-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Το ίδιο ζήτημα έχω και εγώ. Ή μας κοροιδεύουν στα πρατήρια ή ο δείκτης καυσίμου είναι φάουλ..Πρώτο γέμισμα 44 ευρώ, 2ο 43, 3ο 44 και 4ο 41 ευρώ..
Βενζίνη 1.195ευρώ ανά λίτρο.Χαίρομαι που βρέθηκε και κάποιος άλλος να παρατηρήσει αυτό το θέμα!!! Ακριβώς το ίδιο προσπαθώ να καταλάβω και εγώ, γιατί συμβαίνει με το mazda 2 της γυναίκας μου. Δεν παίρνει με τίποτα πάνω από 33-34 λίτρα βενζίνη!! Και στο εγχειρίδιο γράφει οτι το ρεζερβουάρ παίρνει 43 λίτρα...
Το θέμα είναι ότι επειδή έχει μικρή κατανάλωση θα μπορούσε να έχει αρκετά μεγαλύτερη αυτονομία αν έπαιρνε άλλα 9-10 λίτρα, όπως θα έπρεπε δηλαδή βάση προδιαγραφών.
-
Ρε παιδια θελω την βοηθεια σας.Θελει η κοπελα μου να παρει το συγκεκριμενο αμαξι(εγω τις ελεγα το 500 σαν καλος Ιταλοφιλος...τεσπα οτι της αρεσει θα παρει) και τις λενε οι γυρω γνωστοι του πατερα και λοιποι να μην το παρει γιατι τα mazda καινε λαδια και τετοια.Καταρχας ξερω οτι τετοιες να μην πω τι εγω προσωπικα τις γραφω να μην πω που αλλα σχετικα με αυτο το αμαξακι αν και την απαντηση την ξερω εχει δει ποτε κανενας τετοια προβληματα?Ο καθενας μου φαινεται λεει οτι θελει για να περασει μια γραμμη η να το παιξει ειδικος.Αμα δηλ ακουγα και εγω τι μου λεει ο καθενας δεν θα επερνα την 147 ποτε και θα μετανιωνα κιολας καθωτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος για τα δικα μου γουστα και λογικα θα ξαναπαρω στο μελλον παλι αλφα.Ακουω τις γνωμες σας.Θελει να παρει αυτο με τα 86 αλογα και την κορυφαια εκδοση του ως προς τον εξοπλισμο.
-
Ο χρήστης 147_gtm έγραψε:
....να μην το παρει γιατι τα mazda καινε λαδια και τετοια.Aυτες οι ατακες που πετανε φιλοι και γνωστοι, εχουν πολυ γελιο...
Μαλλον εννουν το RX8, το οποιο καταναλωνει λαδια....εκ φυσεως. -
Πολύ δύσκολα θα βρεις κάποιον που το 2 του θα καίει λάδια μιας και μιλάμε για αμάξι ενός έτους το πολύ. Πάντως η μάζντα έχει βαριά φανέλα όσον αφορά την αξιοπιστία και το προηγούμενο 2 είχε χτυπήσει ταβάνι σε έρευνα αξιοπιστίας του -που κακά- ότοτρίτη και ας ήταν φτιαγμένο στην Ισπανία.
Το αμάξι καλό είναι (ελπίζουμε να σκάσει μύτη το δικό μας νέξτ γουίκ...) απλά είναι λίγο ακριβό τελικά για τόσο μικρό αυτοκίνητο όταν με τα ίδια χρήματα μπορείς να πάρεις αμάξι μεγαλύτερης κατηγορίας (σίντ, σε4). Ακόμη έχει λίγο τσιμπημένα ανταλλακτικά σε σχέση με το γιάρις (που είναι ο ουσιαστικός του αντίπαλος)
-
Η αλήθεια είναι ότι έχει γεμίσει η κοινωνία μας με ειδήμονες σε όλα ... απο την λειτουργία της τοστιέρας μέχρι την ποιότητα δέρματος της Maybach ...
Δύο ελαττώματα έχω διαπιστώσει ... πρώτο ότι το 2 είναι υπερτιμολογημένο όπως και άλλα super mini ...
