-
Funis, μιλάμε νομίζω για την περίπτωση που ο άλλος είναι σε δυσμενή θέση και στη διαδικασία αναρρίχισης στο μπαλκόνι ή κατι τέτοιο τελοσπάντων....Στην περίπτωση που έχει ήδη ανεβεί, παίζει να σε πετάξει κι εκέινος κάτω, να σου βγάλει κουζινομάχαιρο οπως είπες και πολλά αλλα...
Οπότε στο παράδειγμα που αναφέρεις, το καλύτερο που έχεις να κάνει κάποιος, είναι όντως οτι κοιμάται και να φροντίσει να σώσει τη ζωή υου, απο τα χρυσαφικά της κυράς ή το DVD Player.....Σε περίπτωση που απειληθεί η σωματική ακεραιότητα της οικογένειάς σου, εννοείται πως θα τα παίξεις ολα για όλα..... Αλλα ας μην λέμε τα αυτονόητα..... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Άλλο μετατροπή και άλλο να πάρεις ένα αμάξι 20-30 ετών και αν το κάνεις καινούργιο, εκεί δεν σου πληρώνει τπτ.Καλά να τον σκωτόσεις δεν είπαμε, λογικά μεταφορικά μιλάνε, αλλά ξύλο όσο μπορούσα θα του έριχνα!
Είναι σα τα κολόπαιδα που περνάνε με το κλειδί και σου μαμάνε όλο την πλευρά...τι να κάνεις να το σκοτώσεις? Όχι να το δείρεις? πάλι δεν λέει....μάμησε τα!
για προσπαθηστε να ζητησετε απο την ασφαλιστικη να σας ασφαλισει για κλοπη ενα Austin Healey 3000....
Δε θα σας το κανεις κανεις,,, γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν εμπειρογνωμονες στην Ελλαδα που να μπορουν να προσδιοριζουν την αξια ενος τετοιου αυτοκινητου...
(Αν βρειτε καποιον να το κανεις, σφυριξτε μου... θα του παω την αλλη μερα 100 αυτοκινητα)
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
1ον...Είπαμε οτι δε θα τον χτυπήσεις και τοοοοσο δυνατά.....(που στο κάτω-κατω αν πέσει εστω κι ετσι, έχεις τη συνείδησή σου ήσυχη-όποιος απο μας έχει- οτι δεν είχες πρόθεση να τον σκοτώσεις...)
2ον...Το πιο πιθανό είναι να φοβηθεί απ' τις φωνές και τη φασαρία που θα ξεσηκώσει τη γειτονιά στο πόδι και να φροντίσει να την κοπανήσει απο κει, όντας και σε δυσμενή θέση σκαρφαλωμένος στο μπαλκόνι....
3ον...Ο μόνος τρόπος να αποκλείσεις να προλάβει να σου βγάλει πιστόλι, είναι να πάρεις το Glock 17 του Wagner και να του ρίξεις στο 'σταυρό' αιφνιδιαστικά και χωρίς προειδοποίηση....
Όχι. Μπορείς να τον ρίξεις αμέσως κάτω χωρίς να κάνεις τα υπόλοιπα. Πάλι δε θα προλάβει.
Εχω την εντυπωση οτι ημουν ξεκαθαρος.....
Αν ηταν απαραιτιτη η χρηση οπλου, δεν θα δισταζα.
Δεν προετρεψα κανεναν να χρησιμοποιεισει πυροβολα οπλα εναντιων κανενος.
Δεν μ αρεσει η βια. Παραμενει ομως σε ακραιες περιπτωσεις η μονη λυση. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
1ον...Είπαμε οτι δε θα τον χτυπήσεις και τοοοοσο δυνατά.....(που στο κάτω-κατω αν πέσει εστω κι ετσι, έχεις τη συνείδησή σου ήσυχη-όποιος απο μας έχει- οτι δεν είχες πρόθεση να τον σκοτώσεις...)
2ον...Το πιο πιθανό είναι να φοβηθεί απ' τις φωνές και τη φασαρία που θα ξεσηκώσει τη γειτονιά στο πόδι και να φροντίσει να την κοπανήσει απο κει, όντας και σε δυσμενή θέση σκαρφαλωμένος στο μπαλκόνι....
3ον...Ο μόνος τρόπος να αποκλείσεις να προλάβει να σου βγάλει πιστόλι, είναι να πάρεις το Glock 17 του Wagner και να του ρίξεις στο 'σταυρό' αιφνιδιαστικά και χωρίς προειδοποίηση....
Όχι. Μπορείς να τον ρίξεις αμέσως κάτω χωρίς να κάνεις τα υπόλοιπα. Πάλι δε θα προλάβει.
