-
Σιγα μην ειναι και νυμφίδιο!Νηφάλιος θες να πεις.
Anyway,οσοι εχετε αποκτησει κατι με κοπο και ιδρωτα,μην περιμενετε την στιγμη που θα κανετε φονο,απλα ασφαλιστε τις περιουσιες σας και αφηστε τις ατυχιες και τις γκαντεμιες και τα 'πεντε λεπτα το αφησα',και τους φονους για τους αλλους....
Οχι,δεν ειμαι ασφαλιστης
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σιγα μην ειναι και νυμφίδιο!Νηφάλιος θες να πεις.Anyway,οσοι εχετε αποκτησει κατι με κοπο και ιδρωτα,μην περιμενετε την στιγμη που θα κανετε φονο,απλα ασφαλιστε τις περιουσιες σας και αφηστε τις ατυχιες και τις γκαντεμιες και τα 'πεντε λεπτα το αφησα',και τους φονους για τους αλλους....
Οχι,δεν ειμαι ασφαλιστης
Ευχαριστω για το μαθημα ορθογραφιας!
Το thread εχει την μορφη δημοψηφισματος!
Εγραψες τι θα εκανες εσυ, ο αλλος ομως πραττει διαφοτερικα
Αν ειμαστε ολοι ιδιοι ο κοσμος θα ηταν διαφορετικος -
Έχω πετυχει κλέφτες με εργαλεία παραβίασης κλειδαριών πάνω στη μηχανή μου!
Ανοίγω την εξώπορτα, και τους φωνάζω από μέσα, κρατώντας την με το ένα χέρι αν μου ορμήξουν να την κλείσω όσο πιο γρήγορα μπορώ...
Με σκυλοβρίσανε και εξαφανιστήκανε με άλλη (κλεμμένη; ) μηχανή.
Το είπα σε έναν αστυνομικό εκεί (ξέχασα να πω πως είχε λαϊκή στο δίπλα στενό και ήταν μέρα μεσημέρι!!!!!) και μου είπε ότι αφού τη γλίτωσα να λέω πάλι καλά.
Αγόρασα λουκέτο έξτρα και συναγερμό...Πως τους πήρα χαμπάρι; Διάβαζα και ακούω τη σπασμένη καγκελόπορτα της πιλοτής να κοπανιέται (κάθε φορά που μπαινοβγαίνει κανείς έτσι κάνει). Ok, λέω, η καθαρίστρια, αλλά πως μου έρχεται και βγαίνω στο μπαλκόνι και καθώς κοιτώ κάτω βλέπω μηχανάκι χωρίς νούμερα παρκαρισμένο όπως όπως!!!
Τα υπόλοιπα έγιναν σε δευτερόλεπτα! -
Αν έχεις όπλο,μπορείς να βγείς να του το δείξεις και να εξαφανιστεί αναπτύσοντας....WARP SPEED 4!!!
Ο ήχος του κλείστρου κόβει τα πόδια,ακόμα και του πιό μάγκαΔοκιμασμένο αυτο,και εγγυημένο.
Από εκεί και έπειτα,είναι να μήν είσαι τόσο χαζός να του ρίξεις
-
Και αν εχει και αυτος οπλο αλλα σκοπευει να το χρησιμοποιήσει,ποιος θα ειναι ο χαζος μετα;
-
Τι 'ν αυτά που λές ρε κυνηγέ;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Τι 'ν αυτά που λές ρε κυνηγέ;Οταν βρεθούμε,θύμησέ μου να σου πώ τήν ιστορία
-
Ε, κυνηγός είναι, τι να πει; Να μην βγάλει την χράπα-χρούπα;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δεν αξίζει να εμπλακείς, όποιος και να είσαι δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος....Έστω ότι του ρίχνεις και τον τραυματίζεις ή τον σκοτώνεις.
Δεν αξίζει να το έχεις στη συνείδησή σου.
Δεν αξίζει να το φορτώσεις στη συνείδηση των δικών σου.
Και αν οι φίλοι του κλέφτη εκδικηθούν σε σένα και στην οικογένειά σου....
Ακόμα κι αν αθωωθείς (που είναι το πιο πιθανό) θα πληρώσεις πολύ περισσότερα σε δικηγόρους και έξοδα από όσα θα χάσεις από την ασφάλεια. Επίσης η ιστορία τραβάει χρόνια οπότε θα χάσεις και πάρα πολύ χρόνο και διαφυγόντα κέρδη.... και δεν λέμε για τον εκνευρισμό...
Αν μείνει ανάπηρος (καλύτερα να τον σκοτώσεις παρά να τον τραυματίσεις) σε κυνηγάει με δικαστήρια για αποζημιώσεις για μια ζωή...Προσπαθείς να τον αποτρέψεις με φωνές, απειλές, συναγερμούς, αστυνομία κλπ αλλά πάντα εξ'αποστάσεως.
Εχεις απολυτο δικιο!
Ομως....
Εχεις συζητησει ποτε με ανθρωπο που του εχουν κλεψει αυτοκινητο ή μηχανη?
Το πρωτο συναισθημα που σου ερχεται (σε μεγαλη δοση βεβαια) ειναι η ΟΡΓΗ!!!
Οργη για καποιον που πεταξε στα σκουπιδια καθε σταγονα του ιδρωτα σου... Καθε λεπτο που στερηθηκες τα παιδια και τη γυναικα σου, γιατι εκανες μια 2η δουλεια, ωστε να μπορεσεις να μαζεψεις ενα φραγκο παραπανω να αγορασεις το αμαξακι που ηθελες πραγματικα...
