-
Μάλλον για αυτό ήταν τόσο βαθύ το πορτμπαγκάζ...
Έχει τα κλασσικά φλώρικα λαμπάκια για την θερμοκρασία αλλά χάθηκε να βάλουν και ένα δείκτη?? Χώρος υπάρχει!!
Πρόβλημα είναι ακόμα η έλλειχη τρίθυρης έκδοσης καθώς τελικά ο πωλητής μου είπε πως είναι μάλλον απίθανο να βγει αλλά εδώ που τα λέμε τελευταία 15 χρόνια δεν θυμάμαι τρίπορτο μικρό μάζντα. Την ίδια πολιτική ακολουθούν και για τα μικρόμεσαία. Τουλάχιστον είναι αν όχι το πιο όμορφο ένα από τα πιο όμορφα 5πόρτα
-
travelman...τελικα θα το έπαιρνες αν έπαιζες σε αυτήν την κατηγορία ?
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
travelman...τελικα θα το έπαιρνες αν έπαιζες σε αυτήν την κατηγορία ?εάν έφτανα σε αυτό το δίλημμα θα κοιτούσα και τα πολύ καλά Colt CZ3 & Swift.
-
Κατασκευάζεται σίγουρα στην Ιαπωνία.Το κιβώτιο και το τιμόνι είναι εξαιρετικά .Μείον είναι το esp ,οι χώροι και βέβαια να δούμε και τα τέστ ασφαλείας.
-
Το ψάχνω για supermini σε αυτήν την κατηγορία σαν αμάξι πόλης με κάποιες μικρές μετακινήσεις εκτός
Θα πάω να το δω αυτήν την βδομάδα....
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
travelman...τελικα θα το έπαιρνες αν έπαιζες σε αυτήν την κατηγορία ?Ο μόντζο τόνισε ακριβώς τα μεγάλα + και - του μοντέλου και έχοντας ξεχάσει την κατανάλωση. Για μένα (προσωπική άποψη τράβελμαν) ο συνδυασμός μάζντα και ιαπωνίας εγγυάται αξιοπιστία που ούτε το σουίφτ ούτε ακόμα το γιάρις θα σου τη δώσει. Η κατανάλωση είναι από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες για μένα (όχι μόνο για την τσέπη μου) και εκεί το 2 είναι με τη βούλα πρωταθλητής. Είναι ευχάριστο στην οδήγηση και είναι ωραίο...
Δε λέω έχει φάουλ αλλά επειδή αριστεύει στους τομείς που με ενδιαφέρουν (αίσθηση οδήγησης και φάν του ντράιβ, αξιοπιστία, κατάναλωση) και σε αυτούς που δεν το παραδέχομαι άμεσα (εξωτερικό ντιζάιν, είναι ...μάζντα) **είναι η πρώτη μου επιλογή στην κατηγορία **και σε 1-1.5 χρόνο που μάλλον θα πάρω νέο τουτού είναι σοβαρό φαβορί (αν δεν πάρω κάτι μεγαλύτερο μεταχειρισμένο) μιας και θα έχει αποβάλλει παιδικές ασθένειες.
Αξίζει να σημειωθεί οτί δεν είμαι πολύ γκαζάκιας οπότε πολλοί θα προτιμήσουν τα τουρμπάτα ροπάτα μικρά τύπου κλειω και πούντο τα οποία έχουν και καλύτερους χώρους και φυσικά ροπάκλα εκεί που πραγματικά τη θες. Είπαμε είναι θέμα προτεραιοτήτων !
-
To ESP το χρειαστήκατε κατα τη διάρκεια του Test drive και θεωρείτε ως αρνητικό την απουσία του;
-
Γιατί, πρέπει να έχει ESP ντε και καλά;
Πάντως, από εμφάνιση, μείωση βάρους , είναι δελεαστικό!
-
Αυτό λέω και εγώ. Απο πότε έγινε απαραίτητο το ESP και μας κακοφαίνεται η μη τοποθέτησή του;
-
Το ESP είναι για μένα απαραίτητο για την Ελλάδα ίσως περισσότερο και από τετρακίνηση ακόμα και για αμάξια με καλό κράτημα. Την πραγματική αξία του θα την καταλάβεις μία φορά τα 5 χρόνια αλλά τότε θα σε σώσει από τα άσωστα. Δεν είναι για να γράφεις χρόνους σε πίστα αλλά δεν είναι τυχαίο που στα σλάλομ και στις αλλάγες πορείας (προσομοίωση επικίνδυνης κατάστασης) που κάνουν πριν τα COTY τα οχήματα πηγαίνουν καλύτερα με το ESP στο ΟΝ. Σε συνδυασμό με την άθλια γλιστερή άσφαλτο της χώρας μας το κάνει εξαιρετικά χρήσιμο. Κρίμα λοιπόν που δεν το βάζουν. Σε καμία περίπτωση το όχημα δεν είναι ανασφαλές απλά είναι μία έξτρα καβάντζα που θα σε κάνει να νιώθεις πιο άνετος και να μη φοβάσαι το ψιλό χαλικάκι μετά την έντονη βροχή ή τα λάδια και τον τοπικό πάγο...
Αλήθεια ισχύει ότι για να μπει ΕΣΠ πρέπει να έχεις δίσκους πίσω?
