-
Ο χρήστης skye έγραψε:
'Καρκίνε, ευχαριστούμε που παίρνεις τον Πατέρα' ή κάπως έτσι. Από αφίσα στην Αθήνα.
Καλά παιδιά.ΖΩΑ!!
Πολυ πιθανον αυτοι που το εγραψαν να ειναι οι ιδιοι που τα σπανε στις διαδηλωσεις και στα γηπεδα, ειναι δηλωμενοι χρυσαυγητες και τα προς το ζην τα βγαζουν ληστευοντας τραπεζες,αυτοκινητα κτλ.Ελπιζω τα επομενα 'σουτια' που θα παρουν να ειναι νοθευμενα για να μας αδειασουν μια και καλη τη γωνια.επισης ειναι οι ιδιοι που σκοτωσαν τον κενεντι, σταυρωσαν τον χριστο, που εξαφανισαν τις καρετα καρετα, που κρυβονται πισω απο την παραγκα του ποδοσφαιρου, που βιαζουν τις γυναικες μας και αυξανουν την τιμη της αμολυβδης
το παρατραβας
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
'Καρκίνε, ευχαριστούμε που παίρνεις τον Πατέρα' ή κάπως έτσι. Από αφίσα στην Αθήνα.
Καλά παιδιά.ΖΩΑ!!
Πολυ πιθανον αυτοι που το εγραψαν να ειναι οι ιδιοι που τα σπανε στις διαδηλωσεις και στα γηπεδα, ειναι δηλωμενοι χρυσαυγητες και τα προς το ζην τα βγαζουν ληστευοντας τραπεζες,αυτοκινητα κτλ.Ελπιζω τα επομενα 'σουτια' που θα παρουν να ειναι νοθευμενα για να μας αδειασουν μια και καλη τη γωνια.επισης ειναι οι ιδιοι που σκοτωσαν τον κενεντι, σταυρωσαν τον χριστο, που εξαφανισαν τις καρετα καρετα, που κρυβονται πισω απο την παραγκα του ποδοσφαιρου, που βιαζουν τις γυναικες μας και αυξανουν την τιμη της αμολυβδης
το παρατραβας
αδικο εχει?
-
Ο Χριστόδουλος είναι, τελικά, ωραίος. Μακάρι να είχαμε όλοι το κουράγιο ν' αποδεχτούμε ό, τι μας τυχαίνει μ' αυτόν τον αντρίκιο τρόπο που το δέχτηκε αυτός.
Σαν θρησκευτικό ηγέτη δεν έχω ούτε τις γνώσεις, ούτε την όρεξη να τον κρίνω. Την Ελληνική κοινωνία δεν φαίνεται να την βελτίωσε, πάντως σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται και να την έβλαψε. Σε αντίθεση με ΟΛΟΥΣ τους κυβερνήτες της Ελλάδας των τελευταίων 10ετιών, που την πάνε απ' το κακό στο χειρότερο... -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Προσωπικά θεωρώ τον Χριστόδουλο απίστευτα σκοταδιστή, λαϊκιστή και οπισθοδρομικό. Δε θα μου λείψει καθόλου, αλλά ρε παιδιά όχι κι έτσι!Ούτε κατά διάνοια δεν μπορώ να είμαι χαιρέκακος ή να ευχηθώ να βασανιστεί άσχημα
+10000. Την σταδιοδρομία του επίσης τη χαρακτήρισε τρομερός καιροσκοπισμός. Αλλά τις χυδαιότητες που είδαμε δεν τις στέργω.
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Καλά παιδιά.ΖΩΑ!!
το παρατραβας
αδικο εχει?
Καθόλου! Και εγώ συμφωνώ...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Καλά παιδιά.ΖΩΑ!!
το παρατραβας
αδικο εχει?
