-
ΦΙλε μου Opterios ενα ραλλυε 1600 16ν εχω.μη σε μπερδευει το nick μου.θεωρω οτι το αμαξι μου δουλεψε πολυ καλα σαν αναρτηση.το μονο που με ξενερωσε ηταν τα λαστιχα...να μου πεις πολιτικα..απλα αρχιζω να σκεφτομαι την 15αρα..οχι απαραιτητα με ιμισλικ αλλα και με πολιτικα..δεν μπορω το μαγουλιασμα και με 15αρα που πηρα το αμαξι ενος φιλου με χειροτερη αναρτηση ναι μεν το αμαξι ηταν χειροτερο αλλα το εκρυβε πολυ η 15αρα γιατι σημαδευες και εμπαινε χωρις μαγουιασμα ειδικα αν δεν ησουν και πολυ αποτομος.αυτο ηταν που με χαλασε στο αυτοκινητο μου.οτι το λαστιχο μαγουλιαζε πολυ...αν ειχα 15 δεν ξερω αν θα ηταν πιο πανω η πιο κατω ο χρονος αλλα σιγουρα θα ηταν πιο ευθυβολο και μου εχει μεινει απορια να το δω αυτο.θα το δοκιμασω την επομενη φορα.. κοιτα να δεις που θα γινω πιστακιας εγω που εβριζα την πιστα/....
-
Ο χρήστης 1.3power έγραψε:
κοιτα να δεις που θα γινω πιστακιας εγω που εβριζα την πιστα....Εμ βέβαια είδες ότι δεν μπορείς στα βουνά, παραλίγο να τρυπήσεις και 5-6, τι άλλο να κάνεις?
Το παιδί είναι φίλος, μην παρεξηγήτε...
-
Ax Ποτε θα σε μπω πισω σου σε κανα βουνο για να νομιζεις οτι εισαι γρηγορος και ακολουθαω και θα ερθψ και θα σου τραβηξω μια απο πισω....να δω τι θα πεις μετα που θα εχω και αποδειξει τον προφυλακτηρα σου.... ρε πας καλα τωρα θελεις να συγκρινεις το σαχακι σου με το ραλλυε μου??αφου σου εχω πει τα σαχο ειναι φωτοτυπιες... παιδια μην παρεξηγηθουν οσοι εχουν σαχο πλακα κανω...να τον δουλεψω λιγο...
-
Ax Ποτε θα σε μπω πισω σου σε κανα βουνο για να νομιζεις οτι εισαι γρηγορος και ακολουθαω και θα ερθψ και θα σου τραβηξω μια απο πισω....να δω τι θα πεις μετα που **θα εχω και αποδειξει τον προφυλακτηρα σου.... **:lol: ρε πας καλα τωρα θελεις να συγκρινεις το σαχακι σου με το ραλλυε μου??αφου σου εχω πει τα σαχο ειναι φωτοτυπιες... παιδια μην παρεξηγηθουν οσοι εχουν σαχο πλακα κανω...να τον δουλεψω λιγο...'Εγώ δεν ξέρω τίποτα, αυτό το κουλάδι νόμιζε ότι θα μπει στη φουρκέτα χωρίς να φρενάρει καν... και πού να φρενάρει με το χρέπι που οδηγεί...'
-
Όταν τα κάνετε τροπέτα από το κηνυγητό πάρτε με τηλ να έρθω να τα
πάρω για ανταλλακτικάΠλάκα κάνουμε
-
δεν μπορω το μαγουλιασμα και με 15αρα που πηρα το αμαξι ενος φιλου με χειροτερη αναρτηση ναι μεν το αμαξι ηταν χειροτερο αλλα το εκρυβε πολυ η 15αρα γιατι σημαδευες και εμπαινε χωρις μαγουιασμα ειδικα αν δεν ησουν και πολυ αποτομοςΕχεις οδηγησει αυτοκινητο με 14'' και ημισλικ; Εχουν παρα πολυ σκληρα πλαινα και πιο ειδικα μιλαω για τα Α048 τα οποια και χρησημοποιω. Τωρα που θα γινεις και πιστακιας ειναι οτι πρεπει τα ημισλικ
-
Φιλε μου scaraveos και βεβαια εχω δουλεψει πολυ τα 540 και ξερω τι θα πει πλαινο.απλα ειπα οτι με πολιτικα η 15αρα σε σχεση με την 14αρα ειναι η μερα με την νυχτα...πολυ μπροστα η 15 στην πιστα.ενταξει τωρα 14 με ιμισλικ αλλαζει το πραγμα και ειναι μεσα στα σχεδια η αγορα μιας τετραδας καινουργιας απλα αυτη την στιγμη οι επιλογες ειναι λιγες στην αγορα και περιμενω και τα re55s της bridgestone...αντε να δουμε... Οσο για τον taurus μην φοβασαι τετρακαβαλος θα ερθω για να εχω και μαρτυρες..ασε που αμα ερθω μονος δεν θα προλαβεις να με δεις.... 1,2 στρφες και μετα θα σου εχω κοπανησει προφυλακτηρα και θα σε εχω προσπεραση και ολας,σουβλα... οχι τιποτα αλλο θα πρεπει να σε κανω και δηλωση μετα για αυτο θα το σκεφτω
-
Δυσκολο να ερθουν τα RE55S σε 14' ομως...