Μα τι κάθεσαι και συζητάς τώρα ρε αδερφέ.....???? Ξέρεις εσυ πόσο εύκολα και γρήγορα μπορέις να ρίξεις κάτω τον Χ υποτιθέμενο κακοποιό ??? Και ποιος σε βεβαιώνει στην τελική, οτι δε θα βγάλει το κουμπούρι αφου πέσει κάτω και αρχίσει να σου ρίχνει απο κει... ??? Και ποιος σε βεβαιώνει οτι τον επόμενο μήνα δε θα έρθει να σε 'φάει' στο άσχετο ?? Και 1002 άλλα ενδεχόμενα υπάρχουν, τι μου λες τώρα??? Στο ξαναλέω....Η μόνη λύση είναι το 3....(για όσους νομίζουν οτι έχουν τα κότσια βέβαια....)...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αν ήσουν στον πρώτο όροφο και εβλεπες τον κλέφτη να ανεβαίνει από το μπαλκόνι και μπορούσες να τον ρίξεις κάτω τι θα έκανες;
Θα έμπαινες μέσα και θα φώναζες την αστυνομία;
Θα τον βοηθούσες να κουβαλήσει;Επαναφέρω την ερώτηση προς όλους....!!!!!
Τι θα έλεγες να τον τρομάξεις με μια αγριοφωνάρα του στυλ.....'ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝ#@#@$ΝΟ ??? ΘΑ ΣΕ Γ@@#$ΣΩ ΡΕ ΞΕΚΩΛΛΙΑΡΗΗΗ....!! ' , αρπαζοντας οτι βρεις προχειρο στο μπαλκόνι, ακόμα και χτυπώντας τον, αλλα με σκοπό να τρομάξει και να φύγει κι οχι να τον γκρεμοτσακίσεις...??
Και να ξυπνησω ολη την γειτονια για εναν κλεφτι
Οχι....Να σκοτώσεις εναν άνθρωπο για μια λαμαρίνα.....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Funis, μιλάμε νομίζω για την περίπτωση που ο άλλος είναι σε δυσμενή θέση και στη διαδικασία αναρρίχισης στο μπαλκόνι ή κατι τέτοιο τελοσπάντων....Στην περίπτωση που έχει ήδη ανεβεί, παίζει να σε πετάξει κι εκέινος κάτω, να σου βγάλει κουζινομάχαιρο οπως είπες και πολλά αλλα...
Οπότε στο παράδειγμα που αναφέρεις, το καλύτερο που έχεις να κάνει κάποιος, είναι όντως οτι κοιμάται και να φροντίσει να σώσει τη ζωή υου, απο τα χρυσαφικά της κυράς ή το DVD Player.....Σε περίπτωση που απειληθεί η σωματική ακεραιότητα της οικογένειάς σου, εννοείται πως θα τα παίξεις ολα για όλα..... Αλλα ας μην λέμε τα αυτονόητα.....Συμφωνούμε απόλυτα.
-
Συνδιαλέγονται άτομα που έχουν αυτόματα κλειδωμένα στην ντουλάπα και όλμους στην αποθήκη με άτομα που τρώνε κάθε ημέρα κουτσουλιές στη μάπα επειδή έχουν φτιάξει φωλιές τα πουλάκια στα μπαλκόνια τους και λυπούνται να τις χαλάσουν.
Και περιμένουμε να βγει άκρη...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Συνδιαλέγονται άτομα που έχουν αυτόματα κλειδωμένα στην ντουλάπα και όλμους στην αποθήκη με άτομα που τρώνε κάθε ημέρα κουτσουλιές στη μάπα επειδή έχουν φτιάξει φωλιές τα πουλάκια στα μπαλκόνια τους και λυπούνται να τις χαλάσουν.Και περιμένουμε να βγει άκρη...
Δεν περιμενουμε να βγει άκρη. Συζητηση κάνουμε!
-
Αν ήσουν στον πρώτο όροφο και εβλεπες τον κλέφτη να ανεβαίνει από το μπαλκόνι και μπορούσες να τον ρίξεις κάτω τι θα έκανες;
Τι θα έλεγες να τον τρομάξεις με μια αγριοφωνάρα του στυλ.....'ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝ#@#@$ΝΟ ??? ΘΑ ΣΕ Γ@@#$ΣΩ ΡΕ ΞΕΚΩΛΛΙΑΡΗΗΗ....!! ' , αρπαζοντας οτι βρεις προχειρο στο μπαλκόνι, ακόμα και χτυπώντας τον, αλλα με σκοπό να τρομάξει και να φύγει κι οχι να τον γκρεμοτσακίσεις...??
Ποια λαμαρινα;;;;;
Για το σπιτι μου μιλαω τοση ωρα......