Σκεφτομαι να γραψω και εγω κατι στον τοιχο
'Ευχαριστω την ηρωινη που πηρε η θα παρει μαζι της στον αλλο κοσμο τα 'βλασταρια'με τις μπαλακλαβες που βανδαλισαν ανευ λογου το χρεωμενο αυτοκινητο μου,πριν απο δυο χρονια, προκαλωντας μου πονο και αναγκαζοντας με να δουλευω δεκατεσσερις ωρες την ημερα για να ξεχρεωσω το νεο δανειο που χρεωθηκα για να φτιαξω το χρεωμενο μου αυτοκινητο'
Επειδη ομως ειναι κατεβατο καμμια ιδεα για να το συντομευσω? -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ο Χριστόδουλος είναι, τελικά, ωραίος. Μακάρι να είχαμε όλοι το κουράγιο ν' αποδεχτούμε ό, τι μας τυχαίνει μ' αυτόν τον αντρίκιο τρόπο που το δέχτηκε αυτός.
Σαν θρησκευτικό ηγέτη δεν έχω ούτε τις γνώσεις, ούτε την όρεξη να τον κρίνω. Την Ελληνική κοινωνία δεν φαίνεται να την βελτίωσε, πάντως σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται και να την έβλαψε. Σε αντίθεση με ΟΛΟΥΣ τους κυβερνήτες της Ελλάδας των τελευταίων 10ετιών, που την πάνε απ' το κακό στο χειρότερο...+1000
-
*Ο χρήστης *ililias ** έγραψε:
Σαν θρησκευτικό ηγέτη δεν έχω ούτε τις γνώσεις, ούτε την όρεξη να τον κρίνω. Την Ελληνική κοινωνία δεν φαίνεται να την βελτίωσε, πάντως σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται και να την έβλαψε. Σε αντίθεση με ΟΛΟΥΣ τους κυβερνήτες της Ελλάδας των τελευταίων 10ετιών, που την πάνε απ' το κακό στο χειρότερο...Την Ελληνική κοινωνία φυσικά και δέν την βελτίωσε αλλά δέν είχε και καμιά εξουσία να βελτιώσει ή να βλάψει την Ελληνική κοινωνία, αυτό είναι δουλειά πρώτα των πολιτικών.
Μπορεί να υπερασπίστηκε με ισχυρογνωμοσύνη τις θρησκευτικές ιδέες που εκπροσωπούσε αλλά όποιον απέρριψε στον χριστιανισμό δέν τον ενόχλησε σε τίποτα. -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Καλά παιδιά.ΖΩΑ!!
το παρατραβας
αδικο εχει?
Σκεφτομαι να γραψω και εγω κατι στον τοιχο
'Ευχαριστω την ηρωινη που πηρε η θα παρει μαζι της στον αλλο κοσμο τα 'βλασταρια'με τις μπαλακλαβες που βανδαλισαν ανευ λογου το χρεωμενο αυτοκινητο μου,πριν απο δυο χρονια, προκαλωντας μου πονο και αναγκαζοντας με να δουλευω δεκατεσσερις ωρες την ημερα για να ξεχρεωσω το νεο δανειο που χρεωθηκα για να φτιαξω το χρεωμενο μου αυτοκινητο'
Επειδη ομως ειναι κατεβατο καμμια ιδεα για να το συντομευσω?εε.. τώρα τι να σου πω
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Σαν θρησκευτικό ηγέτη δεν έχω ούτε τις γνώσεις, ούτε την όρεξη να τον κρίνω. Την Ελληνική κοινωνία δεν φαίνεται να την βελτίωσε, πάντως σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται και να την έβλαψε. Σε αντίθεση με ΟΛΟΥΣ τους κυβερνήτες της Ελλάδας των τελευταίων 10ετιών, που την πάνε απ' το κακό στο χειρότερο...Την Ελληνική κοινωνία φυσικά και δέν την βελτίωσε αλλά δέν είχε και καμιά εξουσία να βελτιώσει ή να βλάψει την Ελληνική κοινωνία, αυτό είναι δουλειά πρώτα των πολιτικών.