Δεν κοιτας για καμμια τετραδα μεταχειρο 540 ? Πολλοι απο μας, τους χρονους τους εχουμε κανει με τετοια. Τα δικα μου ηταν 2002-2003. Μια χαρα ομως.... -
Τα πολιτικα λαστιχα στην πιστα κατα ποσο θα σου κρατησουν ομως; Θυμαμαι τα Exalto που ειχα καποτε τα οποια μετα απο 3 επισκεψεις στην πιστα ειχαν φυτηλιασει..
-
Τα 55s πριν λίγο καιρό περιμένανε ακομα έγκριση τύπου.
Σε 14ρα θα βγαίνουν, το θέμα είναι αν θα έρθουν, αυτή τη στιγμή σε 185/55/14 το μόνο λάστιχο που παίζει είναι τα Hankook, τα Silverstone, τα Yoko A048, και ένα ακόμη που μου διαφεύγει το όνομα, τα μόνα που αξίζουν είναι τα ΥΟΚΟ αλλά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, σε 1-2 μήνες περιμένουν παραλαβή, εκτός αν βρει κανεις καμια 4δα σε κανα λαστιχα!
Τα δικα μου 540 είναι του 2000
-
Τα KUMHO ειναι αυτα που σου διαφευγουν.....
-
Ναι αυτές οι σαπίλες μου διαφεύγουν, με την τιμή που έχουν θέλω να διαγραφούν επι τόπου απο την μνήμη μου!
Λίγο πιο φτηνα απο pirellia είναι!
-
Ποσο πιο αργα ομως ειναι, δεν ξερουμε....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τα 55s πριν λίγο καιρό περιμένανε ακομα έγκριση τύπου.Σε 14ρα θα βγαίνουν, το θέμα είναι αν θα έρθουν, αυτή τη στιγμή σε 185/55/14 το μόνο λάστιχο που παίζει είναι τα Hankook, τα Silverstone, τα Yoko A048, και ένα ακόμη που μου διαφεύγει το όνομα, τα μόνα που αξίζουν είναι τα ΥΟΚΟ αλλά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, σε 1-2 μήνες περιμένουν παραλαβή, εκτός αν βρει κανεις καμια 4δα σε κανα λαστιχα!
Τα δικα μου 540 είναι του 2000
Δεν υπαρχουν πια σε stock??????
-
Πήρα από τον Καρλή μία 4δα (την έδωσα στον ξάδερφο μου γιατί δεν είχε λάστιχα ούτε για τα πλαινά βάρκας) κα ιείπα κάπου θα βρω κα ιεγώ μια 4δα, μίλησε ο καρλής με τον εισαγωγέα, και δεν είχε καθόλου να του δώσουν. Ότι βρεθεί σε στοκ, λαστιχάδων!
-
... (την έδωσα στον ξάδερφο μου γιατί δεν είχε λάστιχα ούτε για τα πλαινά βάρκας) (Αφου τα Silverstone τα κανε τριματα στα Μεγαρα....
-
Μωρε θα του έδινα τα δικά μου Silverstone και θα έπαιρνα τα 048 αλλά δεν παίζανε χρήματα
-
Ο χρήστης scaraveos έγραψε:
Τα πολιτικα λαστιχα στην πιστα κατα ποσο θα σου κρατησουν ομως; Θυμαμαι τα Exalto που ειχα καποτε τα οποια μετα απο 3 επισκεψεις στην πιστα ειχαν φυτηλιασει..Να πηγαίνεις πιο αργά ρε.. Ετσι και αλλιως τους χρονους που κανεις δεν τους πιστευεις
-
Καλά αν δεν πιστεύουν τους χρόνους, που να τον δουν απο κοντά!
-
Καλά αν δεν πιστεύουν τους χρόνους, που να τον δουν απο κοντά!Παλι δεν θα το πιστεύουν....
Δώσε Bill!!!
Xρονοι στην πιστα των Μεγαρων