Τι θα εκανα με την λαμαρινα, εχω γραψει 2 φορες εδω μεσα. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Συνδιαλέγονται άτομα που έχουν αυτόματα κλειδωμένα στην ντουλάπα και όλμους στην αποθήκη με άτομα που τρώνε κάθε ημέρα κουτσουλιές στη μάπα επειδή έχουν φτιάξει φωλιές τα πουλάκια στα μπαλκόνια τους και λυπούνται να τις χαλάσουν.Και περιμένουμε να βγει άκρη...
Σωστό εν μέρει.....!!!!!
(εγω πάντως σκοτώνω τα πουλάκια....Οι φωλιές δε με κουτσουλάνε....!!!
-
Ποια λαμαρινα;;;;;
Τι θα εκανα με την λαμαρινα, εχω γραψει 2 φορες εδω μεσα.Ε, είσαι ωραίος εσυ.....Εστω βρε παλληκάρι 'μ.....Προτιμάς να σκοτώσεις έναν κλέφτη, απ΄ το να ξυπνήσεις τη γειτονιά......ΟΚ !!!
-
Γι' αυτους που πηγες να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ πες μας και ασε το παπι...
Ποιους πηγα να σκωτοσω;;;;
Αυτους που θα μπαιναν σπιτι μου;;;;
Και θα εθεταν σε κινδυνο την ακαιρεοτητα της οικογενειας μου;;;;Η αυτους που θα μ εστελναν πανω στην οικογενεια σου;;;;
Απο την στιγμη που βρησκεται σπιτι μου, χωρις την αδεια μου, ειμαι σε νομιμη αμυνα.
Απο την στιγμη που δεν εκτιμα ΑΥΤΟΣ την ζωη του, εκτιμω εγω την δικια μου και αυτων που θα θεσω σε κινδυνο οταν το παπι με κλεισει!
Κύριοι , μην μπερδεύουμε την νόμιμη άμυνα με την αυτοδικία.
Χωρίς να σε αδικώ για την πράξη σου - ενδεχομένως πολλοί το ίδιο να έκαναν εάν ήταν στην θέση σου - πρέπει να δεχθείς ότι το να τους πετάξεις κάτω από τον 1ο όροφο ήταν παράνομο. Εάν τους σκότωνες και σε έβλεπε κάποιος - ο συνεργός τους ας πούμε - θα είχες πρόβλημα.
-
Ποια λαμαρινα;;;;;
Τι θα εκανα με την λαμαρινα, εχω γραψει 2 φορες εδω μεσα.Ε, είσαι ωραίος εσυ.....Εστω βρε παλληκάρι 'μ.....Προτιμάς να σκοτώσεις έναν κλέφτη, απ΄ το να ξυπνήσεις τη γειτονιά......ΟΚ !!!
Αμα ηθελα να τον σκοτωσω θε θα τον κοπαναγα μια φορα μονο.....
Θα χα ρηξει και καμια γλαστρα στο κεφαλι του!Επαναλαμβανω.....
Το οτι μπικε σπιτι μου και τον ειδα, μου δινει καθε δικαιωμα να αμυνθω. -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Και θα εθεταν σε κινδυνο την ακαιρεοτητα της οικογενειας μου;;;;Η αυτους που θα μ εστελναν πανω στην οικογενεια σου;;;;
Απο την στιγμη που βρησκεται σπιτι μου, χωρις την αδεια μου, ειμαι σε νομιμη αμυνα.
Απο την στιγμη που δεν εκτιμα ΑΥΤΟΣ την ζωη του, εκτιμω εγω την δικια μου και αυτων που θα θεσω σε κινδυνο οταν το παπι με κλεισει!
Χωρίς να σε αδικώ για την πράξη σου - ενδεχομένως πολύ το ίδιο να έκαναν εάν ήταν στην θέση σου - πρέπει να δεχθείς ότι το να τους πετάξεις κάτω από τον 1ο όροφο ήταν παράνομο. Εάν τους σκότωνες και σε έβλεπε κάποιος - ο συνεργός τους ας πούμε - θα είχες πρόβλημα.
6 φορες δεν ειχα κανενα προβλημα.
Το χα καταθεσει στην αστυνομια οτι τον ειδα και τον κοπανησα με αποτελεσμα να πεσει.Και στο κατω κατω.....
Εστω οτι 'πας' με καποια που δεν ξερεις.....
Θα χρησιμοποιεισεις προφυλακτικο ή θα περιμενεις να δεις αν κωλλησες AIDS ή τιποτ αλλο.....;;;;
Προφυλακτικο.Ε.... με την ιδια λογικη προτιμω να δω τον κλεφτη να πεφτει απο το να θεσω την ζωη της οικογενειας μου σε κινδυνο.