Μπορεί να υπερασπίστηκε με ισχυρογνωμοσύνη τις θρησκευτικές ιδέες που εκπροσωπούσε αλλά όποιον απέρριψε στον χριστιανισμό δέν τον ενόχλησε σε τίποτα.Εμμμ... Κάτι καταπατήσεις αρχαιολογικών χώρων σε πανελλαδικό επίπεδο (π.χ. Άλσος των Μουσών, Κνωσσός κλπ) και αρπαγές κτημάτων στο Λιτόχωρο χάρη στο παραδικαστικό μας ξεφεύγουν;
-
Και κάτι ανεκδιήγητες 'λαοσυνάξεις' για τις...... ταυτότητες, με τον Χριστόδουλο να την έχει δει εθνεγέρτης Παπαφλέσσας. Σε όλη τη διάρκεια της 'καριέρας' του πολιτικολογούσε ασύστολα και φύτρωνε εκεί που δεν τον σπέρνουν. Το τρίπτυχο της επιτυχίας ήταν 'ανέκδοτα με ολίγο από δάκρυ για αδούλωτες πατρίδες και πολιτικολογία'.
Με συγχωρείτε, δε θα πάρω.
Θα συμφωνήσω όμως ότι η στάση του είναι αξιοπρεπέστατη.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εμμμ... Κάτι καταπατήσεις αρχαιολογικών χώρων σε πανελλαδικό επίπεδο (π.χ. Άλσος των Μουσών, Κνωσσός κλπ) και αρπαγές κτημάτων στο Λιτόχωρο χάρη στο παραδικαστικό μας ξεφεύγουν;Καθόλου δέν μας ξεφεύγουν τα έχουμε όλα υπόψιν μας, το βασικότερο απ'όλα είναι η μή φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας κάτι που οικονομικά στοιχίζει σε όλους.
Αλλά βρισκόμαστε δυστυχώς τώρα σε μιά δύσκολη περίοδο αναμονής ... ας περιμένουμε την διάδοχο κατάσταση και βλέπουμε. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ο Χριστόδουλος είναι, τελικά, ωραίος. Μακάρι να είχαμε όλοι το κουράγιο ν' αποδεχτούμε ό, τι μας τυχαίνει μ' αυτόν τον αντρίκιο τρόπο που το δέχτηκε αυτός.Δηλαδή οι υπόλοιποι άτυχοι πώς τον αντιμετωπίζουν τον καρκίνο; Με γόβα, φούστα και 10 μυξομάντηλα στις τσέπες την στιγμή που αυτοκτονούν για να μην αντιμετωπίσουν το πεπρωμένο;
Ο γενναίος Χριστόδουλος έχει ένα επιτελείο από σαρανταδωδεκα κόλακες-βοηθούς-παραβοηθούς-συμβούλους-αδερφές(νοσοκόμες ) που τον φροντίζουν, του δίνουν κουράγιο και τον συντροφεύουν 24 ώρες το 24ωρο.
Ο γενναίος Χριστόδουλος έχει την πολυτέλεια να έχει δοκιμάσει τα πλέον πανάκριβα φάρμακα, κοκτέιλ, ενέσεις κλπ κλπ που υπάρχουν για την καταπολέμηση της νόσου.
Ο γενναίος Χριστόδουλος είχε την πολυτέλεια να την κοπανήσει για Μαιάμι, σε ένα ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πανάκριβο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο για να κοροιδέψει τον θάνατο, που υποτίθεται και βάσει θρησκείας ότι δεν πρέπει ειδικά αυτός να τον φοβάται.
Ο γενναίος Χριστόδουλος ακόμα και τώρα που το παιχνίδι έχει χαθεί έχει την πολύτελεια να παρακολουθείται ιατρικώς από εξηνταδώδεκα γιατρούς, επιστήμονες και πυρηνικούς φυσικούς, οι οποίοι φυσικά και δεν ασκούν το λειτούργημά τους τζάμπα..
