-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Zησε το μύθο σου στην Ελλάδα
Ολύμπιοι, Ελλάνιοι, Νεφελίμ, Ελοχίμ, τα πάντα όλα, το 'να τ' άλλο, ξέρω γω, αφού δεν τα λέτε δεν τα γράφετε, πέστα ρε rx8!!
http://ellanioi-olympioi.blogspot.com/2 ... -post.html
-
Kαι μιας και πιάσαμε τη λογική και τα παράδοξα, ας δούμε και τη θέση του B. Russell (με τον οποίο ταυτίζομαι πλήρως) για τις θρησκείες:
'I am as firmly convinced that religions do harm
as I am that they are untrue.' -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Kαι μιας και πιάσαμε τη λογική και τα παράδοξα, ας δούμε και τη θέση του B. Russell (με τον οποίο ταυτίζομαι πλήρως) για τις θρησκείες:Russell, ε; Εξυπνος ακουγεται. Ελληνας θα ειναι
-
Ρουσέλ; Ωνάσσης;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ρουσέλ; Ωνάσσης;Αυτός είναι και πετυχημένος έχει και φράγκα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Για να σε βοηθήσω κατά τα σύγχρονα πανεπιστημιακά πρότυπα αξιόπιστες πηγές κατά το δυνατόν -όσο αναφορά το διαδύκτιο -θεωρούνται οι με κατάληξη org και edu.......
Αχα..!!! Να ενημερωνόμαστε απο δω δηλαδή στο εξης...!! http://www.historyofmacedonia.org/
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Kαι μιας και πιάσαμε τη λογική και τα παράδοξα, ας δούμε και τη θέση του B. Russell (με τον οποίο ταυτίζομαι πλήρως) για τις θρησκείες:
Russell, ε; Εξυπνος ακουγεται. Ελληνας θα ειναι
Το γελάς?
Όλο και κάποιο παππού θα είχε με αρχαιοελληνικη καταγωγή...
Για να μην πούμε για τα θεωρήματα και τις εργασίες του, που κατα πάσα πιθανότητα τις έχει κλέψει από κάποιον αρχαίο ή νεώτερο Έλληνα (όπως ο Αϊνσταϊν τον Καραθεοδωρή πχ)... -
Για να σε βοηθήσω κατά τα σύγχρονα πανεπιστημιακά πρότυπα αξιόπιστες πηγές κατά το δυνατόν -όσο αναφορά το διαδύκτιο -θεωρούνται οι με κατάληξη org και edu.......
Αχα..!!! Να ενημερωνόμαστε απο δω δηλαδή στο εξης...!! http://www.historyofmacedonia.org/
-
Anyone can register a .org domain; there are no requirements for registration. .org was recommended for and perceived by common public to be of non-commercial entities, but there are no such registry restrictions as those for .gov or .edu top level domains.
Κοινως το .org απο μονο του φυσικα δεν λεει τιποτα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Η δικη μου η απορια ειναι αν ο θεος μπορει να φτιαξει μια πετρα τοσο βαρια που να μην μπορει ουτε ο ιδιος να τη σηκωσειΕγω εχω κι αλλες...Να τις πώ..;;
-
αν ο θεος μπορει να φτιάξει τόσο πίσσα σκοτάδι που να μη μπορεί ουτε ο ίδιος να δεί...
-
αν ο θεος μπορει να φτιάξει μια τόσο μεγάλη λίμνη, που να μη μπορεί ουτε ο ίδιος να πιεί όλο το νερό της...
-
αν ο θεος μπορει να φτιάξει εναν τόσο χαμηλό ήχο, που να μη μπορεί ουτε ο ίδιος τον ακούσει...
-
αν ο θεος μπορει να φτιάξει εναν... δεύτερο skye...!;!;!;!;!;
-
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
-
Aυτά είναι
Σπαρταν να φανταστώ ότι ο παππούς σου έχει ελικόπτερο και θα μας βομβαρδίσει
-
Ουπς...! Σ΄εχασα στη στροφη τώρα...!
-
Η δικη μου η απορια ειναι αν ο θεος μπορει να φτιαξει μια πετρα τοσο βαρια που να μην μπορει ουτε ο ιδιος να τη σηκωσει
Εγω εχω κι αλλες...Να τις πώ..;;
-
αν ο θεος μπορει να φτιάξει τόσο πίσσα σκοτάδι που να μη μπορεί ουτε ο ίδιος να δεί...
-
αν ο θεος μπορει να φτιάξει μια τόσο μεγάλη λίμνη, που να μη μπορεί ουτε ο ίδιος να πιεί όλο το νερό της...
-
αν ο θεος μπορει να φτιάξει εναν τόσο χαμηλό ήχο, που να μη μπορεί ουτε ο ίδιος τον ακούσει...
Θεος, κλασσικες αποριες να σπας τα νευρα του καθηγητη θρησκευτικων στο γυμνασιο
-
-
Ουπς...! Σ΄εχασα στη στροφη τώρα...!Eρήμιν, κατα το εμένα ο παππούς μου έχει ελικόπτερο και θα σε μπομπαρντίσει
-
skye ακομα δεν μου απαντησες για την απορια σου.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
skye ακομα δεν μου απαντησες για την απορια σου.Το σκεφτηκα πολυ και εχω απαντηση που θα εκανε ακομα και τον πατερα Εφραιμ να ανατριχιασει.
Ο Θεος λοιπον επειδη μπορει να κανει τα παντα, σαφως και μπορει να δημιουργησει τη χ στιγμη μια πετρα τοσο μεγαλη που δεν θα μπορουσε να σηκωσει. Ομως οταν ελθει η ωρα να τη σηκωσει, επειδη ξανα μπορει να κανει τα παντα, θα τη σηκωσει. Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει καμια αντιφαση και δεν αναιρει το γεγονος πως τη χ στιγμη ο Θεος δημιουργησε μια πετρα που δεν μπορουσε να σηκωσει τη χ στιγμη επειδη μπορεσε να τη σηκωσει την ψ στιγμη.
-
χαιρομαι που ελυσες την απορια σου μονος σου.
δεν ξερω αν ειναι σωστη η λαθος η λυση στην απορια σου αλλα απο την στιγμη που πιστευεις οτι ο θεος εχει πολυ μεγαλη δυναμη , μεσα απο την απαντηση σου ,σημαινει οτι τιμησες τον ιδιο τον θεο . -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δεν ξερω αν ειναι σωστη η λαθος η λυση στην απορια σου αλλα απο την στιγμη που πιστευεις οτι ο θεος εχει πολυ μεγαλη δυναμη , μεσα απο την απαντηση σου ,σημαινει οτι **τιμησες τον ιδιο τον θεο **.Tί σου πε για τη μάνα σου
-
δεν ξερω αν ειναι σωστη η λαθος η λυση στην απορια σου αλλα απο την στιγμη που πιστευεις οτι ο θεος εχει πολυ μεγαλη δυναμη , μεσα απο την απαντηση σου ,σημαινει οτι **τιμησες τον ιδιο τον θεο **.Tί σου πε για τη μάνα σου
σατανα...
Περί εκκλησίας