-
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Το ESP είναι για μένα απαραίτητο για την Ελλάδα ίσως περισσότερο και από τετρακίνηση ακόμα και για αμάξια με καλό κράτημα. Την πραγματική αξία του θα την καταλάβεις μία φορά τα 5 χρόνια αλλά τότε θα σε σώσει από τα άσωστα. Δεν είναι για να γράφεις χρόνους σε πίστα αλλά δεν είναι τυχαίο που στα σλάλομ και στις αλλάγες πορείας (προσομοίωση επικίνδυνης κατάστασης) που κάνουν πριν τα COTY τα οχήματα πηγαίνουν καλύτερα με το ESP στο ΟΝ. Σε συνδυασμό με την άθλια γλιστερή άσφαλτο της χώρας μας το κάνει εξαιρετικά χρήσιμο. Κρίμα λοιπόν που δεν το βάζουν. Σε καμία περίπτωση το όχημα δεν είναι ανασφαλές απλά είναι μία έξτρα καβάντζα που θα σε κάνει να νιώθεις πιο άνετος και να μη φοβάσαι το ψιλό χαλικάκι μετά την έντονη βροχή ή τα λάδια και τον τοπικό πάγο...Δε διαφωνώ αλλά λόγω του οτι σε πολλά αυτοκίνητα το ESP δεν απενεργοποιείται και στα περισσότερα απο δαύτα είναι πολύ παρεμβατικό (σε σημείο εκνευριστικό και επιβραδυντικό άνευ λόγου) θεωρώ ως σημαντικό τη μη τοποθέτησή του στο βασικό εξοπλισμό. ή να το πω αλλιώς δε θεωρώ σε καμια περίπτωση ως αρνητικό τη μη τοποθέτηση του ESP στον βασικό εξοπλισμό, ειδικά όταν μιλάμε για αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτής.
-
-
Καλό το αμάξι, πολύ καλό θα έλεγα για τα λεφτά του, όμως...
Την ώρα που το ESP γίνεται υποχρεωτικό, στην USA από το 2011 και στην ΕΕ από το 2012, η έλλειψή του σε ξενερώνει, τη στιγμή μάλλιστα που όλα σχεδόν τα ανταγωνιστικά το έχουν.
Αυτό, συν την απουσία ρεζέρβας (αυτό που έχει είναι για τα μπάζα) με φρέναρε λίγο, πάνω που ήμουν έτοιμος να το πάρω.
Κρίμα. -
Το παράξενο είναι ότι στο γενικό φυλλάδιο της Μάζντα το έδιναν σαν έξτρα. Ο πωλητής ήταν κατηγορηματικός στο θέμα αυτό
Μάλλον σε κανένα εξάμηνο νιώθοντας την πίεση του ανταγωνισμού θα το βάλουν και αυτοί...
-
Μιλάμε για MAZDA! Την εταιρεία που σκότωσε όσους έσπευσαν ν' αγοράσουν το 3άρι και το RX-8 γρήγορα, κάνοντας σημαντικότατη μείωση τιμών μερικούς μήνες ως 1 χρόνο αργότερα. Όταν δουν ότι δεν πουλάνε, θ' αρχίσουν τις προσφορές, στάνταρ.
-
For: Cost effective to run, competitive pricing, well built, entertaining, stylish, roomy
Against: Slightly noisy at speed, firm ride
-
Με πήγανε μεγάλη βολτα με ένα τέτοιο και μάλιστα με κακές συνθήκες και πολύ γρήγορη οδήγηση.
Νομίζω οτι είναι ένα εξαιρετικό αμαξάκι και το ζηλεύω για καθημερινή χρήση. Μέσα είναι λίγο στενόχωρο αλλά έχει μεγάλο χώρο αποσκευών!
Πίσω οι θέσεις είναι καλές.
Σχεδιαστικά είναι αρκετά μυτερο ωστε να θεωρείται πολύ μοντέρνο ( ) αλλά έχουν κάνει μια απίστευτη κοτσάνα με τα ανοιχτόχρωμα πλαστικά γύρω γύρω από τους αεραγωγούς, που όταν είναι μέρα αντανακλούν φως στα πλευρικά τζάμια και δε βλέπεις καλά τους καθρέπτες!Στο δρόμο εμένα μου φάνηκε μια χαρά, απλά ψοφάει στις χαμηλές στροφές λίγο παραπάνω από όσο περίμενα (θέμα συνήθειας όμως).
Μου έκανε θετική εντύπωση το πόσο τακτοποιημένος (και κατανοητός ήταν ο χώρος της μηχανής) και η ποιοτική λειτουργία κάποιων παιχνιδιών του (πχ ο τρόπος που κλείνουν τα παράθυρα, κάποιοι διακόπτες, το καλό ραδιόφωνο κλπ κλπ)Δεν έκαψε πολύ παρόλο το ξέσκισμα που του έκανε ο οδηγός του!
Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα, μου άρεσε πολύ και είναι ένα από τα αυτοκίνητα που θα αγόραζα.
-
E αγορασέ το ντε και άσε τις Μερκ στην ησυχία τους...
-
Τα παιδιά, που ξέρουν την περίπτωσή μου καλύτερα από εμένα, μου είπαν να περιμένω το 5οο. Και έχουν δίκαιο! Ένα W126 500ράκι θα ήταν ο,τι πρέπει!
Mazda 2 2007