-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ.Β έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΛΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ Η ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ . ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ( ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ . ΕΓΩ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΩ ΑΝ ΔΕΝ ΛΗΘΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΦΙΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΙΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Η ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ . ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΓΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΛΙΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ( ΔΥΣΤΥΧΩΣ ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ( ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ). ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ.+1
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ.Β έγραψε:
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΛΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ Η ΑΝΑΒΑΣΕΙΣΝομιζω δεν ηταν απορια αλλα η αιτιολογηση (ή μαλλον μια απο αυτες) του Κυρκου στο γιατι δεν κανει αποχη.
ΕΓΩ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΩ ΑΝ ΔΕΝ ΛΗΘΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Και καλα κανεις και σωστα περιγραφεις το προβλημα. Το θεμα ομως ειναι οτι ουτε ΣΟΑΑ, ουτε ΕΘΕΑ μιλανε για το ΠΩΣ θα γινουν ασφαλεις οι αναβασεις. Και δεν μιλανε γιατι πολυ απλα οι λυσεις (με πρωτη και κυρια την μειωση του αριθμου συμμετοχων σε ενα ευλογο επιπεδο, δευτερη την ακυρωση ή καθυστερηση αγωνων οταν οι θεατες ειναι απειθαρχοι) στο προβλημα που περιγραφεις ειναι επωδυνες και για τους δυο.
-
ΠΩΣ Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘEIΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Η ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ; ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤIΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛIΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Η Ο ΑΓΩΝΙΖOΜΕΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛIΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΥΨΗΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΜMΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΒΗ;
-
Αντε να δούμε και τις συμμετοχές........
-
Ο χρήστης politis n έγραψε:
ΠΩΣ Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘEIΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Η ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ; ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤIΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛIΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Η Ο ΑΓΩΝΙΖOΜΕΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛIΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΥΨΗΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΜMΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΒΗ;Μην βιαζεσαι φιλε μου,γιατι τα πραγματα δεν ειναι ετσι ακριβως...
-
http://motorsport.ert.gr/motorsport_det ... ?id=259109
Αιντε, του χρονου παλι
-
ΔΕΘ,αν κρινουμε παντως απο τον αριθμο των οδηγων που εκαναν δοκιμες το προηγουμενο Σαββατοκυριακο.
-
Τώρα ο Άγγελος σοβαρολογεί;;
Είναι άσχετο το πρόβλημα στις αναβάσεις με τα υπόλοιπα;;
Τι δεν εξήγησε ο ΣΟΑΑ;;
Ότι το αυξημένο παράβολο δεν είχε ανταποδοτικά ωφέλη στους οδηγούς των αναβάσεων σε επίπεδο παροχών και ασφάλειας;;
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ
-
Ο χρήστης tol έγραψε:
ΔΕΘ,αν κρινουμε παντως απο τον αριθμο των οδηγων που εκαναν δοκιμες το προηγουμενο Σαββατοκυριακο.Ας τους εδινε στεγνα ,να ξεραμε και τις συμμετοχες....βεβαια μετα θα επρεπε να ειχαν 5 λεπτα ποινη και θα προεκυπτε προβλημα,
Βρε γμτ,πρεπει να βρεθηκε σε σοβαρο διλημμα να μην τους αποκαλυψει!Αληθεια ποιος φιλος του εν λογω δημοσιογραφου τρεχει ασφαλτινα ραλλυ και μπορει να του ειπε ποσοι κανανε δοκιμες,γιατι για να εκανε δημοσιογραφικη ερευνα το αποκλειω
Ετσι και αλλιως μεχρι αυτην την ωρα η αποχη συνεχιζεται,αφου τιποτα απο τα αιτηματα μας δεν εχει πραγματοποιηθει.
Α,και επειδη σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να προσεχουμε με τα λογια μας ,αυτα τα χαρτια που εχουμε στα χερια μας ειναι καποια που λεγονται ασφαλειες προς τριτους και προσωπικου ατυχηματος,
Δεν ειναι γνησιο επικυρωμενο αντιγραφο του ισχυων ασφαλιστηριου συμβολαιου.(υπογραφες,σφραγιδες και τα συναφυ)
Γιατι με τετοια θεματα δεν ειναι να παιζουμε. -
Χαίρομαι που οι οδηγοί, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα αναβάσεων, τιμώρησαν του επικίνδυνους Βολιώτες.
Τελικά, μάλλον λειτουργεί το σύστημα - οι καλοί ανταμείβονται - οι κακοί τιμωρούνται - τουλάχιστον από την πλευρά των οδηγών.
-
**fotis_t **
From my point of view δεν ειναι οτι τιμωρουν μονο τους βολιωτες.