και δευτερο υπάρχει εδω πέρα μόνο μια αντιπροσωπία που κόβει και ράβει και αμα θες ...Κατα τ'άλλα είναι πολύ καλό.
Υπόψιν ότι όταν έχεις να κάνεις με 'γυναικεία' επιλογή ... δεν χωράνε αντιρρήσεις και άλλες εναλλακτικές ... η επιλογή του 'έταιρον ήμιση' αποτελεί μονόδρομο ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δύο ελαττώματα έχω διαπιστώσει ... πρώτο ότι το 2 είναι υπερτιμολογημένο όπως και άλλα super mini ...
και δευτερο υπάρχει εδω πέρα μόνο μια αντιπροσωπία που κόβει και ράβει και αμα θες ...Προσωπικα βρισκω τις τιμες σχετικα λογικες:
1.3 Comfort 75Hp 4 Airbags, A/C 11.140,00 €
1.3 Touring 86Hp 6 Airbags, A/C 12.940,00 €
1.3 Touring Alloy 86Hp 6Airbags, A/C 13.640,00 €...αλλα ενα Suzuki Swift GLA με αντιστοιχο επιπεδο εξοπλισμου στα 13100€, ακουγεται πιο συμφερουσα αγορα.
Για το θεμα της αντιπροσωπειας....
-
Τhanks ρε παιδες.Το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να δειξω στην κοπελα μου τα ποσταρισματα σας και να γελαω και εγω με την σειρα σας.
Ποιο ειναι το made in του Mazda2? -
Ποιο ειναι το made in του Mazda2?Προς το παρόν κατευθείαν απο Χιροσίμα, Ιαπωνία, αν και κάπου είχα διαβάσει ότι με το ξεκίνημα παραγωγής και της 4θυρης έκδοσης του 2 θα μεταφερθεί η παραγωγή και των άλλων εκδόσεων στην Κίνα.
-
Ποτε θα γινει αυτο διοτι η κοπελα μου ενδιαφερεται για το 5θυρο.
-
2500 km MEXPI ΣTIΓMHΣ K ΛAΔAKIA KOMΠΛE. EΠIΣHΣ ΔEN METANOIΩNΩ
ΓIA THN AΓOPA MOY. IΣΩΣ AN ΞANAEΠAIPNA NA EΠAIPNA TO 1500. H EΞKΛOYΣIB EKΔOΣH MAΛΛON ΔEN TAIPIAZEI ΣTIΣ ANAΓKEΣ MOY -
η Μαζντα παίζει στις 2-3 παγκοσμίως πιο αξιόπιστες κατα πολλές λίστες αυτοκινητοβιομηχανίες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
η Μαζντα παίζει στις 2-3 παγκοσμίως πιο αξιόπιστες κατα πολλές λίστες αυτοκινητοβιομηχανίες.Για του λογου το αληθες
**Mazda: Διάκριση σε έρευνα ικανοποίησης πελατών στη Γερμανία **
Οι πιο ικανοποιημένοι πελάτες σύμφωνα με το J.D. POWER STUDY για το 2008, είναι οι Γερμανοί κάτοχοι αυτοκινήτων Mazda. Η μελέτη-ψηφοφορία 20.000 Γερμανών ιδιοκτητών αυτοκινήτων χρονολογίας 2005 και 2006, αξιολόγησε εταιρείες αυτοκινήτου, μοντέλα και κατηγορίες σύμφωνα με την ποιότητα, την εμφάνιση των οχημάτων τους, το κόστος και την παροχή υπηρεσιών. Η έρευνα ανέδειξε συνολικά 103 μοντέλα ανεξαρτήτως κατηγορίας, βασισμένη σε αναλυτικές ερωτήσεις για το χειρισμό, τα φρένα, τη μηχανή, την εσωτερική λειτουργία και πολλά άλλα κριτήρια. Μόνο δέκα οχήματα έλαβαν το υψηλότερο αποτέλεσμα του “πολύ ικανοποιητικά” ανάμεσα σε αυτά, δύο μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας: το Mazda6, που ταξινομήθηκε τέταρτο και το Mazda3 που ταξινομήθηκε έκτο. Οι ιδιοκτήτες και των Mazda6 και Mazda3 ήταν περισσότερο ικανοποιημένοι από πέρυσι, με το Mazda6 να έχει ανεβεί τέσσερεις θέσεις, και το Mazda3 δύο.Oι Γερμανoί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων είναι πολύ ικανοποιημένοι με το Mazda τους. Το Mazda3 κατετάγη δεύτερο στην πολύ σημαντική κατηγορία compact με ποσοστό 84,4%, πιο πάνω από τη BMW 1 Series και μόνο 0,02% κάτω από την κορυφή. Το Mazda5 στην κατηγορία των van κατέκτησε ποσοστό 82,6%, διαφορά 1,5% από την 1η θέση, ενώ το Mazda6 κατέλαβε την 4η θέση με ποσοστό 85,4% στην κατηγορία CD. Αυτά τα αποτελέσματα βοήθησαν τη Mazda να καταλάβει την ισχυρή 5η θέση από τις 23 μάρκες στη Γερμανία, μπροστά από την Mercedes-Benz, την Opel, την Volkswagen και όλες τις γαλλικές μάρκες.
