-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σας εχουν πειράξει οι θεατές?
Όχι τουναντίον. Είναι έτοιμοι να δώσουν και αναλυτικές συμβουλές στους αγωνιζόμενους!
Ακους ,θρασος που το'χουνε να μπαινουν σε 'αγωνιστικο 'θεμα και να λενε τη γνωμη τους.ΟΧΙ,εδω μονο οσοι εχουν κανει Τζιμκανες και πανω εχουν το ελευθερο να γραφουν,οι αλλοι μονο αναγνωση.
Κατά την κοινή λογική, για να δώσω συμβουλές σε κάποιον για κάτι, θα πρέπει αυτό το κάτι να το γνωριζω.
Εκτός εάν δεν ισχύει η κοινή λογική στις συζητήσεις μας εδω.
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Κατά την κοινή λογική, για να δώσω συμβουλές σε κάποιον για κάτι, θα πρέπει αυτό το κάτι να το γνωριζω.
Δηλαδη αν θελω να αλλαξω μια λαμπα και δεν ξερω πως,πρεπει να συμβουλευτω ηλεκτρολογο ;
Νομιζω οτι αν καποιος ξερει κατι δεν βλαπτει να το μεταδωσει και ας μην ειναι επαιων και αν θελει ο αλλος το δεχεται η το απορριπτει.Εεεε Κ.Αργυριου,το καταλαβα με το πρωτο ποστ τι θες να πεις.
-
Ο χρήστης MAX106R16V έγραψε:
..........
ΟΜΩΣ ο μεγαλος και αλυτος γρυφος ηταν ...
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ , ΜΕ ΓΡΑΨΙΜΟ (4) ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ??? ...
Σε εντελως αγνωστες διαδρομες για μενα ...Και εν τελη εχετε καθησει ποτε σε μπακετ ... ?
......δεν διαφωνω μαζι σου,.........
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σημασια εχει να ξεκινησεις με σωστες βασεις οι οποιες στη συνεχεια θα σου επιτρεψουν να πας πιο γρηγορα ακομα και με τεσσερα περασματα.
Και να εισαι σιγουρος οτι θα εισαι πιο αποτελεσματικος στους χρονους απο πολλους που θα προσπαθουν να πανε λιγο πιο γρηγορα κανοντας συνεχως λαθη...................
Τι δεν καταλαβαινεις? Αυτο ακριβως σου ειπα! Αντι να σε ενδιαφερει να πας γρηγορα, φροντισε με τις δοκιμες που εχεις κανει (λιγες) να πας σωστα. Αν δεν αισθανεσαι οτι μπορεις να πας αερα μην πας. Δεν καταλαβαινω πως θα κινδυνευσεις....Επειδη λοιπον εγω ισως να μην καταλαβα τι θελεις να πεις ....
Σε προσκαλω και δημοσια ... στην θεση του συνοδηγου ... του 106 μου ...
Και αφου ληξει η αποχη (οποτε και εαν) να συμμετεχουμε σε εναν αγωνα ραλλυ ...Φιλικα Μπαμπης
Υ.Γ. * Το 106 μου ειναι ενα 'μικρο' Α6 ... ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ... και απλα κλειδωμενο ... εν αναμονη ... !!!
-
Όχι τουναντίον. Είναι έτοιμοι να δώσουν και αναλυτικές συμβουλές στους αγωνιζόμενους!
Ακους ,θρασος που το'χουνε να μπαινουν σε 'αγωνιστικο 'θεμα και να λενε τη γνωμη τους.ΟΧΙ,εδω μονο οσοι εχουν κανει Τζιμκανες και πανω εχουν το ελευθερο να γραφουν,οι αλλοι μονο αναγνωση.
Ειμαι παντως σιγουρος οτι εσεις κυριε αργυριου δεν εχετε δωσει ποτε συμβουλη σε καποιον χωρις να γνωριζετε καλα το θεμα...
Αλλωστε αυτο που ειπα δεν ηταν συμβουλη ηταν παρατηρηση της κοινης λογικης, μιας και πιασατε και αυτην στο στομα σας.Οσο για το αν θα χρειαστω παμπερς για τη συνοδηγηση, αυτο ειναι δικο μου θεμα οποτε θα τα φερω εγω. Αρκει να μη με βαλλετε τζαμπα στα εξοδα...
Roadrunner μιας και ειμαι αυτος που λες, δεν φοβασαι μη σε αποκαλυψω?
