-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
παιδιά μη ζητάτε τέτοια πράγματα απ την 'Εκκλησία Α.Ε' ... ή μάλλον Ε.Π.Ε ;;τι να λέμε τώρα...
Ε.Κ.Ε. : Εταιρεία Καμίας Ευθύνης
-
σωστό κι αυτό...ούτε καν φόρους δεν κααβάλλει...
-
παιδιά μη ζητάτε τέτοια πράγματα απ την 'Εκκλησία Α.Ε' ... ή μάλλον Ε.Π.Ε ;;τι να λέμε τώρα...
Οταν εγω απεβιωσω δηλ και δωσω την περιουσια μου στην εκκλησια με ολους τους τυπους με μοναδικο σκοπο την ενισχυση των φτωχων και η εκκλησια ενισχυσει την ποικιλια των πολιτιμων λιθων στα ρασα τους τοτε τι νοημα εχει?
Εγω θα παω στον παραδεισο και οι επιτιδιοι κληρικοι στο ουζερι και θα λενε 'εις υγειαν του κοροιδου',
Και ειμαστε ολοι ευχαριστιμενοι!,,
Αυτη ειναι εταιρια βρε παιδια,ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
παιδιά μη ζητάτε τέτοια πράγματα απ την 'Εκκλησία Α.Ε' ... ή μάλλον Ε.Π.Ε ;;
τι να λέμε τώρα...
Οταν εγω απεβιωσω δηλ και δωσω την περιουσια μου στην εκκλησια με ολους τους τυπους με μοναδικο σκοπο την ενισχυση των φτωχων και η εκκλησια ενισχυσει την ποικιλια των πολιτιμων λιθων στα ρασα τους τοτε τι νοημα εχει?
Εγω θα παω στον παραδεισο και οι επιτιδιοι κληρικοι στο ουζερι και θα λενε 'εις υγειαν του κοροιδου',
Αυτη ειναι εταιρια βρε παιδια,ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ!Δεν μπορεις να επιστρεψεις το προϊόν ομως αν δεν μεινεις ευχαριστημενος
-
παιδιά μη ζητάτε τέτοια πράγματα απ την 'Εκκλησία Α.Ε' ... ή μάλλον Ε.Π.Ε ;;
τι να λέμε τώρα...
Αυτη ειναι εταιρια βρε παιδια,ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ!αυτή η ιστορία ξεκινά αιώνες πριν, τότε που ακόμη δε λεγόμασταν Ελεύθερη Ελλάδα και δε γιορτάζαμε ακόμη το 21...αλλά αν αρχίσουμε αυτή την ιστορία θα κλειδωθεί κι αυτό...
-
Αμ αυτο ειναι και το ξερουν και μολις μυριστουν οτι καποια γριουλα ειναι ετοιμη να αποδημησει τρεχουν μην ξεπεσει τιποτα ρευστο και αγυριστο!,Αυτο δεν αντιπροσωπευει το συνολο των παπαδων αλλα τουλαχιστον αυτους που εχω υποψην!
Oxι Θυμιο δεν ειναι ολοι ετσι απλα ειναι υπαρκτο φαινομενο .Και φυσικα υπαρχει απο πολυ παλια! -
Σαφώς και δεν είναι όλοι έτσι! Δεν έιμαι μηδενιστής! Άλλο να μη συμφωνείς με τη νοοτροπία της εκκλησίας τα...τελευταία 2000 χρόνια κι άλλο να τους βάλεις όλους σ ένα τσουβάλι!
Και προσωπικά χαίρομαι που έχω την τύχη να γνωρίσω αξιόλογους κληρικούς-ανθρώπους...
και μια και δε γράφω συχνά εδώ μέσα, ο παρών αρχιεπίσκοπος δείχνει ένα άλλο πρόσωπο...πολύ καλύτερο...
-
Συμφωνω αλλα θα ηθελα πολλα περισσοτερα σε πραξεις και ουσια για εμας και μονο που ειμαστε Η εκκλησια !
-
ο παρών αρχιεπίσκοπος δείχνει ένα άλλο πρόσωπο...πολύ καλύτερο...Σίγουρα, γι αυτό ο Εφραίμ (Μονή Εμμαού, κλπ) σταμάτησε τις μπίζνες, τις οφσόρ και το ξέπλυμα χρήματος μετά τον Χριστόδουλο.
-
Συμφωνω αλλα θα ηθελα πολλα περισσοτερα σε πραξεις και ουσια για εμας και μονο που ειμαστε Η εκκλησια !και αυτοί τι είναι τότε;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ο παρών αρχιεπίσκοπος δείχνει ένα άλλο πρόσωπο...πολύ καλύτερο...
Σίγουρα, γι αυτό ο Εφραίμ (Μονή Εμμαού, κλπ) σταμάτησε τις μπίζνες, τις οφσόρ και το ξέπλυμα χρήματος μετά τον Χριστόδουλο.
Ίσως γι' αυτό όμως να σκάνε αυτά που σκάνε μετά την αλλαγή Αρχιπαπάρα...εεε...Αρχιεπίσκοπου εννοούσα!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Συμφωνω αλλα θα ηθελα πολλα περισσοτερα σε πραξεις και ουσια για εμας και μονο που ειμαστε Η εκκλησια !