-
Παίδες να το προχωρήσουμε λίγο το έργο;
Τον σκοτώσαμε.Και τώρα;
1)Τον τεμαχίζουμε και τα τεμάχια τα χώνουμε σε σάκο και βουρ στη χωματερή;
2)τον τεμαχίζουμε και τα τεμάχια τα καταψύχουμε στο ψυγείο(εκεί που έχει φτάσει η τιμή της χοιρινής );
3)τον μπουζουριάζουμε όπως είναι στο αυτοκίνητο και τον πετάμε στην θάλασσα;
4)τον μπουζουριάζουμε όπως είναι στο αυτοκίνητο και πάμε μέχρι τη Βέροια όπου ό,τι ήθελε προκυψει...;
5)τον αποκεφαλίζουμε και μπήγουμε το κεφάλι του στο κοντάρι(της ελληνικής σημαίας)στο μπαλκόνι προς παραδειγματισμό των υπολοίπων; -
....Το αλλο τοπικ το ειδες;;;;
Η σε επεισα και γι αυτο δεν απαντας;;;;;; -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Παίδες να το προχωρήσουμε λίγο το έργο;Τον σκοτώσαμε.Και τώρα;
1)Τον τεμαχίζουμε και τα τεμάχια τα χώνουμε σε σάκο και βουρ στη χωματερή;
2)τον τεμαχίζουμε και τα τεμάχια τα καταψύχουμε στο ψυγείο(εκεί που έχει φτάσει η τιμή της χοιρινής );
3)τον μπουζουριάζουμε όπως είναι στο αυτοκίνητο και τον πετάμε στην θάλασσα;
4)τον μπουζουριάζουμε όπως είναι στο αυτοκίνητο και πάμε μέχρι τη Βέροια όπου ό,τι ήθελε προκυψει...;
5)τον αποκεφαλίζουμε και μπήγουμε το κεφάλι του στο κοντάρι(της ελληνικής σημαίας)στο μπαλκόνι προς παραδειγματισμό των υπολοίπων;- Καλουμε δικηγορο, μετα την αστυνομια και ετοιμαζουμε την απολογια μας σιγα σιγα.....
5 χρονια εξαγορασιμη ειναι για εξ αμελειας.
5 με ελαφρυντικα ειναι για νομιμη αμυνα. -
Χωρίς να σε αδικώ για την πράξη σου - ενδεχομένως πολύ το ίδιο να έκαναν εάν ήταν στην θέση σου - πρέπει να δεχθείς ότι το να τους πετάξεις κάτω από τον 1ο όροφο ήταν παράνομο. Εάν τους σκότωνες και σε έβλεπε κάποιος - ο συνεργός τους ας πούμε - θα είχες πρόβλημα.
Το χα καταθεσει στην αστυνομια οτι τον ειδα και τον κοπανησα με αποτελεσμα να πεσει.Και στο κατω κατω.....
Θα χρησιμοποιεισεις προφυλακτικο ή θα περιμενεις να δεις αν κωλλησες AIDS ή τιποτ αλλο.....;;;;
Προφυλακτικο.Ε.... με την ιδια λογικη προτιμω να δω τον κλεφτη να πεφτει απο το να θεσω την ζωη της οικογενειας μου σε κινδυνο.
Δεν είναι ίδιο και δεν έθεσα τίποτε υποθετικά.
Λέω ότι το να τον πετάξεις κάτω ενδεχομένως να είναι μία πράξη που πολλοί θα έκαναν αλλά εάν ήταν κάποιος και σε κατείγγειλε θα είχες πρόβλημα. Δεν σου είπα ότι κακώς προστατευθηκες. Η διαφορά της νόμιμης άμυνας από την αυτοδικία είναι μεγάλη.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Δεν είναι ίδιο και δεν έθεσα τίποτε υποθετικά.
Λέω ότι το να τον πετάξεις κάτω ενδεχομένως να είναι μία πράξη που πολλοί θα έκαναν αλλά εάν ήταν κάποιος και σε κατείγγειλε θα είχες πρόβλημα. Δεν σου είπα ότι κακώς προστατευθηκες. Η διαφορά της νόμιμης άμυνας από την αυτοδικία είναι μεγάλη.
Μα.... Αφου το κατεθεσα στην αστυνομια.....
Το ειδα και τον κοπανησα με αποτελεσμα να πεσει κατω.... -
ΟΚ φίλε.
Σου λέω ποιο είναι το κανονικό. Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να σε προστατέψουν για διάφορους λόγους και ενίοτε δικαιολογούν την αυτοάμυνα.
Θα σκοτωνατε οποιον πιανατε να κλεβει το αυτοκινητο σας?