Max106r16v εχω την εντυπωση οτι δε λεμε κατι το διαφορετικο, διαφωνεις οτι πρεπει να ξεκινησεις με ενα ρυθμο και οσο αποκτας εμπειρια να τον αυξανεις? Αυτο σου λεω. Και εστω οτι τα περασματα γινονται 8, εχεις την εντυπωση οτι στον πρωτο σου αγωνα θα πας γρηγοροτερα αν ειχες κανει 4? Εγω σου λεω πως οχι...
-
ωχ!!!!! μας βρηκε αλλος ξερολας............
Ο αμαξοπουλος βρηκε διαδοχο!!!!!!!!
-
Τον edit [kouk] περιμενουμε για να αντικαταστησει εσενα!
Ρε Δημήτρη!!!! [kouk]
-
Νομιζω οτι το ξερολας δεν ειναι βωμολοχια.... αλλα για να ενοχλει τοσο ορισμενους, μαλλον εχουν κομπλεξ.
Και στην τελικη αφου μιλας σε ολα τα thread εισαι η δε εισαι ξερολας?????
Εχω αδικο???
-
Ο χρήστης az έγραψε:
Ειμαι παντως σιγουρος οτι εσεις κυριε αργυριου δεν εχετε δωσει ποτε συμβουλη σε καποιον χωρις να γνωριζετε καλα το θεμα...
Αλλωστε αυτο που ειπα δεν ηταν συμβουλη ηταν παρατηρηση της κοινης λογικης, μιας και πιασατε και αυτην στο στομα σας.Οσο για το αν θα χρειαστω παμπερς για τη συνοδηγηση, αυτο ειναι δικο μου θεμα οποτε θα τα φερω εγω. Αρκει να μη με βαλλετε τζαμπα στα εξοδα...
quote]
Μπερδεύεσαι. Ούτε για συνοδήγηση μίλησα εγώ ούτε για ΄πάμπερς και αηδίες.
Και να είσαι σίγουρος ότι συμβουλή σε κάποιον που κάνει ένα χόμπυ, όντας εγώ απέξω, δεν έχω δώσει ποτέ.
-
quote]
Μπερδεύεσαι. Ούτε για συνοδήγηση μίλησα εγώ ούτε για ΄πάμπερς και αηδίες.
Και να είσαι σίγουρος ότι συμβουλή σε κάποιον που κάνει ένα χόμπυ, όντας εγώ απέξω, δεν έχω δώσει ποτέ.
Συγνωμη, τα παμπερς προοριζονταν για αυτον που τα αναφερε.
Οσο για τη συμβουλη, εσεις την ορισατε ετσι.
οπως και να εχει την συμβουλη την ακους, αν θα την ακολουθησεις ειναι αλλο θεμα. Δεν νομιζω να μην εχετε ακουσει κατι σωστο απο καποιον ‘χαζο’??? Εκτος και αν εσεις που εχετε κανει 50 αγωνες αυτοκινητου γνωριζετε πιο πολλα απο καποιον που κανει ας πουμε ski....παντα για θεματα self improvement....Και στο κατω κατω, ολοι εσεις που νομιζετε οτι τα ξερετε ολα, πως θα γινετε καλυτεροι σε αυτο που κανετε αν δεν εχετε κατι ακομα να μαθετε???
-
Σημερα στο φορουμ μαθαινουμε πολλα.....
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Σημερα στο φορουμ μαθαινουμε πολλα.....Πρεπει να με προκαλεσεις πιο πολυ για να ασχοληθω μαζι σου με τον τροπο που θα ηθελες....
-
Οοοοοο, ,'θεατης' με 'τσαμπουκα' μπαμπα αγωνιζομενου!*
Λοιπον αυτο το θεμα ,πλησιαζει σε πλοκη τον Καραγκιοζη ραλλιστα
Ροντραννεεεεερ(ναι ο φιλος του Ζυμαρι της Πιτσας,του απο πανω δηλαδη)
ωρα για σεναριο....Εσυ ΠετραΡρρρ εχεις δικιο σε ολα.....
Αλλωστε,τα ελληνικα σου ειναι κατι το αδιανοητο.
Οταν καποιος μιλαει,ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ.
Οταν καποιος νομιζει οτι τα ξερει ολα ,τι ειναι?ΟΜΙΛΗΤΙΚΟΣ?Εγω παντως δεν ξερω...
