-
εβρεξε αθηνα?
εδω δε βρεχει και λιγο γ@μω...
-
Καρεκλοπόδαρα έριξε. Τώρα διαλύθηκαν και τα σύννεφα και έμεινε αυτή η ωραία μυρωδιά.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Καρεκλοπόδαρα έριξε. Τώρα διαλύθηκαν και τα σύννεφα και έμεινε αυτή η ωραία μυρωδιά.μπααααα...τα ποδια μου ειναι!!!
-
πφφφφφφ χιούμορ ιδιοκτήτη αυτοκινήτου δημόσιου εργοστασίου.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Καρεκλοπόδαρα έριξε. Τώρα διαλύθηκαν και τα σύννεφα και έμεινε αυτή η ωραία μυρωδιά.Μόνο τα σύννεφα διαλύθηκαν;
Το χρέπι σου τη γλύτωσε;Αύριο δε θα παίρνει μπροστά με τίποτα με τόση υγρασία. Για καλό και για κακό κλείσε ραντεβού με οδική βοήθεια για το πρωί.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καρεκλοπόδαρα έριξε. Τώρα διαλύθηκαν και τα σύννεφα και έμεινε αυτή η ωραία μυρωδιά.
Μόνο τα σύννεφα διαλύθηκαν;
Το χρέπι σου τη γλύτωσε;Αύριο δε θα παίρνει μπροστά με τίποτα με τόση υγρασία. Για καλό και για κακό κλείσε ραντεβού με οδική βοήθεια για το πρωί.
Θα έλεγα να έρθεις να πε πάρεις εσύ αλλα τα πεζοδρόμια παραφυλάνε
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μόνο τα σύννεφα διαλύθηκαν;
Θα έλεγα να έρθεις να πε πάρεις εσύ αλλα τα πεζοδρόμια παραφυλάνε
Φοράω Γαλλικά λάστιχα ρε.
-
Τα λάστιχα δεν κάνουν το κράτημα.
(Κατά το 'τα ράσα δεν κάνουν τον παπά'). -
Τα γράσσα κάνουν τον μάστορα? ( γενική ερώτηση η οποία δεν αφορά τους ηλεκτρολόγους αυτοκινήτων )
http://www.tremetazio.gr -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είδες εξαφανίστικε
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Είδες εξαφανίστικε
Έχουμε και άλλα να ασχοληθούμε βρε διχασμένη προσωπικότητα.
-
Μαζεύεις απόθεμα ανταλλακτικών για το 107?
Ευτυχώς βάλανε το χερι τους οι Ιάπωνες και θα χαλάει λιγότερο συχνά -
Πολύ γέλιο έχετε!
Ρε άτιμο κιντ, 307 έχω καταρχήν, και κατα δεύτερον, δεν έχω πρόβλημα! Χτύπα ξύλο δλδ...
gd, δεν εννοούσα για εσένα, το σύνολο έλεγα, για πλάκα!
-
@ tazio
ok καταλάβαμε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε άτιμο κιντ, 307 έχω καταρχήν, και κατα δεύτερον, δεν έχω πρόβλημα! Χτύπα ξύλο δλδ...Τι 306 τι 307, και τα 2 γαλλικά χρέπια είναι.
Το ότι το 307 σου δεν έχει ακινητοποιηθεί ακόμα είναι μυστήριο μεγαλύτερο και από το αν όντως πήγε ο Άρμστρονγκ στην σελήνη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι 306 τι 307, και τα 2 γαλλικά χρέπια είναι.Το 307 είναι γαλλικό χρέπι με ημιάκαμπτο
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τι 306 τι 307, και τα 2 γαλλικά χρέπια είναι.
Το 307 είναι γαλλικό χρέπι με ημιάκαμπτο
Μεσ΄τη πρωτοπορία.
-
Ρε παλιοεγκάθετε chrmes, έλεος! Πισώπλατο μαχαίρωμα;
Άθλιε, έπρεπε τα το περιμένω από εσένα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε παλιοεγκάθετε chrmes, έλεος! Πισώπλατο μαχαίρωμα;Άθλιε, έπρεπε τα το περιμένω από εσένα...
Οι άθλιοι του Βίκτωρος Ουγκώ. Και αυτός Γάλλος.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε άτιμο κιντ, 307 έχω καταρχήν, και κατα δεύτερον, δεν έχω πρόβλημα! Χτύπα ξύλο δλδ...
Τι 306 τι 307, και τα 2 γαλλικά χρέπια είναι.
Το ότι το 307 σου δεν έχει ακινητοποιηθεί ακόμα είναι μυστήριο μεγαλύτερο και από το αν όντως πήγε ο Άρμστρονγκ στην σελήνη.
Λύθηκε ο Αρμστρονγκ πήγε στην σελήνη
Το μυστήριο με το 307 του dvdino δεν ξέρω ποτε θα λυθεί
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#5]