-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Γι' αυτό και λέω καμιά φορά ότι το κοινωνικό τους έργο δεν πρέπει να παραβλέπεται.Κοινωνικη χειραγωγηση θες να πεις......
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Γι' αυτό και λέω καμιά φορά ότι το κοινωνικό τους έργο δεν πρέπει να παραβλέπεται.
Κοινωνικη χειραγωγηση θες να πεις......
+1, αν και εγώ το λέω εξαγορά συνειδήσεων...
-
Ιερωνυμος rules!
-
Τί λέει αυτός; Καλός;
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ιερωνυμος rules!Γιατί? Habemus Papam?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ιερωνυμος rules!
Γιατί? Habemus Papam?
Ναίσκες σου.
-
Εν τω μεταξύ βεβαίως, ο Ιερώνυμος συνεχίζει την καταπάτηση του Άλσους των Μουσών... Με έγκριση ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ. Το Άλσος των Μουσών είναι δασικός ΚΑΙ αρχαιολογικός χώρος.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τί λέει αυτός; Καλός;Χριστιανος ειναι...οποτε...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εν τω μεταξύ βεβαίως, ο Ιερώνυμος συνεχίζει την καταπάτηση του Άλσους των Μουσών... Με έγκριση ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ. Το Άλσος των Μουσών είναι δασικός ΚΑΙ αρχαιολογικός χώρος.Εχεις κάποια πληροφορία/ link για το θέμα αυτό? Δεν το ήξερα.
(όχι πως κάνει τίποτα καινούριο, από ότι καταλαβαίνω....)
-
Τί λέει αυτός; Καλός;
Χριστιανος ειναι...οποτε...
Το 'πιασες το νόημα βλέπω.
-
Το αυθαίρετο μοναστήρι της 'Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού' πάντως παραμένει στο Άλσος των Μουσών, έχοντας τσιμεντώσει το μνημείο...
Εγκληματίας λοιπόν κατά της ιστορίας της χώρας ο 'κύριος' Ιερώνυμος.
-
Habemus archiepiskopus!
Ιερώνυμος Θηβών -
Τί λέει αυτός; Καλός;
Χριστιανος ειναι...οποτε...
απο το ονομα καταλαβαινεις.... αλλωστε απο μονο του αποτελει διαβατηριο για τον παραδεισο.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Habemus archiepiskopus!
Ιερώνυμος ΘηβώνΆντε να τσιμεντώσει και τους άλλους αρχαιολογικούς χώρους με χριστιανικά εκμαυλιστήρια (μοναστήρια), να βγάζει τρελλά φραγκάκια.
-
Habemus archiepiskopus!
Ιερώνυμος ΘηβώνΆντε να τσιμεντώσει και τους άλλους αρχαιολογικούς χώρους με χριστιανικά εκμαυλιστήρια (μοναστήρια), να βγάζει τρελλά φραγκάκια.
Για να δούμε αν θα συνεχίσει η κατρακύλα.
Πάντως του έχω περισσότερη εμπιστοσύνη από ό,τι του αποθανόντα... -
Εγώ σε κανέναν δεν έχω εμπιστοσύνη. Να μου λείπουν όλοι τους. Να'ρθει η ώρα να τους περιθωριοποιήσουμε και να γκρεμιστούν ΟΛΑ τους τα αυθαίρετα που έχουν χτίσει σε αρχαιολογικούς και δασικούς χώρους... Και να καταργηθεί αυτός ο ηλίθιος νόμος που απαγορεύει την κατεδάφιση εκκλησίας, ακόμα κι αν είναι πάνω σε αρχαιολογικό χώρο ή πάνω σε μπαζωμένο ρέμα. Αρκετά πια με το ιουδαιογενές αυτό κονκλάβιο των αγάμων φοροφυγάδων αρπάγων.
-
Habemus archiepiskopus!
Δεν είναι των Θηβών είναι Λιβαδειάς και Θηβών γιατί η Μητρόπολη είναι στη Λιβαδειά....(στην πρωτεύουσα) για να ξέρουμε τι λέμε.......
-
Σκατοφατσα ο νεος αρχιτετοιος...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σκατοφατσα ο νεος αρχιτετοιος...δεν ξέραμε(-νε) να βάζαμε(-νε) τον Μπραντ Πιτ να γουστάρεις
-
Προς τιμην του προηγουμενου Ιερωνυμου πηρε το ονομα;
Περί εκκλησίας