Ειλικρινά, ένας τέτοιος γεννάιος άνθρωπος πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τον απλό κοινό θνητό φοβιτσιάρη τυπάκο, ο οποίος συνήθως περιμένει για μια απλή βιοψία 3 μήνες+, περιφέρεται στα γνωστά τρισάθλια δημόσια νοσοκομεία ελπίζοντας ότι κάποιος γιατρουδάκος (περισσότερο για την ψυχή της μάνας του)θα ενδιαφερθεί να τον κουράρει. Και φυσικά δεν ασχολείται ούτε καν η γειτονιά του με την πάρτη του που αργοσβήνει, όχι ένα ολόκληρο έθνος γιαγιάδων που σπαρταράει κάθε μέρα στις εκκλησιές για να σωθεί ο εμπνευσμένος σωτήρ.Πόσο μάλλον να τον επισκέπτεται εβδομαδιαίως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και όλο το πολιτικό τσούρμο των εκπροσώπων του λαού για να του ευχηθούν περαστικά και σιδερένιος.Κρίμα για τον άνθρωπο και το κακό τέλος που φαίνεται ότι έχει,
αλλά όχι και αντρίκια αντιμετώπιση του Χριστόδουλου. Μην τρελαθούμε κιολας. -
Να κλείσω λέγοντας ότι αν ήθελε να το παίξει ήρωας και να αποδεχθεί επί της ουσίας τον θεσμικό του ρόλο, θα έπρεπε να βγει στις κάμερες (αφού αυτές είναι σχεδόν αδύνατο να του τις στερήσω)και να πει ότι πάσχει από καρκίνο, ότι θα συνεχίσει να τελεί τα καθήκοντά του ως θρησκευτικός ποιμένας όσο αντέξει και μετά καληνύχτα να ζήσουμε να τον θυμόμαστε (όσοι θέλουμε εν πάσει περιπτώσει). Αυτό θα ήταν μια γενναία αντιμετώπιση (δεν προσδοκώ τίποτα, ήταν θέλημα θεού και το αποδέχομαι) και πραγματικό παράδειγμα λεβεντιάς για όσους πιστεύουν σ'αυτόν και σ'αυτό που υποτίθεται ότι πρεσβεύει.
Δεν έπραξε ωστόσο έτσι. Υπερίσχυσε το ανθρώπινο αίσθημα της αυτοσυντήρησης και απεγνωσμένα έκανε ό,τι μπορούσε για να την βγάλει καθαρή. Με τα χλιδάτα μέσα και βοηθήματα που ανέφερα παραπάνω. Και το σέβομαι. Αλλά όχι και ήρωας από πάνω.
Εκτός αν περίμενε κανείς να βγει στους δρόμους της Φιλοθέης με τα ράσα και να αρχίζει να ουρλιάζει από απόγνωση. -
Αυτό είναι το ένα ρε Γιάννη και εν πολλοίς είναι και σωστό αλλά γάμησέ τα ρε φίλε.
Σε κανέναν δεν αξίζει τέτοιο τέλος. Μιλάμε για φρίκουλο εντελώς. Αστα να πάνε. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Σε κανέναν δεν αξίζει τέτοιο τέλος.
Αποστόλη συμφωνώ και γι'αυτό τον λυπάμαι και σέβομαι απόλυτα τον αγώνα που έκανε για να ζήσει.
Από κει και πέρα κάθε δυστυχής που έρχεται αντιμέτωπος με την συγκεκριμένη φρίκη είναι ένας μικρός ή μεγάλος ήρωας. Δεν θεωρώ λοιπόν τον Χριστόδουλο περισσότερο λεβέντη από κανέναν άλλο καρκινοπαθή. Είναι τουλάχιστον άδικο για τους υπόλοιπους αγωνιστές δυστυχείς καρκινοπαθείς (που δεν έχουν στο ελάχιστο τα μέσα και τις δυνατότητες του εν λόγω ασθενούς) να βγαίνει κάτι τέτοιο προς τα έξω. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Δηλαδή οι υπόλοιποι άτυχοι πώς τον αντιμετωπίζουν τον καρκίνο; Με γόβα, φούστα και 10 μυξομάντηλα στις τσέπες την στιγμή που αυτοκτονούν για να μην αντιμετωπίσουν το πεπρωμένο;
Ο γενναίος Χριστόδουλος έχει ένα επιτελείο από σαρανταδωδεκα κόλακες-βοηθούς-παραβοηθούς-συμβούλους-αδερφές(νοσοκόμες ) που τον φροντίζουν, του δίνουν κουράγιο και τον συντροφεύουν 24 ώρες το 24ωρο.
