-
Ή
-
ΟΚ οκ τωρα το πιασα. Μα τι βόδι ειμαι...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ακόμα μην πεις έτσι ξερά πάμε έξω οι δυο μας.
Πρότεινε να βγείτε και αν σε ρωτήσει αν θα είστε οι δυο σας από τον τρόπο που θα σε ρωτήσει απαντάς ανάλογα...Κατάλαβα τί εννοείς αλλά πως θα ξερω με ποιο τρόπο θα το πει;
Πιστεύω ότι θα φανεί αν θα ενοχληθεί ή αν δε θα θέλει να βγείτε μόνοι. Αν θα θέλει πιθανώς να μη σε ρωτήσει καν.
Αλήθεια επικοινωνία μέσω κινητού παίζει ή δεν είναι της ηλικίας;;; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ακόμα μην πεις έτσι ξερά πάμε έξω οι δυο μας.
Πρότεινε να βγείτε και αν σε ρωτήσει αν θα είστε οι δυο σας από τον τρόπο που θα σε ρωτήσει απαντάς ανάλογα...h perna sthn epi8esh kai pes : GIATI MWRH SE XALAEI?
-
19 είμαι
-
Ωπ... Ίσα είμαστε.
Δεν έχετε στείλει κανά μήνυμα, κανα ποιηματάκι, κάτι;;;;; -
Εγώ πιστεύω ότι περάσαμε πλέον την ηλικία που έπρεπε να σκεφτόμαστε έτσι.
Ενήλικες είμστε, ποιό είναι το κακό αν της ζητήσει να βγουν οι δυό τους; Να την πάρει ένα τηλ δλδ και να της πει πότε μπορείς να πάμε να δούμε μια ταινία;
Αν γουστάρει, θα φανεί, αν όχι, πάλι θα φανεί.
Όπως και να έχει, θα είναι καλύτερα για τον Τζίμη να γίνει κάτι...
-
Απλά είναι πιο εύκολο να το φέρει απ'εξω για τον ίδιο. Σίγουρα το καλύτερο είναι να το πει ευθέως.
-
Αλήθεια δε θυμάμαι αν έχω συστηθεί.
Νίκος.
-
ετσι,καλα λεει ο drdino μια και εξω.
'θελεις να παμε για καφε οι δυο μας' ή κατι τετοιο. οτι και να πεις δε θα κανει μεγαλη διαφορα οποτε μη το πολυσκεφτεσαι -
Angel!!!!, Κωνσταντίνος!
Βέβαια αν σε πω με κανένα άλλο όνομα καμιά φορά, μην το πάρεις προσωπικά, δεν τα πάω καλά με τα ονόματα...γεράματα βλέπεις...
-
Δημήτρης
-
Θωμας
Ασχετο, τωρα ανακαλυψα τι παιζει σε αυτο το τοπικ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Angel!!!!, Κωνσταντίνος!Βέβαια αν σε πω με κανένα άλλο όνομα καμιά φορά, μην το πάρεις προσωπικά, δεν τα πάω καλά με τα ονόματα...γεράματα βλέπεις...
Don't worry.... Δεν κρατάω κακία.... Το πολύ να μη σου ξαναμιλήσω για κανένα μήνα...
Αν δε το θυμάσαι πάντως ακούω και στο Νικήτας που είναι πιο χαρακτηριστικό. -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
ΘωμαςΑσχετο, τωρα ανακαλυψα τι παιζει σε αυτο το τοπικ.
Κάλιο αργά παρά ποτέ. Καλωσήρθες.
H coca cola κερασμένη!
-
Από πού είστε εσείς; Θεσσαλονίκη εγώ...
Angel!!!!, δεν θα αντέξεις να μην μου μιλάς για ένα μήνα, ο Πάσχος ούτε μια μέρα δεν άντεξε!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
ΘωμαςΑσχετο, τωρα ανακαλυψα τι παιζει σε αυτο το τοπικ.
Χτυποκάρδια στο Beverly hills?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από πού είστε εσείς; Θεσσαλονίκη εγώ...Angel!!!!, δεν θα αντέξεις να μην μου μιλάς για ένα μήνα, ο Πάσχος ούτε μια μέρα δεν άντεξε!
Εγώ Ασπρόπυργο.
Ο Pasxos είναι άλλη περίπτωση.... -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Θωμας
Ασχετο, τωρα ανακαλυψα τι παιζει σε αυτο το τοπικ.
Χτυποκάρδια στο Beverly hills?
Με το που συντονιστηκα επεσαν οι διαφημισεις για καταγωγες.. Damn!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Από πού είστε εσείς; Θεσσαλονίκη εγώ...
Angel!!!!, δεν θα αντέξεις να μην μου μιλάς για ένα μήνα, ο Πάσχος ούτε μια μέρα δεν άντεξε!
Εγώ Ασπρόπυργο.
Ο Pasxos είναι άλλη περίπτωση....Πάσχο, σε καταλάβανε ρε! Σταμάτα για λίγο το σεχ με το βιβλίο σου και πέρνα να πεις ένα γεια!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#5]