Πηγη automotopress.gr
http://www.automotopress.gr/showarticle.asp?ID=16954' target='_blank
-
To οτι δεν εχει δεικτη θερμοκρασιας ειναι ενα θεμα.Αν σου καψει την ασφαλεια του βεντιλατερ και σηκωσει θερμοκρασια τι γινεται? Δεν υπαρχει ουτε καποια προειδοποιητικη λυχνια?
-
Έχει ένα δείκτη (λαμπάκι), το οποίο όταν είναι κρύο το μοτέρ είναι μπλέ, όταν ζεσταθεί, απλά σβήνει το μπλέ και αν 'χτύπα ξύλο' ανεβάσει θερμοκρασία, τότε ανάβει το κόκκινο...
-
γιατί τόση τσιγγουνιά για ένα τόσο σημαντικό οργανάκι ρε φούστη μου....;;
-
Αυτο το οργανο λυπει απο ολες τις εκδοσεις?Οντος χαζομαρα κανανε με αυτο.......
-
Ο χρήστης akisg1 έγραψε:
Έχει ένα δείκτη (λαμπάκι), το οποίο όταν είναι κρύο το μοτέρ είναι μπλέ, όταν ζεσταθεί, απλά σβήνει το μπλέ και αν 'χτύπα ξύλο' ανεβάσει θερμοκρασία, τότε ανάβει το κόκκινο...Δυστυχώς αυτό είναι τακτική των περισσότερων πλέον κατασκευαστών. Στη πρώτη γενιά του Yaris το πρωτοείδα αν θυμάμαι καλά.
-
Εχουν μια μανια οι ιαπωνες με το δεικτη θερμοκρασιας.Πρωτα τον ειχαν βαλσαμωμενο στους 90 βαθμους και τωρα τον εξαφανισαν εντελως
-
Αυτο το οργανο λυπει απο ολες τις εκδοσεις?Οντος χαζομαρα κανανε με αυτο.......Ναι, το ίδιο ισχύει για όλες τις εκδόσεις.
Το κάνανε μάλλον με την λογική της εύκολης και γρήγορης 'ανάγνωσης'.
Δηλαδή...βλέπω μπλέ; πάω λίγο χαλαρά, δεν βλέπω τίποτα; πάω κανονικά, βλέπω κόκκινο που αναβοσβήνει; προσέχω και είμαι σε επιφυλακή, βλέπω σταθερό κόκκινο; ΣΤΑΜΑΤΑΩ... -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Το ίδιο ζήτημα έχω και εγώ. Ή μας κοροιδεύουν στα πρατήρια ή ο δείκτης καυσίμου είναι φάουλ..Πρώτο γέμισμα 44 ευρώ, 2ο 43, 3ο 44 και 4ο 41 ευρώ..
Βενζίνη 1.195ευρώ ανά λίτρο.Σωστά είναι τα νούμερα που αναφέρεις, τα επιβεβαιώνω και εγώ. 43 ευρώ ανακοινώνει χωρητικότητα ρεζερβουάρ η Mazda.
Mazda 2 2007