-
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Progressive Activity Sedan ??!!Εγώ το εκλαμβάνω ως 'η οπτική της BMW πάνω στο θέμα των μεσαίων coupe (στυλ Passat CC, Mondeo CC)'
Μόνο που αυτοί προσπαθούν να φτιάξουν ένα sedan που να θυμίζει hatchback αντί για κουπέ.
(όποιος κατάλαβε τι είπα τώρα να μου εξηγήσει κι εμένα ) -
Το θέμα είναι ότι καμία σχέση με την 5άρα όλα αυτά
@νδρέας
-
http://www.bmwblog.com/2008/08/03/spy-p ... ted-again/
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Progressive Activity Sedan ??!!Με τα Sport Utilities Vehicles τα οποιόα φυσικά και δεν είναι sport, αλλά.. . εεεε.... σε πάνε σε περιοχές που μπορείς να κάνεις sport..... θα έχουμε και τα Progressive Activity Sedan.... δηλαδή αυτοκίνητα που είναι για 'προόδευτικές δραστηριότες'....
Προόδευτικές δραστηριότητες...... .... κάτι ανάμεσα οχήματα για να πετάς μολοτωφ ή για διαστηριότες ΧΧΧ
-
διαφωνω
Προοδευτικες δραστηριοτητες για κατοχους τετοιων οχηματων ειναι η μεγαλοπρεπης εισοδος σε διαφορα μεγαρα,'σκαλες','πιστες' κτλ ,ο δωρεαν πειραματισμος για τις επιπτωσεις απο την πολυωρη εκθεση στην ακτινοβολια SAR ,κατα την διαρκεια της οδηγησης, στο δεξι ημισφαιριο του ακεφαλου ιδιοκτητη που τυγχανει και'οδηγος' .Και φυσικα το πιο προοδευτικο απο ολα το καβατζωμα δια βιου της αριστερης λωριδας μαζι με την στααρχιδιαμουσαςεχωολουςγραμμενους συμπεριφορα των προαναφερθεντων ακεφαλων ιδιοκτητων. .....
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Το θέμα είναι ότι καμία σχέση με την 5άρα όλα αυτά@νδρέας
-
-
Σύμφωνα με το Auto Express η BMW σκέφτεται σοβαρά στην επόμενη 5άρα να προσφέρει αντίστοιχη επιλογή με το νέο Superb στο άνοιγμα του χώρου αποσκευών.http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... hatch.html' target='_blank
@νδρέας
To Auto Express επιβεβαιώνεται έστω και πλαγίως. Τελικά το Progressive activity Sedan θα είναι απλά μια 5θυρη 5άρα;
Σε sedan θα είναι πανέμορφη, βλέπω τη Mercedes με την εκτρωματική Ε να καταποντίζεται.
@νδρέας
-
-
Όπως είπα και για το PAS, μου αρέσει.
Μάλλον θα κάπως έτσι θα είναι και η 5άρα και τα υπόλοιπα νέα μοντέλα που έρχονται
-
Μα αυτή ΕΙΝΑΙ η πεντάρα, μία εδοχή της έστω. Το πρωτότυπο λέγεται 5 series GT. Η κανονική προφανώς θα είναι sedan (και θα έχει μικρότερο μεταξόνιο).
Ξενέρωσα λίγο που το PAS θα είναι απλά μια έκδοση της 5, νόμιζα ότι θα ήταν αυτόνομο μοντέλο με ξεχωριστή σχεδίαση και όνομα.
@νδρέας
-
Μα αυτή ΕΙΝΑΙ η πεντάρα, μία εδοχή της έστω. Το πρωτότυπο λέγεται 5 series GT. Η κανονική προφανώς θα είναι sedan (και θα έχει μικρότερο μεταξόνιο).Ξενέρωσα λίγο που το PAS θα είναι απλά μια έκδοση της 5, νόμιζα ότι θα ήταν αυτόνομο μοντέλο με ξεχωριστή σχεδίαση και όνομα.
@νδρέας
Όχι...αυτό είναι το ουσιαστικά το PAS.
-
απλα να μην ειναι ακριβως ετσι ολα τα μοντελα αλλα να υπαρχει μια μικρη διαφοροποιηση...
αλλα συμφωνω απο μπροστα ειναι καλη...αν ειναι ετσι η 5 τοτε η Μερτσα.....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
απλα να μην ειναι ακριβως ετσι ολα τα μοντελα αλλα να υπαρχει μια μικρη διαφοροποιηση...αλλα συμφωνω απο μπροστα ειναι καλη...αν ειναι ετσι η 5 τοτε η Μερτσα.....
Εμένα από μπροστά μου θυμίζει πολύ την Quattroporte, ενώ από πίσω, το ...κουλό άνοιγμα του χώρου αποσκευών, θυμίζει την...GS !
-
Δεν μπορώ να πώ ότι μ' αρέσει...Η sedan θα είναι καλή απ' ότι φαίνεται... όπως και η τωρινή 5αρα
-
-
Teaser 5αρας ειναι αυτο ή photoshop??
-
Kαπό α λα Megane
-
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Teaser 5αρας ειναι αυτο ή photoshop??Απο καποιο φυλλαδιο πρεπει να ειναι,ξεχασα να βαλω πηγη
http://www.autoblog.com/2009/02/17/f10- ... ut-on-web/
BMW 5 Series 2009