-
Φρικη εννοεις?
-
Ακριβώς
η αγαπημένη εκπομπή των γαύρων; Μένουμε Ελλάδα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
η αγαπημένη εκπομπή των γαύρων; Μένουμε Ελλάδα
-
-
Καλη επιτυχια στο ΑΕΚακι ευχομαι, αντε να μαζεψουμε κανα βαθμο σαν χωρα!
-
Ωρες ώρες πολλοί εδώ μέσα γίνεστε χειρότεροι από τον Red Army...
'Αφιερωμένο σε όλους τους υπεράνω αντικειμενικούς της οικουμένης'
-
Αύριο φεύγει ο Σόλιντ.
-
Και μεθαυριο ο Μουνιόζ;
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]