-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Και όλους, όσους είναι επικίνδυνοι.
Βέβαια αυτοί παραείναι.σε ποιο θεμα ειναι επικδυνοι?
χωρις να περνω το μερος κανενοςΡΕ ΕΞΑΤΜΗΣΑ ...ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ .
ΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .ε και γιατι τοσα χρονια εφοσον ειναι επικινδυνοι ετρεχες??
-
ΕΓΩ ΜΠΟΥΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΑΠ'ΤΟ 1988 ΕΚΕΙ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ , ΑΠΛΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ......ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ , ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΟΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ , ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ -ΕΘΕΑ ... ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:lol: ΕΓΩ ΜΠΟΥΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΑΠ'ΤΟ 1988 ΕΚΕΙ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ , ΑΠΛΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ......ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ , ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΟΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ , ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ -ΕΘΕΑ ... ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕσυμφωνοι καλε μου μηχανηκε αλλα τοτε γιατι μου τη λες
εγω ρωτησα κατι και μου λες για ταξιτζηδες και υδραυλικους εγω ναι ισως
να μη ξερω πολλα πραγματα οσο εσυ αλλα το να λεω τη γνωμη μου θα πρεπει να τη σεβαστεις οπως και εγω το ιδιο.ρωτησα τον fotis_t γιατι ετσι οπως εγραψε για το βολο ηταν σα να ελεγε εμεις το καναμε το φθιωτιδος
ενω εσεις τον ηπιατε. επικινδυνοι ειναι ολοι και το ξερεις πλεον καλα.
αντι λοιπον να τα χωνεις σε μενα χωστα καλυτερα σε αυτους......Υ.Γ. αν θελεις χταποδακι σε κερναω παντως
φιλικα
ο μπουροκατασκευαστεις η χταποδας. -
ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ..., ΑΡΧIΣΕΣ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ FOTIS T , AN XΩΝΕΥΕΙ Η ΕΧΕΙ ΔΥΣΠΕΨΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ , ΠΟΝΗΡΕ ΣΩΛΗΝΟΦΑΓΕ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΙ , ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ , ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ .... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΩΛΗΝΟΚΟΦΤΗ ... ΤΕΛΟΣ .
ρωτησα τον fotis_t γιατι ετσι οπως εγραψε για το βολο ηταν σα να ελεγε εμεις το καναμε το φθιωτιδος
αντι λοιπον να τα χωνεις σε μενα χωστα καλυτερα σε αυτους......ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ? ΣΒΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΓΚΟΝ , ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ .
-
κ. χρηστο για να τελειωνει το πραγμα εδω, τον fotis_t δεν τον γνωριζω τον
ανθρωπο και ουτε εχω κατι μαζι του οπως και με πολλους απο εδω μεσα,
εγω ρωτησα κατι μου απαντησε και τελος εσυ ξεκινησες να λες τι ειμαι και τι δεν ειμαι.το σωληνοφαγος το λες για ποιο λογο και καλα για να γελασουμε ολοι εδω μεσα,ωραια αστεια κ.χρηστο.τελος παντων..... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ..., ΑΡΧIΣΕΣ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ FOTIS T , AN XΩΝΕΥΕΙ Η ΕΧΕΙ ΔΥΣΠΕΨΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ , ΠΟΝΗΡΕ ΣΩΛΗΝΟΦΑΓΕ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΙ , ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ , ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ .... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΩΛΗΝΟΚΟΦΤΗ ... ΤΕΛΟΣ .
ρωτησα τον fotis_t γιατι ετσι οπως εγραψε για το βολο ηταν σα να ελεγε εμεις το καναμε το φθιωτιδος
αντι λοιπον να τα χωνεις σε μενα χωστα καλυτερα σε αυτους......ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ? ΣΒΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΓΚΟΝ , ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ .
ναι εγω που δεν γνωριζω πολλα αυτο καταλαβα......
το προβλημα που ειναι δεν εχω καταλαβει.μου απαντησε και το τελειωσαμε
αν εσυ πιστευεις οιτι με αυτα που γραφω ζαλιζεσε μην τα διαβαζεις. -
Κύριοι του φορουμ,κλείστε το συγκεκριμένο θέμα. Η πορταριά αναβλήθηκε λόγω λίγων συμμετοχών.....
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Κύριοι του φορουμ,κλείστε το συγκεκριμένο θέμα. Η πορταριά αναβλήθηκε λόγω λίγων συμμετοχών.....ΣΩΩΩΩΠΑ...!!!!!!!!!!!!!
-
Παντελή ειρωνεύεσαι ή χαίρεσαι ;
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Παντελή ειρωνεύεσαι ή χαίρεσαι ;δεν το εχω σκεφτει ακομα....!!!!!!!
μακαρι οι προσπαθειες ολων των αγωνισμενων να μας βγουν σε καλο... εγω κανω ο,τι μπορω.....
-
Πάντως για σένα ισχύει η παροιμία: Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη!
Μήν ανησυχείς .Σιγά σιγά όλα μπαίνουν στον δρόμο τους.
αναβαση ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ 1 οκτωβρη.......