-
Ζουάν-λάδια ρε!
-
Ντίνο μου είπανε ότι παίζεις τον εθνικό ύμνο με το ζουαν του 307
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ζουάν-λάδια ρε!Ο γιατρός είπε να σου λέμε πάντα ναι...
Το ποτό θα το φέρεις ποτε? -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ντίνο **μου **είπανε ότι παίζεις τον εθνικό ύμνο με το ζουαν του 307ΣΟΥ? ΣΟΥ? Το προχωρήσατε βλέπω...
-
Βρε εγκαθετάκι θες να χαλάσεις αυτό που έχει ο ντίνος με τον πάσχο και τα λες αυτα?
-
Όχι, θα μέναμε πίσω.. φυσικά και προχωράμε, δεν είμεθα κολλημένοι σαν εσένα!
Μιράζ-πεντοχίλιαρα, λέω πως η αλλαγή ζουάν έρχεται στα ίδια με την αλλαγή λαδιών.
Κατάλαβες τώρα, ή να σου δώσω λίγη κιροζίνη για τον εγκέφαλο;
-
Μεράζ-πεντοχίλιαρα προφέρεται
-
Με παχύ Λ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι, θα μέναμε πίσω.. φυσικά και προχωράμε, δεν είμεθα κολλημένοι σαν εσένα!Μιράζ-πεντοχίλιαρα, λέω πως η αλλαγή ζουάν έρχεται στα ίδια με την αλλαγή λαδιών.
Κατάλαβες τώρα, ή να σου δώσω λίγη κιροζίνη για τον εγκέφαλο;
Ενα Bombay ζήτησα...καλά θα έρθει το αφεντικό και θα τα πούμε...
Κατάλαβα οτι το ζουάν πάει στα αναλώσιμα...Το λέει και το βιβλίο συντήρησης? -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με παχύ Λ.Σωστό και αυτό
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Έχει κανεις προβλημα με καποιο απο τα μπροστινα φλας? Πολλες φορές οταν ανάβω δεξι φλας, το βελακι στο ταμπλό αναβοσβήνει πολύ γρήγορα. Αρχικα πιστευα ότι είχε καεί η λάμπα του φλας. Όταν ομως ανοιξα το καπω και έβγαλα την φύσα με το λαμπάκι, δουλεψε, αλλα ξαναρχισε τα δικα του μετά απο λίγο. Οπότε λογικα κάπου δεν κάνει καλή επαφη η φύσα. Καμια ιδεα επισκευης?Και η απάντηση
Και εμένα μου το κάνει καμιά φορά, αλλά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα...
Τι άλλο να πώ εγώ μετά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχει κανεις προβλημα με καποιο απο τα μπροστινα φλας? Πολλες φορές οταν ανάβω δεξι φλας, το βελακι στο ταμπλό αναβοσβήνει πολύ γρήγορα. Αρχικα πιστευα ότι είχε καεί η λάμπα του φλας. Όταν ομως ανοιξα το καπω και έβγαλα την φύσα με το λαμπάκι, δουλεψε, αλλα ξαναρχισε τα δικα του μετά απο λίγο. Οπότε λογικα κάπου δεν κάνει καλή επαφη η φύσα. Καμια ιδεα επισκευης?
Και η απάντηση
Και εμένα μου το κάνει καμιά φορά, αλλά δεν ανάβω φλας ...
Τι άλλο να πώ εγώ μετά
-
Μου το κάνει όταν με σκέφτεται ο πάσχος, τι να κάνω...
Πέρα από την πλάκα, μου το έκανε μία, έδωσα μια στο φις, και έφτιαξε. Μου το ξανάκανε μετά από μια βδομάδα, του ριξα πάλι μια γρήγορη, και από τότε τζιτζι!Το bombay σου έρχεται...ανυπόμονε!
-
Καταλαβα Βομβαy θα είναι...από το αποστακτήριο στην πίσω αυλή
-
Από την βομβάη έρχεται ρε ανυπόμπνε, αεροπορικώς! Περίμενε!
-
-
Γιαουρτάκι μιαμ μιαμ.
-
Σαλατίτσα μιαμ μιαμ!
-
Καλαμπόκι με καρότα και μουστάρδα μιαμ μιαμ!
Καλά, έχω περίεργα γούστα, το ξέρω!
-
Μουστάρδα σκόνη;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#5]