και αυτοί τι είναι τότε;
Η Εκκλησία (εκ του καλώ, συγκαλώ) είμαστε εμείς, όχι αυτοί. Αυτοί είναι οι ιερείς, το Ιερατείο. Τους χαρακτηρίζουμε Εκκλησία που είναι λάθος.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ο παρών αρχιεπίσκοπος δείχνει ένα άλλο πρόσωπο...πολύ καλύτερο...
Σίγουρα, γι αυτό ο Εφραίμ (Μονή Εμμαού, κλπ) σταμάτησε τις μπίζνες, τις οφσόρ και το ξέπλυμα χρήματος μετά τον Χριστόδουλο.
Δίκιο έχεις, αλλά το άγιο όρος έχω την εντύπωση πως δεν ανήκει καν στην ελληνική εκκλησία...
εν πάσει περιπτώσει δεν είμαι βέβαιος γι αυτό.
γενικά πάντως μου επνέει σεβασμό. Ενδεχομένως να ναι χειρότερος όλων ή να τον έβαλαν εκεί ακριβώς επειδή δεν ασχολείται...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
και αυτοί τι είναι τότε;
Η Εκκλησία (εκ του καλώ, συγκαλώ) είμαστε εμείς, όχι αυτοί. Αυτοί είναι οι ιερείς, το Ιερατείο. Τους χαρακτηρίζουμε Εκκλησία που είναι λάθος.
Αυτο ακριβως!
-
Α να και κατι ευθυμο για να αλλαξει η ατμοσφαιρα!!!
Το ειδα στην ΤV, δεν θυμαμαι καναλι ,μερα και εκπομπη.
Διηγειται προς τη καμερα ενας παπας ;καλογερος ;
'Και μου ερχονται που λες ενα ζευγαρι και μου λενε παπα δωσε μας ευχη,κανε τρισαγιο,κανε τι θες να κανουμε παιδι.Και τους παιρνω μεσα στην Εκκλησια και τους παω μπρος στην εικονα της Παναγιας και της λεω.Παναγια μου κανε οτι μπορεις γι'αυτους τους δυο γιατι πολυ μου'χουν σκοτισει τον ερωτα και δεν τους αντεχω αλλο.Τσαντισμενοι αυτοι φυγανε και δεν ξαναπατησαν.Μετα κανα χρονο με πηρε τηλεφωνο ο αντρας και λεω ωχ καμια μηνυση θα μου ξαποστειλει.Αλλα αυτος μου ανηγγειλε οτι περιμενουν παιδι'!!!Απο περιεργεια παρακολουθησα ολη την υπολοιπη εκπομπη.Πιο λεβεντοπαπα,γλεντοκοπο και γελαστο δεν εχω ξαναματαδει.
-
ποτε δε καταλαβα γιατι οι παπαδες πρεπει ναναι σοβαροφανεις...υποτιθεται οτι θα πρεπε ναναι χαρουμενοι...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:lol: ποτε δε καταλαβα γιατι οι παπαδες πρεπει ναναι σοβαροφανεις...υποτιθεται οτι θα πρεπε ναναι χαρουμενοι...πριν μερικούς αιώνες κάποιοι έλεγαν ότι το γέλιο είναι απαγορευμένο
λες να προχώρησαν τόσο τα πράγματα; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:lol: ποτε δε καταλαβα γιατι οι παπαδες πρεπει ναναι σοβαροφανεις...υποτιθεται οτι θα πρεπε ναναι χαρουμενοι...
πριν μερικούς αιώνες κάποιοι έλεγαν ότι το γέλιο είναι απαγορευμένο
λες να προχώρησαν τόσο τα πράγματα;Γιατί το γέλιο και Η ΖΩΗ είναι έργο διαόλου για το -ανά την οικουμένη- παπαδαριό. Είναι ήδη νεκροί, οι ίδιοι, και δεν το ξέρουν.
-
Exει μια λογικη αυτο δε λεω,
Αν ομως σκεφτουμε και το παρουμε και λιγο στο χαβαλε για να σπαει και η μονοτονια,στο καρατε αν δεν συγκεντρωθεις κλεινοντας τα ματια και 'καθαρισεις' το μυαλο σου δεν κανεις τιποτα σωστο στις κινησεις που θελεις να κανεις.Οποτε γιατι να γελανε και οι παπαδες? Ας παρουν πχ και τον φιλο μου τον Μητροπανο με κανα Πλωμαρι την Κυριακη να κανουν και οι πιστοι κεφαλι!,,
Καλο ΕΕΕΕΕΕΕ?, -
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
:lol: ποτε δε καταλαβα γιατι οι παπαδες πρεπει ναναι σοβαροφανεις...υποτιθεται οτι θα πρεπε ναναι χαρουμενοι...
πριν μερικούς αιώνες κάποιοι έλεγαν ότι το γέλιο είναι απαγορευμένο
λες να προχώρησαν τόσο τα πράγματα;Γιατί το γέλιο και Η ΖΩΗ είναι έργο διαόλου για το -ανά την οικουμένη- παπαδαριό. Είναι ήδη νεκροί, οι ίδιοι, και δεν το ξέρουν.
Απλό είναι ρε σεις.
Η Εκκλησία στηρίζεται στην μετά θάνατον ζωή. Πως να είναι χαρούμενοι αφού, για αυτούς, τα καλύτερα είναι μετά τον θάνατό τους?
Περί εκκλησίας