Δεν γινεται ομως να γινεται επιλεκτικη αποχη... Η σε ολους η σε κανεναν..
Αυτο πιστευω προς πρεπει να γινει...Διστυχως μαζι με ξερα καιγονται ορισμενες φορες και τα χλωρα.
Με εκτιμηση
Α.Αννιβας -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Τώρα ο Άγγελος σοβαρολογεί;;Είναι άσχετο το πρόβλημα στις αναβάσεις με τα υπόλοιπα;;
Τι δεν εξήγησε ο ΣΟΑΑ;;
Ότι το αυξημένο παράβολο δεν είχε ανταποδοτικά ωφέλη στους οδηγούς των αναβάσεων σε επίπεδο παροχών και ασφάλειας;;
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ
Είναι πολλά τα λεφτά Σπύροοοο.
Κρίμα πάντως γιατί με αυτά τα γεγονότα πέφτουν πολλές μάσκες, από όλους τους χώρους που εμπλέκονται στο άθλημα (Δημοσιογράφους, μηχανικούς κ.λ.π.. ). -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
ΔΕΘ,αν κρινουμε παντως απο τον αριθμο των οδηγων που εκαναν δοκιμες το προηγουμενο Σαββατοκυριακο.
Ας τους εδινε στεγνα ,να ξεραμε και τις συμμετοχες....βεβαια μετα θα επρεπε να ειχαν 5 λεπτα ποινη και θα προεκυπτε προβλημα,
Βρε γμτ,πρεπει να βρεθηκε σε σοβαρο διλημμα να μην τους αποκαλυψει!Αληθεια ποιος φιλος του εν λογω δημοσιογραφου τρεχει ασφαλτινα ραλλυ και μπορει να του ειπε ποσοι κανανε δοκιμες,γιατι για να εκανε δημοσιογραφικη ερευνα το αποκλειω
Τς τς τς , Μα γιατί είσαι τόσο κακός. (Ενώ θα μπορούσες να είσαι ακόμα περισσότερο)
-
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
Χαίρομαι που οι οδηγοί, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα αναβάσεων, τιμώρησαν του επικίνδυνους Βολιώτες.Τελικά, μάλλον λειτουργεί το σύστημα - οι καλοί ανταμείβονται - οι κακοί τιμωρούνται - τουλάχιστον από την πλευρά των οδηγών.
μαλλον δεν χωνευεις τους βολιωτες.
-
Και όλους, όσους είναι επικίνδυνοι.
Βέβαια αυτοί παραείναι. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
**fotis_t **
From my point of view δεν ειναι οτι τιμωρουν μονο τους βολιωτες.
Δεν γινεται ομως να γινεται επιλεκτικη αποχη... Η σε ολους η σε κανεναν..
Αυτο πιστευω προς πρεπει να γινει...Διστυχως μαζι με ξερα καιγονται ορισμενες φορες και τα χλωρα.
Με εκτιμηση
Α.ΑννιβαςΘα μπορούσε όμως να γίνει 'μαύρη λίστα' οργανωτών.
Όσα μέτρα και να παρθούν, από την ΕΘΕΑ για την ασφάλεια των αγώνων, αν βρίσκονται 'βολιώτες' δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.
Κανένα μέτρο να μην παρθεί, θα υπάρχουν οργανωτές που θα φροντίζουν για την ασφάλεια.
Βέβαια θα πρέπει να υπάρχει μπούσουλας, θα γίνεται πιο εύκολα η δουλειά και θα υπάρχει και κατάταξη.
-
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
Βέβαια αυτοί παραείναι.σε ποιο θεμα ειναι επικδυνοι?
χωρις να περνω το μερος κανενος -
Μέχρι τώρα μόνο η δική μου άποψη υπάρχει, οπότε δεν παίρνεις το μέρος κανενός.
Αν υπάρξει άποψη : Οι Βολιώτες κάνουν ασφαλείς αγώνες κ.λ.π. θα το κουβεντιάσουμε.
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
Βέβαια αυτοί παραείναι.σε ποιο θεμα ειναι επικδυνοι?
χωρις να περνω το μερος κανενοςΡΕ ΕΞΑΤΜΗΣΑ ...ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ .
ΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ . -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Αληθεια ποιος φιλος του εν λογω δημοσιογραφου τρεχει ασφαλτινα ραλλυ και μπορει να του ειπε ποσοι κανανε δοκιμες,γιατι για να εκανε δημοσιογραφικη ερευνα το αποκλειω
Πού τους είδε δεν μπορώ να καταλάβω! Εγώ άλλα μαθαίνω για συμμετοχές! Τρεις και ο κούκος πάλι!!!
αναβαση ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ 1 οκτωβρη.......