Ο γενναίος Χριστόδουλος έχει την πολυτέλεια να έχει δοκιμάσει τα πλέον πανάκριβα φάρμακα, κοκτέιλ, ενέσεις κλπ κλπ που υπάρχουν για την καταπολέμηση της νόσου.
Ο γενναίος Χριστόδουλος είχε την πολυτέλεια να την κοπανήσει για Μαιάμι, σε ένα ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πανάκριβο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο για να κοροιδέψει τον θάνατο, που υποτίθεται και βάσει θρησκείας ότι δεν πρέπει ειδικά αυτός να τον φοβάται.
Ο γενναίος Χριστόδουλος ακόμα και τώρα που το παιχνίδι έχει χαθεί έχει την πολύτελεια να παρακολουθείται ιατρικώς από εξηνταδώδεκα γιατρούς, επιστήμονες και πυρηνικούς φυσικούς, οι οποίοι φυσικά και δεν ασκούν το λειτούργημά τους τζάμπα..
Ειλικρινά, ένας τέτοιος γεννάιος άνθρωπος πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τον απλό κοινό θνητό φοβιτσιάρη τυπάκο, ο οποίος συνήθως περιμένει για μια απλή βιοψία 3 μήνες+, περιφέρεται στα γνωστά τρισάθλια δημόσια νοσοκομεία ελπίζοντας ότι κάποιος γιατρουδάκος (περισσότερο για την ψυχή της μάνας του)θα ενδιαφερθεί να τον κουράρει. Και φυσικά δεν ασχολείται ούτε καν η γειτονιά του με την πάρτη του που αργοσβήνει, όχι ένα ολόκληρο έθνος γιαγιάδων που σπαρταράει κάθε μέρα στις εκκλησιές για να σωθεί ο εμπνευσμένος σωτήρ.Πόσο μάλλον να τον επισκέπτεται εβδομαδιαίως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και όλο το πολιτικό τσούρμο των εκπροσώπων του λαού για να του ευχηθούν περαστικά και σιδερένιος.Κρίμα για τον άνθρωπο και το κακό τέλος που φαίνεται ότι έχει,
αλλά όχι και αντρίκια αντιμετώπιση του Χριστόδουλου. Μην τρελαθούμε κιολας.Από τα πιο ωραία κείμενα που έχω διαβάσει περί της 'γεναιότητας' του Χριστόδουλου.
Μπράβο!Σιγά το παράδειγμα πια! Ημαρτον, τέτοια παραδείγματα υπάρχουν 10άδες σε κάθε αντικαρκινικό νοσοκομείο και κάθε οικογένεια στην Ελλάδα έχει ζήσει το δικό της δράμα...
Οσο για το αν ωφέλησε ή έβλαψε την Ελλάδα ο Χριστόδουλος, δυστυχώς την έβλαψε, γιατί δεν πέρασε απαρατήρητος ασχολούμενος με το ποίμνιό του, αλλά ήθελε λόγο επί παντός επιστητού.
Το ακόμη χειρότερο είναι πως φοβάμαι πως μετά από τον Χριστόδουλο, που έδωσε το 'καλό' παράδειγμα, ο επόμενος θα είναι χειρότερος!Βοήθειά μας εν Κυρίω αδελφοί!
-
GTI, respect στο κείμενο σου. Από κει και πέρα, κρίμα για τον άνθρωπο. Δεν του άξιζε τέτοια τύχη, όχι γιατί είναι ο Χριστούδουλος, αλλά γιατί σε κανέναν δεν αξίζει τέτοια τύχη.