*ας με συγχωρεσουν οι ....μπαμπαδες
Παντως τους νεαρους νεκρους τους τιμουμε ομαδικως,ετσι?Προσωπικα
-
Φίλε az, μην μπαίνεις στα έξοδα.....
Τα παμπερς είναι δωρεάν....Η εμπειρία ανεκτίμητη, που λέει και μία διαφήμιση......
Έλλειψη παιδείας θα το έλεγα.....
-
Ροντραννεεεεερ(ναι ο φιλος του Ζυμαρι της Πιτσας,του απο πανω δηλαδη)
ωρα για σεναριο....Το ονομα μου ειναι Ζυμαρης με τον τονο στο υ.
Ο γραμματεας με μπερδευει με αλλον.
Αν θες μπορουμε να συναντηθουμε και να ξανααστειευτεις με το ονομα μου απο κοντα. Αν οχι, δεν θα με προσβαλεις ξανα γιατι δεν νομιζω να εκανα κατι αντιστοιχο εγω.
Αν τελικα πιστευεις οτι κατι απο αυτα που εγραψα ειναι τελειως λαθος τοτε πες μας ποια ειναι αυτα.
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουσει καποιον οδηγο αγωνων(και ξερω πολλους, πιστεψε με) να λεει οτi φταιει ο ιδιος για μια μετρια η κακη επιδοση...Παντα φταινε οι παραπανω δοκιμες που εκανε ο αντιπαλος, το αυτοκινητο, η ευθυγραμμιση, το μοτερ κ.α.
Σε ποια ομαδα ανηκουν τελικα οι ελληνες αγωνιζομενοι και σε ποια εσυ? -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Φίλε az, μην μπαίνεις στα έξοδα.....Τα παμπερς είναι δωρεάν....Η εμπειρία ανεκτίμητη, που λέει και μία διαφήμιση......
Έλλειψη παιδείας θα το έλεγα.....
Για ποια ελλειψη παιδειας μιλας?
-
αζ εγραψε:
'Roadrunner μιας και **ειμαι **αυτος που λες, δεν φοβασαι μη σε αποκαλυψω?'αζ εγραψε :
' Ο γραμματεας με μπερδευει με αλλον'Οταν ξεκαθαρισεις μας λες αν εισαι η αν δεν εισαι,ποτε μας λες ψεμματα και ποτε οχι.
Ας συναντηθουμε για να συζητησουμε.
Ελα αποψε απο τον Σοαα για καφεδακο κατα τις 8.30.
-
[quote='Amaxopoulos']αζ εγραψε:
'Roadrunner μιας και **ειμαι **αυτος που λες, δεν φοβασαι μη σε αποκαλυψω?'Φανταστηκα οτι θα καταλαβαινες οτι μιλαω υποθετικα....
-
Για καφε θα ερθεις?
-
Παίδες (sp0+ και Amaxopoulos) σας εχει τσιμπήσει κάτι?
Κάνετε επίθεση σε ένα νέο χρήστη (με την βοήθεια του roadrunner φυσικά) επειδή δεν ταιριάζουν αυτά που λέει με αυτά που λέτε εσεις?!
Δεν έβρισε, δεν ειρωνεύτηκε. Εσεις τι προσπαθείτε να αποδείξετε?
Η θα πρέπει για να εκφέρει κάποιος γνωμη να ζητήσει άδεια?!
-
Ο χρήστης az έγραψε:
.......
Max106r16v εχω την εντυπωση οτι δε λεμε κατι το διαφορετικο, διαφωνεις οτι πρεπει να ξεκινησεις με ενα ρυθμο και οσο αποκτας εμπειρια να τον αυξανεις? Αυτο σου λεω. Και εστω οτι τα περασματα γινονται 8, εχεις την εντυπωση οτι στον πρωτο σου αγωνα θα πας γρηγοροτερα αν ειχες κανει 4? Εγω σου λεω πως οχι...ΟΚ!
Μην κολαμε τωρα στον πρωτο μου αγωνα ....
(βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος....νομιζω ? )Θεωρω λοιπον οτι δεν ειναι αρκετα τα 4 περασματα ... εαν θες να πηγαινεις αερατα .... και χωρις να παιζεις κορονα - γραμματα τις ζωες 2 ανθρωπων ... !!!
Ομως δεν μου απαντησες ...
Θα ερθεις για συνοδηγος ???... (ειμαι στο ψαξιμο) ....Φιλικα Μπαμπης
EDIT