-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μου άρεσε πολύ. Πάρα πολύ.** Άλλη δεν βρήκα**, αλλά δεν έχω και πρόβλημα.
Η Χριστίνα έχει και φίλες.
black adder που θα ελεγε και ο charmak...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
M αρέσει που είσαι killer ρε Rocsta για λέγε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρεις τώρα'killer'
Δεν υπάρχουν ανατριχιατικές λεπτομέρειες απλά είδα οτι δεν προχωρούσε το θέμα. Με κούραζε έτσι όπως ήταν τα πράγματα οπότε το άφησα. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Επειδή με τον συνονόματο kid τα είχαμε πει και msn, βλέπω ότι το πράμα πάει πιο καλά με τις φίλες τις (και τις 2), παρά με την Χριστίνα
-
Δηλαδή δε βγήκατε οι δυο σας;;;
-
kid σε λενε και σενα?
-
Εσύ το προχώρησες καθόλου ή ακολούθησες την τακτική το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει...?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εσύ το προχώρησες καθόλου ή ακολούθησες την τακτική το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει...?Το προχώρησα μέχρι εκεί που είδα ότι δεν ενδιαφέρεται και αυτό ήταν ξεκάθαρο. Βάζω το τελευταίο όπλο που ειναι να την ψιλοπέφτω στις φίλες και να αγνοώ αυτή αλλά δεν νομίζω πως θα αλλάξει κατι.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
kid σε λενε και σενα?Είσαι εγκάθετος. Εγώ με εγκάθετους δεν συναναστρέφομαι. DVD δεν σου στέλνω. Θα τα στείλω στον funky και αν σου μιλάει μέχρι τότε - επειδή τον έχω κόψει εγώ ότι είναι καλό παιδί, καμία σχέση με σένα - ίσως σου τα δώσει αυτός. Από μένα ξέχνα τα.
-
Ο Άδης κοντά μου πρέπει να μένει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
kid σε λενε και σενα?
Είσαι εγκάθετος. Εγώ με εγκάθετους δεν συναναστρέφομαι. DVD δεν σου στέλνω. Θα τα στείλω στον funky και αν σου μιλάει μέχρι τότε - επειδή τον έχω κόψει εγώ ότι είναι καλό παιδί, καμία σχέση με σένα - ίσως σου τα δώσει αυτός. Από μένα ξέχνα τα.
στον συνονοματο σου rocksta πηγαινε αυτο...
αλλα πολυ καλα...κοβουμε τις διπλωματικες επαφες...
να πας να οδηγας aygo..και καροτσακια!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ο Άδης κοντά μου πρέπει να μένει.γιατι?εσυ μενεις μακρια μου? τι θες να πεις? οτι ειμαι απομακρος??????
αμα εχει καλες φιλες...κρατα καμια!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
black adder που θα ελεγε και ο charmak...
Επίκληση στην αυθεντία είναι αυτό (που μας μάθαιναν στην έκθεση) ;
-
σαφως!!!
-
Ρεμάλια, πού βόσκετε?
-
Εγώ εδώ είμαι πάντως!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ρεμάλια, πού βόσκετε?Το νού σας ρεμάλια το νού σας
-
Καλημέρα....
-
Τέτοια ώρα? Μόλις παρήγγειλα μεσημεριανό.
-
Μάλλον είναι η διαφορά ηλικίας....
-
Σίγουρα έχει να κάνει και μ'αυτό.
Εχουν αργήσει και τη σούπα μου...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#5]