-
Φίλε DOM μην ξεχνάς ότι φοράει 16άρες ζάντες με 45αρι προφίλ. Αναμενόμενο να κοπανάει παραπάνω...Κράτημα όμως ε?
Τσέκαρε βέβαια την πίεση...
-
Καποιο νεο DOM ?
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Καποιο νεο DOM ?Γειά μετά από καιρό.
Οχι egobrain, νο νιουζ.
Κοίταξα τα λάστιχα και τις πιέσεις όπως είπαν τα παιδιά και ήταν όσο ακριβώς-μα ακριβώς-λέει το μάνουαλ, άρα δεν είναι από κει το 'καπ καπ απ κατ κατ καν γκαπ γκαπ'.
Το κάρο χτυπάει αρκετά από την αρχή αλλά κοντεύω να το συνηθίσω.
Δεν έχω καθόλου χρόνο να το πάω να του ρίξουνε μια ματιά και μάλλον θα πάω μια και καλή στο 1ο σέρβις (10.000 χλμ, τώρα έχει ακόμη μόνο 2.000).Κατά τα άλλα με έχει εκπλήξει ευχάριστα.
-
Ωραία γιατί και εηώ πριν μερικές μέρες το παρήγγειλα.
Mazda 2, touring alloy, σε ανθρακί, με παράδοση... μέσα Μάι..
Δεν πειράζει.Α! έβαλα έξτρα το υποβραχιόνιο (σε όλα τα αυτοκίνητά μου έχω βάλει και είναι πολύ βολικό). Άλλα αξεσουάρ κατά την αγορά δεν διεκδίκησα. Το μόνο που θα βάλω είναι συναγερμό και φώτα ξένον (δυστυχώς η μάζντα δεν βάζει) κατόπιν παράδοσης.
Αντε να περιμένω τώρα!
(εγώ οδηγάω υδροπνευματική χρόνια τώρα, οπότε στη δική μου περίπτωση θα κοπανάει πολύ ε; )
-
δεν εκανες τεστ ντραιβ?
-
Φυσικά και έκανα. το είχα για σχεδόν 24 ώρες. Δεν μου φάνηκε κακό σε κοπάνημα, αλλά μήοως όσο περνάνε τα χιλιόμετρα κοπανάει περισσότερο;
-
Καλοτάξιδο
-
Ψήνω την μάνα μου να το πάρει(θέλει μικρό και οικονομικό όπως λέει),αλλά έχει κολλήσει με yaris.Και εγώ παλία είχα φάει κόλλημα αλλά το mazda είναι πιο στυλάτο και σπορτιφ.Της το πρότεινα και λέει σιγά μην πάρω mazda.Bέβαια εσωτερικά είναι λίγο κάπως...
-
Πάντως το εσωτερικό μου φάνηκε πιο φουτουριστικό από του Γιάρις που δε μου άρεσε καθόλου. Το τέστ ποιότητας και συναρμολόγησης, το μάζντα το περνάει - κατά τη δική μου ταπεινή άποψη πάντα ε;..
Ότι και να πάρει καλοτάξιδο!
-
Το μόνο που χρειάζεται είναι, όταν το πάρει κανείς, να αλλάξει τα ανεκδιήγητα λάστιχα που έχει
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Το μόνο που χρειάζεται είναι, όταν το πάρει κανείς, να αλλάξει τα ανεκδιήγητα λάστιχα που έχειτι λάστιχα φοράει;;
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Το μόνο που χρειάζεται είναι, όταν το πάρει κανείς, να αλλάξει τα ανεκδιήγητα λάστιχα που έχειΛογω του συγκριτικου στο τευχος Μαρτιου να υποθεσω ..
Πραγματι μεγαλη διαφορα στα λαστιχα .
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Το μόνο που χρειάζεται είναι, όταν το πάρει κανείς, να αλλάξει τα ανεκδιήγητα λάστιχα που έχει
Λογω του συγκριτικου στο τευχος Μαρτιου να υποθεσω ..
Πραγματι μεγαλη διαφορα στα λαστιχα .
Ναι, με βάση το συγκριτικό το λέω, όντως μεγάλη διαφορά
-
Eγώ με το αιρ κον καμία σχέση. Όλα καλά, φανταστείτε ότι το δουλεύω μόνο στις 2 από τις 4 σκάλες και όχι στο μπλε αλλά κανα 2 κλικ πριν.
Σχετικά με το γκάζι, πιο γρήγορο από το κόρσα που είχα. Με κλειστό το αιρκον νομίζω ότι έχει μικρή υστέρηση.
-
εννοείται ρε συ.... το συγκρίνεις με το 1000αρι Κορσα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εννοείται ρε συ.... το συγκρίνεις με το 1000αρι Κορσα;εννοώ το ηλεκτρόγκαζο είναι πιο άμεσο.. ¨οχι το μοτέρ!!
-
Μια απορία μου γεννήθηκε όταν έμαθα ότι για το 2 το υποβραχιόνιο (τεμπέλης) μπροστά για τον οδηγό είναι έξτρα και κοστίζει 300 ευρώ με το δικαιολογητικό ότι είναι και ντουλαπάκι(!!!) (Αυτές τις π@π@$ιες να μην πετάγαν οι πωλητές τι καλά που θα ήταν!!!)
Η Suzuki, η Nissan, η Toyota κλπ (το ντουλαποϋποβραχιόνιο) το χρεώνουν απο 100 έως 150 ευρώ και η Mazda 300 ολόκληρα ευρώ ... -
Το αυτοκίνητο αδικείται από τα λάστιχά του, που ενώ σε καλή άσφαλτο Α.Ο, το κάνουν να πατάει καλά, στην άσφαλτο γυαλί της Αθήνας, μπορεί να φεύγει με τα 4. Φοράει Toyo Proxes, και σκέφτομαι σύντομα να πάρουν πόδι και να πάω σε λιγότερο ανθεκτικές αλλά σταθερές λύσεις (βλ Μισλέν).
Θα ήθελα σε κάποια σημεία της κονσόλας καλύτερα πλαστικά, και ίσως και περισσότερο νεύρο πάνω από τις 3.000rpm κάτι που μπορεί να οφείλεται και στα λίγα χιλιόμετρα που έχει το μοτέρ.
Αυτά σαν πρώτες εντυπώσεις.
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΙΤΡΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ??
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΒΑΛΑ 36 ΛΙΤΡΑ, ΔΕ ΧΩΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 32. ΜΕΧΡΙ ΤΑ 43 ΛΙΤΡΑ ΠΟΥ ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. -
Το ίδιο ζήτημα έχω και εγώ. Ή μας κοροιδεύουν στα πρατήρια ή ο δείκτης καυσίμου είναι φάουλ..
Πρώτο γέμισμα 44 ευρώ, 2ο 43, 3ο 44 και 4ο 41 ευρώ..
Βενζίνη 1.195ευρώ ανά λίτρο.
Mazda 2 2007