Όσο για αυτούς που τύπωσαν τις αφίσες, τους καταλαβαίνω. Τόσο τους κόβει, τόσα γράφουν. Δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι περισσότερο.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Να κλείσω λέγοντας ότι αν ήθελε να το παίξει ήρωας και να αποδεχθεί επί της ουσίας τον θεσμικό του ρόλο, θα έπρεπε να βγει στις κάμερες (αφού αυτές είναι σχεδόν αδύνατο να του τις στερήσω)και να πει ότι πάσχει από καρκίνο, ότι θα συνεχίσει να τελεί τα καθήκοντά του ως θρησκευτικός ποιμένας όσο αντέξει και μετά καληνύχτα να ζήσουμε να τον θυμόμαστε (όσοι θέλουμε εν πάσει περιπτώσει). Αυτό θα ήταν μια γενναία αντιμετώπιση (δεν προσδοκώ τίποτα, ήταν θέλημα θεού και το αποδέχομαι) και πραγματικό παράδειγμα λεβεντιάς για όσους πιστεύουν σ'αυτόν και σ'αυτό που υποτίθεται ότι πρεσβεύει.Δεν έπραξε ωστόσο έτσι. Υπερίσχυσε το ανθρώπινο αίσθημα της αυτοσυντήρησης και απεγνωσμένα έκανε ό,τι μπορούσε για να την βγάλει καθαρή. Με τα χλιδάτα μέσα και βοηθήματα που ανέφερα παραπάνω. Και το σέβομαι. Αλλά όχι και ήρωας από πάνω.
Εκτός αν περίμενε κανείς να βγει στους δρόμους της Φιλοθέης με τα ράσα και να αρχίζει να ουρλιάζει από απόγνωση.Να κλείσω κι εγώ, λέγοντας ότι αν ήθελε να το παίξει ήρωας μπορούσε, αν ήθελε να 'αντέξει' όπως ο προηγούμενος Πάπας (θυμάται κανείς; Μπαααααααα...) επίσης μπορούσε. Αλλά δεν το έκανε.
Έκανε ακριβώς αυτό που τον κατηγορείς ότι δεν έκανε, όμως :
Κοινοποίησε την ασθένειά του, συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντά του μέχρι το τέλος του, γύρισε στο 'σπίτι του' αντί να μείνει σε κάνα υπερνοσοκομείο, είπε ότι θα υποστεί ό, τι είναι θέλημα Θεού να υποστεί.
Ήρωα δεν τον αποκάλεσα εγώ, μάλλον εσύ θα ήθελες να τον έχω αποκαλέσει έτσι. Εγώ είπα ότι είναι ωραίος (καταλαβαίνουμε ελπίζω όλοι τι εννοώ) κι ότι αντιμετώπισε αντρίκια το πρόβλημά του. Αυτό δεν σημαίνει ότι χιλιάδες άλλοι άνθρωποι δεν το αντιμετωπίζουν έτσι.
Τα υπόλοιπα (περί σαρανταδώδεκα ή ογδομήντα αδελφών, χλιδάτων μέσων, εξωπραγματικά πανάκριβων ιατρικών κέντρων, ...) μάλλον συμπλεγματικά είναι κ δεν νομίζω ότι τα λες στα σοβαρά. Αν κάπου τ' άκουσες, μάλλον λάθος στιγμή βρήκες να εφαρμόσεις το 'πίστευε και μη ερεύνα'. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εμμμ... Κάτι καταπατήσεις αρχαιολογικών χώρων σε πανελλαδικό επίπεδο (π.χ. Άλσος των Μουσών, Κνωσσός κλπ) και αρπαγές κτημάτων στο Λιτόχωρο χάρη στο παραδικαστικό μας ξεφεύγουν;(τώρα το είδα)
Χωρίς να μας ξεφεύγουν καθόλου και δίχως να τα υποβαθμίζουμε, αν συγκριθούν με τ΄ αυθαίρετα ημών των ιθαγενών (και μ' αυτά των κάθε λογής Σουφλιάδων), είναι σαν αγκάθι από αγκινάρα στην πατούσα του ελέφαντα...
Περί εκκλησίας