Εκανες θυσιες και υπεμενες πραγματα και καταστασεις, μονο και μονο για να πραγματοποιησεις το ονειρο σου, που ηταν το αμαξακι που ηθελες παντα... Δε σε πειραζε ομως γιατι σκεφτοσουν τον εαυτο σου πισω απο το βολαν του, και αμεσως ενα χαμογελο ερχοταν στο προσωπο σου και φωτιζε τις στιγμες αυτες που ελεγες 'Δεν αντεχω αλλο... θα σπάσω'
Και ξαφνικα οταν ολα αυτα εχουν τελειωσει και εχεις παρει τη μηχανη (ή το αμαξι) που τοσο ήθελες και είχες μοχθήσει γι αυτο, έρχεται ένα κ^λόπ@ιδο και στα παιρνει ολα πισω...
Θα μπορουσα να δικαιολογησω οποιαδηποτε αντιδραση, οσο βιαια κι αν ηταν... 'Εν βρασμω ψυχης'...
Αυτο δε σημαινει οτι θα την επικροτουσα ή θα τη συνιστουσα... Την καταλαβαινω ομως... -
Εγώ πάντως θα τον άφηνα να το κλέψει. Μετά θα κονόμαγα οκτώ χιλιάδες ευρώπουλα από την ασφάλεια κλοπής. Παρακαλάω να μου το κλέψουν.
-
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Εγώ πάντως θα τον άφηνα να το κλέψει. Μετά θα κονόμαγα οκτώ χιλιάδες ευρώπουλα από την ασφάλεια κλοπής. Παρακαλάω να μου το κλέψουν.-
θα εμενες για 3 μηνες χωρις αμαξι (μετα απο 90 μερες σε αποζημιωνουν)
-
θα επερνες οσο κοστιζει ενα ιδιο μεταχειρισμενο στην αγορα. Αν λοιπον το αμαξι σου αξιζει σαν μεταζειρισμενο 6000€, αυτο θα ηταν και το ποσο που θα επερνες, ασχετα αν εσυ το εχεις ασφαλισεις για 8.000€
-
-
Μάλλον θα προσπαθούσα να τον σταματήσω/πιάσω (αν και στην τελική δεν είναι τόσο καλή ιδέα). Το τι θα συνέβαινε από εκεί και πέρα εξαρτάται από τη δική του αντίδραση. Αν έφευγε, ίσως να τον κυνηγούσα ενώ, αν παραδινόταν (απίθανο να συμβεί), μάλλον θα περίμενα την αστυνομία. Αν, όμως, αντιστεκόταν, η αντίδρασή μου θα προσπαθούσα να είναι ένα κλικ δυναμικότερη από τη δική του έτσι ώστε να προφυλάξω τη σωματική μου ακεραιότητα.
-
Εγω ακομα δεν καταλαβαίνω γιατι:
να ρισκαρεις την ζωη σου για λαμαρινες.
να μην ασφαλιζεις τιποτα για να γλυτωσεις 100Ε τον χρονο.Κανεις δεν γουσταρει να βλεπει καποιον να φευγει με το αυτοκινητο του,αλλα αν καποιος ειναι σε φαση: Καθε λεπτο που στερηθηκες τα παιδια και τη γυναικα σου, γιατι εκανες μια 2η δουλεια, ωστε να μπορεσεις να μαζεψεις ενα φραγκο παραπανω να αγορασεις το αμαξακι που ηθελες πραγματικα,τοτε μαλλον χαρη του κανει ο κλεφτης....
-
Σε μεταχειρισμένο πέραν των τριών ετών... στην Ελλάδα όπως είναι η αγορά μεταχειρισμένων αυτή την στιγμή .... μάλλον εύχεσαι να στο κλέψουν!!!
-
Θάνατοθ, θάνατοθ!!!
-
Δεν πα να το πάρει?
Χάρη θα μου κάνει, θα γλυτώσω και από το ζουάν
-
Αυτο που δεν καταλαβαινετε ειναι οτι δεν ειναι το θεμα μας οι λαμαρινες, τα λεφτα που θα χασεις, η αποζημειωση, το τρεξιμο μεχρι να γινουν ολα αυτα, κλπ κλπ. Αυτο για το οποιο του ριχνεις το ξυλο ειναι το οτι παει να σου παρει κατι δικο σου με το ετσι θελω, το οτι νομιζει οτι μπορε να το κανει αυτο, το γαμωτο της υποθεσης. Πας να με κλεψεις? Θα σε τσακισω.
-
Εντάξει ρε παιδιά κάντε μαι ασφάλεια και στην κόρη σας για βιασμό, και αφήστε τη να κυκλοφορεί από τα 15 έξω μόνη της, ότι και να γίνει, θα πέσουν λεφτά από την ασφάλεια!
-
Ενταξει ρε παιδια,κανεις δεν ειπε να δωσουμε την κορη μας και ξυρισμενο τον πωπο μας,αλλα περα απο καποιες φωνες που στο 100% των περιπτωσεων αρκουν,νομιζω τα αλλα περι οπλων και φονων περιττευουν...διαφορετικα η κορη αυτη μπορει να μην εχει πατερα.
-
Παιδιά, μιλάμε όμως για μια υποθετική κοινωνία στην οποία οι πράξεις σου δεν έχουν επιπτώσεις. Οι τύψεις θα μπορούσαν να είναι μια εκδοχή αλλά ένας άνθρωπος που δεν έχει μεγαλώσει με τον μπαμπούλα των νόμων και της τάξης γιατί να έχει τετοιες; Οπότε νομίζω ότι τελικά ΟΛΟΙ μας θα τον σκοτώναμε αν δεν μας σκότωνε αυτός πρώτος.
Θα σκοτωνατε οποιον πιανατε να κλεβει το αυτοκινητο σας?